Results 1 to 15 of 40
Thread: όλα μαύρα!!!!!
-
27-10-2015, 23:42 #1
- Join Date
- Oct 2015
- Posts
- 87
όλα μαύρα!!!!!
Καλησπέρα. Παρακολουθώ εδώ κ καιρό το forum κ αποφάσισα να γράψω κ εγώ γιατί έχω ανάγκη την γνώμη σας. Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομη. Είμαι 23 ετών κ πριν από 2 μήνες χώρισα με τον επί 6 χρόνια σύντροφό μου. Ο χωρισμός αυτός μου στοίχισε πάρα πολύ λόγω του ότι πρώτον ήταν η πρώτη μου σχέση κ δεύτερον γιατί με αυτόν τον άνθρωπο ετοιμαζόμασταν να φτιάξουμε το σπίτι μας κ να ξεκινήσουμε την ζωή μας. Αυτόν τον καιρό λοιπόν βιώνω έντονα συμπτώματα κατάθλιψης κ αγοραφοβίας. Εδώ κ 3 χρόνια επισκέπτομαι μια ψυχολόγο αλλά εκεί που βρισκόμαστε σε έναν πολύ καλό δρόμο εκεί τα κάνω όλα χάλια κ γυρνάμε στο μηδέν. Αυτός ο άνθρωπος είχε κ δυστυχώς συνεχίζει να έχει τρομερή επιρροή επάνω μου. Είχαμε ξαναχωρίσει πριν μερικά χρόνια ξανά αλλά παρόλο που πάλι ήταν δική του η απόφαση ξαναγύρισε ενώ μου είχε ζητήσει να μην τον ενοχλήσω ξανά (πράγμα που έκανα). Ανακάλυψα πολλά μετά τον χωρισμό (όχι πως δεν τα υποψιαζόμουν). Στις τελευταίες συνεδρίες ανακάλυψα ότι τα συναισθήματα που έχω για εκείνον είναι ακριβώς ίδια με εκείνα που έχω βιώσει για την μητέρα μου από παιδί μέχρι σήμερα. Το κακό είναι ότι ενώ του θυμώνω μετά από λίγο μου φεύγει κ τον θέλω πίσω. Κάποιο μου λένε ότι μόλις επιστρέψει στην Αθήνα (λείπει λόγο δουλειάς) θα με ψάξει. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου κ η μεγαλύτερη επιθυμία μου. Περνάω πολύ δύσκολα. Τόσο πολύ που δυσκολεύομαι να ανταπεξέλθω στην ίδια μου τη ζωή. Φοβάμαι πως δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Υπάρχουν στιγμές που έχω απελπιστεί τόσο που έχω σκεφτεί να κάνω κακό στον εαυτό μου. Έχω αρχίσει να πιστεύω πως ίσως δεν μου αξίζει να ζω. Υποφέρω. Η ζωή μου είναι στον αέρα. Νιώθω μειονεκτικά απέναντι στους άλλους. Όλοι έχουν καταφέρει κάποια πράγματα κ εγώ τίποτα. Δεν ξέρω τι να κάνω πια. Δεν ξέρω από πού να αντλήσω δύναμη. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας κ ελπίζω να μην σας κούρασα.
- 27-10-2015, 23:51 #2
- Join Date
- Feb 2013
- Location
- σε 1 λιμνουλα!
- Posts
- 14,042
μηπως σου αρεσουν οι αλαγες δηλαδη μηπως σ αρεσει μια να τον διωχνεις κ μια να τον θες πισω?
28-10-2015, 00:07 #3
- Join Date
- Aug 2015
- Posts
- 4,692
Αννα, συνεχισε τις συνεδριες...
Βιωνεις συναισθηματικη απωλεια, λιγο δεν το λες....
Δεν υπαρχει τιποτα που να εχεις να θυμασαι χωρις εκεινον ? πχ. ενα χομπυ σου, μια φιλη, χρονο με το δικο σου εαυτο ?
Αξιζει να μπαινο βγαινει καποιος στην ζωη σου, καρδια σου, ψυχη σου και εσυ να καταληγεις περισσοτερο κομματια ?
