όλα μαύρα!!!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 40
    Senior Member
    Ok. Λοιπον καταρχην ολα αυτα που νιωθεις ειναι τα κλασσικα που νιωθεις ο καθενας οταν χωρισει. Εαν ψαξεις παλιοτερα θεματα εδω στο σαιτ ή σε βιβλια ψυχολογιας μπορεις να βρεις οτι ολοι περιγραφουν τα ιδια. Δεν ειναι κατι πρωτοτυπο δηλαδη αυτα που βιωνεις. Τωρα οσο για το φιλο σου κι εγω πιστευω οτι θα σε ψαξει οταν γυρισει και ειναι ευκαιρια να κανεις καποια πραγματα για επανασυνδεση με καποια νεα δεδομενα βεβαια. Οταν ερθει η ωρα θα σου πω. Παντως οτι μπορει ενας χωρισμος να σε κανει να αισθανεσαι τοσο ασχημα ειναι αδιαμφισβητητο, φανταζομαι θα το σκεπτεσαι ολη την ημερα και θα παιζουν σαν ταινια στο μυαλο σου.

κάπως έτσι. ειδικά το βράδυ για να μπορέσω να κοιμηθώ πάω κ κουρνιάζω στη μερία του. είναι τραγικό. φοβάμαι μήπως είναι οριστικό. όλοι μου λένε καλύτερα που έγινε έτσι κ ότι γλύτωσα κ όταν κ αν γυρίσει να τον διώξω κ ότι δεν μου αξίζει όλο αυτό κτλ κτλ κτλ. εγώ δεν πιστεύω πως θα γυρίσει αφού μου είπε πως πρέπει να μάθω να ζω χωρίς εκείνον...δεν ξέρω.

Senior Member
    Θα προσεξεις μεχρι να ερθει να μην τον καλεσεις εσυ με τιποτα, ουτε στο φβ θα του στειλεις, ουτε σμσ τιποτα.

τι εννοείς να προσέξω?τι να προσέξω?αυτό σκόπευα να κάνω. το θέμα όμως είναι πως όταν έρθει θα αρχίσει να ψάχνετε κ δεν θα το αντέξω. φοβάμαι πολύ...

Senior Member
    Εννοω να προσεξεις να μην τον καλεσεις γιατι φανταζομαι οτι σου βγαινει να θες να μιλησεις μαζι του. Στην παρουσα φαση ομως πρεπει να συγκρατηθεις.

ναι εννοείται πως μου βγαίνει αλλά κάτι με σταματάει έτσι κ αλλιώς. πονάω πολύ που με άφησε πάλι. δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. του τελείωσε έτσι απλά? έχει άλλη? τι?

Senior Member
    Eγω πιστευω οτι εκεινο που φταιει ειναι οτι επειδη εισαστε μαζι πολλα χρονια οσο να ναι ειναι δυσκολο να διατηρειται ο αρχικος ενθουσιασμος, εισαστε και σε μικρες ηλικιες με ο,τι συνεπαγεται αυτο, οποτε αυτο πιστευω οτι φταιει. Αυτο ομως δε σημαινει οτι επειδη χωρισατε σβηνονται ολα μονοκονδυλια, ασχετα αν υπαρχει μια απομακρυνση. Γι αυτο βλεπεις οτι καθε φορα επανερχεται σε σενα. Ισως πρεπει κ συ να αλλαξεις καπως.

να αλλάξω ναι. δεν έχω πρόβλημα. τι να αλλάξω όμως; αυτή τη φορά αν είναι οριστικό δεν θα μπορέσω να κάνω τίποτα. δεν θέλω να τον χάσω. φοβάμαι. εκείνος μου είπε πως δεν νιώθει ότι θέλει/μπορεί να προσπαθήσει πια. ποτέ όμως δεν προσπάθησε σοβαρά τα ήθελε όλα έτοιμα ακόμα κ την σχέση μου με την μάνα του.

Senior Member
    Tι εννοεις για τη σχεση σου με τη μαμα του?

ότι αν γινόταν κάτι ακόμα κ γιαυτό έπρεπε εγώ να ασχοληθώ μαζί της. ας πούμε υπήρξε μια περίοδος που κάτι είχε μαζί μου κ δεν μπορούσα να καταλάβω. του ζήτησα να τις μιλήσει αλλά εκείνη (από οτι μου έλεγε) δεν του απαντούσε κ γύρισε κ μου είπε δεν ανακατεύομαι άλλο βρείτε τα κ αν θες να της πεις κάτι πες της το εσύ...

Senior Member
    Σ' αυτο νομιζω καλα σου ειπε.

αλήθεια; πήγα μετά από καβγά κ την έπιασα κ μου είπε πως δεν με θέλει όπως δεν την θέλω αλλά πρέπει να βάλουμε κ οι δύο νερό στο κρασί μας για εκείνον αλλιώς θα φύγει. κ τώρα που χωρίσαμε μου έλεγε πόσο καλή είμαι κ τι θα κάνει με τον γιο της που δεν θα μαζεύεται κ με εμένα είχε το κεφάλι της ησυχο...

Senior Member
    Eιδες οτι το καταλαβε και η ιδια? Πιστευω οτι εσυ μπορεις να τον βαλεις σε μια σειρα γενικοτερα κ αυτο το εκτιμουν οι μαμαδες. Τωρα παντως μη του στελνεις τιποτα.

πιστεύεις δηλαδή πως μου είπε αλήθεια? δεν θα το έκανα. βέβαια δεν μπορώ εκεί που είναι αλλά κ να μπορούσα δεν θα το έκανα. μετά τα τελευταία που μου είπε ειδικά. (ότι πρέπει να ζήσω χωρίς εκείνον). έχω πιθανότητες να γυρίσει? να μην τον έχω χάσει?

Senior Member
    Ακουσε κοπελα μου επειδη εισαι μικρη και δεν εχεις αλλες εμπειριες απο σχεσεις και χωρισμους, πρεπει να καταλαβεις οτι μπορει να πει καποιος μια τετοια δηλωση αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν θα αλλαξει κατι στο μελλον γιατι πολυ απλα εχουμε να κανουμε με συναισθηματα κ οταν βρεθεις σε μια διαφορετικη συναισθηματικη κατασταση εκει λειτουργεις διαφορετικα απ οτι ελεγες ή πιστευες παλιοτερα. Ξερεις ποσα ζευγαρια εχουνε σφαχτει κ μετα τα ξαναβρισκουνε? Ποσοι εχουνε βριστει κ λενε τελος κλπ και μετα ειναι ολο αγαπες? Αυτα ειναι της στιγμης. Να σου πω ενα αλλο παραδειγμα, μπορει καποιος να ναι ηρεμος τυπος, εναντιον της βιας κλπ αλλα αν βρεθει σε μια αλλη κατασταση να κανει τελειως διαφορετικα που δε τα περιμενεις. Σχετικα ειναι ολα αυτα λοιπον, το τι λεμε στα λογια δηλαδη πανω σ αυτες τις καταστασεις. Να σε ρωτησω κατι αλλο, για ποιο λογο πηγαινεις στον ψυχολογο εδω κ τρια χρονια? Ειναι επειδη ειχες χωρισει τοτε ή εχεις και καποια αλλα προβληματα να συζητησεις?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast