Μπήως πρέπει να πεθάνω; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 125
    Senior Member
    αμα το κανονικο του μελοσιν ειναι το εφεξορ πρωτον ψαξτο κι ετσι και δευτερον το εφεχορ ειναι το καλυτερο εγω πιστευω για το αγχοσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

οκ θα ψάξω για το εφεξορ

Senior Member
    Ναι λιγο περίεργα ειναι...δεν τα εχω ξανακούσει....εγω παίρνω ladose

Μόνο ladose ή και κάποιο αντιψυχωτικό και αγχολυτικό;Και εγώ ladose έπαιρνα και θα ήθελα με αυτό να συνεχίσω αλλά ο γιατρός έχει άλλη γνώμη οπότε μάλλον πρέπει να ζητήσω και άλλη άποψη.

Senior Member
    δεν ειναι περιεργα ειναι γενοσημα και να ψαχτεισ να τα μαθεισ οσα περισσοτερα μπορεισ
    εμεισ μαλακεσ ειμαστε που τα μαθαμε ολα απεξω ψαχτειτε να τα μαθετε αυτο ειναι ο ρολοσ μασ εγω πιστευω εδω
    να σε βοηθησουμε να βγαλεισ ακρη αφου θεσ να ψαχτεισ και να σου πω ακριβωσ τι ενοοω εγω πιστευω
    οτι παρουσιαζεισ μια εικονα ζορισμενο0υ κοριτσιου που αυτο γινεται απο τισ συνεχομενεσ σκεψεισ αυτοτιμωριασ κλπ που εχεισ
    γιατι κατα τα αλλα το επιπεδο ζωησ σου δεν το δηλωνει αυτο δλδ εχεισ να φασ και να πληρωσεισ ενα γιατρο γι αυτο σου εβαλε αντιψυχωτικο για να σταματησεισ αυτεσ τισ περιεργεσ σκεψεισ αυτο βεβαια σημαινει οτι θα εισαι κατεσταλμενη αλλα ηρεμη μετα θα συνηθισεισ και θα λειτουργεισ κανονικα ηρεμα με λιγο προσπαθεια δλδ με δραστηριοτητεσ και μετα απο χρονια θα ερθεισ στα ισια σου
    εγω ετσι θα σκεφτομουνα κι ετσι θα εκανα εσυ δεν εισι ευχαριστημενη ε ψαξου τοτε να καταληξεισ σε αυτα που καταληξαμε εμεισ για να το λεει ο γιατροσ κατι ξερει αυτοι εχουν μια εμπειρι δεν εισαι η πρωτη που βλεπουν να μην ξερουν εσυ θελεισ να ψαχτεισ ε ψαξου κι ελα να τα συζητησουμε

Senior Member
    Οχι..... μονο ladose.....παίρνω και κάνα ζαναξ που και που...
    Τα αντιψυχωτικα σε χαμηλές δόσεις μειώνουν το υπερβολικό άγχος χωρίς να προκαλούν εξάρτηση, γιαυτο στα έγραψε...
    Συνήθως τα δίνουν τον πρώτο καιρό μέχρι να καταλαγιασουν τα συμπτώματα...