Τωρα μοιαζουν ολα ματαια, λογικα ξυπνας και κοιμασαι με την σκεψη του αλλά ξεπερνιεται."Make sure your worst enemy isn't you"
28-10-2015, 00:16 #4
- Join Date
- Sep 2012
- Posts
- 5,782
Kαλησπερα. Γιατι χωρισατε με το φιλο σου? τι πηγε στραβα?
28-10-2015, 00:28 #5
- Join Date
- Oct 2015
- Posts
- 87
σιχαίνομαι τις αλλαγές. κ όχι δεν μου αρέσει αυτή η κατάσταση. με πήρε απλά τηέφωνο κ μου είπε πως κουράστηκε κ δεν θέλει να είναι σε αυτή τη σχέση. πάνω κάτω ότι μου είχε πει κ την αλλη φορά. δεν ξέρω τι πήγε στραβά. δεν ξέρω τι τον κούρασε. δεν τον έχω δει. απλά μου το ανακοίνωσε κ αυτό ήταν. δυστύχως είμαι μαζί του από παιδί σχεδόν άσχετα το ότι είμαστε μαζί σαν ζευγάρι τα τελευταία 6 χρόνια. ότι έχω να θυμάμαι είναι μαζί του...
28-10-2015, 00:36 #6
- Join Date
- Sep 2012
- Posts
- 5,782
Tην πρωτη φορα που ειχατε χωρισει, τι σου ειχε πει? πως εγινε?
28-10-2015, 00:42 #7
- Join Date
- Oct 2015
- Posts
- 87
ότι δεν νιώθει τίποτα για μένα κ ότι δεν με βλέπει ερωτικά πλεον. κ αφού εγώ έκανα κάποιες κινήσεις για να είμαστε πάλι μαζί μετα από έναν μήνα μου είπε ότι έχει σχέση κ να μην τον ενοχλήσω ξανα κ έτσι έκανα. μέχρι που έφυγα από την αθήνα για να ηρεμήσω κ μόλις γύρισα (σαν να με μυρίστηκε) εμφανίστηκε ξανά με μια ηλίθια δικαιολογία κ άρχισε το στενό μαρκάρισμα.
28-10-2015, 00:47 #8
- Join Date
- Sep 2012
- Posts
- 5,782
Σαν τι κινησεις εκανες κοπελα μου τοτε για να τα ξαναβρειτε? και θα ρθουμε κ στο σημερα.
28-10-2015, 00:51 #9
- Join Date
- Oct 2015
- Posts
- 87
στην αρχή απλά έστειλα ένα μήνυμα για να δώ τι κάνει κ μιλήσαμε λίγο κ μετά του ζήτησα να βρεθούμε κ του είπα πως θέλω να είμαστε ξανά μαζί κ εκείνος μου είπε ότι είναι σε σχέση.αυτό.
28-10-2015, 00:56 #10
- Join Date
- Sep 2012
- Posts
- 5,782
Και πως τα ξαναβρηκατε δηλαδη? δεν το καταλαβα.
