Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 59
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 59 of 102 FirstFirst ... 949575859606169 ... LastLast
Results 871 to 885 of 1523
    Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    αν δεν ειχες ψυχωση.. τοτε γιατι σου διναν χαπια? ποια ηταν η διαγνωση

και εγω είμαι κατά των φαρμακων

Είπα και παραπάνω ότι διαγνώστηκα με άτυπη ψυχωτική διαταραχή, αλλά πολλές φορές κάνουμε οι άνθρωποι ένα ψυχωτικό επεισόδιο και μετά από θεραπεία γινόμαστε πλήρως καλά χωρίς να χρειαζόμαστε φάρμακα σε αυτήν την περίπτωση νομίζω ότι ανήκω και εγώ. Δεν νομίζω ότι πρέπει να παίρνω τα χάπια για ολόκληρη την ζωή μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    Δεν ειναι καθόλου εύκολο να τα κόβεις κ να γίνεις καλά Παίρνω φάρμακα τα κόβω μένω χωρίς φάρμακα έχω μείνει κ δυο χρόνια χωρίς με όλες τις καλύτερεσ εναλλακτικές μεθόδους κ ποτέ δεν γίνομαι καλά κ πάλι καταλήγω στα φαρμακαΟμως μ αυτό το τροπο δεν κέρδιζω τίποτα γιατί φεύγει η ζωή μου κ δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα ουσιαστικοΤωρα είμαι στη φάση να τα παίρνω κ να κάνω υπομονή γιατί έντελεί με τα φάρμακα έχω περισσότερες πιθανότητες να ζήσω κ να έχω ευκαιρίες για μια σχεδόν φυσιολογική ζωη
    Εσύ μπορεί να είσαι από τις περιπτώσεις που πρέπει να παίρνεις τα χάπια για ολόκληρη την ζωή σου. Εσύ πρέπει να περάσεις και από επιτροπή ώστε να σου δώσουνε ποσοστό αναπηρίας και να παίρνεις επίδομα. Εγώ πήγα και με βγάζουνε και εκεί εντελώς καλά.

Senior Member
    βρε δελφινι αφου ξερεισ οτι δεν υπαρχει θεραπεια αμα εισαι εντελωσ καλα να σε μελετησουν οι γιατροι να γινουμε και μεισ καλα
    ξερεισ οτι αυτο δεν ειναι πιθανο να συμβαινει αμα οντωσ ομωσ σου λενε οτι εισαι καλα πεστουσ να σε μελετησουν να δουμε και μεισ χαιρι
    ξερεισ οτι αυτα τα λενε για λογουσ οικονομιασ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Δεν ειναι έτσι όπως τα λες!εχω παει σε πολλούς γιατρούς κ όλοι μου δώσανε διαφορετική διάγνωση είμαι μάλλον ιδεολήπτικη σε οριακό πεδιοΚ στις χειρότερες φάσεις μου είχα έλεγχο της πραγματικότητας κ της ταυτότητας μουΕγω δεν είμαι επιθετική μαζί σου κ δε σου λέω να μη δοκιμασίες την ομοιόπαθητικηΕχω κάνει κ εγώ αλλά δυστυχώς δεν τα καταφεραΣτο τέλος υπέρ μιλούσαν οι σκέψεις κ ήμουν στο κόσμο μου
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Banned
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Είπα και παραπάνω ότι διαγνώστηκα με άτυπη ψυχωτική διαταραχή, αλλά πολλές φορές κάνουμε οι άνθρωποι ένα ψυχωτικό επεισόδιο και μετά από θεραπεία γινόμαστε πλήρως καλά χωρίς να χρειαζόμαστε φάρμακα σε αυτήν την περίπτωση νομίζω ότι ανήκω και εγώ. Δεν νομίζω ότι πρέπει να παίρνω τα χάπια για ολόκληρη την ζωή μου.
    ναι ναι συμφωνω... και εγω τα ειχα κοψει την πρωτη φορα σιγα σιγα μετα από 2 χρονια από το 1ο οξυ ψυχωσικο επεισοδιο... υποτροπιασα βεβαια μετα από 3 μηνες και τελικη διαγνωση σχιζοφρενεια παρανοικου τυπου

τωρα εσυ χωρις οξυ επεισοδιο μονο με ατυπη ψυχωτικη διαταραχή εισαι πιο λαιτ... ενημερωσε μας μετα από μερικους μηνες αν εισαι οκ

Senior Member
    Δεν ειναι έτσι όπως τα λες!εχω παει σε πολλούς γιατρούς κ όλοι μου δώσανε διαφορετική διάγνωση είμαι μάλλον ιδεολήπτικη σε οριακό πεδιοΚ στις χειρότερες φάσεις μου είχα έλεγχο της πραγματικότητας κ της ταυτότητας μουΕγω δεν είμαι επιθετική μαζί σου κ δε σου λέω να μη δοκιμασίες την ομοιόπαθητικηΕχω κάνει κ εγώ αλλά δυστυχώς δεν τα καταφεραΣτο τέλος υπέρ μιλούσαν οι σκέψεις κ ήμουν στο κόσμο μου

Δεν είμαι και εγώ επιθετική μαζί σου αγαπητό Κατερινάκι απλά μια διαπίστωση κάνω και ίσως να μην την εκφράζω καλά.

