Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 9 of 102 FirstFirst ... 78910111959 ... LastLast
Results 121 to 135 of 1523
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Ανώδυνος View Post
    Κοψε την εκκλησια καλυτερα.
    γιατι το λες αυτό;;;;

Quote Originally Posted by σοκολατα 14 View Post
    Νομιζω οτι εισαι λιγο σκληρος .
    Δεν υποστηριζω με τιποτα που συνουσιαστηκε με τον φιλο της φιλης της , η φιλια ειναι ποιο σημαντικη και ειμαι απολυτη σε αυτο .
    Ομως ειπε οτι το μετανοιωσε και βασανιζεται απο τυψεις 15 χρονια , δεν παραειναι σκληρη τιμωρια ?
    Η αλλη φιλη της ειχα διαβασει καπου σε αλλο θεμα της οτι την ρεζιλεψε στην εκκλησια ενω εκεινη ειναι χειροτερη , αυτο ειναι καλη φιλη ? και σιγα μη τη θεωρουσε καλη της φιλη .
    Και κακια φιλη να ηταν δεν λεω οτι καλα της εκανε , αλλα δε μαρεσει καποιος οποιοσδηποτε να βασανιζεται τοσο πολυ ακομη και φονο να ειχε κανει , απο τη στιγμη που το μετανοιωσε γιατι να εχει και τους αλλους να την κρινουν ? δεν ειπα να την χαιδευουν αλλα οχι και να την βλεπουν σαν μεγαλη αμαρτωλη και να την κρινουν τοσο .
    Δεν είχα καν την συνουσία στο μυαλό μου , αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν αξίζει να χαλάν οι φιλίες για έναν τόσο χαζό λόγο

Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Συγνώμη, της ζήτησα! Πολύ καλή μου φίλη μου δεν ήτανε δεν κάναμε παρέα από μικρά μόνο για 2 χρόνια είμασταν κολλητές. Δεν πιστεύω να με μισεί θα ήτανε βλακεία εκ μέρους της. Είπε ότι με συγχώρεσε.... τι να πω δεν ξέρω
    Το να φτάσεις σε σημείο να κλέψεις είναι άσχημο πράγμα , μπορεί να είχε κάνει σχέδια και όνειρα με αυτόν τον άνθρωπο ( στο μυαλό της ) , το να σου καταστρέφει κάποιος τα όνειρα τρέφει το μίσος απίστευτα ....

Quote Originally Posted by Ανώδυνος View Post
    Κοψε την εκκλησια καλυτερα.
    Σιγά μην κόψει την εκκλησία για μια ανοησία σαν και αυτή .....

Quote Originally Posted by ΧωρίςΣκιά View Post
    Δεν είχα καν την συνουσία στο μυαλό μου , αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν αξίζει να χαλάν οι φιλίες για έναν τόσο χαζό λόγο
    Ουτε εγω πιστευω οτι αξιζει να χαλανε φιλιες για τετοιους λογους.
    Η φιλη της αποκλειεται να ειχε σχεδια για εκεινον τον αντρα αφου τον απατουσε ταυτοχρονα και με αλλους.
    Επισης αυτο που ειχαν ο θεος να το κανει φιλια , πιστευω οτι η αληθινη φιλικη σχεση ειναι οπως η αδερφικη σχεση .
    Κατι αλλο που ηθελα να πω ειναι γιατι κανεις (εκτος απο ενα ατομο που ειδα μονο) δεν κατηγορεισε εκεινον τον αντρα και κατηγορεισε την olgaki1975?
    Δε λεω οτι δεν εφταιγε κι εκεινη αλλα δε μαρεσει που τον αντρα κανεις δε τον κατηγορεισε .
    Αλλα αυτο περασε , το εχει μετανοιωσει οποτε δεν αξιζει να ημαστε σκληροι μαζι της κι οχι μαζι της γενικα με οποιον κανει ενα λαθος.
    Κι εσυ κι εγω εχουμε κανει λαθη δεν εχει σημασια αν ειναι χειροτερα η οχι .
    Δε προσπαθω να κανω την καλη , μιλαω συμφωνα με τη λογικη μου, δηλαδη το μετανοιωσε κι αφου το μετανοιωσε θα επρεπε καποια στιγμη να το ξεπερασει οχι να χαλασει τη ζωη της γιαυτο .
    Αν με ρωτησεις τι θα εκανα εγω στη θεση της φιλη της , η αληθεια ειναι δε θα την συγχωρουσα αλλα δε θα ηθελα κιολας να εβλεπα τη φιλη μου να βασανιζεται ετσι .

