View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;
- Voters
- 11. You may not vote on this poll
-
Ναι με κόλλησε
6 54.55% -
όχι ποτέ
5 45.45%
Results 1,396 to 1,410 of 1523
-
24-03-2016, 08:02 #1396
Ξεκίνησες (επιτέλους!!) καλά και κάθε αρχή και δύσκολη! Η δουλεια ενεργοποιεί τη θέληση για πολλά άλλα.
γιάννης
- 25-03-2016, 21:18 #1397
Φοβάμαι όμως πολύ με την δουλειά μου και είναι αδικαιολόγητος ο φόβος μου πιστεύω.
25-03-2016, 21:38 #1398
Οχι ειναι δικαιολογημενος, ενα κομματι του εαυτου σου - μυαλου σου αγχωνεται. Εχει τους λογους του. Το οτι ειναι ανυποφορο ναι ειναι !!!
Το ζητημα ειναι να κρατηθεις απο αυτο το θετικο - δηλαδη την εργασια - να μην αφησεις την αγωγη σου και δε πειραζει μιλα για το αγχος σου !!!"Make sure your worst enemy isn't you"
25-03-2016, 21:54 #1399
Το μεγαλυτερο σκατοσυναφι ειμαστε..απαραδεκτη η συναδελφος που δουλευετε μαζι , ομως και εσυ οπου νιωθεις οτι δεν γνωριζεις και ειναι λογικο μιας και δουλευεις πρωτη φορα και σε δυσκολο περιστατικο , να ρωτας , δεν ειναι κακο . Ισα ισα υπευθυνο..
Τα λεφτα ειναι μηδεν αλλα ολοι τοσα δινουν μην το ψαχνεις. Το κυριοτερο ειναι οτι αρπαζεις εμπειρια .
26-03-2016, 09:38 #1400
Μnimonio, ρωτάω κυρίως εσένα που είσαι και νοσηλεύτρια και τα ξέρεις ίσως καλύτερα. Ο Νίκος που είναι κατάκοιτος όταν τον κινητοποιώ έχει πολλές εγκρίσεις και οι αδελφές του μου είπανε ότι δεν είναι σωστό να τον κάνω αναρρόφηση τότε και ότι είναι επικίνδυνες οι αναρροφήσεις τότε όταν λένε επικίνδυνες δηλαδή τι μπορεί να πάθει; Αν χρειαστεί όμως του τις κάνουμε και σε πλάγια θέση! Το θέμα είναι ότι ζορίζεται πολύ από τα φλέματα και δεν μου λέει να του κάνω αναρρόφηση όποτε τον αφήνω και εγώ έτσι και σε 5 λεπτά χτυπάει το μηχάνημα που σημαίνει ότι φράχτηκε η αεραγωγός από τα φλέματα και χρειάζεται αναρρόφηση.... και αναγκαστικά του κάνω μία. Μετά ελευθερώθηκε και ήτανε ήσυχος αλλά εμένα πήγε η ψυχή μου στην κούλουρι. Γενικώς φοβάμαι πολύ! Είναι δύσκολο περιστατικό για μια άπειρη αυτό σαν εμένα ; Μήπως κακώς το ανάλαβα; Να παραιτηθώ; Φοβάμαι πολύ μην μου πνιγεί!
26-03-2016, 12:09 #1401
26-03-2016, 12:33 #1402
Εκκρισεις θα εννοεις... Εχω μπλεξει με τετοιο περιστατικο εντος νοσοκομειου ομως.. Ενταξει δεν παθαινει κατι , ισως σου το λενε μην συμβει κανενας τραυματισμος οταν ειναι στο πλαι ξερω εγω , απο τον σωληνα αναρροφησης . Εχεις τραχειοστομια , στανταρ θα εχει παροχη οξυγονου ο ανθρωπος , δεν εχεις να φοβασαι τιποτα.. δεν πνιγεται ! Το μονο βασανο ειναι που θελει καθε λιγο αναρροφηση . Μην σε τρομαζουν οι μορφασμοι του , δεν ειναι ευχαριστη η αναρροφηση (αν και ανακουφιστικη για αυτον) ποναει , μην σε τρομαζει που σου γινεται μπλε οταν βγαζεις την παροχη του οξυγονου για να κανεις την αναρροφηση , θα βγαζεις τον αναπνευστηρα θα τραβας εκκρισεις και μετα τον ξαναβαζεις , ξαναβγαζεις αναπνευστηρα ξανατραβας εκκρισεις , να του κανεις δλδ αρκετα καλη αναρροφηση οχι ενα τσουκ και τελος.. για να μην παιδευεσαι. Αν και οκ σε αυτα τα περιστατικα οι εκκρισεις ειναι ατελειωτες. Προσπαθησε να εχεις μια επικοινωνια μαζι του γενικοτερα ,οταν ποναει λιγο με την αναρροφηση να σταματας , γιατι καποια στιγμη τραυματιζονται μεσα (αν δεις λιγο αιμα στο νελατον μην φρικαρεις) . Δεν σου πνιγεται!! Καλως εκανες και το ανελαβες μετα απο αυτο το περιστατικο θα πετας δεν θα κολλας πουθενα!
