Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 18 of 102 FirstFirst ... 816171819202868 ... LastLast
Results 256 to 270 of 1523
    Να σταματήσετε να πηγαίνετε στην εκκλησία.

Και οι τρεις.

:D

Senior Member
    Quote Originally Posted by Soulight View Post
    Να σταματήσετε να πηγαίνετε στην εκκλησία.

Και οι τρεις.

:D
    Ποιοι τρεις;;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by DrugInducedPriapism View Post
    kerasi, της έχω πολυ καλύτερο γαμπρό από τον τονυ. -> http://www.youtube.com/watch?v=naecuhCPTbI .
    Να υπενθυμήσω ότι η καινούργια σεζόν της Ανίτας δεν θα αργήσει να αρχίσει , μπορεί να βρεις κανα κελεπούρι από εκεί Όλγα. no sh*t.
    Από ειρωνεία σε ειρωνεία εσύ. Τελικά μήπως είσαι τρόλλ?

Senior Member
    Πάντως παιδιά αυτή η κοπελιά από τότε δεν με κάνει παρέα και δεν με κάνουνε παρέα ούτε οι οι γνωστοί και συγγενείς της που γνωρίζουνε και όταν με βλέπει με αποφεύγει πολύ επιδειχτικά. Βασικά και εγώ δεν ήθελα να την κάνω παρέα αλλά ένα γεια αδιάφορο ήθελα να έχουμε.

Senior Member
    Δικιο εχουνε ρε ολγακι, αφου της πηρες το γκομενο λογικο δεν ειναι? τι ηθελες να σου λεει κι ευχαριστω? Τωρα ποσα κιλα εισαι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Δικιο εχουνε ρε ολγακι, αφου της πηρες το γκομενο λογικο δεν ειναι? τι ηθελες να σου λεει κι ευχαριστω? Τωρα ποσα κιλα εισαι?
    Tότε ήμουνα 49 τώρα 86

Και τι σε εμποδίζει να γίνεις πάλι 49; σκέψου θετικά και πίστεψε ότι μπορείς να το κάνεις.πρώτα για σένα και μετά για τους άλλους.σκέψου το.δεν είναι κρίμα να χάσεις και άλλα χρόνια της ζωής σου,κλαίγοντας για πράγματα όπως αυτό με τη φίλη και το γκόμενο που πλέον δεν μπορούν να αντιστραφούν; και στη τελική ξέρεις κάτι;
    η "χαρά" της πρώην φίλης σου ειναι η κατάσταση στην οποία έχεις περιέλθει εσύ τώρα.ουσιαστικά όλα αυτά τα χρόνια που ζητάς συγχώρεση η φίλη σου παίρνει την εκδίκηση της για αυτό που της έκανες.αυτό θέλεις; δεν νιώθεις πως τιμώρησες αρκετά τον εαυτό σου για ένα λάθος που έκανες όταν ήσουν νέα;

Senior Member
    Δεν κλαίγομαι απλά με ενοχλεί που έκανα κάτι τέτοιο εγώ και θα ήθελα να έχω την καλύτερη αντιμετώπιση σε έναν χώρο που πηγαίνω επι 10 ετίες και πηγαίνουν και οι γονείς μου.

Kαι όμως όταν έρχεσαι εδώ μέσα και γράφεις όλα αυτά που γράφεις,δείχνεις να κλαίγεσαι."είμαι δυστυχισμένη,δεν είμαι σαν όλους κτλ".τι πάει να πει δεν είσαι σαν όλους; τι καλύτερο έχουν οι άλλοι; ξέρεις τι καλύτερο έχουν; στόχους έχουν και θετική σκέψη.κάνουν λάθη αλλά δεν αφήνουν να τους πάρει απο κάτω
    και λες για ένα χώρο που πηγαίνουν επι 10ετιες οι γονείς σου και έτυχε να γίνει ότι έγινε.Εγώ για μένα θα σου πω ότι ένιωσα έτσι για την οικογένεια μου που ζει σε μια μικρή πόλη απο το 1895 και έτυχε σε μένα όταν πήγαινα σχολείο να δεχθώ bullying.Να κυκλοφορώ στο δρόμο και να με φωνάζουν με αισχρό παρατσούκλι.Ενιωσα άσχημα και για μένα και για την οικογένεια μου.Και έχασα στιγμές απο την έτσι και αλλιώς σύντομη ζωή που έχουμε όλοι μας.Τι σημαίνει όμως αυτό; ότι πρέπει για μια ολόκληρη ζωή να είμαστε από κάτω και να νιώθουμε άσχημα;

Senior Member
    Το ότι είμαι δυστυχισμένη είναι άσχετο με αυτό το θέμα που άνοιξα τώρα.

Banned
    Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Το ότι είμαι δυστυχισμένη είναι άσχετο με αυτό το θέμα που άνοιξα τώρα.
    Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου: Έχεις τύψεις επειδή "έκλεψες" τον σύντροφο της φίλης σου πριν απο είκοσι χρόνια και έχεις την ανάγκη να το αναφέρεις σε ένα φορουμ ψυχολογικής υποστήριξης. Αυτό κατ'εμέ δείχνει ότι είσαι δυστυχισμένη... Άποψη μου βέβαια... Αλλιώς, γιατί δημιούργησες το θέμα;

Senior Member
    Ολγακι , την πιθανοτητα η φιλη σου να εχει ξεχασει και το κερατο και τον γκομενο το σκεφτηκες ?
    Και καταλαβαινω οτι ηθελες να δωσεις την καλυτερη εντυπωση στην εκκλησια , αλλα πιστευεις πως η φιλη σου που τα ειχε με τον νταβατζη εδινε καλυτερη εντυπωση απο εσενα που τον εκλεψες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    olgaki με τον τονυ που σου κανα προξενιο τι θα γινει?
    xaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaaxxa
    Συγνώμη Ολ-γα-κι που γελάω,αλλα νομίζω ότι δεν ταιριάζεις με τον Σφήνο,όσο και να φωνάζει ο κεράσης.......

Banned
    και ΝΑΙ, κάνουμε ομαδικό cyber-bullying.

Senior Member
    Quote Originally Posted by DrugInducedPriapism View Post
    και ΝΑΙ, κάνουμε ομαδικό cyber-bullying.
    Είσαι καινούργιος και δεν καταλαβαίνεις.
    Διάβασε τα θρεντ της,να δεις ότι όλα εχουν τον ίδιο τίτλο κ θα καταλάβεις!!!

Page 18 of 102 FirstFirst ... 816171819202868 ... LastLast