Διαφορετικα χομπυ= χωρισμος? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37
    Senior Member
    Koιταξε οταν ειναι για συγκατοικηση μονιμη, πρωτα πανε δοκιμαστικα μια περιοδο κ μετα αποφασιζεις, γτ ειναι πολλοι παραγοντες, δεν ειναι μονο η σχεση ειναι κ η γενικοτερη προσαρμογη. Τωρα για τα λεφτα θα το ξεκαθαρισεις, μη ντρεπεσαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Koιταξε οταν ειναι για συγκατοικηση μονιμη, πρωτα πανε δοκιμαστικα μια περιοδο κ μετα αποφασιζεις, γτ ειναι πολλοι παραγοντες, δεν ειναι μονο η σχεση ειναι κ η γενικοτερη προσαρμογη. Τωρα για τα λεφτα θα το ξεκαθαρισεις, μη ντρεπεσαι.
    συμφωνω απολυτα κ εγω.απολυτα

Senior Member
    Quote Originally Posted by dilimma View Post
    Πρωτον δεν εχει περασει το σοκ του πρωτου καιρου γιατι τωρα ειναι ο πρωτος καιρος! εχει κανα 2μηνο που μενω εδω! Δευτερον φυσικα και ψαχνω κ καπως δουλευω αλλα ελαχιστες ωρες και με χαμηλο ωρομισθιο αρα τα εσοδα μου αυτη τη στιγμη ειναι πενιχροτατα!!! Τυπου χαρτζιλικι! Τι να πω? ωρες ωρες αυτη η κατασταση ειναι τοσο πιεστικη ψυχολογικα που με πιανουν τασεις φυγης!
    κι εγω αυτο θυμομουν βρε διλλημα, οτιη μετακομιση σου ηταν πολυ προσφατη.
    στην προοπτικη της μετακομισης σου, δεν συζητησατε τετοια θεματα?
    τι ειπατε?
    δεν ειχατε αποφασισει τι θα γινεται μετο οικονομικο οσο δεν θα εχεις δουλεια, η φουλ ταιμ δουλεια?

απο την αλλη, μια μας παραπονιεσαι που πληρωνεις κι εσυ ενω δεν δουλευεις, μια μας παραπονιεσαι που κανεις δουλειες.
    αν εσυ καθεσαι και ο αλλος δουλευει, ποιος θα τις κανει τις δουλειες, το υπηρετικο προσωπικο? η περιμενεις να ερθει πτωμα απ την δουλεια και να πιασει το σιδερο???
    καπου αυτοσχεδιαζεις νομιζω...

οσο για τα "χομπι", κοινος χρονος δεν σημαινει κοινα χομπι βρε παιδι μου.
    το να μαζευετε μαζι γραμματοσημα, δεν σημαινει αρμονια και ταιριασμα, ουτε το να εχει ο καθενας τα ενδιαφεροντα του, σημαινει αποξενωση.
    το θεμα ειναι να περναει καλα το ζευγαρι ΜΑΖΙ. να υπαρχει επικοινωνια, κοινος χρονος,σεξουαλικη αρμονια, κοινες παρεες, βολτες, εκδρομουλες, ταξιδακια, τσιπουρακια:rolleyes: και γενικα κοινη ζωη που να ικανοποιει και τους δυο.

Εγω συγκατοικω με τον αρραβωνιαστικο μου εδω και πολλα χρονια.Κοιτα η δουλεια οσο να'ναι μας τρωει χρονο αλλα βλεπουμε ο ενας τον αλλον, εχουμε χρονο και για τους δυο μας.Να χαιρεσε που το αγορι σου δουλευει γιατι στον καιρο που ζουμε ολοι ανεργοι ειναι δυστηχως.Μπορεις να περιορισεις τον χρονο απο τα χομπυ σου για να τον βλεπεις πιο πολυ.

Senior Member
    Αντιθετως , θεωρω τα διαφορετικα χομπυ ως κατι θετικο , εχω τον χωρο μου , την ανεξαρτησια μου , και δεν ειμαστε συνεχως μαζι . Και χαιρομαι οταν η κοπελα εχει τα δικα της ενδιαφεροντα . Δεν το θεωρω κατι σημαντικο για την σχεση .

Senior Member
    Quote Originally Posted by soking View Post
    '''τωρα καταλαβεσ οτι δεν αλλαζουμε τπο κατοικιασ και φιλουσ για κανεναν η ακομα;

αν ειναι να αλλαξουν τπο κατοικιασ αλλαζουν και οι δυο αλλιωσ δε γινεται

σε προτρεπω να γυρισεισ στα φιλαρακια σου που τα παρατησεσ για ενα αντρα που το καλο που του θελω ειναι να χει λεφτα
    να σε ζησει θα καταλαβεισ κι εσυ οτι αμ ειχεσ ενα αλλο θα ησουνα πιο ελευθερη και πιο φτωχη ισωσ αλλα πιο ελευθερη '''

εκτος του οτι απαντας σαν 10χρονο πρεπει να εισαι κ πολυ μεγαλος καραγκιοζης.ειλικρινα σε ολα σου τα σχολια βγαζεις χολη για οποιον εχει κανει μια θυσια για τον/την συντροφο του.μειωνεις συνεχως την αγαπη.οι αξιες σου ειναι για τον πατο του πηγαδιου.η εμπειρια απο πραγματικη ζωη ειναι ανυπαρκτη (ακους εκει αλλαζουν κ οι δυο πολη λες κ επιλεγουμε σε καιρο κρισης που θα βρουμε δουλεια).αυτα για σενα elis.

οσο για σενα κοπελα μου εγω ημουν μαζι σου κ ηθελα να εισαι ευτυχισμενη αλλα οκ δε μου φαινεσαι κ τοσο ζεστη.μαλλον καθεσαι ολη μερα κ ψαχνεις αιτιες να αποτυχει η σχεση.αν εχεις αναγκη να βρεις λογο να φυγεις, σηκω φυγε προτου σου δωσει το λογο.γιατι τελικα ο λογος θα ειναι απλα κατι ασημαντο κ οσο περναει ο καιρος τοσο πιο δυσκολος κ επιπονος θα ειναι ο χωρισμος
    με τιμαει ο λογοσ σου που μου λεσ εν ολιγοισ οτι δεν ανηκω σε αυτουσ με τα ψυχολογικα πραγματικα αυτη ειναι η μεγαλυτερη τιμη για μενα μετα απο αυτα που εχω περασει να σαι παντα καλα και σε ευχαριστω απο τα βαθη τησ καρδιασ μου που δε με αναγνωριζεισ να σαι παντα καλα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    κι οποιοσ αλλοσ θελει να μην με αναγνωριζει θα ειναι μεγαλη τιμη για μενα να μη με αναγνωριζετε
    πραγματικα το λεω γτ γνωρισα πολλουσ με ψυχολογικα και δεν ηθελα να ανηκω σε αυτουσ
    ηθελα να ανηκω στουσ αλλουσ που παλευουν και δεν μπορουν να μιλησουν να ξερεσ ποσο χαρουμενο με κανεσ δε φανταζεσαι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 3 of 3 FirstFirst 123