Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 70
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 70 of 102 FirstFirst ... 2060686970717280 ... LastLast
Results 1,036 to 1,050 of 1523
    Senior Member
    να στα πω λιγο να καταλαβεισ τι ενοοω κι αμα θελεισ το κανεισ θα πασ εκει που λεει να ανοιξεισ θεμα
    θα γραψεισ ενα κειμενο με οσεσ γραμμεσ θεσ για σενα και θα περιγραφεισ την κατασταση που ζεισ κι αν θεσ τι εγινε μεχρι εδω
    δηλαδη τι συνεβη και επαθεσ διπολικη η τι συνεβη και υποτροπιασεσ τωρα τι προβληματα εχεισ με τα φαρμακα με τουσ γιατρουσ οτι σε απασχολει να κανουμε κουβεντα θεσ να πεισ για δουλεια πεσ για δουλεισ θεσ για σχεσεισ πεσ για σχεσει οτι θεσ βρεσ ενα θεμα και βαλε να κανουμε κουβεντα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Τα γκομενικα elis δεν τα αναφερω γιατι μ ενδιαφερει μονο η συντροφικοτητα που εχω με τον συντροφο μου διοτι εγω εχω αρωστημενη ανασφαλεια δεν αντεχω να ειμαι μονη

Banned
    παβλίνα καλως ήρθες στην παρεα μας, καλυτερα να ανοιξεις αλλου θεμα γιατι εδω δεν θα το δουν τα μελη, εχω πολλες φίλες χωρισμενες με παιδια και ξερω το μανικι που περνας ...και την ανησυχία σου

Senior Member
    Κι ετσι που λες κανω περα το σεξ για χαρη της συντροφικιτητας οσο για την διπολικη με καθοριζε ολη μου την ζωη και εκανα ολο λαθος επιλογες απο φοβο την τρεμω την ξαταθλιψη ειχα υπιτροπιασει πολυ ασχημα πριντεσερα χρονια ολο σκεφτομουν την αυτοκτονια δεν ηθελα να μεινω μονη γιατι με τραβαγε το μπαλκονι να φουνταρω

Senior Member
    Σ ευχαριστω ρεα καλως σας βρηκα

Senior Member
    αφου εχεισ αντρα να σε φροντιζει κατι καλο θα κανεισ κι εσυ οποτε πεσ τι σε απασχολει και ανοιξε ενα θεμα να σου πουμε αποψεισ

pavlina σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου φυσικα καλως ορισες. Να χαιρεσαι τους γιους :)
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    αφου εχεισ αντρα να σε φροντιζει κατι καλο θα κανεισ κι εσυ οποτε πεσ τι σε απασχολει και ανοιξε ενα θεμα να σου πουμε αποψεισ
    Με αποσχολει η ελλειψη του καλου σεξ αλλα οπως μου ειπε ξαι ο γιατρος μου για μενα πιο σημαντικο ειναι η συντροφικιτητα και μαλιστα το καλοκαιρι ειχα μια παραλληλη σχεση σεξουαλικη αλλα ο γιατρος μου ειπε να χωρισω και το εκανα γιατι δεν θα μου εβγαινε σε καλο οποτε ειμαι παλι πισω στην ασφαλεια μιυ και αυτο προτιμω

Senior Member
    αφου τα κανεισ αυτα αρα ζεισ κανονικα το προβλημα που ειναι εκανεσ μια μαλακια το μετανιωσεσ γυρισεσ θα σου ξαναερθει παλι θα κανεισ αλλη μαλακια ετσι ειναι η διπολικη μονο εσυ εισαι ετσι νομιζεισ εδω εγω με ψυχωση και κανω μαλακιεσ εσυ δε θα κανεισ που εχεισ διπολικη

