Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 65
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 65 of 102 FirstFirst ... 1555636465666775 ... LastLast
Results 961 to 975 of 1523
    Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member

Εργασία και χαρά.

Εργάζομαι με σύμβαση στον δήμο ως νοσηλεύτρια και είμαστε στο βοήθεια στο σπίτι . Πάμε από σπίτι σε σπίτι στους άπορους και κάνουμε ενέσεις, παίρνουμε την πίεση και το ζάχαρο κτλ. Και εκεί δεν τα πάω καλά. Βρέθηκε μία να μου πει ότι δεν κάνω για αυτήν την δουλειά γιατί δεν είμαι πολύ ομιλητική, λέει. Στενοχωρήθηκα πάλι πάρα πολύ. Γενικώς δεν τα πάω καλά με τις δουλειές σε καμία δεν τα καταφέρνω και από όλες με διώχνουνε. Αυτό σημαίνει ότι είμαι πιο χαζή από όλους τους άλλους;

Member
    Μάλλον ή κύρια που σου το είπε αυτό έχει πρόβλημα παρτο αλλιώς.....!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rita-2 View Post
    Μάλλον ή κύρια που σου το είπε αυτό έχει πρόβλημα παρτο αλλιώς.....!!!!!!
    Γιατί το λες αυτό; Και εγώ με βλέπω δεν πετάω δυσκολεύομαι ώρες ώρες.

Member
    Όλοι δυσκολευομαστε ώρες ώρες γιατί είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου και ή κύρια που σου το είπε κι αυτή δεν είναι τέλεια όμως ωραία είναι να προσβάλουμε μόνο τους άλλους και να μην έχουμε κατανόηση νομίζω ότι ήταν αγενής και το πρόβλημα το έχει αυτή...!!!

Senior Member
    Ναι σωστά είναι αγενής και εγώ δεν ήμουνα σε πολύ καλή μέρα. Πήγαμε σε 2 σπίτια να κάνουμε συντροφιά και δεν μιλούσα και από αυτό έβγαλε το συμπέρασμα. Αλλά γενικώς τα προηγούμενα χρόνια δούλεψα σε κάποιες δουλειές αλλά σε καμία δεν ήμουνα από τις καλές στην δουλειά μου και σε πολλές με διώχνανε γιατί δεν έκανα λένε για την δουλειά όπως είπε αυτή η κυρία τώρα. Άρα και εγώ δεν είμαι καλή στις δουλειές γενικώς.

Senior Member
    ασε ρε δελφινι που δεν εισαι καλη για να πετασ θελει τουλαχιστον μια πενταετια καθημερινη
    σε ολεσ τισ δουλειεσ

Senior Member
    λες έλις, 'ετσι να είναι;

Senior Member

Άχρηστοι και ανίκανοι άνθρωποι.

Υπάρχουν άχρηστοι και ανίκανοι άνθρωποι;;;; Αν υπάρχουνε ανήκω σίγουρα σε αυτήν την κατηγορία γιατί σε καμία δουλειά δεν τα καταφέρνω.

Senior Member
    Αχ... Ωχ...
    Δελφινάκι μου...

Νιώθω εξίσου άχρηστος....
    Ανίκανος...
    Απροσάρμοστος...
    Παράσιτο...

Και κυρίως πως δεν θα καταφέρω ποτέ να επιβιώσω με τόσα προβλήματα που κουβαλάω...

Κάπου εκεί προσπαθώ να ξυπνάω λίγο την πίστη μου στον Θεό.

Αν δεν με κράταγε πρώτο η πίστη μου (όταν την θυμάμαι) και μετά τα αντικαταθλιπτικά (όσο μπορούν και αυτά) θα είχα ήδη φουντάρει άπειρες φορές...

Senior Member
    Ας κάνουμε μία φιλοσοφική συζήτηση πάνω στο θέμα αυτό.

Όχι...από την στιγμή που υπάρχει θέληση για κάτι, ένας άνθρωπος μπορεί να το κάνει..εκτός αν μιλάμε για πράγματα που απαιτούν μεγάλο βαθμό ικανότητας π.χ να καταρρίψεις καμία θεωρία φυσικης (ότι να 'ναι παράδειγμα αυτό μου ηρθε τωρα σορρυ :Ρ ).

...εκτός βέβαια αν υπάρχει εγκεφαλικό πρόβλημα...νοητικό πρόβλημα κ.λπ...τότε ίσως ένας τέτοιος άνθρωπος να μπορεί να κριθεί ανίκανος.

Senior Member
    Εγώ νοητικό πρόβλημα δόξα τω Θεώ δεν έχω άλλωστε πήρα το πτυχίο μου από τα τει στην νοσηλευτική , στα αγγλικά το lower, στους υπολογιστές το ecdl και σαν μαθήτρια ήμουνα του 16, 17. Αν είχα νοητικό πρόβλημα ούτε και στο σχολείο θα τα κατάφερνα. Ίσως αρκετή θέληση να μην έχω να αδυνατήσω, που με απασχολεί πολύ το πάχος μου, και να νικήσω όλες τις δυσκολίες και να βρω μία δουλειά.

Senior Member
    εγω δε πιστευω οτι υπαρχει αχρηστοσ ανθρωποσ αρκει να εχει δυο ποδια δυο χερια και να μιλαει
    καπωσ το τι θα πεισ μαθαινετε το πωσ θα το πεισ καπωσ μαθαινεται κι αυτο
    με τα χερια και τα ποδια στη θεση τουσ μπορεισ να κανεισ τα παντα απο δουλειεσ
    αρκει να βρεθει καποιοσ να σ εξηγησει και συ να θελεισ να προσπαθησεισ κατα τα αλλα εγω δεν πιστευω οτι υπαρχουν αχρηστοι ουτε βλακεσ
    εμεισ τα λεμε αυτα γιατι ολοι εχουμε προβλημα και κανενασ δε θελει να ασχοληθει μαζι μασ αμα θελανε λιγο να ασχοληθουν θα καναμε παπαδεσ ολοι αλλα σε ολο τον κοσμο κανεισ δεν ασχολειται με αυτουσ με τα ψυχολογικα οπωσ και με τισ αλλεσ κατηγοριεσ ασθενων ομαδων τελοσ παντων ο καθενασ μασ νομιζω πρεπει να κερδισει τη θεση του με προσπαθεια φανταζομαι εγω παντωσ εχω ποιοτητα ζωησ
    καποια τελοσ παντων επειδη στα νιατα μου εκανα καλη γυμναστικη πλεον τα βαρεθηκα ομωσ και δεν ξερω απο δω και περα τι γινεται

Banned
    φυσικα και υπαρχουν και ειναι παντα 300 στον αριθμο τουλάχιστον εδώ στην ελλαδα

Page 65 of 102 FirstFirst ... 1555636465666775 ... LastLast