26-03-2016, 12:38 #1403
Οτι θες δελφινι ρωτα με και πμ ..
26-03-2016, 14:14 #1404
'Όταν έχει φλέματα και προσπαθεί να τα βγάλει μόνος του και κάνει σαν να αναγουλιάζει και δεν μου ζητάει αναρρόφηση να τον αφήνω να τα βγάζει μόνος του ή να επεμβαίνω και εγώ με αναρρόφηση έστω και αν δεν μου ζητάει αυτός; Όταν έχει φλέματα γίνεται κόκκινος σαν παντζάρι και προσπαθεί μόνος του να τα βγάλει αλλά χθες δεν έβγαλε τίποτα απλά είχε δυσφορία έντονη και με τρόμαξε.
26-03-2016, 14:47 #1405
Δεν αναγουλιαζει απλα λογω εκκρισεων του ερχεται βηχας , αν βγαζει και μερικα απο το στομα να αναρροφας και απο εκει περιμετρικα εννοω και κατα την αναρροφηση να τον προτρεπεις να βηχει βοηθαει πολυ στα φερνει πιο ψηλα. Και θα σου κοκκινιζει και θα σου μπλαβιαζει ειναι λογικο , μην τρομαζεις.
Φανταζομαι θα του εχετε και νεφελοποιητη εκει μπορειτε να βαζετε μια αμπουλα φυσιολογικο για να υγροποιει τα φλεμματα ωστε να μην του κολλανε.
26-03-2016, 15:05 #1406
Ναι έχουμε και νεφελοποιητή..... ελπίζω να τα καταφέρω και να την κρατήσω την δουλειά.... να μαζέψω εμπειρία αν και δεν με κολλάνε ένσημα και δεν θα φαίνεται πουθενά η εμπειρία μου αλλά δεν πειράζει.... εσύ μνιμόνιο που δούλεψες και για πόσο καιρό;
26-03-2016, 15:23 #1407
Μα ηδη τα εχεις καταφερει , το οτι αγχωνεσαι ειναι λογικο δεν ειναι και ευκολα περιστατικα αυτα (ουτε και οι συνοδοι τους) και το οτι κολυμπας στα βαθια μονο καλο θα σου κανει εμπειρικα ας μην φαινεται επισημως στα ενσημα θα εισαι εσυ με αυτοπεποιθηση στην επομενη σου δουλεια.
Εχω δουλεψει 4 χρονια σε πνευμονολογικη και ενα μικρο φεγγαρακι σε παθολογικη . Περισσοτερες ερωτησεις με πμ :)
Μπραβο σου παντως που παρα τα προβληματα σου την εριξες την βουτια στα βαθια :) Ρισπεκτ δελφινι!!
26-03-2016, 20:03 #1408
Σε ευχαριστώ Μνιμόνιο, κάτι πρέπει να κάνω για την ζωή μου δεν μπορώ να κλαίγομαι όλη την ώρα! Η αλήθεια είναι ότι σε σχέση με αυτά που βλέπω , τι να πει δηλαδή και αυτό το παιδί, εγώ δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερα προβλήματα. Είμαι χαρούμενη που τελικά μου κάνανε λάθος διάγνωση με την ψυχική ασθένεια που μου διέγνωσαν και δεν έχω τίποτα και είμαι εντελώς υγιής δεν λαμβάνω καμία φαρμακευτική αγωγή ή μάλλον είμαι στην διαδικασία διακοπής του αντιψυχωτικού που έπαιρνα , παίρνω ακόμη πολύ μικρή δόση που αν ήμουνα όντως άρρωστη με τόση δόση που παίρνω θα υποτροπίαζα. Στενοχωριέμαι όμως ακόμη που είμαι 40 χρονών και είμαι ανύπαντρη χωρίς παιδιά ενώ όλες οι φίλες μου στην ηλικία μου παντρευτήκανε. Το μόνο θέμα δηλαδή που αντιμετωπίζω είναι αυτό του γάμου. Ελπίζω να έρθει και αυτό μόνο του και να γίνουν όλα όπως τα θέλω. Πάντα έχω ελπίδα.