Banned
    σε λιγο θα αρχισω να σε βλεπω στον υπνο μου να μου λες την ιστορικη πλεον φραση
    εκλεψα τον γκομενο της φιλης μου

...και ανναρωτιέται ο ποιητής: φταίει η όλγα που τρολάρει ή όλοι αυτοί που συνεχίζουν και της απαντούν στα ίδια και τα ίδια θέματα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...και ανναρωτιέται ο ποιητής: φταίει η όλγα που τρολάρει ή όλοι αυτοί που συνεχίζουν και της απαντούν στα ίδια και τα ίδια θέματα?
    \\

αμαν βρε Θεοφανία μην είσαι τόσο σκληρή και απάντησε στο θέμα μου :)

Senior Member
    Με αυτήν την φίλη μου δεν μπορούμε ξανά να είμαστε φίλες;;;;;

Senior Member
    Λέτε να καταστράφηκα από αυτό;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    χαχαχα Θεοφανία.....αμάν βρε κορίτσι μου,απάντησε στην κοπέλα που δεν της έχει απαντήσει κανείς.......μέχρι το τε΄λος του χρόνου θα έχει ανοίξει άλλα 15 θέματα με τίτλο''έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου'' και δεν με θέλουν με το παλιό γιατί όπως είπαμε στο καινούργιο την θέλουν όλοι-αλλά εκείνη πάει στο παλιό....που δεν την δέχονται και η φίλη της της κρατάει μούτρα ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;

Γιατί της έκλεψε τον γκόμενο πριν 15 χρόνια!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Τι σου κάνει η ρημάδα η ανεργία...!

ασχολήσου κοπέλα μου με κάτι άλλο επιτέλους και σταμάτα να μας τα πρήζεις.!

Senior Member
    γιατί για μένα που υστερώ είναι πρόβλημα

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    χαχαχα Θεοφανία.....αμάν βρε κορίτσι μου,απάντησε στην κοπέλα που δεν της έχει απαντήσει κανείς.......μέχρι το τε΄λος του χρόνου θα έχει ανοίξει άλλα 15 θέματα με τίτλο''έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου'' και δεν με θέλουν με το παλιό γιατί όπως είπαμε στο καινούργιο την θέλουν όλοι-αλλά εκείνη πάει στο παλιό....που δεν την δέχονται και η φίλη της της κρατάει μούτρα ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;

Γιατί της έκλεψε τον γκόμενο πριν 15 χρόνια!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Τι σου κάνει η ρημάδα η ανεργία...!

ασχολήσου κοπέλα μου με κάτι άλλο επιτέλους και σταμάτα να μας τα πρήζεις.!
    εγω λεω σε αυτο το σημειο να θυμιθουμε τα λογια του ποιητη http://www.youtube.com/watch?v=nJE7OvOSrbs οσο διαβασουμε σε λιγο το επομενο θεμο της ολγας με το μεγα θεμα σοκ
    εκλεψα το γκομενο της φιλης μου

Εγω θα σου πω κατι ταιλευταιο .
    Ειχες παρει σοβαρες απαντησεις αλλα δε σε εκαναν να νοιωσεις καλυτερα.
    Γιατι ζητας παλι σοβαρες απαντησεις ? αφου δε θα σε κανουν καλα ουτε θα τις ακουσεις.
    Αν οντως σε πειραζει τοσο πολυ κανε κατι για να το ξεπερασεις .
    Δεν αξιζει σε κανεναν να νοιωθει ασχημα για κατι τετοιο για τοσο καιρο .
    Προσπαθησε μονη σου η με βοηθεια απο καποιον ισως ψυχολογο η ιερεα , οτι κι αν σου πουμε εμεις δε θα ''θεραπευτεις''.
    Ετσι κι αλλιως τωρα δεν απανταει σοβαρα και κανεις , οποτε δεν ειναι αργα να ασχοληθεις με τον εαυτο σου και να διορθωσεις οτι σε ενοχλει.
    Το οτι δε παντρευτηκες δε σημαινει κατι , η αξια η ευφυια και η ομορφια του ανθρωπου δε φαινεται απο εκει .
    Και μη συγκρινεις τον εαυτο σου με τους αλλους και καλυτερα μη πας σε εκεινη την εκκλησια αφου καθε φορα που πας η νευριαζεις η στεναχωριεσαι , πηγαινε σε μια αλλη .

Senior Member
    Δεν είναι μόνο αυτό είναι ότι υστερώ πιο πολύ από όλους και δεν μπορώ, δεν ξέρω τι να κάνω για να γίνω σαν τους άλλους. Δεν το αντιλαφθηκα πιο πριν τώρα το κατάλαβα ότι υστερώ

Page 9 of 102 FirstFirst ... 78910111959 ... LastLast