View Poll Results: Ζείτε ανεξάρτητα;;
- Voters
- 13. You may not vote on this poll
-
Ζω ανεξάρτητα
5 38.46% -
Ζω με κάποιο συγγενικό πρόσωπο
8 61.54%
Results 46 to 60 of 101
Thread: Aνεξαρτησία
-
02-11-2015, 11:41 #46
απο ιδεεσ τετοιεσ αλλο τιποτα αλλα αυτα ειναι δυσκολα και δε γινονται να παμε να κλειστουμε σε ενα χωριο
δεν μου λεει εμενα τιποτα εγω θελω να κανουμε μαγκια διαπλανητικη εγω αμα ειχα λεφτα και γνωριμιεσ χαλαρα θα το εκανα να δω πωσ περπαταει υπαρχουνε σχιζοφρενεισ σε ολεσ τισ δουλειεσ και ολεσ τισ ειδικοτητεσ αλλα θελει γνωριμιεσ
θα πηγαινα στον γιατρο μου θα ρωτουσα ποιουσ εχει για μενα θα ελεγα τον κηπ να μου φτιαξει το σαιτ οτι γινεται γινεται αλλα θελει λεφτα
πολλα και δεν ξερουμε αν θα τα βγαλουμεΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 02-11-2015, 11:43 #47
elis ειχες ποτε επιχειρηση? φορος εισοδήματος, φπα, τελη επιτηδευματος, ασφαλεια, ασφαλιστικες εισφορες εργαζομενων, μισθοι, προστιμα...
μια φαρμα στην φυση με τα ζαρζαβατικα μας καμια αγελαδιτσα κανα κατσικακι 2-3 αλογα... μπορεις να κανεις και αγροτουρισμο αν θες μαυρα βεβαια δεν συμφερει να ανοίξεις επιχειρηση... ειχα μια ατομικη μια ΟΕ και μια ΕΠΕ... τις καλες εποχες χρημα μπολικο... αν μου λεγαν να ξαναγυρίσω σε κεινες τις εποχες θα ελεγα ΟΧΙ ευχαριστω δεν θα παρω καλυτερα με την συνταξουλα και στην φυση
02-11-2015, 11:53 #48
εγω παλι δουλευα στη φυση για χρονια και ξερω ολα τα προβληματα
και δε μ αρεσει πχ αμα εισαι στο κοινοβιο ξερεισ τι βρωμια εχει δε φανταζεσαι
αμα βρεξει θα γινουν ολα λασπη θα κοβουμε χορτα καθε τρεισ και λιγο
και τελοσ παντων αυτα με τη φυση δεν ειναι ποιοτητα ζωησ οπωσ το φανταζεσαι
εγω βλεπω φυση και μου γυρναν τα αντερα και σιγουρα δεν ειναι γαματη ποιοτητα ζωησ
οπωσ το φανταζεσαι αφου ειχεσ επειχηρησεισ σκεψου κατι να γινουμε κρατοσ
και να ζουμε καλα και να βοηθαμε και τα νεα παιδια που μπαινουν στο λουκι
και να σου πω και το αλλο εμεισ ειμαστε τυχεροι περπαταμε μιλαμε κανουμε τα παντα εχει κι αλλουσ
που δεν μπορουνε να τα κανουνε αυτα πρεπει ολοι να ανεβουμε δεκα επιπεδα πανωΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
02-11-2015, 12:31 #49
noumac και εγω ειχα επιχειρηση και στις καλες εποχες οπως λες στην ελλαδα δεν ξανακανω δικια μου δουλεια την πιο σιγουρη επιχειρηματικη ιδεα να μου δωσεις.προνοια και φαρμακα και δεν ξανασχολουμαι με το ελληνικο κρατος.εγω παντα ημουνα της φυσης με ελευθερο καμοινγκ καταδυσεις διασχιση φαραγγιων,και φετος που εκανα τον μπαχτσε ειναι απιστευτη η αισθηση της μανας γης να σου δινει τους καρπους της,και στην τελικη εαν θελουμε λεφτα απο αυτο τα κανουμε βιολογικα και εξαγωγη.δες στο ιντερνετ την οικοκοινοτητα στην ευβοια free and reaλ.
Wenn du träumen kannst,kannst du tun!
02-11-2015, 12:59 #50
εγω λεω παιδια να αλλαξουμε να σασ πω εγω οτι θελετε για τα αγροτικα μιασ και ειμαι αοπ
τουσ λιγουσ αγροτεσ με ψυχοφαρμακα και να μου πειτε εσεισ για τισ επειχηρησεισ
γτ και τα αγροτικα δεν ειναι καθολου ευκολα και μπορω να σασ τα εξηγησω πολυ απλα και πολυ ευκολα
αν εχετε μια ιδεαΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
02-11-2015, 13:31 #51
καταπολεμηση τετρανυχου και περονοσπορου με φυτικα μεσα?αποδοτικοτερες καλλιεργιες με η χωρις χρηση οργανικων λιπασματων?οτι θες ρωτα με στο πως να στησεις μια επιχειρηση με το λιγοτερο ρισκο γιατι το χωρις δεν υπαρχει.
