Results 16 to 30 of 37
Thread: Διαφορετικα χομπυ= χωρισμος?
-
05-11-2015, 15:09 #16
H αληθεια ειναι πως οχι, δεν εχουμε κοινες δραστηριοτητες. Σε αυτον αρεσει η κολυμβηση, σε εμενα οχι! Σε μενα αρεσει ο χορος, σε αυτον οχι! Οκ το καταλαβαινω οτι δεν μπορουμε να ειμαστε πανομοιοτυποι και να κανουμε και τις ιδιες δραστηριοτητες, απλα απο τη στιγμη που οι περισσοτερες ωρες της μερας φευγουν στη δουλεια (του) και τις υπολοιπες ο καθενας κανει τις δραστηριοτητες του καταληγουμε να ειμαστε ελαχιστες ωρες ουσιαστικα μαζι.. Επισης δεν εχω γεμισει τον χρονο μου με δραστηριοτητες επειδη δεν τις θελω οπως λες εσυ. Ισα ισα χαιρομαι που βρηκα εστω και αυτες τις δραστηριοτητες και ετσι ξεφευγω λιγο απο το σπιτι και κανω φιλους!! Αν δεν ηταν και αυτες θα ειχα αποτρελαθει και θα τα ειχα παρατησει εδω και καιρο! Δεν εχω σκοπο να ειμαι ολη μερα κλεισμενη στο σπιτι και να κανω την νοικοκυρα! Γιατι φυσικα σε μενα εχουν πεσει ολα τα του σπιτιου μιας που αυτος δουλευει ενω εγω οχι! Λες και ηθελα εγω να αλλαξω πολη για να σταματησω να δουλευω, να χασω τους φιλους μου και να μεινω σπιτι για να πλενω τα πιατα παντα εγω, να σκουπιζω παντα εγω, να σφουγγαριζω παντα εγω, να σιδερωνω παντα εγω, να μαγειρευω παντα εγω κλπ κλπ!
- 05-11-2015, 15:22 #17
τωρα καταλαβεσ οτι δεν αλλαζουμε τπο κατοικιασ και φιλουσ για κανεναν η ακομα;
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
05-11-2015, 15:25 #18
αν ειναι να αλλαξουν τπο κατοικιασ αλλαζουν και οι δυο αλλιωσ δε γινεται
05-11-2015, 15:27 #19
05-11-2015, 15:29 #20
χαχα με προτρεπεις να πιω για να ξεχασω?
05-11-2015, 15:33 #21
σε προτρεπω να γυρισεισ στα φιλαρακια σου που τα παρατησεσ για ενα αντρα που το καλο που του θελω ειναι να χει λεφτα
να σε ζησει θα καταλαβεισ κι εσυ οτι αμ ειχεσ ενα αλλο θα ησουνα πιο ελευθερη και πιο φτωχη ισωσ αλλα πιο ελευθερηΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
05-11-2015, 17:15 #22
Ναι ασε και ακου το καλυτερο τωρα! Με βαση την ολη κατασταση που εχω περιγραψει μεχρι τωρα πως θα λεγατε οτι πρεπει να μοιραζομαστε τα εξοδα του σπιτιου? Αρχικα ελεγα οτι οκ θα με στηριζουν για φετος οι δικοι μου οικονομικα και αρα να δινουμε μισα μισα, αλλα τωρα λεω κατσε ειναι νορμαλ αυτο? Αυτος δουλευει αρα αυτος θα πρεπει να δινει τα περισσοτερα π.χ τα 2/3 κι εγω το 1/3... Αλλιως τα μαζευω και γυρναω πισω!
05-11-2015, 19:34 #23
05-11-2015, 21:02 #24
06-11-2015, 00:36 #25
'''τωρα καταλαβεσ οτι δεν αλλαζουμε τπο κατοικιασ και φιλουσ για κανεναν η ακομα;
αν ειναι να αλλαξουν τπο κατοικιασ αλλαζουν και οι δυο αλλιωσ δε γινεται
σε προτρεπω να γυρισεισ στα φιλαρακια σου που τα παρατησεσ για ενα αντρα που το καλο που του θελω ειναι να χει λεφτα
να σε ζησει θα καταλαβεισ κι εσυ οτι αμ ειχεσ ενα αλλο θα ησουνα πιο ελευθερη και πιο φτωχη ισωσ αλλα πιο ελευθερη '''
εκτος του οτι απαντας σαν 10χρονο πρεπει να εισαι κ πολυ μεγαλος καραγκιοζης.ειλικρινα σε ολα σου τα σχολια βγαζεις χολη για οποιον εχει κανει μια θυσια για τον/την συντροφο του.μειωνεις συνεχως την αγαπη.οι αξιες σου ειναι για τον πατο του πηγαδιου.η εμπειρια απο πραγματικη ζωη ειναι ανυπαρκτη (ακους εκει αλλαζουν κ οι δυο πολη λες κ επιλεγουμε σε καιρο κρισης που θα βρουμε δουλεια).αυτα για σενα elis.
