Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 98
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 98 of 102 FirstFirst ... 488896979899100 ... LastLast
Results 1,456 to 1,470 of 1523
    Banned
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    εκεινη η χοντρη (που είπες) σε ήξερε; Μηπως του είπε κατι ότι εκανες ή είπες (αληθεια ή ψεμματα) και για αυτο σε εκανε περα;
    Το ίδιο είχα γράψει στον γουάι χωρίς το ''(που είπες)'' και θεωρήθηκε ρατσιστικό σχόλιο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Παιδιά πάλι ήρθανε στο μυαλό μου σκέψεις ότι έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου πριν 15-20 χρόνια. Καμιά φορά πάω στην εκκλησία και βλέπω αυτήν την πρώην φίλη μου και με χαιρετάει και πραγματικά δεν θέλω ούτε να με χαιρετάει θέλω να αδιαφορήσει πραγματικά, θέλω να με αφήσει στην ησυχία μου πραγματικά. Επίσης φοβάμαι μην όντως έχω άτυπη ψυχωτική διαταραχή γιατί πάλι σκέφτομαι για αυτά και έχω αρχίσει να κόβω τα χάπια.
    εσυ μας ελεγες οτι στεναχωριεσαι που δεν σου μιλαει και δεν λενε να το ξεχασουν. τωρα σε πειραζει που σε χαιρεταει? προφανως το αφησε πισω της μια ςκαι ειναι μια χαρα τακτοποιημενη στην ζωη της οπως μας ειχες πει.
    με τα ρουχα σου τρωγεσαι. μια σε πειραζει που σε γραφουν , μια σε πειραζει που σου μιλανε.
    χαπια να μην κοψεις αν δεν το πει ο ψυχιατρος.
    αυτον να ρωτησεις να σου πει αν επιτρεπεται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εσυ μας ελεγες οτι στεναχωριεσαι που δεν σου μιλαει και δεν λενε να το ξεχασουν. τωρα σε πειραζει που σε χαιρεταει? προφανως το αφησε πισω της μια ςκαι ειναι μια χαρα τακτοποιημενη στην ζωη της οπως μας ειχες πει.
    με τα ρουχα σου τρωγεσαι. μια σε πειραζει που σε γραφουν , μια σε πειραζει που σου μιλανε.
    χαπια να μην κοψεις αν δεν το πει ο ψυχιατρος.
    αυτον να ρωτησεις να σου πει αν επιτρεπεται.
    Δεν ξέρω τι να πω αλήθεια, αυτοί ότι και αν κάνουν με ενοχλούν. Αυτή είναι τακτοποιημένη στην ζωή της αλλά εμένα δεν θα με αφήσουνε να τακτοποιηθώ. Χάλασα πολύ εμφανισιακά δηλαδή επιεικώς παίρνω 5 και μου αρέσει ένας που παίρνει 8 . Σιγά να μην με πάρει θα πάρει μία άλλη που τον κυνηγάει και παίρνει 10... και εγώ θα βράσω στο ζουμί μου.

Senior Member
    Αχ παιδιά πείτε μου κάτι για να το ξεχάσω ότι δεν ήτανε τίποτα και τέτοια γιατί στενοχωριέμαι.

Senior Member
    Αχ παιδιά πείτε μου κάτι για να το ξεχάσω ότι δεν ήτανε τίποτα και τέτοια γιατί στενοχωριέμαι.
    Επιτέλους!Οι προσευχές μου εισακούστηκαν!Το πιο αγαπημένο Thread όλων των εποχών είναι και πάλι ζωντανό!
    Αλλά και το ''Έχω γίνει το Troll της Εκκλησίας'' ήταν πολύ δυνατό!!!

Senior Member
    Πείτε ότι είμαι αδύναμος άνθρωπος. Πείτε κάτι. Πάντως πάρα πολλά τράβηξα που δεν τα έχει περάσει κάνενας άλλος ακριβώς γιατί είμαι αδύναμος άνθρωπος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Επιτέλους!Οι προσευχές μου εισακούστηκαν!Το πιο αγαπημένο Thread όλων των εποχών είναι και πάλι ζωντανό!
    Αλλά και το ''Έχω γίνει το Troll της Εκκλησίας'' ήταν πολύ δυνατό!!!
    Α εσύ δεν είσαι καλά...

Senior Member
    Πείτε ότι είμαι αδύναμος άνθρωπος. Πείτε κάτι. Πάντως πάρα πολλά τράβηξα που δεν τα έχει περάσει κάνενας άλλος ακριβώς γιατί είμαι αδύναμος άνθρωπος.
    Εγώ λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά αυτό που έγινε με τον γκόμενο της φίλης σου,ήταν σφάλμα σου μεγάλο.
    Δεν θα σε κατηγορήσω ώς Ανήθικη όπως το μέλος Κύκνος,αλλά ήταν κάτι πολύ κακό αυτό που έκανες!!!

Α εσύ δεν είσαι καλά...
    Είναι αλήθεια πως την ψυχική διαύγεια που εσύ έχεις,εγώ δεν την έχω!!Αλλά το παλεύω!!Δελφίνι δίδαξε το κοινό σου!!

Senior Member
    τι επαθες ρε δελφινι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Εγώ λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά αυτό που έγινε με τον γκόμενο της φίλης σου,ήταν σφάλμα σου μεγάλο.
    Δεν θα σε κατηγορήσω ώς Ανήθικη όπως το μέλος Κύκνος,αλλά ήταν κάτι πολύ κακό αυτό που έκανες!!!

Είναι αλήθεια πως την ψυχική διαύγεια που εσύ έχεις,εγώ δεν την έχω!!Αλλά το παλεύω!!Δελφίνι δίδαξε το κοινό σου!!
    Κοίτα σφάλμα ξεσφάλμα δεν περάσανε και 15 χρόνια από τότε δεν πρέπει να το διαγράψω από την μνήμη μου; Είναι λόγος για να με πάει αυτό τόσο πίσω και να μην παντρευτώ και ούτω κάθε εξής; Λές να φταίει αυτό που δεν παντρεύτηκα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    τι επαθες ρε δελφινι?
    Πριν 20 χρόνια με κολλούσε ο γκόμενος της φίλης μου και εγώ έκανα σεξ μαζί του.

Senior Member
    Πριν 20 χρόνια με κολλούσε ο γκόμενος της φίλης μου και εγώ έκανα σεξ μαζί του.
    ε ωραια και τι?ησουνα μικρη τοτε ..και εκανες μια βλακεια ...παει τελειωσε....γτ το θυμασαι ακομα?σιγα πριν ποσα χρονια εγινε οταν ησουνα μικρη

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ε ωραια και τι?ησουνα μικρη τοτε ..και εκανες μια βλακεια ...παει τελειωσε....γτ το θυμασαι ακομα?σιγα πριν ποσα χρονια εγινε οταν ησουνα μικρη
    Ναι όταν ήμουνα μικρή 25 όμως όχι και πολύ μικρή.

Senior Member
    Ναι όταν ήμουνα μικρή 25 όμως όχι και πολύ μικρή.
    ενταξει και παλι μικρη σ ησουνα...πολυ κανουνε λαθη ..σιγα....αφτος εφταιγε που στην επεσε...
    αστο τωρα...γτ το ξανασκεφτεσαι?

Senior Member
    Δεν ξέρω τι να πω αλήθεια, αυτοί ότι και αν κάνουν με ενοχλούν. Αυτή είναι τακτοποιημένη στην ζωή της αλλά εμένα δεν θα με αφήσουνε να τακτοποιηθώ. Χάλασα πολύ εμφανισιακά δηλαδή επιεικώς παίρνω 5 και μου αρέσει ένας που παίρνει 8 . Σιγά να μην με πάρει θα πάρει μία άλλη που τον κυνηγάει και παίρνει 10... και εγώ θα βράσω στο ζουμί μου.
    αφου ειναι τακτοποιημενη, της εκανες και καλο. φορτωθηκες εσυ την ρετσινια και αυτη προχωρησε παρακατω.
    αρα, δεν χρειαζεται να στεναχωριεσαι.

αν χαλασες (λογω κιλων) ασε την κλαψα και ασχολησου με την διατροφη σου για να ξαναγινεις 8 η 10 . η διαιτα πως παει?

Page 98 of 102 FirstFirst ... 488896979899100 ... LastLast