02-11-2015, 13:44 #52
εγω σου μιλαω για να ζησεισ απο τα αγροτικα επαγγελματικα θελει μηχανηματα και θελει επενδυση
αυτο στο λεω σιγουρα χωρια που πρεπει να σπασεισ το κεφαλι σου οταν εχεισ προβλημα πωσ θα λυθει σε πληροφορω δεν ειναι καθολου ευκολοΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
02-11-2015, 13:58 #53
το ξερω φιλε μου οτι δεν ειναι ευκολο εχω συγγενεις μεγαλοαγροτες στην εποχη μας τα εργαλεια κανουν τον μαστορα αλλα και χωρις συμβουλες γεωπονου και τεχνογνωσια δεν κανεις τιποτα.εαν κανεις ενα λαθος με την γη να ξερεις οτι μετα δεν διορθωνεται στο λεω γιατι καναμε και εμεις φετος στον μπαχτσε με τους συνγεωργους μου σαν αρχαριοι αλλα για πρωτη φορα που ασχοληθηκα με την γη ειμαι ευχαριστημενος του χρονου ακομα καλυτερα.
02-11-2015, 14:03 #54
παντωσ αμα μεγαλωσουν οι δουλειεσ σασ οτι και να κανετε θα θελετε εργαλεια και μαλιστα επαγγελματικα
χωρια ο τροποσ δουλειασ που θα αλλαξει χωρια η σωματικη καταπονηση γτ αμα μεγαλωσουν οι δουλειεσ
μετα ειναι ολοκληρη ιστοριαΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
02-11-2015, 14:04 #55
και θελει τεσσερα πεντε χρονια να μαθεισ τη δουλεια τουλαχιστον εγω τοσο εκανα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
02-11-2015, 14:55 #56
θα σε εχω υποψιν αμα χρειαστουμε εργαλεια γιατι εγω μονο τρυπανια και βιδολογους εχω.και τα αγροτικα μου ειναι τα κλασσικα τσαπες φτυαρια λαστιχα κτλ.
02-11-2015, 14:59 #57
αυτα ειναι για μπαχτσεδεσ για χωραφι θελει τρακτερ και τι τρακτερ θελει ειναι συζητηση
επισησ τι εργαλεια θα χει το τρακτερ ειναι μια αλλη συζητηση γενικα αμα δεν εχεισ τρακτερ εισαι ερασιτεχνησ
κι ερασιτεχνησ ημουνα για χρονια μετα εγινα επαγγελματιασ και καταλαβα οτι θελει λεφτα τα οποια δεν μπορεισ να τα βγαλεισ αοπ οπυθενα
πιστεψε με το δουλευουμε οσο πιο οικονομικα γινεται και δεν εχει λεφτα βρε το γυρναμε απο δω το γυρναμε απο εκει τιποταΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
02-11-2015, 15:08 #58
ναι ρε φιλε εγω ερασιτεχνης ειμαι να ασχολουμαι και να χαιρομαι που ειναι δικα μου. ειπαμε τα εργαλεια κανουν το μαστορα.και αρωτρα και ριμπερ μπεκ ιστοριες θελει λεφτα εννοειται η γεωργια.τωρα το εαν εχει κερδος δεν το γνωριζω σιγουρα καποιες γεωργιες εχουνε.τα κερασια φετος της εδεσσας δεν πουληθηκαν, στην γερμανια σε σουπερ μαρκετ στο μοναχο ειχανε συσκευασια 100 γρ 0,79 λεπτα σχεδον 8 ευρω το κιλο και στην ελλαδα τα παιρνεις 2,5-3 στην λαικη ωρες αιχμης αλλα στην γερμανια εχουν και κερασι τουρκιας που εχω ακουσει οτι ειναι απαιχτο και πιο φθηνο απο 8 ευρω το κιλο.
02-11-2015, 15:09 #59
ξερεις να μπολιαζεις?
02-11-2015, 15:12 #60
οπωσ το λεσ καποια εχουνε κερδοσ τωρα για τα αλλα και εκατο στρεμματα να χεισ δε φτανουνε κι ασ ξερεισ τι δουλεια κι ασ ξερεισ τα παντα
τελοσ παντων θα τα καταλαβεισ κι εσυ αμα ασχοληθεισ λιγο παραπανω αμα θελησεισ δηλαδη να ζησεισ αοπ αυτο θα καταλαβεισ πωσ δε γινεται στι πιο πολλεσ περιπτωσεισΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....