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ρε κυκνακι σορρυ που ρωταω αλλα τι εχει γινει με αυτον τον πρωην και σε εχει κολησει τοσο ?? για τον αλλον θυμαμαι τονβλακα ... αλλα για τον πρωην δεν ξερω..
    Δεν με πειράζει καθόλου που ρωτάς...Απλά έχω τόσα πολλά συναισθήματα μέσα μου σχετικά μ' εκείνον που δεν ξέρω αν θα καταφέρω να εξηγήσω σωστά αλλά ας κάνω μια προσπάθεια κι ότι δεν καταλάβεις με ρωτάς...καταρχήν ήταν η πρώτη μου σοβαρή σχέση και τον αγάπησα πάρα πολύ κι ακόμα τον αγαπώ και μου λείπει και τον χρειάζομαι τρομερά...κι απ' αυτήν την αγάπη έκανα πράγματα που δεν ήθελα για να τον ευχαριστήσω κι αυτά είναι που έλεγα πριν ότι έχω μετανιώσει γιατί μου έκαναν κακό στην ψυχολογία μου και στην εικόνα που είχα για τον εαυτό μου και τώρα πια είναι φορές που με μισώ και με απεχθάνομαι για όλα αυτά...και κατά δεύτερον επειδή θύμωσε μαζί μου τώρα δεν μου μιλάει πια κι εγώ δεν το αντέχω αυτό... :(
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Με αποσχολει η ελλειψη του καλου σεξ αλλα οπως μου ειπε ξαι ο γιατρος μου για μενα πιο σημαντικο ειναι η συντροφικιτητα και μαλιστα το καλοκαιρι ειχα μια παραλληλη σχεση σεξουαλικη αλλα ο γιατρος μου ειπε να χωρισω και το εκανα γιατι δεν θα μου εβγαινε σε καλο οποτε ειμαι παλι πισω στην ασφαλεια μιυ και αυτο προτιμω
    δεν γινεται να τα εχεις και τα 2?

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν με πειράζει καθόλου που ρωτάς...Απλά έχω τόσα πολλά συναισθήματα μέσα μου σχετικά μ' εκείνον που δεν ξέρω αν θα καταφέρω να εξηγήσω σωστά αλλά ας κάνω μια προσπάθεια κι ότι δεν καταλάβεις με ρωτάς...καταρχήν ήταν η πρώτη μου σοβαρή σχέση και τον αγάπησα πάρα πολύ κι ακόμα τον αγαπώ και μου λείπει και τον χρειάζομαι τρομερά...κι απ' αυτήν την αγάπη έκανα πράγματα που δεν ήθελα για να τον ευχαριστήσω κι αυτά είναι που έλεγα πριν ότι έχω μετανιώσει γιατί μου έκαναν κακό στην ψυχολογία μου και στην εικόνα που είχα για τον εαυτό μου και τώρα πια είναι φορές που με μισώ και με απεχθάνομαι για όλα αυτά...και κατά δεύτερον επειδή θύμωσε μαζί μου τώρα δεν μου μιλάει πια κι εγώ δεν το αντέχω αυτό... :(
    ποσο καιρο εχετε χωρισει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    αυτο που λεσ το καταλαβαινω κι εγω ειχα φοβιεσ για πολλα χρονια αλλα το ελεγχα καπωσ δηλαδη εβγαινα και τα λεγα φοβισμενα τα αντιμετωπιζα ομωσ μηπωσ πρεπει να ενημερωθεισ για τουσ φοβουσ σου να καταλαβεισ οτι τουλαχιστον δεν πρεπει να κανεισ κακο στον εαυτο σου δηλαδη εγω ασ πουμε καμια φορα λιποθυμαω απο το φοβο μου ε τι να κανω μετα οταν συνερχομαι να μη βγαινω απο το σπιτι οχι θα βγαινω κι οτι θελει ασ γινει
    Τί εννοείς να ενημερωθώ για τους φόβους μου; Από το σπίτι βγαίνω όταν θέλω, τις σχέσεις αποφεύγω...για να μην πάθω χειρότερα όπως είπες και πριν...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ποσο καιρο εχετε χωρισει?
    Πάνε πολλά χρόνια, τουλάχιστον πέντε...αλλά εμένα το μυαλό μου κι η καρδιά μου είναι ακόμα εκεί ακόμα κι αν ακούγεται περίεργο... :(

Banned
    οχι δεν ειναι περιεργο, ενας ανθρωπος τοσο φοβισμενος οσο εσυ, ειναι δυσκολο να προχωρήσει μπροστα... για να καταλαβω ομως... εισαι 5 χρονια μονη?

Page 70 of 102 FirstFirst ... 2060686970717280 ... LastLast