Γράφουμε μαζί μια ιστορία; (2014 edition!)
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 76

Γράφουμε μαζί μια ιστορία; (2014 edition!)

"Ο Σεπτέμβρης φτάνει στο τέλος του και..."

:starhit:

Senior Member
    ...ακόμη δεν τελειώσαμε την άλλη ιστορία για να αρχίσουμε καινούρια.

Μόνο μία ιστορία μπορούμε να γράφουμε;

Senior Member
    Αν είναι να ανοίξουμε εκδοτικό οίκο,όχι...
    Ράνα,Ράνα,Μαντζουράνα...Είσ� �ι η χαρά του νέου τόπικ!

Και να φανταστείς ότι έχω στο μυαλό μου 5-6 καινούρια τόπικς που θα ήθελα ν' ανοίξω, αλλά συγκρατούμαι!!!
    Μάλλον πρέπει να συγκρατηθώ ακόμη περισσότερο.

Μου αρέσουν γενικά τα καινούρια πράγματα και οι πολλές εναλλαγές. Μισώ τη ρουτίνα σε όποια μορφή κι αν είναι.

Από την άλλη, δεν θέλω να γίνω και σπάμερ!!

Τελικά να το διαγράψουμε το τόπικ αυτό ή να συνεχιστεί;

Senior Member
    Ό,τι κρίνεις...Δεν καταπιέζω κανέναν. Απλά τη γνώμη μου είπα...
    Κι εγώ πάντως βαριέμαι εύκολα,αλλά είμαι και της ολοκλήρωσης των κύκλων.

ρε συ ναντίν η άλλη ιστορία ξεκινάει το 2006 κ την φέρνει στο φως η μαντζουρ το 2014. γίνονται άξιες προσπάθειες να συνεχιστεί αλλά φαίνεται οτι μπάζει μιας κ ο πρωταγωνιστής έχει μαλλιά καρφιά. αφού βρήκε ένα τόσο ωραίο αν κ χωρίς μεγάλη επιτυχία τοπικ δν μπορεί να κάνει ένα καινούριο για να έχει μια καλύτερη τύχη λέμε τώρα?

Senior Member
    Και θα μείνει το παλικάρι έστω με τα μαλλιά καρφιά,παγωμένο στο χρόνο στην ξενιτιά
    και μάλιστα χωρίς να γνωρίζει τι άστραψε στο μάγουλό του; Άμα σας πάει η καρδιά,κορίτσια...
    Όπως νομίζετε...Κανονίστε όμως πάλι να μην κυλήσει ικανοποιητικά η πλοκή και να ανοίξουμε
    νέο τόπικ "Γράφουμε μαζί μια ιστορία; (2014 second edition!)" και ούτω καθεξής...

συνεχίζω από το τρίτο ποστ.

αναφώνησε η διευθύντρια του περιοδικού. "είστε πολύ πίσω παιδιά θέλω δυο ολοκληρωμένες ιστορίες στο γραφείο μου αύριο κιόλας"
    ένα κορίτσι παρακολουθούσε από το μικρό γραφειάκι της κ ευχόταν να έβρισκε το θάρρος να έδινε τις δικές τις ιστορίες. κ να σταματήσει να φτιάχνει απλά κ μόνο τους καφέδες της απαιτητικής διευ΄θντριας.΄'ηθελε μόνο μια ευκαιρία αλλά ο φόβος της αποτυχίας...

Senior Member
    έκανε τα πόδια της να τρέμουν και το στομάχι της να γεμίζει με πεταλούδες... Πάντα ένιωθε την παρουσία αυτης της επιβλητικής, αυστηρής αλλά ταυτόχρονα κομψής γυναίκας να της προκαλεί εκνευρισμό. Θυμάται σαν χθες τη μέρα που της πήρε συνέντευξη. Είχε βρει αγγελία για τη θέση εργασίας της προσωπικής βοηθού της διευθύντριας για ένα από τα μεγαλύτερα περιοδικά της χώρας....

Senior Member
    "Μακροπρόθεσμα οι άνθρωποι πετυχαίνουν μόνο εκείνο που στοχεύουν" θυμάται να της έλεγε παιδιόθεν η μητέρα της,ωστόσο ακόμη δίσταζε ν'ανοίξει τα φτερά της για τα πετάγματα εκείνα,που βαθιά μέσα της από χρόνια ένιωθε να είναι ο προορισμός της.

θυμόταν όμως κ τον σκληρό πατέρα της ο οποίος πάντα την έκανε να νιώθει λίγη. οι ιστορίες τις όμως ήταν όμορφες το ήξερε.το μόνο που ήθελε ήταν μια μικρή ώθηση. προσπάθησε να σηκωθεί από το γραφείο κ να ..

...κάνει επιτέλους το βήμα που τόσο λαχταρούσε από τη μιά, αλλά και τόσο την τρόμαζε από την άλλη.
    Στάθηκε ασάλευτη για λίγα δευτερόλεπτα και τελικά...

μπαίνει αποφασισμένη στο γραφείο της διευθύντριας και αφηνει τον φάκελο με τις δύο ιστορίες της. τελευταία στιγμή όμως σβήνει το ονομα της κ φεύγει. γυρίζοντας στο σπίτι σκέφτεται οτι θα θελε να είχε την μητέρα της διπλα να την συμβουλεύει κ να της δίνει δύναμη. εν τω μεταξύ στο διπλανό σπίτι κάτι ύποπτο συμβαίνει. ακούγεται ένας θορυβος...

...ήταν κάτι σαν πριόνι.
    Πρώτη φορά ακούγεται τέτοιος ήχος στην γειτονιά της.
    Στο μυαλό της έρχονται σκηνές από τις ταινίες "Saw".
    Παγώνει...

Page 1 of 6 123 ... LastLast