Φιλική σχέση μεταξύ άντρα και γυναίκας(και από τις 2 μεριές) υπάρχει? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Senior Member
    Δεν νομίζω να μπορούν Σοφία.

Το να διακρίνεις τα συναισθήματα του άλλου, να εκλογικεύεις τις αντιδράσεις του (δεδομένου οτι είναι ερωτευμένος εκείνος μαζί σου και το εκφράζει), να συνδυάζεις τα δικά σου αγνά συναισθήματα φιλίας και να το τονίζεις, και ταυτόχρονα να συνεχίζεις με τα θέλω σου, έστω και με τη μεγαλύτερη διακριτικότητα, δεν συνάδει με μια ενδεχόμενη καλυτέρευση των αντιδράσεών του αλλά με μεγαλύτερη εξιδανίκευση της εικόνας σου από εκείνον.

Βασανιστήριο μου κάνει αφού πόσο να αντέξει η οποιαδήποτε πλευρά έτσι?

Senior Member
    Και γω καποτε έτσι πιστευα...

Τώρα πια οχι.
    Τα συναισθηματα μεταβάλλονται. Πόσο μαλλον τα ερωτικα...επίσης ο χρονος δινει αλλη διασταση στα γεγονοτα. Κατι που δεν αντεχα καποτε δεν σημαινει οτι δεν θα το αντεξω σήμερα.

Αν θέλουν και οι 2 μενουν φιλοι. Ισως οχι αμεσως αλλα σίγουρα μπορουν να μεινουν.

Junior Member
    Originally posted by Reina
    Συνήθως τα στοιχεία που έφεραν μαζί τους 2 φίλους και μιλάνε την ίδια γλώσσα και επικοινωνούν είναι τα στοιχεία που φέρνουν μαζί ένα ζευγάρι με καλές προδιαγραφές.
    Αργά ή γρήγορα το συναίσθημα θα βγει στην επιφάνεια από τον έναν εκ των δύο.
    Ακριβώς!!Άμα επικοινωνείς με τον άλλον τόσο καλά,και περνάτε και πολλές ώρες μαζί περνόντας καλά,τότε είναι σαν φυσικό φαινόμενο να γουστάρει ένας από τους 2.Εμένα η απορία μου είναι,τι να κάνει κανείς για να το αποφύγει?

Εγώ όποτε γίνομαι πολύ φίλη με έναν άντρα,μετά από λίγο,νιώθω ενθουσιασμένη,σχεδόν σαν ερωτευμένη.Μόλις του τα εξωτερικεύσω όμως,μετά από λίγο φεύγουν και τον βλέπω φιλικά ξανά.

Νιώθω λίγο γελοία όμως που γίνεται αυτό,ειδικά όταν γνωρίζονται μεταξύ τους οι φίλοι μου..Νομίζω οτι θα σκεφτονται κατι ασχημο για μενα,ή ότι θα συζητανε γελοντας κατι του στυλ \'α και σε σενα την επεσε?\'

Επίσης όταν θα γνωρίσω κάποιον που θα μου αρέσει κανονικά,πως θα το διακρίνω?φοβάμαι οτι δε θα το καταλάβω..

Junior Member
    [/quote] Εγώ όποτε γίνομαι πολύ φίλη με έναν άντρα,μετά από λίγο,νιώθω ενθουσιασμένη,σχεδόν σαν ερωτευμένη.Μόλις του τα εξωτερικεύσω όμως,μετά από λίγο φεύγουν και τον βλέπω φιλικά ξανά.
    [/quote]

όταν είπα \'μετά από λίγο φεύγουν\', εννούσα τα συναισθήματα μου.

Επίσης και στις 2 πρόσφατες περιπτώσεις που είχα,όπου τους είπα τι συνέβη,και με τους 2 έχω μείνει πολύ καλή φίλη.Με τον έναν κιόλας ήρθαμε πιο κοντά.Η ειλικρίνεια αποδίδει τελικά :)

Senior Member
    Originally posted by marily

.Η ειλικρίνεια αποδίδει τελικά :)

αυτό είναι νόμος !

Senior Member
    Originally posted by marily
    Originally posted by Reina
    Συνήθως τα στοιχεία που έφεραν μαζί τους 2 φίλους και μιλάνε την ίδια γλώσσα και επικοινωνούν είναι τα στοιχεία που φέρνουν μαζί ένα ζευγάρι με καλές προδιαγραφές.
    Αργά ή γρήγορα το συναίσθημα θα βγει στην επιφάνεια από τον έναν εκ των δύο.
    Ακριβώς!!Άμα επικοινωνείς με τον άλλον τόσο καλά,και περνάτε και πολλές ώρες μαζί περνόντας καλά,τότε είναι σαν φυσικό φαινόμενο να γουστάρει ένας από τους 2. Εμένα η απορία μου είναι,τι να κάνει κανείς για να το αποφύγει?
    Γιατι ένας απο τους δύο ? Ποιος απο τους 2 είναι αυτός ο ένας ?
    Αν είσαι εσυ πάντα αυτός ο ένας , τότε είναι λογικό να έχεις αυτές τις εμπειρίες , αλλα οι εμπειρίες σου δεν μπορούν να γενικευτούν . Ο άλλος απο τους δύο ενδεχομένως να μπορούσε να κάνει μια φιλία σκέτη . Οχι ?

Εγω έχω κάνει φιλίες σκέτες με άντρες , χωρίς να σημαίνει οτι το μυαλό μου ήταν πάντα 100% \'\'αθώο\'\' . Ηταν επιλογή μου όμως αυτή η σχέση να είναι φιλία σκέτη και προσπάθησα στην μεταξύ μας επικοινωνία (λεκτική ή μη) να μην δίνω άλλα μηνύματα .