Δεν αμφιβάλλω ότι έχουν εμπειρία αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι και θεοί και μέσα σε μια ώρα που με έχει δει μπορεί να βγάλει και το σωστό συμπέρασμα.Σε πληροφορώ ότι βρήκε την προηγούμενη αγωγή μου λάθος και ο άλλος γιατρός είπε πως αυτός ο γιατρός μου τα δίνει λάθος, εγώ δηλαδή πως να τα εμπιστευτώ μετά αφού είδα κιόλας ότι ένα που έπαιρνα πριν αντιψυχωτικό μου δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα;Εγώ αυτό που ήθελα από τον γιατρό είναι να μιλήσει μαζί μου να με δει κανά δυο φορές και να μετά δεν λέω ας καταλήξει στα φάρμακα αλλά όχι μέσα στη μισή ώρα να βγάλει διάγνωση.Εγώ πάντως από το περιβάλλον μου δεν είδα τα φάρμακα να βοηθάνε, αντιθέτως έχω δει άτομα να τα καταστρέφουν και δεν πρόκειται να τα πάρω απλά επειδή μου τα πρότεινε ένας γιατρός γιατί αν ήταν τόσο καλός θα μου ενέπνεε και εμπιστοσύνη.Επειδή έχω να φάω δεν σημαίνει πως όλα είναι καλά στη ζωή μου ή ότι δεν έχω πρόβλημα οικονομικό να πάω στο γιατρό, γι αυτό και ίσως περίμενα εφόσον πληρώνω να ασχοληθεί παραπάνω μαζί μου, δεν μπορεί οι φαρμακοποιοί που ρωτήσαμε να ήταν χαζοί και να απόρησαν με τα τόσο βαριά φάρμακα και από την άλλη ούτε στο γιατρό ήμουν πια τόσο αρνητική, βασικά με έκανε ο ίδιος να νιώσω ακόμη πιο άσχημα με τον εαυτό μου.Δεν είμαι μόνη μου σε όλο αυτό έχω και τους γονείς μου που ούτε και αυτοί θέλουν έτσι ανεξέλεγκτα να τα πάρω και προφανώς με γνωρίζουν καλύτερα.Το θέμα μου δεν είναι το αντικαταθλιπτικό όπως είπα είναι η δόση του αντιψυχωτικού που ήδη βλέπω να με επηρεάζει πάρα πολύ στη μικρή δόση λογικό είναι ότι στη τετραπλάσια θα με κάνει φυτό δεν πρόκειται απλά να με ηρεμήσει, δεν θα ξανασηκωθώ από το κρεβάτι.

Senior Member
    ψαξου οσο μπορεισ μεχρι να τα μαθεισ εγω σε καποια φαση εκανα μονοσ μου συνδυασμουσ για λιγο διαστημα γτ εβλεπα οτι με βοηθαει
    αλλα αφου εμαθα τι κανει το καθενα εγινα δηλαδη για καποιο καιρο γιατροσ του εαυτου μου εσυ ψαξε να ξερεισ τι θεσ να μαθεισ για να σου πουμε εγω δεν υποστηριζω το γιατρο ουτε τα φαρμακα υπαρχει παναρχαια μεθοδοσ το τρεξιμο στα δεκα χιλιαδεσ χιλιομετρα αμα τρεξεισ σιγα σιγα καθε μερα θα σου φυγουν ολα οτι εχεισ και το παραμικρο και θα λαμπεισ ολοκληρ και θα σφιζεισ απο υγεια τι αλλο να σου πω
    εγω ειμαι φαν αυτησ τησ αποψησ γτ το εζησα

Συμφωνούμε, και εγώ πιστεύω ότι κάποιοι άλλοι συνδυασμοί μπορεί να με βοηθάνε περισσότερο και δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι θα το ψάξω και άλλο αν και είμαι σίγουρη πως και σε άλλο γιατρό να πάω άλλη αγωγή θα μου δώσει, γενικά ο καθένας άλλα λέει και άλλα κάνει, αυτό με ενοχλεί ότι αισθάνομαι σαν πειραματόζωο.Ούτε εγώ θεωρώ ότι τα φάρμακα είναι η μόνιμη λύση, άλλα πράγματα χρειάζονται και κανένα φάρμακο δεν θα μου δώσει το θάρρος και την αυτοπεποίθηση που μου λείπει, μόνη μου πρέπει να το βρω.

Junior Member
    Λοιπόν,αρχικά είσαι ακόμα 22,εχεις άλλα 8 χρόνια μέχρι τα 30.Και να τα φτασεις και να ζεις με τους γονεις σου δεν εγινε τιποτα,η πλειοψηφια στην ελλαδα αυτο κανει.Εχεισ παρα πολυ αγχος ειναι προφανες,θα πρεπει λιγο να ηρεμησεις.Προσπαθησε να παρεις μια ανασα,αν εχεις προωλημα με τα αρχαια μπορεις να κανες καποιο ιδιαθτερο η να προσπαθησεις απο την αρχη σιγα σιγα να τα ξαναδεις η να ζητησεις τη βοηθεια καποιου συμφοιτητη σου.Ετσι και θα κανεις γνωριμιες και θα μαθεις και αρχαια.Ολοι εχουμε περασει αυτη τη φαση στη ζωη μας.Το πιο πιθανο ειναι οτι απο το πολυ αγχος το συστημα θα καταρρευσει και μετα θα ηρεμησεις.Δεν χρειαζεται να φτασεις μεχρι εκει.Η ζωη ειναι το μεγαλυτερο αγαθο που μας εχει προσφερθει και ειναι λαθος να λες οτι δεν το θελεις.Θα πρεπει σιγα σιγα να αντιμετωπισεις τις δυσκολιες και να αρχισεις να βλεπεις τη ζωη λιγο πιο θετικα.Αποψη μου ειναι να ξεκινησεις γυμναστικη συστηματικα γιατι βοηθαει παρα πολυ στο αγχος και στην αυτοεκτιμηση,να σταματησεις να συμβουλευεσαι την κληρωση ,οποτε σου ερθει με το μυαλο σου να λες οχι.Πεντε δεκα θα τα καταφερεις.Ολα στο μυαλο σου ειναι,μπορεις να το ελεγκσεισ σιγα σιγα αν θελεις.Καθε φορα που σκεφτεσαι ολες αυτες τις αγχςδεισ σκεψεις.Λεγε και αν αποτυχω τι θα γινει?Αν δεν τα καταφερω στα αρχαια τι θα γινει?Και θα δεις οτι ετσι θα απποκτουν μικροτερη σημασια οι σκεψεις σου¨)

Senior Member
    θαρροσ και αυτοπεπεοιθηση δινουν οι δραστηριοτητεσ εγω πιστευω αν πασ σε μια δουλεια
    και την κανεισ θα αποκτησεισ και θα ρροσ και αυτοπεποιθηση γτ θα βρεθεισ στην αναγκη
    και θα πρεπει να λειτουργησεισ κι οταν θα πληρωθεισ οσα και να παρεισ θα καταλαβεισ ακριβωσ τι λεω

Quote Originally Posted by freudian View Post
    Λοιπόν,αρχικά είσαι ακόμα 22,εχεις άλλα 8 χρόνια μέχρι τα 30.Και να τα φτασεις και να ζεις με τους γονεις σου δεν εγινε τιποτα,η πλειοψηφια στην ελλαδα αυτο κανει.Εχεισ παρα πολυ αγχος ειναι προφανες,θα πρεπει λιγο να ηρεμησεις.Προσπαθησε να παρεις μια ανασα,αν εχεις προωλημα με τα αρχαια μπορεις να κανες καποιο ιδιαθτερο η να προσπαθησεις απο την αρχη σιγα σιγα να τα ξαναδεις η να ζητησεις τη βοηθεια καποιου συμφοιτητη σου.Ετσι και θα κανεις γνωριμιες και θα μαθεις και αρχαια.Ολοι εχουμε περασει αυτη τη φαση στη ζωη μας.Το πιο πιθανο ειναι οτι απο το πολυ αγχος το συστημα θα καταρρευσει και μετα θα ηρεμησεις.Δεν χρειαζεται να φτασεις μεχρι εκει.Η ζωη ειναι το μεγαλυτερο αγαθο που μας εχει προσφερθει και ειναι λαθος να λες οτι δεν το θελεις.Θα πρεπει σιγα σιγα να αντιμετωπισεις τις δυσκολιες και να αρχισεις να βλεπεις τη ζωη λιγο πιο θετικα.Αποψη μου ειναι να ξεκινησεις γυμναστικη συστηματικα γιατι βοηθαει παρα πολυ στο αγχος και στην αυτοεκτιμηση,να σταματησεις να συμβουλευεσαι την κληρωση ,οποτε σου ερθει με το μυαλο σου να λες οχι.Πεντε δεκα θα τα καταφερεις.Ολα στο μυαλο σου ειναι,μπορεις να το ελεγκσεισ σιγα σιγα αν θελεις.Καθε φορα που σκεφτεσαι ολες αυτες τις αγχςδεισ σκεψεις.Λεγε και αν αποτυχω τι θα γινει?Αν δεν τα καταφερω στα αρχαια τι θα γινει?Και θα δεις οτι ετσι θα απποκτουν μικροτερη σημασια οι σκεψεις σου¨)
    Πιστεύω και εγώ πως η γυμναστική μπορεί να με βοηθήσει αν και με τα χάπια και όλα αυτά δεν ξέρω πως θα βρω το κουράγιο για κάτι τέτοιο.Κάθε μέρα μα κάθε μέρα προσπαθώ να πω στο εαυτό μου ότι δεν πειράζει και αν δεν τα καταφέρω αλλά αμέσως μετά με πιάνει πανικός τι θα γίνει σε αυτή τη περίπτωση.Αυτή τη στιγμή δεν έχω και το χρόνο να ασχοληθώ με τα αρχαία, πρέπει βασικά να επικεντρωθώ στα μαθήματα της σχολής μου, με αγχώνει απλά τι θα συμβεί σε μερικά χρόνια από τώρα και κοιτάω τι κάνουν οι άλλοι ότι δηλαδή έχουν ήδη αρχίσει.Το ξέρω πως όλα είναι στο μυαλό μου, μέσα μου καταλαβαίνω ότι όλα είναι ιδέες, απλά μου λείπει η αυτοεκτίμηση και με επηρεάζουν συνέχεια οι άλλοι τι κάνουν τι δεν κάνουν.Μακάρι να συνέλθω σύντομα γιατί αισθάνομαι πως χάνω πολύτιμο χρόνο.

