όλα μαύρα!!!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40
    εμείς δεν τσακωθήκαμε. απλά μου δήλωσε πως κουράστηκε κ δεν νιώθει πως θέλει να είναι άλλο σε αυτή τη σχέση. τότε πήγα γιατί είχα χωρίσει κ με έπιαναν κρίσεις πανικού, δεν μπορούσα να διαχειριστώ τη ζωή μου, είχα φοβίες. κ βέβαια ανακαλύψαμε ότι όλα αυτά είχαν ρίζες στην παιδίκη μου ηλικία γιατί με άφησε η μαμα μου όταν ήμουν πολύ μικρή κ είχα διάφορα θέματα.

Senior Member
    Aν θελεις για πες λιγο ακομα για τη μαμα σου τι εχει συμβει για να καταλαβω καλυτερα.

όταν ήμουν περίπου 5 έφυγε από το σπίτι κ από τότε ζω με τον μπαμπά μου. γενικά την έβλεπα σπάνια κ πάντα μου έλεγαν ότι με άφησε κ έφυγε. πέρασα πολυ δύσκολα. δικαστήρια, αστυνομίες κτλ. όσο ήμουν παιδί κ την έβλεπα (όποτε κ αν) ήταν καλά. μόλις μπήκα στην εφηβεία όμως τα πράγματα έγιναν ανυπόφορα. μια καλή κουβέντα δεν έλεγε. μόνο να κρίνει. πως είσαι έτσι; πως μιλάς έτσι; πάχυνες κτλ κτλ. κ μέχρι σήμερα οι σχέσεις μας είναι σε τεντομένο σχοινι. μια είμαστε καλά κ μια όχι. όταν τσακωνόμαστε σταματάει να μου μιλάει για μήνες. το τελευταίο που μου είπε τώρα που χωρίσα ήταν ότι κανείς δεν θα με αντέξει έτσι όπως είμαι κ ότι θα πέφτω από τον έναν μ@..κα στον άλλο που όλοι φυσικά θα με παρατάνε όπως έκανε κ αυτός (ο πρωην συντροφός μου) μέχρι να φτάσω 50 χρονών κ να μείνω τελείως μόνη μου κ δεν πρόκειτε να πεθάνει για μένα οπότε καλύτερα θα ήταν να φύγω από το σπίτι της (είχα παει για επίσκεψη) γιατί την ταράζω...αυτά

Senior Member
    Για ποιο λογο εφυγε τοτε ξερεις?

Banned
    Quote Originally Posted by αννα_παπ View Post
    εμείς δεν τσακωθήκαμε. απλά μου δήλωσε πως κουράστηκε κ δεν νιώθει πως θέλει να είναι άλλο σε αυτή τη σχέση. τότε πήγα γιατί είχα χωρίσει κ με έπιαναν κρίσεις πανικού, δεν μπορούσα να διαχειριστώ τη ζωή μου, είχα φοβίες. κ βέβαια ανακαλύψαμε ότι όλα αυτά είχαν ρίζες στην παιδίκη μου ηλικία γιατί με άφησε η μαμα μου όταν ήμουν πολύ μικρή κ είχα διάφορα θέματα.
    ναι ειχε πει κ κατι παρομιο ο φρουντ σχετικα με αυτο αλλα μπορεις να το διακοψεις καπως αν μιλας αρκετα κ γραφεις τι σε ενοχλει γενικοτερα.

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Για ποιο λογο εφυγε τοτε ξερεις?
    για να ζήσει την ζωή της. με έκανε πολύ μικρή κ ένιωθε φυλακισμένη...

Junior Member
    Σορρυ που θα στο πω αλλα λιγο εγωισμο δεν εχει μεσα σου;; το ξερω ειναι δυσκολο αλλα δεν εισαι σκυλακι οποτε του....... Αυτουνου να τρεχεις εσυ!!! Τα εχω περασει και εγω ιδια ηλικια ειμαστε και σου λεω πως δεν αξιζει. Αν αξιζε θα ηταν εκει για σενα. Ντυσου στολισου και βγες να ξεσκασεις γιατι η ζωη ειναι πολυ μικρη για να την χαραμιζεις για εναν απο την στιγμη που εκει εξω σε περιμενουν χιλιοι...

Member
    Μην χαλιεσαι να σκεφτεσαι τους δικους σου ανθρωπους και προπαντως οτι θα περασει. Ξερω ειναι δυσκολο αλλα υπομονη

Banned
    ειναι λιγο παλιοτερο το θεμα αλλα θελω να απαντησω κ δεν εχω καπια εναλακτικη..για να συνενοηθουμε.. μου εμινε περισσοτερο αυτο που ελεγες οτι δε μπορει να βρει το δικο μου αγγιγμα γιατι απλως ειναι ιδιο σχεδον με κατι παρομιο που μου ειχε συμβει κ γνωριζω την απαντηση γιατι απλως ηταν @@ κ εβαλε τον εγωισμο του πανω απο ολα
    κ εγωισμος ειναι κακιστος συμβουλος...κ δε καταλαβαινει ουτε απο αγγιγματα ουτε απο κατι παραπανω κλπ.αρα πως ειναι δυνατον να πιστευεις ελες αυτες τις μαιμου δικαιολογιες που σου ελεγε για το τι τον πειραζει υποτιθεται την ωρα που δε μπορουσε απλα να παταξει τον εγωισμο του κ να παραδεχτει οτι πρεπει να κατσικωθει σε ενα μερος...

Banned
    νομιζω οτι θα μηλισω κ για μενα αν υποθεσουμε οτι κ γω μεγαλωσα χωρις το πατερα μου επειδη δε τον εβλεπα συχνα κλπ κ ειχα φοβιες για τον ιδιο λογο βλεπεις μηπως οι φοβιες να με κανουν οτι θελουν? αν με εκαναν οτι ηθελαν σιγουρα δε θα σου μιλαγα τωρα αρα αν δε μπορεις να διαχειριστεις τη ζωη σου τουλαχιστον μεινε στασιμη κατι ειναι κ αυτο...

Page 3 of 3 FirstFirst 123