Member
    τις περσσότερες φορές πιστεύω είναι πιθανό να υπάρξει κάποια στιγμή μια έλξη... Ωστόσο σύμφωνα με την εμπειρία μου πιστεύω στέκεται μια φιλική σχέση ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα.. Προσωπικά 2 πολύ καλές φίλες που έχω, δεν τις έχω δει ποτέ ερωτικά και ούτε θα μπορούσα πιστεύω.. Και όταν λέω φίλες το εννοώ, όχι γνωστές..

Member
    είναι πολύ δύσκολο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου πιστεύω σε μια τέτοια περίπτωση. Είχα ερωτευθέι μια κοπέλα που κάναμε απίστευτη παρέα στο σχολείο, πιο πολύ και από τους φίλους μου.. Όταν της το είπα, από τότε δεν ξαναγίναμε ποτέ όπως είμασταν....

Junior Member
    Γεια χαρά παιδιά. Κάποτε είχε πει κάποιος γνωστός παρουσιαστής την εξής φράση:\" Προκειμένου μια γυναίκα να γίνει φίλη μου θα πρέπει πρώτα να έχει περάσει απο το κρεβάτι μου\". Παρότι ακούγεται κάπως ακραίο κρύβει αλήθεια μέσα της. Εγώ θα θέσω ένα άλλο ερώτημα. Πόσο εύκολο έιναι να υπάρξει πραγματική φιλική σχέση μεταξύ αντρα και γυναίκας ενώ και οι δύο έχουν ο καθένας την σχέση του.Για να πώ και την αποψή μου θεωρώ πολύ δύσκολο να υπάρχξει πραγματική φιλική σχέση μεταξύ άντρα και γυναίκας. Ακόμα και ποτέ να μην εμφανιστεί ο ερωτικός παράγοντας πίστεύω ότι πάντα ελωχεύει και υφίσταται.

Senior Member
    Ναι μπορει να υπαρξει...καταρχας δεν ειναι ολη η ανθρωποτητα σεξουαλικα ενεργη.
    Και ενεργη να ηταν παλι πιστευω οτι μπορει να υπαρξει...μπορει να μην ελκυεται κανενας απο τους δυο σεξουαλικα για τον α ή β λογο.
    Σημαντικη παραμετρο ειναι το σεξ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Το πείραμα που έκανα απέτυχε παταγωδώς. Σεξ παίζει πάντα και παντού.Και αν κάνω σεξ με το φίλο μου παίζει και να τον χάσω.

Junior Member
    Sex παίζει παντού και πάντα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Το βλέπεις παντού. Η βιομηχανία του σεξ είναι τεράστια παγκοσμίως. Στην τηλεόραση, περιοδικά, διαδίκτυο, όπου κοιτάξεις με αυτό ασχολούνται γιατί αποφέρει τεράστια κέρδη. Και δεν είναι τυχαίο ότι ο άντρας το κυνυγάει και αυτός κινεί την συγκεκριμένη αγορά πολύ περισόττερο απο την γυναίκα. Όσον αφορά το ερώτημα που έθεσα θεωρώ ότι δύο ατομα ετερόφυλλα που ο καθένας έχει την σχέση του δύσκολα θα κρατήσουν φιλική επαφή γιατί μπαίνουν άλλα ζητήματα στην μέση όπως η ζήλια απο το έταιρον ήμισυ και η καχυποψία.

Senior Member
    Νομιζω πως δεν ειναι ευκολο....εχω φιλους που,μεχρι στιγμης βεβαια, που δεν παιζει τιποτα αλλα προσφατα εχω κ αλλο φιλο που αρχισε να παιζει κατι,αμφιδρομα...Πιστευω εχει να κανει με το ποσο σε ελκυει ο αλλος γιατι δεν ειναι δυνατον να σε ελκυουν οι παντες απο το αντιθετο φυλο(κ δεν εχει να κανει με την ομορφια).Ολο και καποιος θα αφηνει παγερα αδιαφορο το ερωτικο συναισθημα και θα ζεστανει την φιλια....

Οσο για το σεξ μεταξυ φιλων ειναι μεγαλο ρισκο..αν το κανεις πρεπει να ξερεις με ποιον θα το κανεις...αν αντεχει αυτη την ωμοτητα του κανουμε σεξ αλλα ως εκει..Υπαρχουν ατομα που σε ελκυουν μονο σεξουαλικα κ τιποτα παραπανω,σωστα???απλα ποτε δεν εχουμε σκεφτει οτι ενα τετοιο ατομο μπορει να ειναι ο/η φιλος/η μας...

Junior Member
    εμενα μου συνεβη προσφατα!!!ειδα ενα ενδιαφερον απο μερια της οχι τοσο αθωο και δεν αντεξα της το ειπα γιατι την εβλεπα ερωτικα!βεβαια βγηκαμε εξω και μου το ξεκαθαρισε οτι με βλεπει σαν φιλο αλλα στενοχωρηθηκε πολυ που με ειδε στενχωρημενο αλλα της ειπα πως δε θα θυσιασω τη φιλια μας και θα συνεχσουμε να μιλαμε....παρολα αυτα μου λεει οτι με σκεφτεται συνεχεια και δεν μπορω να φυγω απο το μυαλο της υστερα απο τη συζητηση που ειχαμε και το ενδιαφερον που της εδειξα και οτι της αρεσει πολυ η παρεα μου...μου φαινεται οτι θελει αλλα νοιωθει ανασφαλεια και δεν το εξωτερικευει......οπως και να χει ενδιαφερει ο ενας τον αλλον και βαδιζουμε σε μια πολυ λεπτη γραμμη.....

Senior Member
    Υπάρχει φιλία! Απόδειξη ? Οι 2 μου πολυ καλές φίλες...φίλες!!! ;)

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast