Aνεξαρτησία - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Ζείτε ανεξάρτητα;;

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Ζω ανεξάρτητα

5 38.46%
  • Ζω με κάποιο συγγενικό πρόσωπο

8 61.54%
Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 101
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    εγω παντωσ δεν μπορω να βλεπω αλλο χωμα και χορτα θελω τσιμεντο να βλεπω
    δεν σου αρεσει η φυση γουσταρεις τσιμεντουπολη και φασαρια θορυβο και τρεξιμο για να πιεις εναν καφε?
    Wenn du träumen kannst,kannst du tun!

Senior Member
    δεν μου αρεσει η ησυχια που εχουν τα χωρια θελω να βλεπω κοσμο να περπαταει να πινω τον καφε μου κι οι αλλοι να περνανε απο διπλα
    θελω να κανω τη βολτα μου και να περπατανε κι αλλοι τα σπιτια στα χωρια ειναι παλια δεν εχουν ανεσεισ καλυτερο θα ηταν να μεναμε ολοι στην ιδια γειτονια και να μαζευομασταν σε ενα στεκι δικο μασ μαγαζι με φαι και καφε και να ειχε κι αλλουσ πελατεσ αλλα να ξεραν ολοι οτι ειμαστε η παρεα με τουσ τρελλουσ και να ξεραν κι εναν εναν και ποτε να μασ μιλουσαν ποτε να μασ αφηναν ησυχουσ αναλογα τα κεφια εγω ετσι το φανταζομαι το τελειο και να ειμαστε ολοι μια παρεα να στο πω ετσι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    τι θεωρεις ανεση σε ενα σπιτι?εγω μονο την θερμανση και την ψυξη.εζησα στην συμπρωτευουσα 10 χρονια και η δουλεια μου ητανε στον δρομο.πλεον θελω την ηρεμια μου να πηγαινω στην φυση και να στοχαζομαι τωρα εαν στο καφενειο του χωριου ξερουν οτι ειμαι λιγο τζαζ δεν με πειραζει.αυτο με την γειτονια καλο θα ητανε αλλα μπορουμε να κανουμε το κοινοβιο και να ειμαστε παλι μαζεμενοι.η να κανουμε αιτηση στον υπουργο υγειας να ξαναανοιξει η πετρα ολυμπου και να παμε η να κανουμε καταληψη.αλλα εκει ξεχνα την μεγαλουπολη.

Senior Member
    κοιτα εγω ειμαι απο τη συμπρωτευουσα και γυρναω βολτεσ ολη μερα δλδ αμα παω βολτα για να σκεφτω με παιρνει τουλαχιστον μια ωρα περπατημα δλδ μπορει να παω και κεντρο με τα ποδια που νσι 45 λεπτα τελοσ παντων κανω τη γυμναστικη μου στο δρομο
    και σκεφτομαι τα δικα μου χαλαρα αλλα μου αρεσει αυτη η βαβουρα θελω λιγο φασαρια δε μπορω την ησυχια οπυ εχουν τα χωρια
    δε μ αρεσει καθολου εμενα με ξερουν εδω οτι δεν ειμαι καλα οπου πηγα να δουλεψω το καταλαβανε γι αυτο κι εγω κατεληξα να κανω χειρωνακτικεσ εργασιεσ και δουλειεσ του οπδαριου γτ δε θελει να μιλασ σοβαρη δουλεια με μιλητο δεν εχω κανει ποτε αλλα πλεον κουραστικα

Senior Member
    to jerv oti eisai απο σαλονικα και εαν θες να βρεθουμε και σε καποια φαση.μου φαινοτανε αδιανοητο και εμενα να παω καπου ησυχα μου αρεζε η βαβουρα αλλα παντα σκ πηγαινα στην φυση επισης η παραλια χειμωνα καλοκαιρι ητανε το στεκι μου ειχα και το ποδηλατο μου πριν γινει τοσο εμπορικο οπως τωρα.τελος παντων αρρωστησα καιν γυρισα στο πατρικο και οδηγουσα σχεδον 3 χρονια οπως οδηγουσα στην μεγαλουπολη.τελος παντων συνηθισα και θελω ακομα πιο πολυ ηρεμια τωρα.κανε οτι μπορεις απο δουλεια που να πιστευεις οτι θα μπορεις να ανταπεξελθεις.κανω και εγω κατι περπατηματα σαλονικη απιστευτα μαρτιου βαρδαρη ακουστικα και βσουμ.δεν μπορω στα λεωφορεια ειδικα καλοκαιρι.

Senior Member
    μαρτιου βαρδαρη το χω κανει σε πενηντα λεπτα στο γρηγορο τωρα εχω χαλαρωσει το παω βολτα
    σιγα σιγα για να ηρεμω να σου πω την αληθεια ψιλοβαρεθηκα να περπαταω γι αυτο νοικιαζω ενα ποδηλατακι
    και κινουμαι ετσι με ποδια και ποδηλατο

Senior Member
    και εγω στο πενηνταλεπτο οταν ξεκινησε η αρρωστια στα γκαγκανιασματα.οταν ειχα αρρωστησει μαλωσα με απειρο κοσμο στον ποδηλατοδρομο και εφτυνα τα σταθμεμευνα αμαξια.τωρα βγαινω εδω στα χωρια της περιοχης μου ψιλοφοβαμαι αλλα δεν εκνευριζομαι εχω και το ταμπλετ με το ηχειακι στον σακο και βγαινω ασφαλτο με κανεναν φιλο.