οσο για σενα κοπελα μου εγω ημουν μαζι σου κ ηθελα να εισαι ευτυχισμενη αλλα οκ δε μου φαινεσαι κ τοσο ζεστη.μαλλον καθεσαι ολη μερα κ ψαχνεις αιτιες να αποτυχει η σχεση.αν εχεις αναγκη να βρεις λογο να φυγεις, σηκω φυγε προτου σου δωσει το λογο.γιατι τελικα ο λογος θα ειναι απλα κατι ασημαντο κ οσο περναει ο καιρος τοσο πιο δυσκολος κ επιπονος θα ειναι ο χωρισμος
06-11-2015, 01:08 #26
Κατσε σε παιδια πολυ αυστηροι ειστε! Δηλαδη ειναι λογικο το οτι απο τη στιγμη που ο ενας απο τους 2 δουλευει ενω ο αλλος οχι να πληρωνουμε τα εξοδα δια 2?? Και που καταλαβες οτι δεν προβληματιζομαι? Φυσικα και προβληματιζομαι και προσπαθω να το παλεψω! Αφησα την δουλεια μου, ειμαι ξενη στο καινουριο μερος, πολλες ωρες μονη μου και οικονομικα το ταμειο ειναι μειον! Τι δηλαδη επρεπε να πεταω απο τη χαρα μου? Ισως απλα δεν καταλαβαινετε γιατι δεν εχετε ζησει παρομοια κατασταση...
06-11-2015, 01:45 #27
κ εσυ τωρα περιμενεις να βρουμε λογικο πως ο αντρας σου ειναι τοσο ποταπος που αντι να εκτιμησει οσα εκανες για αυτον να σου ζηταει κ τα ρεστα?στη περιπτωση σου το μεριδιο πληρωμης του σπιτιου...του μιλησες για αυτο ηρεμα?του εξηγησες πως ειναι δικαιο το αιτημα του αλλα εσυ αφησες εκτος ολων των αλλων κ τη δουλεια σου στη πολη σου για τον ακολουθησεις κ στο νεο μερος δεν ειναι ευκολο να βρεις ειδικα αυτη την εποχη?αν ναι κ ακομη συνεχιζει να ζηταει τα ιδια χωρισε τον.ειτε ειναι τοσο αναισθητος που δεν του αξιζει η θυσια που εκανες ειτε απλα το τραβαει στα ακρα για αν σε αναγκασει να τον χωρισεις επειδη ντρεπεται αν σε χωρισει αυτος γιατι εκανε πολλα για αυτον.παντως ειναι τοσο ακυρο το αιτημα του που ευκολα λες πως κατι κρυβει.μια απορια λυσε μου.ασχετο αλλα μετα το σοκ του πρωτου καιρου που προσαρμοζοσουν, πλεον εσυ ψαχνεις για δουλεια οπως οφειλει καθε ανεργος με υποχρεωσεωσεις ή ολη μερα νυχι-φραπε-κοσμοπολιταν κ ψαχνεις χομπυ να περασει η ωρα σου?
06-11-2015, 02:26 #28
Για το οικονομικο πιστευω κ γω οτι εχεις δικιο, ποσο μαλλον οταν δεν δουλευεις και το να βρεις δουλεια ειναι κ δυσκολο. Για τις ωρες που εισαστε μαζι νομιζω οτι δεν το χες σκεφτει καλα πριν πατε εκει, δηλ κ τα ιδια χομπυ να ειχατε παλι πιστευω δεν ειναι το ιδιο. Παλιοτερα ειχατε μεινει εκει ετσι δοκιμαστικα να δεις πως παει?
06-11-2015, 11:08 #29
Πρωτον δεν εχει περασει το σοκ του πρωτου καιρου γιατι τωρα ειναι ο πρωτος καιρος! εχει κανα 2μηνο που μενω εδω! Δευτερον φυσικα και ψαχνω κ καπως δουλευω αλλα ελαχιστες ωρες και με χαμηλο ωρομισθιο αρα τα εσοδα μου αυτη τη στιγμη ειναι πενιχροτατα!!! Τυπου χαρτζιλικι! Τι να πω? ωρες ωρες αυτη η κατασταση ειναι τοσο πιεστικη ψυχολογικα που με πιανουν τασεις φυγης!
06-11-2015, 11:09 #30