Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 91
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 91 of 102 FirstFirst ... 41818990919293101 ... LastLast
Results 1,351 to 1,365 of 1523
    Senior Member
    κ επιπλέον τόσες εκκλησίες υπάρχου , γιατί πρέπει να πηγαίνεις σε αυτήν την συγκεκριμένη και να βλέπεις τους ίδιους ανθρώπους κάθε φορά ..

Senior Member
    Πάντως μπήκανε όλα τα θέματά μου σε ένα. Καλό και αυτό! Χαχαχαχα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by troxia View Post
    κ επιπλέον τόσες εκκλησίες υπάρχου , γιατί πρέπει να πηγαίνεις σε αυτήν την συγκεκριμένη και να βλέπεις τους ίδιους ανθρώπους κάθε φορά ..

Το είπα 1000 φορές γιατί μόνο αυτή βρίσκεται στην πόλη μου που ακολουθεί το παλαιό ημερολόγιο και θέλω να είμαι με το παλαιό ημερολόγιο.

Senior Member
    εκκλησία δε έχει μόνο τις κυριακές !
    έχει και σε κάθε γιορτή αγίου! αν πεφτει Τετάρτη για παράδειγμα κάποια γιορτή, θα γίνει Τετάρτη η λειτουργία !
    εσυ που ασχολείσαι με αυτά, μου κάνει εντύπωση που λες ότι είναι μονο τις κυριακές !
    Δεν γίνονται πάντα αυτές οι λειτουργίες στην εκκλησία μας.

Senior Member
    οκ, δεν είχα παρακολουθήσει την συζήτηση από την αρχή , αποσπάσματα μόνο , κ δεν ήξερα ότι πας με το παλιο ημερολόγιο.
    εκεί ισχύουν άλλα από ότι καταλαβαίνω.
    κριμα που στο κρατανε μετα από τοσα χρονια.

Senior Member
    οκ, δεν είχα παρακολουθήσει την συζήτηση από την αρχή , αποσπάσματα μόνο , κ δεν ήξερα ότι πας με το παλιο ημερολόγιο.
    εκεί ισχύουν άλλα από ότι καταλαβαίνω.
    κριμα που στο κρατανε μετα από τοσα χρονια.
    Δεν ξέρω αν μου το κρατάνε ...... μπορεί όλα να είναι στο μυαλό μου....

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Δεν ξέρω αν μου το κρατάνε ...... μπορεί όλα να είναι στο μυαλό μου....
    1ον. ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετω. Αυτο μας διδασκει η πιστη μας αρα ας κοιταζουν τις δικες τους αμαρτιες. Για αυτο λοιπον ασε πισω σου αυτο που εγινε, μαθε απο το λαθος σου, προχώρα μπροστα και μην ξανα αμαρτησεις.

2ον. Μετα απο τοσα χρονια δεν θα το θυμουνται καν. Ειναι στο μυαλο σου δελφινι. Ειναι σαν εναν που εκλεψε κατι και νομιζει πως οποιος τον κοιταζει γνωριζει.

Πηγαινε στην εκκλησια και μην δινεις σημασια... Ο Θεος θελει να μετανιωνει καποιος για τις αμαρτιες του και αν μετανιώσει θα τον συγχωρεσει. Εαν αυτη σε βριζουν ή σε κοροιδευουν μεσα στην εκκλησια (που δεν πιστευω να το θυμουνται καν) ασε τους να το κανουν.... αυτοι θα εχουν την αμαρτια!!!!!!

