Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 26 of 102 FirstFirst ... 1624252627283676 ... LastLast
Results 376 to 390 of 1523
    Senior Member
    Quote Originally Posted by καθευτης View Post
    ολγάκι τι είναι η άτυπη ψυχική διαταραχή?
    δεν ξέρω ούτε και εγώ τι ακριβώς είναι

Senior Member
    με τον γιατρό που σου δίνει τα φάρμακα συζήτησες για τις παρένεργειες που έχουν στον κύκλο σου? στην μητέρα σου το είπες ότι σου σταμάτησε η περίοδος? επίσης συζήτησες με τους γονείς σου που όπως λες είναι σε συννενόηση με τον γιατρό για τις υποψίες σου?
    Στο γιατρό το είπα και μου έδωσε άλλο που μου έκοβε επίσης την περίοδο. Οι γονείς μου τα ξέρουν όλα αυτά που σας λέω.

Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Εκτός από την παρενέργεια που είχε σε μένα να μου κοπεί η περίοδος έχει κι άλλες παρενέργειες???? Γιατί καίνε τόσο σοβαρό είναι να παίρνεις αντιψυχωτικά????
    δεν ξέρω τι άλλες παρενέργειες έχει το φάρμακο που παίρνεις..
    το καίνε το είπα γιατί οι γιάτροι είναι οι κατεξοχήν άνθρωποι που έχουν ορκιστεί να βοηθάνε τον συνάνθρωπο τους και αντ΄αυτού κερδίζουν εις βάρος του... κανένα φάρμακο δεν κάνει καλό ολκάκι... ούτε καν η ασπιρίνη, αν τα παίρνεις χωρίς να τα χρειάζεσαι, άρα δεν σου προκαλούν καλό θεραπεύοντας σε, κάνουν μόνο κακό... βέβαια δεν ξέρω και κατά πόσο εσύ τα χρειάζεσαι ή όχι..

Senior Member
    γιατί σταμάτησες την ψυχοθεραπέια? ίσως πρέπει να ξαναρχίσεις ολγάκι... είσαι πολυ μπερδεμένη και έχεις ενοχές για τον εαυτό σου που δεν θα έπρεπε... κατά τη γνώμη μου λάθος την παράτησες... καιρό την έχεις σταματήσει την θεραπεία?

μ' αρέσει όμως που απαντάς επιλεκτικά..
    μάλλον κάνω κι εγώ πολλές ερωτήσεις και καταντάει κουραστικό... για να σε βοηθήσω όμως ρωτάω
    Σταμάτησα την ψυχοθεραπεία γιατί βαρέθηκα.

εσύ σ' αυτόν τον γιατρό που σου γράφει την αγωγή έχεις πάει ή μόνο οι γονείς σου πάνε? τους γονείς σου τους βλέπει και χωρίς εσένα? ψυχίατρος είναι?

Senior Member
    εσύ σ' αυτόν τον γιατρό που σου γράφει την αγωγή έχεις πάει ή μόνο οι γονείς σου πάνε? τους γονείς σου τους βλέπει και χωρίς εσένα? ψυχίατρος είναι?
    Πήγα κάποιες φορές και τώρα σταμάτησα. Ψυχίατρος είναι ναι.

Σταμάτησα την ψυχοθεραπεία γιατί βαρέθηκα.
    ε καλά το φαντάστηκα πως θα την σταματήσες ή γιατί την έβρισκες ανούσια ή γιατί έφτασες σε σημείο που δυσκολευόσουν... πάντως στο λέω κατα τη γνώμη μου ήταν λάθος... δείχνεις να έχεις αρκετά θέματα.. και απ' την στιγμή που έχεις την δυνατότητα να κάνεις ψυχοθεραπέια είναι κρίμα να στο στερείς... δεν βλέπεις εδώ μέσα πόσοι θέλουμε να κάνουμε και δεν έχουμε την δυνατότητα? εκμεταλεύσου το..

Senior Member
    δεν ξέρω τι άλλες παρενέργειες έχει το φάρμακο που παίρνεις..
    το καίνε το είπα γιατί οι γιάτροι είναι οι κατεξοχήν άνθρωποι που έχουν ορκιστεί να βοηθάνε τον συνάνθρωπο τους και αντ΄αυτού κερδίζουν εις βάρος του... κανένα φάρμακο δεν κάνει καλό ολκάκι... ούτε καν η ασπιρίνη, αν τα παίρνεις χωρίς να τα χρειάζεσαι, άρα δεν σου προκαλούν καλό θεραπεύοντας σε, κάνουν μόνο κακό... βέβαια δεν ξέρω και κατά πόσο εσύ τα χρειάζεσαι ή όχι..
    Εγώ παίρνω το σολιάν.

Senior Member
    ε καλά το φαντάστηκα πως θα την σταματήσες ή γιατί την έβρισκες ανούσια ή γιατί έφτασες σε σημείο που δυσκολευόσουν... πάντως στο λέω κατα τη γνώμη μου ήταν λάθος... δείχνεις να έχεις αρκετά θέματα.. και απ' την στιγμή που έχεις την δυνατότητα να κάνεις ψυχοθεραπέια είναι κρίμα να στο στερείς... δεν βλέπεις εδώ μέσα πόσοι θέλουμε να κάνουμε και δεν έχουμε την δυνατότητα? εκμεταλεύσου το..
    Πιστεύω ότι είναι χαζομάρες όλα αυτά. Ασχολούμαι πολλά χρόνια και δεν βοηθήθηκα καθόλου.

έκανες πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία? δεν σου φαίνεται καθόλου... πλέον έχω αρχίσει να πιστεύω πως είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν τους βοηθάει τελικά η ψυχοθεράπεια... απλά δεν είναι για όλους... είναι βασικά και ο λόγος που κάποιος αποφασίζει να κάνει ψυχοθεραπεία...
    με τους γονείς σου έχεις συζητήσει για τις ανησυχίες σου για τον γιατρό? και για τις παρενέργειες? αν θες να συζητήσουμε το θέμα καλό θα ήταν να αναλύεις λίγο παραπάνω την σκέψη σου... αν παλι δεν θες με εμένα ιτσ οκ.
    επίσης αν η περίοδος σου έχει αρχίσει τώρα τις τζιριτζάντζουλες και παίρνεις ήδη ένα χρόνο το φάρμακο μπορέι και να μην είναι από αυτό

Senior Member
    Όχι η περίοδος μου κόβεται λόγω του χαπιού. Έκανα εξετάσεις και φταίει το χάπι.

Senior Member
    Παίρνουν μίζες από τις εταιρείες μου φαίνεται για να χαπακώνουνε τον κόσμο και να κερδίζουνε χρήματα.

Aμα βλεπεις τον γιατρο να γραφει με ενα στυλο που γραφει ZOLOFT σε ενα μπλοκ που γραφει SEROQUEL , δεν χρειαζεται ιδιαιτερη ευφυια για να καταλαβεις τι συμβαινει .

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 17-12-2014 at 14:49.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση..
    Αυτό που λες με προσβάλλει και γιατί το λες αυτό τι παράξενο γράφω;
    Last edited by Aeon; 17-12-2014 at 14:49.

Τι να σου πω κοριτσι μου,δε θεωρεις οτι εχεις προβλημα?

Page 26 of 102 FirstFirst ... 1624252627283676 ... LastLast