Senior Member
    ναι ναι συμφωνω... και εγω τα ειχα κοψει την πρωτη φορα σιγα σιγα μετα από 2 χρονια από το 1ο οξυ ψυχωσικο επεισοδιο... υποτροπιασα βεβαια μετα από 3 μηνες και τελικη διαγνωση σχιζοφρενεια παρανοικου τυπου

τωρα εσυ χωρις οξυ επεισοδιο μονο με ατυπη ψυχωτικη διαταραχή εισαι πιο λαιτ... ενημερωσε μας μετα από μερικους μηνες αν εισαι οκ
    Ναι αν υποτροπιάσεις μετά από ένα ψυχωτικό επεισόδιο τότε θεωρήσε πραγματικά άρρωστος.

Senior Member

Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη της κατάστασή μου ....ήδη έχω αρχίσει να κόβω σιγά σιγά τα φάρμακα το σολιάν των 200 γρ δλδ που παίρνω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη της κατάστασή μου ....ήδη έχω αρχίσει να κόβω σιγά σιγά τα φάρμακα το σολιάν των 200 γρ δλδ που παίρνω.

Δεν πιστευω οτι σου χρειαζονται φαρμακα , Ολγα , αλλα μια και ταρχισες , μονο σταδιακα κοβονται .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν πιστευω οτι σου χρειαζονται φαρμακα , Ολγα , αλλα μια και ταρχισες , μονο σταδιακα κοβονται .

Και εγώ αυτό πιστεύω για μένα αγαπητέ μου Μαγκάιβερ!

Senior Member
    Δεν ειναι καθόλου εύκολο να τα κόβεις κ να γίνεις καλά Παίρνω φάρμακα τα κόβω μένω χωρίς φάρμακα έχω μείνει κ δυο χρόνια χωρίς με όλες τις καλύτερεσ εναλλακτικές μεθόδους κ ποτέ δεν γίνομαι καλά κ πάλι καταλήγω στα φαρμακαΟμως μ αυτό το τροπο δεν κέρδιζω τίποτα γιατί φεύγει η ζωή μου κ δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα ουσιαστικοΤωρα είμαι στη φάση να τα παίρνω κ να κάνω υπομονή γιατί έντελεί με τα φάρμακα έχω περισσότερες πιθανότητες να ζήσω κ να έχω ευκαιρίες για μια σχεδόν φυσιολογική ζωη
    katerinaki εχεις μεινει 2 χρονια χωρις απιστευτο με φαινεται εγω τα παιρνω σχεδον 5 χρονια αλλα εκανα αποπειρα σε ψυχωσικο παραληρημα.εχω πολλες διαγνωσεις σχιζοειδη ψυχωση,σχιζοφρενεια παρανοικου τυπου,ψυχωση απο ουσιες,ο γιατρος που με παρακολουθει σχεδον 3 χρονια μια με λεει απο την χρονια χρηση το επαθες μετα με λεει οτι ητανε συνδιασμος στρεσογονων καταστασεων και ουσιων.παει σε ενα συνεδριο ακουει μια μαλακια πχ οτι η κανναβη δεν κανει ψυχωση κανουμε συνεδρια μου τα αλλαζει μετα.δεν στεκομαι στις διαγνωσεις τοσο εγω,αλλα πραγματικα οταν τα σταματησω σε 7-8 μηνες που θα εχω συμπληρωσει πενταετια και λιγο παραπανω θελω να δω τι θα γινει θα υποτροπιασω θα ητανε το ενα και μοναδικο στην ζωη μου.πραγματικα ειμαι πολυ περιεργος.
    Wenn du träumen kannst,kannst du tun!

Senior Member
    Και μένα μου λέγανε στην αρχή ότι μου δημιουργήθηκε η ψύχωση απο ουσίες ,δεν το πιστεύω.8 χρόνια έχω να πάρω ουσίες αλλά καλά δεν εγιναΙσως φταίει ότι δεν πήρα συνεχόμενα φάρμακα για πενταετία όπως είπαν στην αρχη

Senior Member
    κατερινακι εγω πιστευω ποτε δε θα γινουμε καλα μπορουμε να αναρωσουμε αλλα οχι πληρωσ
    εγω τωρα ειμαι καλα αυτεσ τισ μερεσ αλλα δε ξερω ποσο θα κρατησει
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Το καλά με τα φάρμακα ειναι πολύ άλλοι δικό απο ότι ήταν παλιά χωρίς φαρμακαΟμως δε ξέρω πως ειναι να παίρνεις φάρμακα κ να ερωτευτεις ,άραγε γίνεται;αν γίνεται να έρθει ενθουσιασμός για έρωτα η δημιουργία δεν με χαλάει που χαπακωνομαι

Senior Member
    Το καλά με τα φάρμακα ειναι πολύ διαφορετικα απο ότι ήταν παλιά χωρίς φαρμακαΟμως δε ξέρω πως ειναι να παίρνεις φάρμακα κ να ερωτευτεις ,άραγε γίνεται;αν γίνεται να έρθει ενθουσιασμός για έρωτα η δημιουργία δεν με χαλάει που χαπακωνομαι
    Κάνω πολλά λάθη!γραφω απο κινητό τα βλέπω μετά αλλά δεν μπορώ να τα διόρθωση.σορρυ!!

Page 59 of 102 FirstFirst ... 949575859606169 ... LastLast