Senior Member
    Δεν ξέρω αλλά γενικώς πολλοί με απορρίψανε και δεν με κάνουνε παρέα τόσο από τον χώρο της εκκλησίας τόσο και από άλλους χώρους. Πιστεύετε ότι έχω πρόβλημα ή ότι είναι φυσιολογικό;

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Δεν ξέρω αλλά γενικώς πολλοί με απορρίψανε και δεν με κάνουνε παρέα τόσο από τον χώρο της εκκλησίας τόσο και από άλλους χώρους. Πιστεύετε ότι έχω πρόβλημα ή ότι είναι φυσιολογικό;
    Πιστευω πως δεν μπορεις να συγχωρεσεις τον εαυτο σου. Δεν θα σου πω να το ξεχασεις. Θα σου πω μονο να το αφησεις πισω σου. Πρεπει να συγχωρεσεις τον εαυτο σου και να προχωρησεις μπροστα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Πιστευω πως δεν μπορεις να συγχωρεσεις τον εαυτο σου. Δεν θα σου πω να το ξεχασεις. Θα σου πω μονο να το αφησεις πισω σου. Πρεπει να συγχωρεσεις τον εαυτο σου και να προχωρησεις μπροστα.

Με ενοχλεί και πώς με αντιμετωπίζουνε και οι άλλοι όμως που με απορρίπτουν. Νομίζω ότι με απορρίπτουν για αυτό. Δεν μπορώ να τους αντιμετωπίσω, αν και εγώ την συγκεκριμένη πρώην φίλη μου δεν θέλω να την κάνω παρέα, αλλά με αποφεύγει και με ενοχλεί αυτό ιδίως γιατί το δείχνει και έντονα.

Banned
    πιστευω οτι εχεις πρόβλημα..και οτι εισαι ενοχλητικη και κουραστικη και δεν σεβεσαι τιποτα εδω..!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    πιστευω οτι εχεις πρόβλημα..και οτι εισαι ενοχλητικη και κουραστικη και δεν σεβεσαι τιποτα εδω..!!!
    Αυτό που λες δεν είναι σωστό και κάνεις λάθος!

Senior Member
    ...και επιτέλους κάπου πρέπει να τα πω. Είναι καλύτερα να τα κρατάω μέσα μου; Θα μου κάνουνε κακό όλα αυτά που σκέφτομαι. Για αυτό δεν είναι τα φόρουμ ψυχολογίας; Έκλεισα ραντεβού και με έναν ψυχολόγο να του τα πω. Αυτά δεν μπορείς να τα πεις σε φίλους και σε γνωστούς θα σε πάρουν στο ψιλό. Οπότε τα λέω εδώ. Που το βρίσκεις το κακό;

Banned
    τοσους μηνες που ειμαι εδω λες ταιδια και τα ιδια συνεχεια, οποιος σε εχει συμβουλέψει εχει χασει τον πολυτιμο χρονο του για σενα ..δεν ακους κανεναν δεν σε νοιαζει να ακουσεις κανεναν...παρε ενα ημερολόγιο τοτε..σταματα να απασχολεις ολοκληρο το φορουμ και αυτο και τα υπόλοιπα φορουμ..αφου δεν σε ενδιαφερει να βοηθηθεις... τι μας τα λες???δεν λυπάσαι τα μελη που μπαινουν στην διαδικασια αυτη τσαμπα και αδικα????
    και δεν ειμαι η μονη που στο λέω αυτο..καθε τρεις και λίγο το ιδιο σου λέμε αλλα ουτε και αυτο δεν το σεβεσαι πια!!! ελεος ρεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    ρεα, ας δουμε και την αλλη πλευρα.
    τα θεματα της δελφινης (που ειναι τελικα ενα θεμα, το γνωστο), συμπτυχθηκαν σε ενα θρεντ .
    δεν σπαμαρει ετσι στο φορουμ καθε λιγο και λιγακι με ενα νεο θεμα για τον ιδιο τελικα προβληματισμο.
    αν δεις διασπαρτο θεμα, κανε μια αναφορα, να το κολλησουν εδω.
    εφοσον ειναι ενα θεμα, αστην να τα λεει αφου την ανακουφιζει, βρε.
    τι σε πειραζει?.
    εσυ που εκνευριζεσαι, ξερεις τι θα διαβασεις αν μπεις. μπορεις να το παρακαμψεις.
    κι εγω εκνευριζομαι. αλλες φορες της τα λεω οπως τα σκεφτομαι, αλλες φορες προσπερναω.

Page 91 of 102 FirstFirst ... 41818990919293101 ... LastLast