Senior Member
    εσυ ξεσπασ εγω εχω προπονηθει να μην ξεσπαω γενικα προσπαθω να εχω μια καλη συμπεριφορα ανεξαρτητα απο τισ μαλακιεσ που γινονται κι αυτο τουσ εκνευριζει ολουσ εχω να σου πω

Senior Member
    πλεον εχει καταλαγιασει η ασθενεια με τον καιρο ειναι με τα φαρμακα ειναι δεν ξερω.πλεον ξεσπαω στην γυμναστικη σωματικα και διανοητικα σε διαβασμα γερμανικων και βιβλια προσωπικης αναπτυξης.ψυχολογικα στην οικογενεια ξεσπαω τους κραζω καμια φορα.

Senior Member
    κι εγω ετσι κανω οποτε δεν ειμαι ηρεμοσ παιρνω το οπδηλατακι μου παω μια βολτα να ηρεμησω
    γενικα ομωσ προσπαθω να εχω μια ανεκτη δεδομενησ τησ καταστασησ μου συμπεριφορα προσ ολουσ
    παντωσ δε μαλωνω με καμια παναγια

Senior Member
    Και εγω αυτο που θελω ειναι ανεξαρτησια , να νοικιασω ενα σπιτι και να ζω τη ζωη του εργενη. Σιγουρα η ψυχωση δυσκολευει πολυ τα πραγματα , αν μη τι αλλο χανεις πολλα χρονια με δαυτη αντιπαραγωγικα τον καιρο που εισαι νεος και κτιζεις το μελλον. Δεν εχω καταφερει την ανεξαρτησια , αλλα πιστευω οτι οφειλεται λογω της οικονομικης κρισης καθαρα. Δουλευα πολλα ετη και εμεινα ανεργος με την κριση. Εντωμεταξυ και δουλεια να βρω, δεν ξερω κατα ποσο μπορω να πετυχω ανεξαρτησια με το επιπεδο των μισθων πλεον Ελλαδα. Πιστευω οτι ενας λογος που με κρατησε πισω ειναι και η προσωπικοτητα μου , ειμαι ως επι των πλειστων μοναχικος και για να ελιχθεις επαγγελματικα ειναι περισσοτερο ποιον ξερεις και τι γνωριμιες εχεις. Δεν μπορω ουτε θελω να αλλαξω χαρακτηρα. Απο κει και περα, μαζευω προσοντα ... εχω κανει συλλογη απο πτυχια και πραγματικη γνωση ορισμενων αντικειμενων και ειμαι ακομα αισιοδοξος οτι θα τη βρω στο τελος την ακρη, να δω πως θα παει και φετος με ορισμενα πραγματα που θελω να πραγματοποιησω .... καλη δυναμη παιδες:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    που λετε εμαθα εχθες ότι στο ζαγκλιβερι λιγο ποιο εξω από την θεσσαλονικη καποιοι μεσα σε 60 στρεμματα εχουν φτιαξει μια αυτονομη κοινοτητα με δικο τους ρευμα από φωτοβολταικα νερο από πηγή κλπ...

εχουν καποια κοινα οικηματα για να μαγειρευουν και να συναθροιζοντε και από εκει και περα ο καθεις μενει στο δικο του τροχοσπιτο...

να κανουμε την φαρμα των τρελλων... μας λειπει το αγροτεμαχιο με κανα παλιο κτισμα μεσα όλα τα αλλα είναι ευκολα

Senior Member
    εγω παλι ονειρευομαι να ανοιξουμε μια μαγαζαρα με φαι και καφε υποδειγμα που μεσα θα δουλευουν σχιζοφρενεισ
    και θα κανουνε παπαδεσ επικοινωνιακα και στη δουλεια και θα αναγκαζουμε και τισ επιχειρησεισ που συνεργαζομαστε να παιρνουν τουσ δικουσ μασ και ετσι να βοηθησουμε και μερικα νεα παιδια να μαθουν τον κοσμο και τα φραγκακια μασ να βγαλουμε
    και θα ειναι τιμη για καποιον να δουλεψει μαζι μασ γτ στο μαγαζι αυτο θα κανουμε παπαδεσ ολοι και θα το χουν ονειρο τα παιδακια να δουλεψουνε σε μασ κι ετσι θα γινουμε κρατοσ με τη συμπεριφορα μασ και τη δουλεια μασ

Senior Member
    αυτα με τισ λασπεσ και τα χωματα ξερω οτι ειναι ευκολα αλλα εγω δεν τα γουσταρω γτ θελω ποιοτητα ζωησ γαματη για ολουσ κι αυτο που λετε μπορει να ειναι στη φυση αλλα δεν ειναι γαματο εγω θελω μεσα στην οικονομικη κριση να τουσ δωσουμε τα μυαλα στο χερι να βγαλουμε λεφτα και παραλληλα να βοηθαμε κι ολασ και τουσ νεοτερουσ που μπαινουν στο λουκι

Senior Member
    Αν το ανοιξεις ποτε και.εχεις αναγκη απο βοηθεια στειλε κανα μνμ......εγω εδω θα μαι μου αρεσει η ιδεα σου
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast