Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 82
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 82 of 102 FirstFirst ... 3272808182838492 ... LastLast
Results 1,216 to 1,230 of 1523
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Και αν παντρευτεις πιστευεις θα σου λυθουν τα προβληματα? Περα απο αυτο ομως καμια αλλαγη δεν θα ερθει στην ζωη σου ή την ψυχολογια σου οταν μονιμως πας γυρω γυρω απο τα προβληματα σου. Επαναλαμβανεσαι και στο φορουμ , φανταζομαι και στην ζωη σου. Δεν σε κουραζει αυτο σαν ανθρωπο?
    Βασικά δεν έχω προβλήματα σαν άνθρωπος εκτός από το ότι είμαι άνεργη χρόνια και πιστεύω ότι αν κάνω οικογένεια θα λύσει πολλά από τα ψυχολογικά μου προβλήματα και θα πάψω να έχω άγχος που είμαι ανύπαντρη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Βασικά δεν έχω προβλήματα σαν άνθρωπος εκτός από το ότι είμαι άνεργη χρόνια και πιστεύω ότι αν κάνω οικογένεια θα λύσει πολλά από τα ψυχολογικά μου προβλήματα και θα πάψω να έχω άγχος που είμαι ανύπαντρη.
    Και εγω ανεργη ειμαι Δελφινι και θεματακια εχω αλλα προσπαθω.. οσο μπορω!! Οχι δεν θα σου λυσει τα προβληματα μια τοσο μεγαλη ευθυνη . Αλλα και να θες να παντρευτεις τον γαμπρο δεν θα τον βρεις εδω μεσα , βγες εξω , γνωρισε ανθρωπους , κανε φιλους (οχι καρδιακους απαραιτητα) , εναν κοινωνικο κυκλο τελος παντων ωστε να ξεμπλοκαρει το μυαλο σου.
    Για τον περιγυρο αγχωνεσαι που πιθανον να σε λενε γεροντοκορη? Χεστηκες...

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Οχι δεν θα σου λυσει τα προβληματα μια τοσο μεγαλη ευθυνη .
    Το μόνο πρόβλημά μου είναι ότι δεν έχω κάνει οικογένεια τίποτα άλλο.

Σχέση έχεις αυτό το διάστημα;

Senior Member
    @ολγα λες οτι εισαι ανεργη οτι εισαι μονη οτι εισαι χοντρη οτι εισαι ξερω και γω τι και μετα λες οτι δεν εχεις προβληματα και μετα παλι γκρινιαζεις.. η θα αποδεκτεις τον εαυτο σου η θα συνεχισεις να μας τα κανεις τσουρεκια.. διαλεξε το πρωτο πλιζ

Senior Member
    Quote Originally Posted by annachtz View Post
    Σχέση έχεις αυτό το διάστημα;

Έχω πάνω από 10 χρόνια να κάνω σχέση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    @ολγα λες οτι εισαι ανεργη οτι εισαι μονη οτι εισαι χοντρη οτι εισαι ξερω και γω τι και μετα λες οτι δεν εχεις προβληματα και μετα παλι γκρινιαζεις.. η θα αποδεκτεις τον εαυτο σου η θα συνεχισεις να μας τα κανεις τσουρεκια.. διαλεξε το πρωτο πλιζ
    Γιατί βρε παιδιά φόρουμ υποστήριξης ψυχολογικής δεν είναι τι πειράζει αν επαναλαμβάνομαι αν έχω χαμηλή αυτοεκτίμηση κάπως πρέπει να διορθωθεί.

Senior Member
    Γιατί βρε παιδιά φόρουμ υποστήριξης ψυχολογικής δεν είναι τι πειράζει αν επαναλαμβάνομαι αν έχω χαμηλή αυτοεκτίμηση κάπως πρέπει να διορθωθεί.
    Ειναι κουραστικο Ολγα και για εσενα και για τα υπολοιπα μελη. Εξαλλου δεν λυνεται κατι με το να το επαναλαμβανεις καθε μερα , ολη μερα. Δεν σου προσφερει και εσενα τιποτε αυτο. Σαφως θα κερδισεις και κατι απο εδω αλλα η πραγματικη δουλεια με τον εαυτο μας γινεται εκτος φορουμ.