Senior Member
    καλα δε χρειαζεται να γινεισ πρωταθλητρια με τη μια εγω οταν δεν ειχα δυναμη εκανα αντοχη μετα απο χρονια εχω και λιγη δυναμη εχω και αντοχη και λογω ηλικιασ αλλα και η προπονηση στην αντοχη δεν ειναι ευκολη και χωρισ κιλα για κανε να δεισ για πανε σε εναν που ασχολειται να ρωτησεισ να δεισ

Καλά για γυμναστική εννοούσα πολύ απλά πράγματα δεν είμαι για κάτι πολύ συστηματικό.Λίγο διάδρομο λίγο ποδήλατο και αυτά με το ζόρι.

Δεν ξέρω τι πραγματικά να κάνω με τη ψυχοθεραπεία.Ο ψυχίατρος που με παρακολουθεί με βοηθάει και γενικά έχω αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση μαζί του αν και δε ειδικεύεται πάνω στην ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή.Από την άλλη και στον άλλο που πήγα δεν ένιωσα καλά.Τι να κάνω δεν ξέρω να ψάξω κάποιον άλλο ψυχολόγο ή ψυχίατρο;Πιστεύετε ότι χρειάζομαι κάποιον εξιδικευμένο πάνω σε αυτού του είδους τη ψυχοθεραπεία έτσι;Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς γίνεται σε αυτή τη μορφή θεραπείας τι το διαφορετικό;

Senior Member
    πρεπει να νιωθεισ καλα με το γιατρο σου αυτο ειναι το ενα
    για την ψυχοθεραπεια τι συγκεκριμενη ξερω οτι ενδυκνυται δε ξερω τι κανουνε εγω κανω υποστηρικτικη δλδ μια ωραια συζητηση
    που βοηθαει κι αυτο για γυμναστικεσ κλπ στο λεω εκ μεγαλησ πειρασ θα κανεισ δεκα λεπτα καθε μερα μονο δεκα λεπτα αλλα για ενα χρονο
    σε ενα χρονο το σωμα σου θα εχει αλλαξει το κανα εγω μαζι με δουλεια και τωρα ειμαι αδυνατοσ βεβαια χειρωνακτικη δουλεια αλλα εχασα εικοσι κιλα χωρισ διαιτα τελοσ παντων εσυ θα κανεισ δεκα λεπτα καθε μερα γυναικα εισαι το σωμα σου παιρνει ευκολα τισ αλλαγεσ
    θα δεισ οτι θα βαριεσαι μετα απο κανα μηνα να το κανεισ εκει ειναι που πρεπει να συνεχισεισ για να εχεισ μονιμο αποτελεσμα οταν βαριεσαι τοτε προχωραει το σωμα αλλιωσ ειναι μια απο τα ιδια σκεψου σα να το ξυπνασ στην αρχη και μετα να πρεπει να το προχωρησεισ οταν θα ναι βαρετο η δυσκολο τοτε γινεται η δουλεια αυτα απο μενα

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast