Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 63
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 63 of 102 FirstFirst ... 1353616263646573 ... LastLast
Results 931 to 945 of 1523
    Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Η εμφάνιση δεν φτιάχνεται ή την έχεις ή δεν την έχεις...... τα κιλά πρέπει να χάσω για να σουλουπωθώ

Bρε Ολγακι , εισαι μια χαρα κοπελα , κανε την προσπαθεια ναπαλλαγεις απο τα κιλα σου , δεν ειναι ευκολο , αλλα αμα πεισμωσεις , θα τα καταφερεις , συν το οτι θαχεις την ικανοποιηση οτι επετευχθη ενας σημαντικος στοχος . Δεν σου λειπει τιποτα .

Senior Member
    Άχ βρε παιδιά ζω ένα δράμα εκεί που ήμουνα ένα όμορφο κοριτσάκι το πιο όμορφο από όλα τώρα έγινα το πιο άσχημο και δεν μπορώ να κάνω δίαιτα.....

Senior Member
    Δεν υπαρχει δεν μπορω , Ολγακι , μια αποφαση ειναι , μπορεις . Η αρχη ειναι δυσκολη μονο .

Senior Member
    Πολύ στενοχωριέμαι με την εμφάνισή μου και τα τόσα κιλά θα μου δημιουργηθεί πάλι κατάθλιψη και δεν μπορώ........

Senior Member
    Φαντάζεσαι να γίνω 100 κιλά ;;;;; Θα αυτοκτονήσω.

Senior Member
    Είναι και η μαμά μου που με βρίζει κάθε μέρα λόγω πάχους με λέει ελεφαντάκι, αρκουδάκι και άλλα τέτοια και μου κάνει την καρδιά περιβόλι.

Senior Member
    Θα ήμουνα πολύ ευτυχισμένη αν ήμουνα αδύνατη αλλά μου φαίνεται βουνό να το πετύχω......κλαψ σνιφ

Senior Member
    Θα ήμουνα πολύ ευτυχισμένη αν ήμουνα αδύνατη αλλά μου φαίνεται βουνό να το πετύχω......κλαψ σνιφ

Για να το έχουν καταφέρει πολλοί μπορείς κι εσύ.

Όσο θα συνδέεις την εμφάνιση και τα επιπλέον κιλά με στερητικές δίαιτες δεν πρόκειται να χάσεις γράμμαριο. Μάλλον αντί να χάνεις θα παίρνεις.
    Η έλλειψη γνώσης για τις κατάλληλες τροφές, γενικότερα του σωστού τρόπου διατροφής, είναι τελικά η παγίδα για
    να καταλήγει κάποιος, ξανά και ξανά μετά από κάποια δίαιτα, εξαντλημένος από τη στέρηση, στην κατανάλωση παχυντικών προϊόντων,
    έτσι για να έχουν μόνιμα δουλειά όσοι πουλάνε δίαιτες, αλλά κυρίως όσοι πουλάνε 'τροφές', που όχι μόνο δεν προσφέρουν στο οργανισμό
    ό,τι έχει ανάγκη για να παραμένει υγιής(καθαρή πρωτεΐνη, βιταμίνες, μέταλλα κι ιχνοστοιχεία...), αλλά είναι κι εθιστικές...
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Οκ δελφίνι το καταλαβαίνω αυτό που λες ότι είναι δύσκολο να χάσεις τα κιλά, εχεις σκεφτεί αντί να κάνεις εξαντλητικές δίαιτες να αρχίσεις γυμναστήριο; Τουλάχιστον αντί να κόψεις το φαϊ να καις τις θερμίδες. Και να γνωρίσεις και κόσμο.

Senior Member
    Καλε melissa , η Ολγα δεν εχει διαθεση για γυμναστηρια , ουτε θελει να γνωρισει κοσμο , οντας παχουλη , ενω ειναι εξυπνο παιδι , εχει κολλησει με την διαιτα . Θελει οταν βγει , να καταπληξει τα πληθη , καπως ετσι . Την καταλαβαινω .

Senior Member
    Καλά τα λες καλέ μου Μαγκάιβερ , κάνω δίαιτα να χάσω τα κιλά , τα χάνω και μετά τα ξαναπαίρνω. Και ποτέ εδώ και 2 χρόνια δεν έχω φτάσει στο επιθυμητό βάρος. Δεν τα πάω καλά ούτε και με τις δίαιτες.

Senior Member
    Αν βρω δουλειά και γίνω μόνιμη θα βρω και τα λεφτά και θα αδυνατήσω κάνοντας taste and diet θα χάσω και τα 30 κιλά που με βασανίζουνε και μου κάνουνε την ζωή μου τόσο μελαγχολική και άσχημη και μίζερη και χάλια. ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΑ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝΑ ΠΟΛΥ.

Senior Member
    Ολγακι , το μακαρι απο το μπορω , διαφερουν στην αποφασιστικοτητα /θεληση . Αν θες κατι τοσο πολυ , θα το καταφερεις . Πιθανον να σεχει βολεψει αυτη η κατασταση , πιθανον λεω , διοτι αν αδυνατισεις , δεν θαχεις δικαιολογιες να μενεις μεσα . Σκεψου το . Εγω , που δεν ειμαι ανθρωπος τρομερης θελησεως , συνεχιζω την διαιτα μου ακαθεκτος , ειχα να χασω 20 κιλα , εχω χασει τα 8 σε 2 μηνες , εχει κανει πλατω ο οργανισμος , εδω και 15 μερες δεν χανω κιλο , αλλα που θα παει , θα υποχωρησει !! επιμονη και υπομονη , η αρχη παντα δυσκολη , σε ολα !!!!

Senior Member
    . Δεν τα πάω καλά ούτε και με τις δίαιτες.

Κανεις δεν τα παει καλα με τις διαιτες !! απλα , μερικοι ειναι πιο ανθεκτικοι και πιο επιμονοι .

Senior Member
    Πάντως δεν έχω καθόλου θέληση ούτε και εγώ!

Page 63 of 102 FirstFirst ... 1353616263646573 ... LastLast