Τώρα όσον αφορά τον Νίκο έχω ένα άγχος και μια στενοχώρια ίσως και αδικαιολόγητη. Ελπίζω να μου φύγει εντελώς! Η αλήθεια είναι ότι έλεγα την μαμά μου να τα παρατήσω αλλά αυτή με έπεισε να συνεχίσω γιατί έχω ανάγκη τα χρήματα όσο λίγα και αν είναι, μιας και έχω πολλά έξοδα. Άρχισα και δίαιτα από 84 κιλά έγινα 75 και συνεχίζω οπότε θα χρειαστώ καινούρια ρούχα!
26-03-2016, 20:09 #1409
Last edited by δελφίνι; 26-03-2016 at 20:35.
26-03-2016, 21:00 #1410
Δεν με θέλουνε ούτε για φίλη.
Το 2010 είχα μια σχέση με ένα παιδί όχι ολοκληρωμένη γιατί δεν τον ήθελα και ιδιαίτερα εγώ ενώ εκείνος προσπαθούσε ενώ ταυτόχρονα είχε γνωρίσει και μια "κοπέλα" ένα τέρας ασχήμιας δηλαδή πολύ χοντρή και πολύ άσχημη και αυτή τον ήθελε και του έκατσε σε ολοκληρωμένη σχέση από τότε αυτό το παιδί μου φέρθηκε πολύ άσχημα και μου έκλεισε το τηλέφωνο όταν τον πήρα μια φορά για να βγούμε βόλτα φιλικά και με διέγραψε από φίλη του στο φβ και με απέκλεισε. Μετά από χρόνια εγώ έκανα άλλο προφίλ στο φβ και μια φορά έψαξα να βρω τι κάνει στο φβ και είδα ότι έχει αποκλείσει και αυτό το προφίλ μου. Γιατί έχει τέτοιο μένος εναντίον μου ; Τι του έκανα; Γιατί δεν θέλει να με έχει ούτε φίλη; Τελικά παντρεύτηκε με αυτήν την χοντρέλα!
Επίσης είναι και μία άλλη φίλη μου από το σχολείο. Κάναμε πολύ παρέα όταν τελειώσαμε το σχολείο και μετά αλλά τα τελευταία χρόνια δείχνει να με αποφεύγει και δεν με κάλεσε ούτε και στο γάμο της (μόνη μου αυτοκαλέστηκα). Με έχει φίλη στο φβ αλλά δεν με παίρνει τηλέφωνο να μάθει νέα μου ούτε βγαίνει μαζί μου για καφέ. Έχει παντρευτεί και είναι ευτυχισμένη αλλά παιδί δεν μπορεί να κάνει. Έχει πολλές φίλες και βγαίνει μαζί τους για καφέ από ότι βλέπω στο φβ αλλά εμένα δεν με θέλει. Γιατί τι την έκανα; Μήπως φοβάται μην της κλέψω τον άντρα γιατί παλιότερα είχα κλέψει τον γκόμενο της πρώην φίλης μου , που κάναμε παρέα ένα φεγγάρι; Μια φορά που είχαμε μια κουβέντα σχετική μου είπε ότι με θεωρεί χαζή πάνω κάτω!
Επίσης είναι και μία άλλη κοπέλα από την σχολή του τει που από τότε που τελειώσαμε το τει την παίρνω τηλέφωνο να μάθω νέα της αλλά δεν με θέλει και λέει στην μαμά της δικαιολογίες για να μην μου μιλήσει στο τηλέφωνο. Το κατάλαβα και δεν την ξαναπαίρνω τηλέφωνο. Αυτή δεν σήκωσε το τηλέφωνο να με πάρει καμία φορά για αυτό την διαγράφω και εγώ από φίλη.
Γιατί δεν με θέλουν για φίλη; Τι τους έκανα; Μήπως δεν με θέλει κανένας ; Έχω 2 κολλητές άλλα δεν είμαι ευχαριστημένη από την παρέα μαζί τους και λέω να τις κόψω σιγά σιγά γιατί δεν είναι και υψηλής νοημοσύνης και δεν έχουμε πολλά κοινά .