28-10-2015, 01:05 #11
- Join Date
- Oct 2015
- Posts
- 87
ένα μήνα μετά από την ημέρα που έφυγα (κ 2 μήνες χωρισμού) γύρισα στην αθήνα κ εκείνος την επόμενη από την επιστροφή μου με πήρε τηλέφωνο κ μου είπε ότι κ καλά ξέρει τι έχω κάνει πίσω από την πλάτη του κτλ τότε εγώ του ζήτησα να βρεθούμε για να μου εξηγήσει κ μου είπε ότι ήταν μια πρόφαση για να με δει γιατί ήξερε πως θα του ζητούσα να βρεθούμε. για τους επόμενους 3 μήνες μου έκανε σκοτσεζικο ντουζ. κυκλοφορούσε με γκόμενες κ ανα τακτά χρονικά διαστήματα εμφανιζότα είτε μέσω φβ είτε με τηλέφωνο κ μου έλεγε "τι θα κάνεις σήμερα?" κ όταν του ελεγα τίποτα, μου απαντούσε "ωραία ετοιμαζεσαι κ θα πάμε για καφε". όταν βγαίναμε ήταν σαν να ήμαστε ζευγάρι στις αρχές. πάντα χεράκι χεράκι, αγκαλιές, φιλιά κ μετά πάλι εξαφάνιση για μερικές μέρες. προς το τέλος λίγο πριν τα βρούμε άρχισε να μου λεει πως δεν καταλαβαινει γιατί δεν μπορεί να βρει πουθενα το δικο μου αγγιγμα, ότι όλες τις συγκρίνει μαζί μου, ότι δεν μπορεί να φανταστεί πως δεν θα περασουμε την πρωτόχρονιά μαζί, πως θέλει να περάσουμε 24 ώρες μαζί κ άλλα τέτοια. μόλις πέρασαν κ τα χριστούγεννα του το ξέκοψα γιατί δεν άντεχα άλλο κ την ημέρα που αλλαξε ο χρόνος έγινε ένα σκηνικό κ δεν μπορεσα να παω εκεί που είχα κανονίσει, εκείνος έφυγε νωρίτερα από εκεί που ήταν κ εκεί που πήγα να πάρω ταξί για να παω κάπου να περάσω την βραδιά άκουσα μια κόρνα από πίσω μου κ ήταν εκείνος. ε καταλήξαμε μαζί κ από εκείνη την στιγμή ήμασταν ξανά μαζί. αυτά εν ολίγης.
28-10-2015, 01:14 #12
- Join Date
- Sep 2012
- Posts
- 5,782
Mαλιστα. Τωρα την τελευταια φορα που σου ειπε να το τελειωσετε, τι του ειπες εσυ εκεινη την ωρα?
28-10-2015, 01:21 #13
- Join Date
- Oct 2015
- Posts
- 87
εκείνη την ώρα τίποτα. μόνο ότι πονάω κ ότι δεν έχω μάθει να ζω χωρίς εκείνον. κ αυτός μου είπε πως ούτε εκείνος ξέρει πως είναι χωρίς εμενα αλλά πρέπει κ έβαλε κ τα κλάματα. μετά από ένα μήνα που του έστειλα μήνυμα για να του πω ότι μου λείπει κ ότι θέλω μόλις γυρίσει τουλάχιστον να το συζητήσουμε κ ότι είναι κρίμα να πετάξουμε τόσα χρόνια μου είπε πως είναι αργά πια κ έχει πάρει την απόφαση του. κ όταν τον ρώτησα γιατί κ αν περνούσαμε τόσο χάλια ώστα να φύγει μου είπε "όχι βέβαια το αντίθετο θα έλεγα". δεν ξέρω τι να πω. πάντως μου αρνήθηκε να το συζητήσουμε από κοντά.
28-10-2015, 01:28 #14
- Join Date
- Sep 2012
- Posts
- 5,782
Επομενως η τελευταια φορα που ειχατε επικοινωνια ποτε ηταν?
28-10-2015, 01:33 #15
- Join Date
- Oct 2015
- Posts
- 87
έχουμε να επικοινωνίσουμε περίπου 1 μήνα...
Similar Threads
-
Δεν είναι όλα μαύρα...
By Deleted-member-220416 in forum Κατάθλιψη - ΔυσθυμίαReplies: 46Last Post: 27-08-2015, 08:52 -
Μαυρα χαλια
By boom_rider in forum Κατάθλιψη - ΔυσθυμίαReplies: 65Last Post: 24-08-2012, 00:49 -
μαυρα χαλια
By Kortha in forum Ψυχαναγκασμοί - Ιδεοψυχαναγκαστική ΔιαταραχήReplies: 6Last Post: 15-02-2012, 18:04 -
ολα μαυρα
By Lou! in forum Κατάθλιψη - ΔυσθυμίαReplies: 54Last Post: 24-05-2011, 20:11 -
Όλα μαύρα...
By savant in forum Κατάθλιψη - ΔυσθυμίαReplies: 21Last Post: 20-10-2009, 18:03
Σχιζοσυναισθηματική διαταραχή και αγωγή.
25-06-2025, 19:04 in Σχιζοσυναισθηματική Διαταραχή