Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 10 of 102 FirstFirst ... 891011122060 ... LastLast
Results 136 to 150 of 1523
    Quote Originally Posted by σοκολατα 14 View Post
    Ουτε εγω πιστευω οτι αξιζει να χαλανε φιλιες για τετοιους λογους.
    Η φιλη της αποκλειεται να ειχε σχεδια για εκεινον τον αντρα αφου τον απατουσε ταυτοχρονα και με αλλους.
    Επισης αυτο που ειχαν ο θεος να το κανει φιλια , πιστευω οτι η αληθινη φιλικη σχεση ειναι οπως η αδερφικη σχεση .
    Κατι αλλο που ηθελα να πω ειναι γιατι κανεις (εκτος απο ενα ατομο που ειδα μονο) δεν κατηγορεισε εκεινον τον αντρα και κατηγορεισε την olgaki1975?
    Δε λεω οτι δεν εφταιγε κι εκεινη αλλα δε μαρεσει που τον αντρα κανεις δε τον κατηγορεισε .
    Αλλα αυτο περασε , το εχει μετανοιωσει οποτε δεν αξιζει να ημαστε σκληροι μαζι της κι οχι μαζι της γενικα με οποιον κανει ενα λαθος.
    Κι εσυ κι εγω εχουμε κανει λαθη δεν εχει σημασια αν ειναι χειροτερα η οχι .
    Δε προσπαθω να κανω την καλη , μιλαω συμφωνα με τη λογικη μου, δηλαδη το μετανοιωσε κι αφου το μετανοιωσε θα επρεπε καποια στιγμη να το ξεπερασει οχι να χαλασει τη ζωη της γιαυτο .
    Αν με ρωτησεις τι θα εκανα εγω στη θεση της φιλη της , η αληθεια ειναι δε θα την συγχωρουσα αλλα δε θα ηθελα κιολας να εβλεπα τη φιλη μου να βασανιζεται ετσι .
    Το ίδιο θέμα έχει ξανα αναρτηθεί και άλλες 3 φορές , ο άντρας που λες της την έπεφτε ενώ είχε σχέση με την φίλη της , εφόσον υπέκυψε δεν είναι φτέξιμο του άντρα αλλα δικό της εξολοκλήρου , είχε την δυνατότητα να πάρει την απόφαση να μην το κάνει και να τον διαολοστείλει μια και καλή , πόσο μυαλό θέλει κανέις για να καταλάβει οτι αυτός απλά είναι ένα ρεμάλι ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΧωρίςΣκιά View Post
    Το ίδιο θέμα έχει ξανα αναρτηθεί και άλλες 3 φορές , ο άντρας που λες της την έπεφτε ενώ είχε σχέση με την φίλη της , εφόσον υπέκυψε δεν είναι φτέξιμο του άντρα αλλα δικό της εξολοκλήρου , είχε την δυνατότητα να πάρει την απόφαση να μην το κάνει και να τον διαολοστείλει μια και καλή , πόσο μυαλό θέλει κανέις για να καταλάβει οτι αυτός απλά είναι ένα ρεμάλι ?
    Δίκαιο έχεις, έκανα βλακεία! Ντρέπομαι πάρα πολύ. Έβαλα τα χεράκια μου και έβγαλα τα ματάκια μου. Στιγματίστηκα κιόλας στο παλιό όλοι θα με κατηγορούνε. Θα έχω πέσει από τα μάτια τους σίγουρα. Η φίλη αυτή δεν ήτανε και η καλύτερη που είχα ποτέ , μάλλον η χειρότερη. Πρέπει να το ξεπεράσω όμως περάσανε 15 χρόνια. Αυτός ρεμάλι και εγώ υστερώ είναι αποδειδειγμένο αυτό.
    Με ενοχλεί αυτό που έκανα δεν μου άξιζε γιατί είμαι και καλό κορίτσι κατα τ άλλλα

Senior Member
    Ρεμάλι δεν ήτανε μόνο αυτός αλλά και η φίλη μου. Την πάτησα πώς θα το ξεπεράσω το γεγονός?????

Senior Member
    βεβαια δεν ξέρω αν ήτανε και τόσο ρεμάλι αυτή γιατί μετά παντρεύτηκε ενώ εγώ όχι

Senior Member
    τελωσπάντων το συμπέρασμα όλων είναι ότι εγώ υστερώ....κρίμα

Senior Member
    λετε για αυτην την αμαρτία μου να μην μπορώ να ορθοποδήσω τώρα;;;;

Senior Member
    Βασικά εγώ τρελλάθηκα και τα έκανα όλα αυτά!

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    ολγακι αυτο που εκανες δε το θελει η εκκλησια μας και επιπλεον συνιστα μεγιστη προδοσια προς τη φιλη σου. Εσυ θα θελες να στο κανουν? Πολυ καλα εκανες που δεν πατησες σε εκκλησια απο τοτε και να μην ξαναπας. Τ ακους? Μαλλον γι αυτο σε εκδικειται ο θεος και δε σταχτωνεις σε οποια δουλεια πηγαινεις. Ας το σκεφτοσουνα τοτε που κουνιοσουνα στο γιο του καμπαρετζη, τωρα ειναι αργα!!!

Αλλα αυτα παθαινει οποιος εχει ως ιδανικα τις ηδονες της σαρκας...και με το γκομενο της φιλη σου ακουσον ακουσον??? Τοσοι ελευθεροι, αυτον βρηκες να μαμησεις??? θου κυριε φυλακην τω στοματι μου....ντρεπομαι που τα λεω μονο, οχι εσυ που τα κανες...πολυ καλα κανεις και νιωθεις ετσι, να σου γινει μαθημα. Απο μας τι θες? Να σου δωσουμε συγχωροχαρτι? Αμ δε σφαξανε! Πες μου εσυ ποια φιλη θα σ εμπιστευτει μ αυτα που κανεις???? Πρεπει να ξεκινησεις μετανιες, να ζητησεις συγνωμη απ τη φιλη σου και αδιαλειπτως να προσευχεσαι να σε συγχωρεσει ο θεος για τα ανομηματα σου. Διαφορετικα υπαρχει ειδικη θεση στην κολαση για τους πορνους και τους μοιχους....δε λεω αλλα, μ εκανες να κοκκινιζω....αντροχωριστρα!

Τι ησουνα? 5 χρονων και σε παρεσυρε? Αλλα ποιος ξερει πως τον κουναγες και συ τον κωλο σου...να καεις στο πυρ το εξωτερον....εχεις υποψη τι προβλεπει το πηδαλιο για ενα τετοιο αμαρτημα???? Με ψωμι και νερο να τρεφεσαι για μηνες μεχρι να εξαγνιστεις...τυχαια ειναι τα ψυχολογικα σου? Δε νομιζω!
    bouxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Kerasi είσαι υπέροχος/η.!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    bouxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Kerasi είσαι υπέροχος/η.!
    τοσο σοβαρό ήτανε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Πες μου εσυ ποια φιλη θα σ εμπιστευτει μ αυτα που κανεις????
    γιατί υπάρχει πρόβλημα δεν πρόκειται να το ξανακάνω

Senior Member
    Βασικά αυτός με κολλούσε συνεχώς και αυτή τον κουβαλούσε συνέχεια μαζί μας σαν να ήθελε να συμβεί κάτι αναμεσα μας και να με εκθέσει στην εκκλησία.

Banned
    κ μετα εμφανιστικε ενας παπας στην εκκλησια σας εξομολογησε κ τους δυο κ μετα κανατε κ οι τρεις ευχελαιο :)

Senior Member
    Σας παρακαλώ μην κοροϊδεύετε για μένα είναι σοβαρό πρόβλημα. Πώς την πάτησα έτσι;;;;;

Senior Member
    Παιδιά βοηθήστε μου πώς θα αντιμετωπήσω τους παλαιοημερολογήτες;;;;;;

Senior Member
    Ντρέπομαι πολύ είναι σοβαρό;;;;

Page 10 of 102 FirstFirst ... 891011122060 ... LastLast