Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 53
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 53 of 102 FirstFirst ... 343515253545563 ... LastLast
Results 781 to 795 of 1523
    Senior Member
    Αυτο που λεει η Κασσανδρα , απλο ειναι , πεστου , αδελφε τερμα το cash , επεβαλλα capital control ενδοοικογενεικως .

Senior Member
    γιατί και μια συναδελφό μου την είπε μια άλλη κοπέλα από αφέλεια που την είδε έξω από το κομμωτήριο επ εσύ στον γκόμενο πας; και δεν παρεξηγήθηκε.

Senior Member
    Καμία απάντηση;

Senior Member

Έμεινα ανύπαντρη

Έμεινα ανύπαντρη γιατί είμαι χαζή και καθυστερημένη λέει η μαμά μου. Εσείς τι λέτε πάνω στο θέμα αυτό;

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Έμεινα ανύπαντρη γιατί είμαι χαζή και καθυστερημένη λέει η μαμά μου. Εσείς τι λέτε πάνω στο θέμα αυτό;
    ότι δεν συμβαίνει συχνά να γνωρίσεις και να παντρευτείς τον ιδανικό για σ ένα ...
    Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή

Δεν πιστέυω πως είσαι χαζή και καθυστερημένη δελφίνι αλλά και έτσι να είναι δεν νομίζω να είναι αυτός ο λόγος που έμεινες ανύπαντρη....

Έτσι σου είπε η μάνα σου ακριβώς ρε δελφίνι? Βαριά λόγια...
    Εσύ για το θέμα τι λες? Γιατί πιστεύεις πως έμεινες ανύπαντρη? Αν έβρισκες κάποιον αυτή τη στιγμή θα ήσουν ανοιχτή στο θέμα του γάμου ή πιστεύεις πως πλέον το έχασες το τρένο?
    Να πηδιέστε σαν τους σκύλους ξέρετε, να αγαπάτε σαν αυτούς ούτε λόγος.

Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Να πεις στη μητέρα σου να μην σου λέει τέτοια πράγματα. Σου κάνουν κακό και σε επιβαρύνουν ψυχολογικά. Ακούς εκεί!
    Κανονικά πρέπει να σου δίνει θάρρος και ελπίδα, όχι να σε απογοητεύει.

Senior Member
    Ναι όντως η μαμά μου λέει πολύ βαριά λόγια πάντα όταν είναι θυμωμένη, μου το λένε όλες οι φίλες μου.

Δελφίνι έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν με βλέπεις... σου έχω απαντήσει σε δύο σου θέματα και με έχεις αγνοήσει πλήρως... στο άλλο μάλιστα σου ευχήθηκα για την δουλειά σου...

Και μιας και το φερε η κουβέντα επειδή σε άλλο θέμα κάποιος είπε σε κάποιον "αν θες απόκλεισε με", υπάρχει τρόπος να μην βλέπεις τα μηνύματα μέλους?
    Να πηδιέστε σαν τους σκύλους ξέρετε, να αγαπάτε σαν αυτούς ούτε λόγος.

Senior Member
    γιατι βρε δελφίνι ποσο είσαι; και προεξοφλεις οτι εμεινες ανυπαντρη;;

Δελφινι καταρχας η μητερα σου δεν πρεπει να σε προσβαλει ετσι! απο προσωπικη εμπειρια θα σου πω οτι ξερω παρα πολλα ατομα που παντρευτηκαν στα 45 , 50 ,55 + .Απλως προσπαθεισε να εισαι ομορφη, περιποιησου λιγακι τον εαυτο σου γιατι κακα τα ψεματα αυτο ειναι που κοιταζει πρωτα ενας αντρας σε μια γυναικα και μετα την πλησιαζει.Αν επιτρεπεται ποσο χρονων εισαι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by καθρεπτης View Post
    Δελφίνι έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν με βλέπεις... σου έχω απαντήσει σε δύο σου θέματα και με έχεις αγνοήσει πλήρως... στο άλλο μάλιστα σου ευχήθηκα για την δουλειά σου...

Και μιας και το φερε η κουβέντα επειδή σε άλλο θέμα κάποιος είπε σε κάποιον "αν θες απόκλεισε με", υπάρχει τρόπος να μην βλέπεις τα μηνύματα μέλους?

Όχι βρε δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου. Και ευχαριστώ για τις ευχές σου!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Δελφινι καταρχας η μητερα σου δεν πρεπει να σε προσβαλει ετσι! απο προσωπικη εμπειρια θα σου πω οτι ξερω παρα πολλα ατομα που παντρευτηκαν στα 45 , 50 ,55 + .Απλως προσπαθεισε να εισαι ομορφη, περιποιησου λιγακι τον εαυτο σου γιατι κακα τα ψεματα αυτο ειναι που κοιταζει πρωτα ενας αντρας σε μια γυναικα και μετα την πλησιαζει.Αν επιτρεπεται ποσο χρονων εισαι?
    Είμαι 40 χρονών και δεν το βλέπω να παντρεύομαι.

Senior Member
    εγω παντρευτηκα φετος στα 42 :)

Senior Member
    Να της πεις οτι ειναι εκεινη καθυστερημενη (οπως και οι περισσοτερες Ελληνιδες μητερες, ειδικα στην εποχη της μητερας σου) να της πεις οτι ειναι καθυστερημενη για τον λογο οτι δεν μπορει να συλλαβει το μυαλο της οτι πολλοι παντρευονται και σε μεγαλυτερη ηλικια απο σενα, να της πεις οτι δεν ζεις στην εποχη που της που παντρευοντουσταν στην εφηβεια και να μην σου δινει συμβουλες γιατι πεταει συνεχεια χαζομαρες και σε αγχωνει, δεν βριζω την μητερα σου προς θεου απλα τετοια πρεπει να λεμε στις μαναδες που τολμουν να εκφερουν γνωμη την ωρα που δεν ξερουν τι τους γινεται, και στην μητερα μου οταν λεει βαρια λογια της τα ανταποδιδω, αν δεν της πεις ολα αυτα πες της τουλαχιστον να μην ασχολειται μαζι σου γιατι εισαι 40 χρονων πλεον και ξερεις τι να κανεις, με ωραιο τροπο πες το αν δεν μπορεις με το ασχημο.

Page 53 of 102 FirstFirst ... 343515253545563 ... LastLast