Aνεξαρτησία - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Ζείτε ανεξάρτητα;;

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Ζω ανεξάρτητα

5 38.46%
  • Ζω με κάποιο συγγενικό πρόσωπο

8 61.54%
Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 101
    Senior Member
    απο ιδεεσ τετοιεσ αλλο τιποτα αλλα αυτα ειναι δυσκολα και δε γινονται να παμε να κλειστουμε σε ενα χωριο
    δεν μου λεει εμενα τιποτα εγω θελω να κανουμε μαγκια διαπλανητικη εγω αμα ειχα λεφτα και γνωριμιεσ χαλαρα θα το εκανα να δω πωσ περπαταει υπαρχουνε σχιζοφρενεισ σε ολεσ τισ δουλειεσ και ολεσ τισ ειδικοτητεσ αλλα θελει γνωριμιεσ
    θα πηγαινα στον γιατρο μου θα ρωτουσα ποιουσ εχει για μενα θα ελεγα τον κηπ να μου φτιαξει το σαιτ οτι γινεται γινεται αλλα θελει λεφτα
    πολλα και δεν ξερουμε αν θα τα βγαλουμε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    elis ειχες ποτε επιχειρηση? φορος εισοδήματος, φπα, τελη επιτηδευματος, ασφαλεια, ασφαλιστικες εισφορες εργαζομενων, μισθοι, προστιμα...

μια φαρμα στην φυση με τα ζαρζαβατικα μας καμια αγελαδιτσα κανα κατσικακι 2-3 αλογα... μπορεις να κανεις και αγροτουρισμο αν θες μαυρα βεβαια δεν συμφερει να ανοίξεις επιχειρηση... ειχα μια ατομικη μια ΟΕ και μια ΕΠΕ... τις καλες εποχες χρημα μπολικο... αν μου λεγαν να ξαναγυρίσω σε κεινες τις εποχες θα ελεγα ΟΧΙ ευχαριστω δεν θα παρω καλυτερα με την συνταξουλα και στην φυση

Senior Member
    εγω παλι δουλευα στη φυση για χρονια και ξερω ολα τα προβληματα
    και δε μ αρεσει πχ αμα εισαι στο κοινοβιο ξερεισ τι βρωμια εχει δε φανταζεσαι
    αμα βρεξει θα γινουν ολα λασπη θα κοβουμε χορτα καθε τρεισ και λιγο
    και τελοσ παντων αυτα με τη φυση δεν ειναι ποιοτητα ζωησ οπωσ το φανταζεσαι
    εγω βλεπω φυση και μου γυρναν τα αντερα και σιγουρα δεν ειναι γαματη ποιοτητα ζωησ
    οπωσ το φανταζεσαι αφου ειχεσ επειχηρησεισ σκεψου κατι να γινουμε κρατοσ
    και να ζουμε καλα και να βοηθαμε και τα νεα παιδια που μπαινουν στο λουκι
    και να σου πω και το αλλο εμεισ ειμαστε τυχεροι περπαταμε μιλαμε κανουμε τα παντα εχει κι αλλουσ
    που δεν μπορουνε να τα κανουνε αυτα πρεπει ολοι να ανεβουμε δεκα επιπεδα πανω

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    elis ειχες ποτε επιχειρηση? φορος εισοδήματος, φπα, τελη επιτηδευματος, ασφαλεια, ασφαλιστικες εισφορες εργαζομενων, μισθοι, προστιμα...

μια φαρμα στην φυση με τα ζαρζαβατικα μας καμια αγελαδιτσα κανα κατσικακι 2-3 αλογα... μπορεις να κανεις και αγροτουρισμο αν θες μαυρα βεβαια δεν συμφερει να ανοίξεις επιχειρηση... ειχα μια ατομικη μια ΟΕ και μια ΕΠΕ... τις καλες εποχες χρημα μπολικο... αν μου λεγαν να ξαναγυρίσω σε κεινες τις εποχες θα ελεγα ΟΧΙ ευχαριστω δεν θα παρω καλυτερα με την συνταξουλα και στην φυση
    noumac και εγω ειχα επιχειρηση και στις καλες εποχες οπως λες στην ελλαδα δεν ξανακανω δικια μου δουλεια την πιο σιγουρη επιχειρηματικη ιδεα να μου δωσεις.προνοια και φαρμακα και δεν ξανασχολουμαι με το ελληνικο κρατος.εγω παντα ημουνα της φυσης με ελευθερο καμοινγκ καταδυσεις διασχιση φαραγγιων,και φετος που εκανα τον μπαχτσε ειναι απιστευτη η αισθηση της μανας γης να σου δινει τους καρπους της,και στην τελικη εαν θελουμε λεφτα απο αυτο τα κανουμε βιολογικα και εξαγωγη.δες στο ιντερνετ την οικοκοινοτητα στην ευβοια free and reaλ.
    Wenn du träumen kannst,kannst du tun!

