Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 97
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 97 of 102 FirstFirst ... 47879596979899 ... LastLast
Results 1,441 to 1,455 of 1523
    Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post

Επίσης είναι και μία άλλη φίλη μου από το σχολείο. Κάναμε πολύ παρέα όταν τελειώσαμε το σχολείο και μετά αλλά τα τελευταία χρόνια δείχνει να με αποφεύγει και δεν με κάλεσε ούτε και στο γάμο της (μόνη μου αυτοκαλέστηκα). Με έχει φίλη στο φβ αλλά δεν με παίρνει τηλέφωνο να μάθει νέα μου ούτε βγαίνει μαζί μου για καφέ. Έχει παντρευτεί και είναι ευτυχισμένη αλλά παιδί δεν μπορεί να κάνει. Έχει πολλές φίλες και βγαίνει μαζί τους για καφέ από ότι βλέπω στο φβ αλλά εμένα δεν με θέλει. Γιατί τι την έκανα; Μήπως φοβάται μην της κλέψω τον άντρα γιατί παλιότερα είχα κλέψει τον γκόμενο της πρώην φίλης μου , που κάναμε παρέα ένα φεγγάρι; Μια φορά που είχαμε μια κουβέντα σχετική μου είπε ότι με θεωρεί χαζή πάνω κάτω!
    Για αυτήν τι έχετε να πείτε?

Senior Member
    εκεινη η χοντρη (που είπες) σε ήξερε; Μηπως του είπε κατι ότι εκανες ή είπες (αληθεια ή ψεμματα) και για αυτο σε εκανε περα;
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Για αυτήν τι έχετε να πείτε?

Μαλλον σε εκανε περα. ισως να σε ζήλευε και για αυτό μόλις τελειωσατε την σχολή να μην εχει πλεον αναγκη την παρέα σου και σε εκανε περα.
    Μου το εχουν κανει και εμενα παλια και μαλιστα ατομα στην γειτονιά μου. Οσο καιρο δεν εκανε παρεα κανενας μαζι τους με ήθελαν μόλις εγω τους εβαλα στην παρέα μου με εκαναν περα (μαζι και η παρεα μου).
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    εκεινη η χοντρη (που είπες) σε ήξερε; Μηπως του είπε κατι ότι εκανες ή είπες (αληθεια ή ψεμματα) και για αυτο σε εκανε περα;

Με ήξερε αλλά δεν είπα τίποτα εγώ .

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Μαλλον σε εκανε περα. ισως να σε ζήλευε και για αυτό μόλις τελειωσατε την σχολή να μην εχει πλεον αναγκη την παρέα σου και σε εκανε περα.
    Μου το εχουν κανει και εμενα παλια και μαλιστα ατομα στην γειτονιά μου. Οσο καιρο δεν εκανε παρεα κανενας μαζι τους με ήθελαν μόλις εγω τους εβαλα στην παρέα μου με εκαναν περα (μαζι και η παρεα μου).
    Και εγώ για αυτό είπε με ζήλευε και για αυτό με έκανε πέρα. Ίσως παλιά να με έκανε παρέα γιατί με θαύμαζε και μόλις αυτή βρήκε βρήκε καλό άντρα είπε μέσα της ότι εγώ ξεπερνάω την δελφίνι οπότε δεν την έχω ανάγκη.

Senior Member
    Δεν εχεις να φοβασαι τιποτα .. δεν παθαινει κατι .
    Να σου πω πειτε και τιποτα εστω με νοηματα ή δωστου ενα χαρτι να σου γραφει μην καθεσαι και τον κοιτας με την αναρροφηση ανα χειρας . Κανε πιο δημιουργικη την βαρδια σου αλλα και την ζωη του εκει μεσα. Θα χαλαρωσεις και εσυ ετσι αλλα και αυτος.

Senior Member
    Μνιμόνιο, σου έστειλα πμ! Δεν ξέρω γιατί μου τα κάνει αυτά μήπως με κοροϊδεύει κιόλας γιατί κατάλαβε ότι φοβάμαι;

Senior Member
    Σου απαντησα Δελφινι.. δεν αναγουλιαζει την κινηση του βηχα κανει γιατι του σκαλωνουν τα φλεμματα να στο πω λαικα. Ειναι στον αναπνευστηρα , εχεις την αναρροφηση δεν παθαινει τιποτα.

Senior Member
    με είπαν ότι όταν έχει τραχειοστομία αποκλείεται να πνιγεί ισχύει αυτό?

Senior Member
    με είπαν ότι όταν έχει τραχειοστομία αποκλείεται να πνιγεί ισχύει αυτό?
    Οχι δεν σου πνιγεται απλα η τραχειοστομια θελει συχνη φροντιδα και αλλαγη για να μην φρακαρει . Με λιγα λογια για να σου παθει κατι πρεπει να ειστε σε κανενα βουνο , απο την στιγμη που υποστηριζεται με οξυγονο και του κανεις αναρροφησεις δεν προκειται να σου παθει τιποτα. Μην σε τρομαζουν οι μορφασμοι του .

Senior Member
    Προς διαχείριση : Γιατί μου μαζεύετε όλα τα θέματα σε ένα τι σχέση έχει το αν σε κόλλησε ο γκόμενος της φίλης σου με την δουλειά μου; Αυτό είναι μεγάλη αγένεια να μου φέρεστε με τέτοιο τρόπο και να με φέρνετε σε δύσκολη θέση. Μόνο τα δικά μου θέματα συσσωρεύονται έτσι σε ένα; Για ποιόν λόγο μου το κάνετε; Θέλετε να με διώξετε από το φόρουμ;

Senior Member
    Kαι εγω σκαλωσα τωρα.. λεω τι εγινε απαντησα σε λαθος θεμα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Kαι εγω σκαλωσα τωρα.. λεω τι εγινε απαντησα σε λαθος θεμα?

Έλα ντε γιατί το κάνουνε αυτό; Και να θέλω να ξεχάσω για τον γκόμενο της φίλης μου , αυτοί μου το θυμίζουνε συνεχώς! Τι σόι ψυχολόγοι είναι; Τους μόλυνα το φόρουμ των "έξυπνων" με τις ανόητες ερωτήσεις μου;

Senior Member
    Με ήξερε αλλά δεν είπα τίποτα εγώ .

Μπορει να του είπε ψέμματα για να τον κερδίσει. Επειδη του άρεσες να πήγε πχ και να του είπε ότι τον κοροιδεύεις(ή κατι τέτοιο) για να τον διωξει μακρια σου...

Και εγώ για αυτό είπε με ζήλευε και για αυτό με έκανε πέρα. Ίσως παλιά να με έκανε παρέα γιατί με θαύμαζε και μόλις αυτή βρήκε βρήκε καλό άντρα είπε μέσα της ότι εγώ ξεπερνάω την δελφίνι οπότε δεν την έχω ανάγκη.

Κατι τέτοιο.
    Το να βρεις έναν καλό φίλο είναι πολυ πολυ σπάνιο δυστηχώς...

Senior Member
    Παιδιά πάλι ήρθανε στο μυαλό μου σκέψεις ότι έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου πριν 15-20 χρόνια. Καμιά φορά πάω στην εκκλησία και βλέπω αυτήν την πρώην φίλη μου και με χαιρετάει και πραγματικά δεν θέλω ούτε να με χαιρετάει θέλω να αδιαφορήσει πραγματικά, θέλω να με αφήσει στην ησυχία μου πραγματικά. Επίσης φοβάμαι μην όντως έχω άτυπη ψυχωτική διαταραχή γιατί πάλι σκέφτομαι για αυτά και έχω αρχίσει να κόβω τα χάπια.

Page 97 of 102 FirstFirst ... 47879596979899 ... LastLast