Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 61
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 61 of 102 FirstFirst ... 1151596061626371 ... LastLast
Results 901 to 915 of 1523
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Αλήθεια πιστεύετε ότι η εμφάνιση είναι το παν;;;;;
    Φυσικά.....
    Γιατί νομίζεις ότι όλα τα ζευγάρια είναι όμοια εξωτερικά?

Senior Member
    Δηλαδή εγώ τώρα που είμαι χοντρή δεν έχω ελπίδες;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δηλαδή εγώ τώρα που είμαι χοντρή δεν έχω ελπίδες;
    γιατί εγώ που δεν είμαι ωραίος,νομίζεις ότι έχω?

Senior Member
    Εχουμε ξεφυγει ακομα ΚΑΙ εδω μεσα ετσι......

Senior Member
    Η εμφανιση ισως ειναι η πρωτη ελξη αλλα το παν ειναι ο χαρακτηρας.Οποτε πλεον που εχει χαθει το φλερτ οταν γνωριστουν καποια ατομα απο κοινες παρεες βλεπουν πιο καλα ποσο ταιριαζουν.

Δελφινι μου γιατι δεν κανεις μια προσπαθεια να γινεις πιο ομορφη? διαιτα , γυμναστικη, κομμωτηριο , μακιγιαζ ?

Senior Member
    Η μόνη προσπάθεια που μπορώ να κάνω για να γίνω πιο όμορφη είναι να αδυνατήσω τα άλλα κομμωτήριο, μακιγιάζ δεν μου αρέσουν. Νομίζω το να είσαι αδύνατος είναι το 70% της ομορφιάς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    γιατι τα φαρμακα που περνουμε νομιζεισ καλυτερα ειναι επιεικωσ απαραδεκτα
    λες να μην το ξερω ρε συ ελις οτι ειναι δηλητηρια απλα δεν μπορω να το γυρισω ετσι στο ξεκουδουνο σε cbd,δεν υπαρχει κανενα επισημο φαρμακο βασισμενο σε αυτο, επισης κ να ηθελα δεν με παιρνει οικονομικα

Senior Member
    2 χρόνια παίρνω την φαρμακευτική αγωγή και ο γιατρός ομοιοπαθητικός (που είναι γιατρός) και που τον πιστεύω πάρα πολύ μου είπε ότι με βλέπει πολύ καλά από την εμπειρία του που έχει και ότι πρέπει να πάω στον ψυχίατρό μου να κόψουμε την φαρμακευτική αγωγή με τα χημικά χάπια γιατί με βλέπει εντελώς καλά.
    Και εγώ τον πιστεύω απόλυτα γιατί ποτέ μου δεν άκουγα φωνές ούτε τίποτα σχετικό με ψύχωση δεν είχα . Θα τα κόψω και θα σας πω αν είχε δίκαιο ή άδικο.
    αληθεια? τι ειδικοτητα εχει?
    μονο ψυχιατρος μπορει να σου βαλει (και να σου βγαλει) διαγνωση. καμια αλλη ειδικοτητα, και σαφως, ΟΧΙ ομοιοπαθητικος.
    σε βλεπει πολυ καλα, αλλα εισαι σε αγωγη. που ξερει ο ασχετος (εφοσον δεν ειναι ψυχιατρος) πως εισαι χωρις αγωγη?
    αυτα ειναι τσαρλατανισμοι. μην εμπιστευεσαι.
    κι αν λεει οτι ειναι και ψυχιατρος, να ζητησεις τα πτυχια του (σιγα να μην ειναι).

μας εχεις μπερδεψει βρε ολγακι. αλλου μας λες οτι πριν 15 χρονια αρρωστησες, τωρα μας λες 2 χρονια παιρνεις αγωγη.
    15 χρονια ησουν αρρωστη αλλα χωρις αγωγη? και την αγωγη γιατι στην εδωσε ο ειδικος? για πλακα?

αν εχεις αμφιβολιες για την αγωγη σου και την διαγνωση σου να απευθυνθεις σε ψυχιατρους.
    αν δεν εμπιστευεσαι τον τωρινο, να πας σε αλλον.
    ΟΧΙ σε ομοιοπαθητικο.

Senior Member
    Η μόνη προσπάθεια που μπορώ να κάνω για να γίνω πιο όμορφη είναι να αδυνατήσω τα άλλα κομμωτήριο, μακιγιάζ δεν μου αρέσουν. Νομίζω το να είσαι αδύνατος είναι το 70% της ομορφιάς.
    αν εχεις ενα ωραιο προσωπο και εχεις παχυνει, λογικα και παραπανω απο το 70 ειναι το αδυνατο σωμα.

αν ειχες ενα ασχημο προσωπο ομως, ασχημη μυτογκα, πηγουναρα, χειλη δραμα,λιγα μαλλια, οτιδηποτε ασχημο εκτος των κιλων,και κυριως ασχημη ψυχη, οσο και να αδυνατιζες, ασχημη θα παρεμενες...
    να χαιρεσαι που η δικη σου 'ασχημια" φευγει με διαιτα .

ΚΑΝΤΗΝ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!!!

Senior Member
    Συμφωνώ με Remedy!!

Eίναι άλλο πράγμα να είσαι χωρίς κάποιο πρόβλημα ιατρικό και άλλο να σου προέκυψε ένα ψυχολογικό πρόβλημα και να λες πως είσαι υγιής.Ειδικά στις ψυχώσεις τα φάρμακα εξαφανίζουν σε ορισμένες περιπτώσεις τα συμτπωματα αλλά δεν θεραπεύουν την νόσο.Γι'αυτό και οι περισσότεροι υποτροπιάζουν.Ένας ομοιοπαθητικός δεν ξέρει πως λειτουργούν αυτά τα φάρμακα.Από ότι είπε όμως πρέπει να πας σε ψυχίατρο και να στα κόψει σταδιακά,όχι μόνη σου.
    Εγώ παρατηρώ δελφίνι από αυτά που γράφεις πως μέσα σου έχεις πολλές συγκρούσεις με τον εαυτό σου.Συνεχώς τον κατακρίνεις και δεν τα έχεις καλά μαζί του.Η έλλειψη αυτοπεποίθησης είναι ένας επικίνδυνος παράγοντας όταν έχεις ένα τέτοιο πρόβλημα.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν εχεις ενα ωραιο προσωπο και εχεις παχυνει, λογικα και παραπανω απο το 70 ειναι το αδυνατο σω

Συμφωνω με ρεμεντυ , σε δυο μηνες , χωρις γυμναστικη , λογω τραυματισμου , εχασα 9 κιλα , απο τα 20 , που ειναι το ιδανικο μου βαρος . Αλλα ετρωγα λιγο , δεν ειναι δυσκολο , σε 10 μερες κλεινει το στομαχι . Πολλα νερα να πινεις . Τον Γεναρη , θαμαι 83 κιλα , με 1.78 , αψογος . Θελει αποφαση .

Member
    Γεια σου δελφίνι....!!!!!

Senior Member
    Ειναι καλο παιδι η Ολγα , απο τοτε που ειμαι στο φορουμ την βλεπω να ταλαιπωρειται με τα κιλα της , ενω ειναι εξυπνη .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν εχεις ενα ωραιο προσωπο και εχεις παχυνει, λογικα και παραπανω απο το 70 ειναι το αδυνατο σωμα.

αν ειχες ενα ασχημο προσωπο ομως, ασχημη μυτογκα, πηγουναρα, χειλη δραμα,λιγα μαλλια, οτιδηποτε ασχημο εκτος των κιλων,και κυριως ασχημη ψυχη, οσο και να αδυνατιζες, ασχημη θα παρεμενες...
    να χαιρεσαι που η δικη σου 'ασχημια" φευγει με διαιτα .

Αχ μωρέ μου είναι πολύ δύσκολο να κάνω δίαιτα και να χάσω 30 κιλά. Πώς τα έβαλα τα ρημάδια;;; και τώρα δεν φεύγουνε με τίποτα. Πολύ δύσκολο.... Μια χαρά μαλλάκια έχω και ωραία μυτούλα και ματάκια αλλά με το πάχος που έβαλα στο πρόσωπο ασχήμυναν και αυτά.

Page 61 of 102 FirstFirst ... 1151596061626371 ... LastLast