Senior Member
    εγω λεω παιδια να αλλαξουμε να σασ πω εγω οτι θελετε για τα αγροτικα μιασ και ειμαι αοπ
    τουσ λιγουσ αγροτεσ με ψυχοφαρμακα και να μου πειτε εσεισ για τισ επειχηρησεισ
    γτ και τα αγροτικα δεν ειναι καθολου ευκολα και μπορω να σασ τα εξηγησω πολυ απλα και πολυ ευκολα
    αν εχετε μια ιδεα

Senior Member
    καταπολεμηση τετρανυχου και περονοσπορου με φυτικα μεσα?αποδοτικοτερες καλλιεργιες με η χωρις χρηση οργανικων λιπασματων?οτι θες ρωτα με στο πως να στησεις μια επιχειρηση με το λιγοτερο ρισκο γιατι το χωρις δεν υπαρχει.

Senior Member
    εγω σου μιλαω για να ζησεισ απο τα αγροτικα επαγγελματικα θελει μηχανηματα και θελει επενδυση
    αυτο στο λεω σιγουρα χωρια που πρεπει να σπασεισ το κεφαλι σου οταν εχεισ προβλημα πωσ θα λυθει σε πληροφορω δεν ειναι καθολου ευκολο

Senior Member
    το ξερω φιλε μου οτι δεν ειναι ευκολο εχω συγγενεις μεγαλοαγροτες στην εποχη μας τα εργαλεια κανουν τον μαστορα αλλα και χωρις συμβουλες γεωπονου και τεχνογνωσια δεν κανεις τιποτα.εαν κανεις ενα λαθος με την γη να ξερεις οτι μετα δεν διορθωνεται στο λεω γιατι καναμε και εμεις φετος στον μπαχτσε με τους συνγεωργους μου σαν αρχαριοι αλλα για πρωτη φορα που ασχοληθηκα με την γη ειμαι ευχαριστημενος του χρονου ακομα καλυτερα.

Senior Member
    παντωσ αμα μεγαλωσουν οι δουλειεσ σασ οτι και να κανετε θα θελετε εργαλεια και μαλιστα επαγγελματικα
    χωρια ο τροποσ δουλειασ που θα αλλαξει χωρια η σωματικη καταπονηση γτ αμα μεγαλωσουν οι δουλειεσ
    μετα ειναι ολοκληρη ιστορια

Senior Member
    και θελει τεσσερα πεντε χρονια να μαθεισ τη δουλεια τουλαχιστον εγω τοσο εκανα

Senior Member
    θα σε εχω υποψιν αμα χρειαστουμε εργαλεια γιατι εγω μονο τρυπανια και βιδολογους εχω.και τα αγροτικα μου ειναι τα κλασσικα τσαπες φτυαρια λαστιχα κτλ.

Senior Member
    αυτα ειναι για μπαχτσεδεσ για χωραφι θελει τρακτερ και τι τρακτερ θελει ειναι συζητηση
    επισησ τι εργαλεια θα χει το τρακτερ ειναι μια αλλη συζητηση γενικα αμα δεν εχεισ τρακτερ εισαι ερασιτεχνησ
    κι ερασιτεχνησ ημουνα για χρονια μετα εγινα επαγγελματιασ και καταλαβα οτι θελει λεφτα τα οποια δεν μπορεισ να τα βγαλεισ αοπ οπυθενα
    πιστεψε με το δουλευουμε οσο πιο οικονομικα γινεται και δεν εχει λεφτα βρε το γυρναμε απο δω το γυρναμε απο εκει τιποτα

Senior Member
    ναι ρε φιλε εγω ερασιτεχνης ειμαι να ασχολουμαι και να χαιρομαι που ειναι δικα μου. ειπαμε τα εργαλεια κανουν το μαστορα.και αρωτρα και ριμπερ μπεκ ιστοριες θελει λεφτα εννοειται η γεωργια.τωρα το εαν εχει κερδος δεν το γνωριζω σιγουρα καποιες γεωργιες εχουνε.τα κερασια φετος της εδεσσας δεν πουληθηκαν, στην γερμανια σε σουπερ μαρκετ στο μοναχο ειχανε συσκευασια 100 γρ 0,79 λεπτα σχεδον 8 ευρω το κιλο και στην ελλαδα τα παιρνεις 2,5-3 στην λαικη ωρες αιχμης αλλα στην γερμανια εχουν και κερασι τουρκιας που εχω ακουσει οτι ειναι απαιχτο και πιο φθηνο απο 8 ευρω το κιλο.

Senior Member
    ξερεις να μπολιαζεις?

Senior Member
    οπωσ το λεσ καποια εχουνε κερδοσ τωρα για τα αλλα και εκατο στρεμματα να χεισ δε φτανουνε κι ασ ξερεισ τι δουλεια κι ασ ξερεισ τα παντα
    τελοσ παντων θα τα καταλαβεισ κι εσυ αμα ασχοληθεισ λιγο παραπανω αμα θελησεισ δηλαδη να ζησεισ αοπ αυτο θα καταλαβεισ πωσ δε γινεται στι πιο πολλεσ περιπτωσεισ

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast