emmoni me proswpo
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7

emmoni me proswpo

γεια σας εδω και καιρο με απασχολει εντονα ενα θεμα και μεσω της ανωνυμιας βρισκω το θαρρος να το μοιραστω και με αλλα ατομα. ειμαι 20χρονων φοιτητρια και απο το πρωτο ετος θελω καποιον στη γειτονια μου εχει μαγαζι και ειναι 34 τωρα. στη αρχη ηταν ευχαριστο να τον βλεπω που κ που ειτε περνοντας εξω απ το μαγαζιι μιας εκαι ειναι διπλα στο σπιτι που μενω μονη ειτε πηγαινοντας μεσα αγοραζοντας πραγματα με τυπικη επικοινωνια.αρργοτερα ομως αρχισα να κολλαω εντονα ηθελα να τον βλεπω συνεχεια του ειπα οτι μου αρεσει μου προτεινε να βγουμε και στη συζητηση καταληξαμε στο οτι αυτος δεν θελει σχεση αλλα κτ περιστασιακο που εγω δεν ηθελα.χωρις να ξερω αν εχει καποια σχεση η οχι ενιωθα εξαρτημενη απ αυτον ηθελα να τον βλεπω συνεχεια αρχισα να του στελνω μνμ και να του λεω οσα δε μπορουσα απο κοντα, μονη μου εκανα διαφορα σεναρια μιας ιδανικης σχεσης και σκεφτομουν ποσο ωραια θα ηταν να μαστε μαζι ηταν η πρωτη φορα που ενιωθα ετσι.το χειμωνα μου ειπε οτι γνωρισε τη γυναικα της ζωης του και εγω επεσα σε καταθλιψη σε συνδυασμο με την παρεα που εχω στην πολη που σπουδαζω η οποια δε με καλυπτει ενιωθα κενη. παρολαυτα βρηκα το κουμπι του που ειναι το σεξ και τον προσεγγισα πλεον απ αυτην την πλευρα.εγινε καποιες φορες κατι και προφανως καταλαβε οτι εχω ηδη κολλησει πολυ.μου ειπε οτι του αρεσω σαν κοπελα με φιλουσε και μετα οταν τον ρωτουσα γιατι τοτε να μη προσπαθησουμε μου ελεγε μπορει να μην εισαι ο τυπος μου, δε ξαναμπλεκω με φοιτητρια κλπ.να πω οτι ηξερα οτι εχει σχεση απ το χειμωνα που μου το ειπε αλλα κατι λογια δικα του πχ θελω να πηγαινω με διαφορετικες γυναικες ,η κοπελα μου ξερει οτι παω με αλλες και δεν εχει προβλημα με εκαναν να θελω και γω,κρατιομουν απο εκει. ολο αυτο το διαστημα οταν εβλεπα να κλεινει το μαγαζι και να φευγουν μαζι στεναχωριομουν και σκεφτομουν να ημουν εγω στη θεση της.πριν απ κατι εβδομαδες μαθαινω οτι αρραβωνιαστηκε και σκοπευει να παντρευτει απο αλλον οχι απο τον ιδιο.κλειστηκα μεσα κλαιγοντας και στελνοντας μηνυματα γραφοντας οσα νιωθω γιαυτον οσα θα ηθελα να μου δωσει την ευκαιρια να κανω.απαντηση σε τετοια μνμ δεν επαιρνα ποτε.την επομενη μερα μιλησε με αστυνομια και μ ζητησε τα στοιχεια της ταυτοτητας μου για να μου κανει περιοριστικα μετρα λεγοντας οτι παρατραβηξε ολο αυτο φωναζοντας βριζοντας μεσα στο μαγαζι αφου με στολισε μια διαφορα κοσμητικα δακρυσα και του ζητησα να μιλησουμε ενα λεπτο μονο πριν κανει κατι.με ξανα εβρισε λεγοντας οτι δεν καταλαβαινω τιποτα και με χτυπησε στο ποδι με ενα αντικειμενο που εχει στο μαγαζι.αυτη ηταν η τελευταια φορα που τον ειδα ορκιστηκα να μην ξανασχοληθω ποτε αλλα ακομα και τωρα μερικες βδομαδες μετα νιωθω οτι τον εχω συγχωρεσει οτι ειδα ενα αλλο προσωπο γιατι τον νευριασα εγω και δεν μπορω να δεχτω οτι θα παντρευτει και ποτε δεν μου εδωσε την ευκαιρια 2,5χρονια τωρα πριν γνωρισει αυτην.γιατι μου ελεγε οτι του αρεσω γιατι να κανει κατι σεξουαλικο μαζι μου ενω εχει κατι τοσο σοβαρο και γιατι ποτε δεν μου ειπε οτι με ενχολεις γιατι εχω μια σοβαρη σχεση και εχω αρραβωνιαστει? θελω να τονισω οτι ηταν το πρωτο μου ''αγορι'' αυτο ηταν ξενερωτο για τον ιδιοοπως μου ειπε θελοντας κοπελες με εμπειριες και απ τοτε που τον γνωρισα δεν θελησα να κανω αλλη σχεση δοκιμασα 2 φορες αλλα την τελειωσα πολυ γρηγορα γιατι απλα δεν ηταν οι αλλοι αυτος. μιλωντας πλεον με ψυχοθεραπευτη καταληξαμε στο οτι εχω εμμονη απλα οι κουβεντες που κανουμε με κανουν εκεινη τη στιγμη ν σκεφτω πιο λογικα ενω μετα απ λιγο συνεχιζω να σκεφτομαι τα δικα μου σεναρια της υποθετικης σχεσης μας και απλα με πνιγει ενα γιατι να νιωθεις οτι εχεις να δωσεις τοσα σε ενα ατομο και αυτο να μη θελει τιποτα. απο τον χειμωνα που επαθα καταθλιψη η οποια ηρθε μαζι με κατι κρισεις πανικου κανω θεραπεια με cipralex.αυτη τη στιγμη βρισκομαι στον τοπο καταγωγης μου και σε μερικες μερες θα επιστρεψω στην πολη που σπουδαζω και φοβαμαι οτι μολις τον ξαναδω θα νιωσω παλι εντονη επιθυμια να τον μιλησω να τον δω δε θα κρατηθω και θα κανει οντως αυτην την φορα περιοριστικα μετρα εχω απογοητευτει με τον εαυτο μου δεν ξερω τι να κανω προσπαθω να ξεκολλησω και δε μπορω

