ο δικος μου ναυτης.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post

οσο ενα πραγμα το θες πολυ δε σου βγαινει σα να σε εκδικειται επειδη το ηθελες παρα πολυ...
    Αμα σε ακουσει ο Κοελιο κακομοιρη μου ουαι και αλοιμονο σου!! :P

Banned
    Quote Originally Posted by anastasia1 View Post
    τι δεν μπορείς να καταλάβεις ας πούμε; οτι αυτός που γνώρισα είναι σήμερα στη πόλη που μένω και δεν μπορώ να κατέβω να τον συναντήσω γιατί φοβαμαι πως δεν θα του αρέσουν οι αλλαγές πάνω μου; η ο λόγος που το έγραψα εδω; απλά ήθελα να μοιραστώ αυτά που νιώθω, είναι τόσα πολλά και με ταλαιπωρούν..
    καλα δε χρειαζονται να θυμωνεις ο καθε ανθρωπος καπου θα καταλαβαινει πολα κ καπου αλλου λιγα σα να κερδιζει ενα πραγμα απο τη μια κ χανει απο την αλλη αρα ειναι φυσιολογικο αυτο....

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Αμα σε ακουσει ο Κοελιο κακομοιρη μου ουαι και αλοιμονο σου!! :P
    τι να σου πω δε μπορεσα ποτε να αποφασισω αν ειμαι τυχερος η ατυχος που βρεθηκα σε αυτη τη θεση η ζωη μου ειναι ολοιδια με αυτο το γνωστο στιχακι που λεει δε με νιαζει αν εφτασα απο τη κορυφη στο πατο γιατι η π η ζωη φερνει τα πανω κατω τωρα αν αυτο ειναι τυχη η ατυχια σε πληροφορω οτι ειναι τοσο εξοφρενικα αντισταθμισμενο που ενιωσα οτι αυτα που χανω ειναι ακριβως ισοδυναμα με αυτα που κερδιζω κ αν το αναλυσω παραπανω βλεπω ολοι να μενουν καραφλοι...οστοσο απωρω πως δεν εχω καραφλιασει ακομα μετα απο αυτο το εξοφρενικο σεναριο που με κυνηγα παντου μαλον επειδη
    προσπαθησα να το αποφυγω

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    τι να σου πω δε μπορεσα ποτε να αποφασισω αν ειμαι τυχερος η ατυχος που βρεθηκα σε αυτη τη θεση η ζωη μου ειναι ολοιδια με αυτο το γνωστο στιχακι που λεει δε με νιαζει αν εφτασα απο τη κορυφη στο πατο γιατι η π η ζωη φερνει τα πανω κατω τωρα αν αυτο ειναι τυχη η ατυχια σε πληροφορω οτι ειναι τοσο εξοφρενικα αντισταθμισμενο που ενιωσα οτι αυτα που χανω ειναι ακριβως ισοδυναμα με αυτα που κερδιζω κ αν το αναλυσω παραπανω βλεπω ολοι να μενουν καραφλοι...οστοσο απωρω πως δεν εχω καραφλιασει ακομα μετα απο αυτο το εξοφρενικο σεναριο που με κυνηγα παντου μαλον επειδη
    προσπαθησα να το αποφυγω
    Σαν να λεμε ατυχια ειναι να χανεις την πτηση σου αλλα αν το αεροπλανο πεσει ειχες τυχη..! Σιγουρα υπαρχει το αντισταθμισμα , κατι χανεις , κατι αλλο κερδιζεις . Ειμαστε οφτοπικ ομως :)

Senior Member
    χαχαχαχα ρέα! Να είσαι καλά! Με έκανες και γέλασα!!:D
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Member
    Κατέβηκα στο κέντρο μετά από πίεση των φίλων μου και το μάτι μου δεν έπαψε να ψάχνει μέσα στο πλήθος εκείνον τον ένα ναύτη. Πως όμως να τον ξεχωρίσεις; Έφτασα στα πλοία, ρώτησα και τελικά γύρισα σπίτι με σκημένο το κεφάλι. Ίσως έκανε μεταγραφή, κανένα πλοίο δεν φαινόταν να ήρθε από την περιοχή του. Αποφάσισα να κάνω το πιο απλό, να τον πάρω τηλέφωνο, φοβόμουν αρχικά τόσο την πιθανή αποστροφή του, ήθελα να με κοιτάξει πρώτα στο πρόσωπο, ήθελα να του κλέψω ένα φιλί και ας χανόταν έπειτα από μπροστά μου. Όταν άκουσα την φωνή του σχεδόν δεν την αναγνώρισα, ίσως επειδή ο τρόπος του κάποτε ήταν διαφορετικός σε μένα. Δεν ξαφνιάστηκε, ακουγόταν νυσταγμένος, θεώρησε καλύτερο να μην υπάρξει αυτήν η συνάντηση..απλώς κάποτε αυτός ο άνθρωπος με άγγιζε, ήταν θερμός μαζί μου και αυτό μου έλειψε..ίσως δίστασε γιατί θα ανατάραζε την ισορροποία στη σχέση του, ίσως φοβόταν πως θα συμβεί κάτι μεταξύ μας που θα φερει συνέπειες στη σχέση του..εγώ δεν είμαι για εκείνον, η απόσταση δεν το επιτρέπει. Απλά είναι κάτι που μπορεί να εξελειχθεί σε κάτι πολύ δυνατό που όμως δεν θα δωθεί η ευκαιρία για να συμβεί...συγγνώμη αν η περιγραφή μου σας κουράζει όμως οι λέξεις βγαίνουν με ορμή από μέσα μου, είναι όλα τόσα πολλά που μπερδεύομαι..πριν ακριβώς ένα χρόνο ήμουν το ακριβώς αντίθετο. Ο καθρέφτης μου, μου χαμογελούσε ενώ τώρα φοβάμαι πως έχω στραγγίσει από δάκρυα, δεν απέμειναν για να ελαφρύνω τη θλίψη και νιώθω το βάρος όλων αυτών να με συνθλίβει..

Banned
    αν πιστευεις οτι δε μπορεις να γυμναστεις μπορεις απλα να περπατας κ αυτο κατι κανει..

Senior Member
    Κάθε λιμάνι και καημός κάθε καημός και δάκρυ ...
    Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή

Page 2 of 2 FirstFirst 12