Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 6 of 102 FirstFirst ... 456781656 ... LastLast
Results 76 to 90 of 1523
    Senior Member
    Χαχαχαχα οι απαντήσεις σας είναι απολαυστικές...
    είναι το καλύτερο φόρουμ μακράν...!!!

Με το παλιό ημερολόγιο εννοεί η κοπέλα για όσες δεν κατάλαβαν....! :D

Senior Member
    olgaki θέλεις δηλαδή να μας πεις ότι εδώ κ 15 χρόνια μετά κιόλας από το ξεφτιλίκη αυτό που έζησες,συνεχίζεις και πηγαίνεις στην ίδια εκκλησία?συναναστρέφεσαι μόνο με τα ίδια άτομα?δεν γνώρισες έναν ανθρωπο να κάνεις δική σου οικογένεια?και το κερασάκι στη τούρτα,η φίλη την οποία πούλησες στεγνά συνεχίζει να σε ενοχλεί,παρόλο που παντρεύτηκε τον τύπο και έκανε κ οικογένεια?
    νομίζω ότι η ιστορία σου μπάζει από παντου!

Senior Member

Εκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου.

'Εκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου 10+ χρόνια και ακόμη να το ξεπεράσω πείτε μου τι να κάνω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Senior Member
    Ε πότε όμως θα το ξεπεράσω;;;;

Μετάνοια να κάνεις ! Εφόσον έχεις τύψεις το έχεις μετανοήσει οπότε συγχωρήσε.Ουσιαστικώς την απήλλαξες από έναν άπιστο σύντροφο και της έκανες και καλό.Ουδέν κακόν αμιγές καλού.

Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Ε πότε όμως θα το ξεπεράσω;;;;
    Κάποτε ! Ο χρόνος δεν αποφασίζεται από μας δυστυχώς.Αποφασίζεται από τον εγκέφαλο μας τον οποίο δεν ορίζουμε πλήρως.Θα το ξεπεράσεις εφόσον μετανόησες.Και παρακαλώ να μη ξανασυμβεί.

Senior Member
    Οχι δεν θα ξανασυμβεί.

Banned
    Nα σου υπενθυμισω οτι το θεμα το εχεις ξαναβαλει..

...ολγακι αν θες μη μου στελνεις πμ, δεν εχω καμια ορεξη να ασχοληθω για 1234η φορα με το ίδιο θεμα.

Banned
    να πεις το πατερ ημων 45289 φορες, να κανεις νηστεια για 12345 μερες και να ζητας συγχωρεση....

Senior Member
    Νομίζεις πως αν ο γκόμενος της φίλης σου ήθελε πραγματικά τη φίλη σου περισσότερο από εσένα θα μπορούσες να τον "κλέψεις"?
    Εξάλλου, πού το φοβερό? Τέτοια συμβάντα μέσα στη ζωή είναι, οι άνθρωποι είναι που έχουν αναγάγει τη μονογαμία σε υπέρτατη αξία,
    πάρτο αλλιώς. Ειδάλλως, όχι δέκα και, πας για είκοσι. Το θες αυτό? Δεν πιστεύω. Πιθανότατα μεγάλωσες σε αυστηρό περιβάλλον
    και έμαθες να αυτοτιμωρείσαι, μπορεί να έμαθες να είσαι πολύ απόλυτη με τα λάθη σου και τελειομανής, τόσο σε άλλα ζητήματα όσο
    και στον τομέα της ηθικής. Η ηθική λοιπόν που σε βασανίζει, δεν είναι παρά μία ξένη και πλαστή συνθήκη, που επιχειρεί τη νορμαλοποίηση
    της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Μπορείς να το προχωρήσεις, αν θες να ελευθερωθείς, βρες πηγές που θα βγάλουν το μυαλό σου
    από το τέλμα.
    Be warned. My shite detector is on high alert.

Senior Member
    επισης η σταση της φίλης μου και της εκκλησίας γενικώς είναι απαράδαχτη δεν μου μιλάνε καθόλου

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...ολγακι αν θες μη μου στελνεις πμ, δεν εχω καμια ορεξη να ασχοληθω για 1234η φορα με το ίδιο θεμα.

ναι αλλά δεν μου απάντησες ποτέ

Quote Originally Posted by undetermined View Post
    να πεις το πατερ ημων 45289 φορες, να κανεις νηστεια για 12345 μερες και να ζητας συγχωρεση....
    Μετάνοια δεν γίνεται μόνο έτσι ! Βασικά μετάνοια είναι 1.Ανάληψη ευθύνης,2.Αιτιολόγηση της πράξεως και της απέχθειας που προκάλεσαι αυτή και 3.Εφόσον μας προκάλεσαι η πράξη απέχθεια άρα δεχόμαστε ότι αμαρτήσαμε δηλαδή βγήκαμε εκτός ηθικών ΜΑΣ πλαισίων και υποσχόμεθα στο μέλλον αφού πρώτα θεραπεύσουμε την αιτία της εκτροπής μας να μην ξαναγίνει.Αν αυτό το κάνουμε μόνο με την ανάλυση μίας ώρας δεν χρειάζονται περαιτέρω πράξεις.Αν δε βάλουμε και το Θεό μέσα στη μετάνοια μας και δεν είναι πολιτική μετάνοια τότε είμαστε έτοιμοι για επαναπρογραμματισμό.

Στην προκειμένη περίπτωση μίλησα για μετάνοια διότι η κοπέλα είπε ότι νοιώθει άσχημα που έκανε την πράξη αυτή άρα δέχεται ότι αμάρτησε.Αν μου έλεγε ότι γούσταρα την πράξη τότε δε θα είχαμε λόγο για μετάνοια.Θα ήταν εντός των ηθικών της πλαισίων.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ταλαίπωρος View Post
    Μετάνοια να κάνεις ! Εφόσον έχεις τύψεις το έχεις μετανοήσει οπότε συγχωρήσε.Ουσιαστικώς την απήλλαξες από έναν άπιστο σύντροφο και της έκανες και καλό.Ουδέν κακόν αμιγές καλού.
    τι καλό έκανα σε μένα όμως;;;;

Page 6 of 102 FirstFirst ... 456781656 ... LastLast