Senior Member
    Ενώ παλιά ήμουνα όμορφη έχω παραμορφωθεί από την στενοχώρια και άγχος και το έχω ρίξει στο φαγί και έχω γίνει χοντρή λέτε για αυτόν τον λόγο να μην μπορώ να βρω γαμπρό;

Senior Member
    Γιατί δεν μπορώ να παντρευτώ. Τι φταίει ; Η αλήθεια είναι ότι δεν περιποιούμαι ιδιαίτερα και δεν έχω παρέες ούτε φίλες και δεν βγαίνω και πολύ αλλά γιατί δεν μπορώ να παντρευτώ..... τι φταίει; 40 χρονών είμαι. Πέρασα πολλά χρόνια με ψυχολογικά και δεν ηρέμησε καθόλου η ψυχή μου τόσα χρόνια.
    Την απάντηση όπως βλέπεις την έδωσες μόνη σου.Το μόνο που δεν διορθώνεται είναι η ηλικία.Ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω.Από κει και πέρα προσπαθείς να τα αλλάξεις και να μη βολεύεσαι σε ταμπέλες του τύπου ''είμαι άχρηστη'',''είμαι ηλίθια'',''είμαι χοντρή''.Πήγαινε σε έναν καλό ψυχολόγο ή ψυχίατρο και αν θες πραγματικά να αλλάξεις θα αλλάξεις.
    Αν κρίνω όμως από τα γραφόμενα σου σου λείπει η ρεαλιστική αντίληψη όταν λες πως δεν έχεις πρόβλημα μετά την παράθεση τόσων προβλημάτων.Άλλωστε αν δεν είχες πρόβλημα δεν θα ήσουν σε φόρουμ ψυχολογίας.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Για να παντρευτείς πρέπει να κάνεις πράγματα όπως το να έχεις φίλες να φτιάχνεσαι κλπ. Εγώ ξαφνικά έχασα όλες τις φίλες μου, ταλαιπωρήθηκα πολύ από ψυχολογικά και αφέθηκα εκεί το αποδίδω που δεν παντρεύτηκα ασχολήθηκα με προβλήματα δικά μου πάρα πολλά. Για να βρω κάποιον ίσως θα πρέπει πάλι να κάνω την ίδια προσπάθεια που έκανα πριν αλλά τώρα είμαι και 40 χρονών και δεν έχω τα κότσια.

Senior Member
    Η ζωη δεν τελειωνει ... και στα 40 μπορεις να κανεις καινουργια αρχη!! Μια δευτερη νιοτη ειναι τα 40 μην τρελαθουμε κιολας. Απλα αν νομιζεις οτι το προβλημα σου ειναι η παντρεια..λυπαμαι!Ζησε Ολγα ! Σημερα ειναι 10/12/2015 εφυγε η μερα αυτη δεν θα ξαναρθει!Ζησε....................!

Senior Member
    Άρε εγώ δεν έχω και μυαλό. Τα έκανα όλα λίμπα. Χαζάθηκα εντελώς!!!!

Banned
    γεια σου μριια... τι κανεις ολα καλα?? ρε συ εκεινο το ποστ που σου εστειλα για τη κοπελα με την λεπίδα στο χερι το πήρες?? στα πμ σου ειναι κοιτα το οταν εχεις χρονο ρε συ ...

Banned
    α ρε μριια ..εκεινο θρεντ τελικα το καθαρισατε ή ακομα? δεν μας ειπες ποτέ...μαλλον εχεις και αλλες δουλειες...ε! ανθρωπος εισαι και εσυ!!!

Page 82 of 102 FirstFirst ... 3272808182838492 ... LastLast