Senior Member
    Ενταξει ο τυπος σε εκμεταλλευτηκε στο επακρο..Απο εκει και περα ομως αυτη η εμμονη , αυτη η "συγχωρεση" που του δινεις στα παντα , το κυνηγητο επισης , ειναι κατι που θα πρεπει να το κοιταξεις και να το λυσεις.. Ειπες οτι ηθελε να σου κανει περιοριστικα μετρα , τοσο πολυ το παρακανες δλδ? Επισης ειπες οτι σχεδον χειροδικησε πανω σου.. ποσα θες ακομα για να καταλαβεις οτι τον ενοχλεις και δεν σε θελει? Απλα πηρε αυτο που του εδωσες και παπαλα..
    Εισαι νεοτατη , εχεις ολη την ζωη μπροστα σου θα ξαναερωτευτεις αλλες 100 φορες . Οταν ομως κατι ειναι μονοπλευρο φευγουμε.. δεν ξεφτιλιζομαστε , δεν ισοπεδωνουμε την αξιοπρεπεια μας.

σχετικα με τα περιοριστικα μετρα, αυτο που εκανα εγω ηταν μνμ στο κινητο οχι τυπου τι κανεις ,ενα μνμ ισο με τρια μεγαλα για να καταλαβεις. στο μαγαζι δεν αισθανομαι οτι τον ενοχλουσα τοσο δλδ μπορει να περνουσα να πω ενα ττι κανεις μπορει και να αρχιζα τα δικα μου αλλα υπηρξαν φορες που με αυτον τον τροπο μου ελεγε ελα πιο μεσα και καναμε εκει κατι γιατι τελευταια μου ειχε πει δε θελει να τον βλεπουν να ανεβαινει στο σπιτι μου και δεν ερχοταν. δε ξερω κατα ποσο αυτο ειναι σωστο ,αλλα ενιωθα καλα που μπορουσα να τον βλεπω εστω κι ετσι αλλα τωρα μου το ξεκοψε εντελως. αυτο δεν εχω καταλαβει ακομα και δε μπορω να δεχτω γιατι δεν θελησε ποτε να μου δωσει μια ευκαιρια εστω παλια πριν γνωρισει αυτην

Banned
    αλεξια ξεκολλα και πανε παρακατω... γνωρισε και αλλους ανδρες υπαρχουν πολλα ειδη!! εισαι απειρη ακομα και αυτος είναι 34 και ηδη αλλου!!

μπορω να σου εξηγησω την συμπεριφορά του αλλα δεν θελω να σε πληγωσω και δεν είναι και ο σκοπος του φορουμ

φιλικη συμβουλη από καποιον πλεον 40

καταλαβαινω οτι εννοεις οτι απλα ηθελε να περασει καλα και τιποτα αλλο, σε ευχαριστω παντως για τη συμβουλη!

