Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 20 of 102 FirstFirst ... 1018192021223070 ... LastLast
Results 286 to 300 of 1523
    Senior Member
    Κάνανε παιδάκια;;;;

Ναι έχουνε μια κόρη.

Senior Member
    παιδια η κοπελα οπως εχει αναφερει σε προηγουμενο ποστ της εχει OCD.
    δλδ ιδεοψυχαναγκασμο.
    αυτο σημαινει οτι το μυαλο κολλαει στα ιδια και τα ιδια.
    απ' την στιγμη λοιπον που βιωνει αυτο το προβλημα, δεν βλεπω το λογο να γινεται χαβαλες ή επικριτικα σχολια εις βαρος της.
    ειναι σαν να κοροιδευεις εναν καταθλιπτικο για την καταθλιψη του.
    "ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"

Banned
    ε τοτε φωναξε κ κανενα αραπη να διαβαζει 150 χιλιαδες φορες το ιδιο τροπαριο με τη καλη δικαιολογια οτι εχει ιδεοψυχαναγκασμο

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ε τοτε φωναξε κ κανενα αραπη να διαβαζει 150 χιλιαδες φορες το ιδιο τροπαριο με τη καλη δικαιολογια οτι εχει ιδεοψυχαναγκασμο
    Αλέξανδρε,μη γίνεσαι επικριτικός-η κοπέλα έχει αυτό το πρόβλημα και γι αυτό βασανίζεται....μπορεί κάποιες φορές να είναι λίγο κουραστικό-αλλά αυτό είναι το πρόβλημά της.....
    Αλήθεια στον ιδεοψυχαναγκασμό τί ακριβώς πρέπει να κάνει ο ασθενής;
    Αφού η κοπέλα,μας λέει ότι παίρνει τα φάρμακά της,τί άλλο πρέπει να τη συμβουλεύσει κάποιος;

Banned
    k γω βασανιζομαι τελευταια γιατι πρεπει να βρω μια λυση σε διαφορα θεματα αφου την εχω πατησει ελαφρος αλλα δεν πεδευω τους αλλους.

k γω βασανιζομαι τελευταια γιατι πρεπει να βρω μια λυση σε διαφορα θεματα αφου την εχω πατησει ελαφρος αλλα δεν πεδευω τους αλλους.
    Να τους παιδεύουμε μέχρι να μας βοηθήσουν να βρούμε λύσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Αλέξανδρε,μη γίνεσαι επικριτικός-η κοπέλα έχει αυτό το πρόβλημα και γι αυτό βασανίζεται....μπορεί κάποιες φορές να είναι λίγο κουραστικό-αλλά αυτό είναι το πρόβλημά της.....
    Αλήθεια στον ιδεοψυχαναγκασμό τί ακριβώς πρέπει να κάνει ο ασθενής;
    Αφού η κοπέλα,μας λέει ότι παίρνει τα φάρμακά της,τί άλλο πρέπει να τη συμβουλεύσει κάποιος;
    υπαρχει θεραπεια για τους ιδεοψυχαναγκασμους.
    γινεται σε εκπαιδευμενους ψυχοθεραπευτες (ψυχολογους η ψυχιατρους), απ οτι ξερω της γνωσιοσυμπεριφορικης προσσεγισης ειναι αποτελεσματικη, αλλα γινονται κι αλλου ειδους θεραπειες
    οχι στα φορουμ, παντως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    υπαρχει θεραπεια για τους ιδεοψυχαναγκασμους.
    γινεται σε εκπαιδευμενους ψυχοθεραπευτες (ψυχολογους η ψυχιατρους), απ οτι ξερω της γνωσιοσυμπεριφορικης προσσεγισης ειναι αποτελεσματικη, αλλα γινονται κι αλλου ειδους θεραπειες
    οχι στα φορουμ, παντως...
    Ολγα έχεις δοκιμάσει κορίτσι να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό,όπως σου προτείνει η Remedy?

Banned
    ας παει αν κ δε βρισκω νοημα να συζητισουμε το τροπαριο με τους ιατρικους ορους .

Senior Member
    ας παει αν κ δε βρισκω νοημα να συζητισουμε το τροπαριο με τους ιατρικους ορους .
    Εάν την βοηθήσει Αλέξανδρε γιατί όχι;;;
    Εξάλλου να βοηθήσουμε κοιτάμε-όχι να αναλύσουμε ιατρικούς ρόλους..........

Senior Member
    Ναι είναι σπάνια περίπτωση και μένα δεν μου έχει ξανατύχει να με κολλάει ο γκόμενος φίλης μου. Και εγώ δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Μου έλεγε θα χωρήσω την Μαρία και θα τα φτιάξω μαζί σου ότι με θέλει και άλλα τέτοια, όλα αυτά γινόντουσαν μπροστά στην φίλη μου πάνω από ένα χρόνο και συνέχεια. Και εγώ ενώ μέχρι τελευταία στιγμή έλεγα "ας τον να λέει εγώ δεν θα κάνω τίποτα μαζί του" τελευταία στιγμή υπέκυψα. 'Ημουνα και μικρή τότε γύρω στα 20.Το μετάνιωσα αμέσως. Τον σιχάθηκα εντελώς άλλωστε ο μπαμπάς του είχε καμπαρέ δεν ήτανε καθόλου ηθικών αρχών κάθε άλλο θα έλεγα. Βασικά μπήκα τότε στο τρυπάκι να κοροϊδεύω και την φίλη μου που ανεχότανε να της συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο να κολλάνε δηλαδή την φίλη της μπροστά στα μάτια της. Αλλά και αυτή τον είχε τρελλάνει στο κέρατο πήγαινε και με άλλους παράλληλα με αυτόν. Με έπαιρνε τηλέφωνο και με ρωτούσε "ποιον από τους 3 να διαλέξω". Τα είχε με 3 συγχρόνως. Με τον ένα έκανε σεξ , με τον άλλο στοματικό και με αυτόν που έκανε σεξ συνέχεια. Τώρα αυτήν παντρεύτηκε και έχει και 2 παιδιά με άλλον, αλλά δεν ξαναμιλήσαμε από τότε. Ο καμπαρετζής δεν ξέρω τι κάνει. Και εγώ ελεύθερη να κλαίω την μοίρα μου. Σιγουρα δεν είμαι ακέραιος χαρακτήρας γιατί ως τέλος θα έπρεπε να επιμείνω στην πρώτη μου σκέψη και να μην κάνω τίποτα μαζί του.

Οι άλλες περιπτώσεις που ξέρω με κοπέλες που κάνανε κάτι παρόμοιο (ξέρω κανα 2 που φιλήθηκανε με τον γκόμενο της φίλης τους και μία που είχε σχέση με τον γκόμενο της φίλης τους αφού χωρήσανε και μετά) πάνε καλά στην ζωή τους παντρευτήκανε άλλους και όλα καλά.

Senior Member
    Άρα για ότι σου συμβαίνει εδώ και 20 χρόνια φταίει το γεγονός ότι έκανες σεξ μια φορά με το γκόμενο της πρώην φίλης σου. Ναι;

Senior Member
    Λες δεν ξέρω.

Eπειδή έκανα σεξ μια φορά με τον γκόμενο της φίλης μου συμαίνει ότι κανείς δεν θα με ξανακάνει παρέα κανείς;

Senior Member
    Aκόμη έχω ανοιχτά ερωτήματα και θέλω απαντήσεις.

Page 20 of 102 FirstFirst ... 1018192021223070 ... LastLast