Senior Member
    Καταρχάς Αλεξία, θα έπρεπε να έχεις ξενερώσει τελείως με έναν τύπο που έχετε σεξουαλικές επαφές παράλληλα με την "σοβαρή" σχέση του και όταν για τον χ ψ λόγο του τη βαράει σε αντιμετωπίζει σαν τρελή και σε απειλεί με περιοριστικά μέτρα. Ναι προφανώς και έχεις εμμονή μαζί του αλλά αυτό δεν φάνηκε να τον ενοχλεί όταν με αυτή την εμμονή σε έριχνε στο κρεββάτι. Το θέμα δεν είναι γιατί αυτός φέρθηκε έτσι σε σένα (μπορώ να σου πω χίλια γιατί, είναι κάγκουρας, θα πήδαγε οποιανδήποτε του πρόσφερε σεξ στο πιάτο, τόνιζε τον εγωισμό του κλπ κλπ) το θέμα είναι γιατί το έκανες και το κάνεις εσύ αυτό στον εαυτό σου. Γιατί επέλεξες η πρώτη σου επαφή να είναι με έναν άνθρωπο που σε έφτυνε αντί να βρεις κάποιον που να προσφέρετε εξίσου ο ένας στον άλλο; Γιατί έχεις τόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση; Τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα τις γνωρίζεις μόνο εσύ και πρέπει να τις ψάξεις όσο άσχετες κι αν σου φαίνονται. Γιατί στο τέλος δεν έχει νόημα να ψάχνεις να δικαιολογήσεις τη δική του συμπεριφορά -αυτό άστο τέλειωσε, μπορεί να ήταν κακό τάιμινγκ, μπορεί να μην του έκανες ποτέ κλικ, μπορεί λόγω απειρίας να μην του πλασαρίστηκες με τρόπο που θα του κέντριζε το ενδιαφέρον- το θέμα είναι γιατί από την πλευρά σου έφτασες εκεί; Αν το λύσεις αυτό, θα μπορέσεις να προχωρήσεις και να κάνεις πιο σωστές επιλογές στο μέλλον.

Είπες ότι δεν έχεις καλές παρέες στην πόλη που σπουδάζεις, άρα ίσως θα ήταν καλό να επενδύσεις χρόνο στο να κάνεις νέες γνωριμίες. Επίσης τι ήταν αυτό που σε τράβηξε σε αυτόν τον άνθρωπο; Γιατί το ζήτημα είναι ότι έφτιαξες ένα σενάριο για μια υποθετική τέλεια σχέση με έναν άνθρωπο που δεν ήξερες και μπορεί όλο αυτό να μην ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα αν εφτανε να γίνει σχέση! Ναι μπορεί αν σου έδινε την ευκαιρία τα πράγματα να είχα εξελιχθεί κάπως όμορφα, αλλά μπορεί και όχι γιατί τα σενάρια που έχεις πλάσει βασίζονται σε υποθέσεις. Αντί να ξοδεύεις ενέργεια να καταλάβεις γιατί δεν σου έδωσε την ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα, ξόδεψέ τη ώστε να βρεις κάποιον που θα θέλει να σε γνωρίσει.

Ρωτάς τι να κάνεις τώρα που πρέπει να γυρίσεις πίσω στην πόλη που σπουδάζεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνεις λίγο παραπάνω στην πόλη σου; Έστω κάποιες βδομάδες για να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα και να ηρεμήσεις κι εσύ. Αν δεν μπορείς να αποφύγεις την επιστροφή τότε καλό είναι να γεμίσεις τις μέρες σου όσο μπορείς περισσότερο με δραστηριότητες ώστε να μην τον σκέφτεσαι. Εννοείται κόβεις μαχαίρι τα μηνύματα και τις επισκέψεις στο μαγαζί του. Ούτε απ'έξω δεν ξαναπερνάς. Και όχι, όπως και να έχεις φερθεί δεν έχει κανένας το δικαίωμα να σε χτυπάει όσο φορτική και αν έγινες με τα μηνύματα. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι παίρνεις άφεση κι εσύ. Πρέπει να μην τον ξαναενοχλήσεις όχι για καλό δικό του, ούτε για τα περιοριστικά μέτρα (σόρρυ μου φαίνεται πολύ θρασύδειλος για να κάνει κάτι τέτοιο, μάλλον να σε φοβερίσει ήθελε) αλλά για σένα, για να ξεχάσεις, να ηρεμήσεις και να προχωρήσεις. Συνέχισε τις επισκέψεις στον ψυχολόγο ώστε να λύσεις σιγά σιγά τα θέματά σου.

Banned
    για να γραφεις οτι ειναι στη γετωνια σου μαλον θα τονεχεις συνηθισει η μπορει να συνηθισες να του λες τα προβληματα σου κλπ μαλον δε δοκιμασες να γνωρισεις αλλους ανθρωπους επειδη αυτος ηταν η ευκολη λυση .

Tags for this Thread