Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 100
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 100 of 102 FirstFirst ... 50909899100101102 LastLast
Results 1,486 to 1,500 of 1523
    Senior Member
    Να σας ρωτήσω κάτι στους πόσους πόντους μπαναρίζεσαι; Εσείς πόσους πόντους έχετε συνολικά; Εγώ πρέπει να μάζεψα 6.

Και Κύκνε έλα να τα βρούμε αφού σου λέω είμαι ηθικό άτομο, μετάνιωσα δεν θα το ξανακάνω αυτό έγινε στο μακρινό παρελθόν. Μην με λες άλλο ανήθικη πληγώνομαι και πέρασα πάρα πολλά. Το πλήρωσα ακριβά αυτό που έκανα. Ναι το παραδέχομαι ήμουνα πολύ μαλακισμένο αλλά όλα περάσανε φύγανε και προσπαθώ να είμαι σωστός άνθρωπος τώρα, άλλωστε αυτό ήτανε ένα μοναδικό και μεμονωμένο, τυχαίο γεγονός στην ζωή μου δεν το κάνω πάντα αυτό. Από ένα τυχαίο γεγονός δεν κρίνουμε κάποιον έτσι δεν είναι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Να σας ρωτήσω κάτι στους πόσους πόντους μπαναρίζεσαι; Εσείς πόσους πόντους έχετε συνολικά; Εγώ πρέπει να μάζεψα 6.

Και Κύκνε έλα να τα βρούμε αφού σου λέω είμαι ηθικό άτομο, μετάνιωσα δεν θα το ξανακάνω αυτό έγινε στο μακρινό παρελθόν. Μην με λες άλλο ανήθικη πληγώνομαι και πέρασα πάρα πολλά. Το πλήρωσα ακριβά αυτό που έκανα. Ναι το παραδέχομαι ήμουνα πολύ μαλακισμένο αλλά όλα περάσανε φύγανε και προσπαθώ να είμαι σωστός άνθρωπος τώρα, άλλωστε αυτό ήτανε ένα μοναδικό και μεμονωμένο, τυχαίο γεγονός στην ζωή μου δεν το κάνω πάντα αυτό. Από ένα τυχαίο γεγονός δεν κρίνουμε κάποιον έτσι δεν είναι;
    Δελφίνι, δεν σε ξαναείπα εγώ εσείς αρχίσατε τους χαρακτηρισμούς από το πουθενά, δεν πληγώνεσαι μόνο εσύ...σταματήστε να με προσβάλλετε αν θέλετε να κάνω το ίδιο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δελφίνι, δεν σε ξαναείπα εγώ εσείς αρχίσατε τους χαρακτηρισμούς από το πουθενά, δεν πληγώνεσαι μόνο εσύ...σταματήστε να με προσβάλλετε αν θέλετε να κάνω το ίδιο...
    Καλά σου ζητάω συγνώμη αλλά και εσύ να μην είσαι τόσο σκληρή με ανθρώπους που έχουνε παραδεχτεί το λάθος τους που το κάνανε από κάποιες συνθήκες που μπορεί να μην γνωρίζεις γιατί να μην βρέθηκες εσύ σε ανάλογες συνθήκες και που το έχουνε μετανιώσει. Εγώ γενικώς είμαι τίμιος και ειλικρινής άνθρωπος πιστεύω, άσχετα με αυτό που συνέβη που δεν ξέρω και εγώ πως έγινε.

Senior Member
    Είδες Ρέμεντυ τι φιλάνθρωπος που ήμουνα ... μόνο καλό κάνω εγώ σε βάρος μου...... όλα αυτά τριγυρνάνε στο μυαλό μου τόσα χρόνια δεν πρέπει κάποτε να ηρεμήσω πολύ ταλαιπωρήθηκα.....και να πεις ότι ήταν και κανένας έρωτας .... εκείνη την εποχή μάλλον κολακεύτηκα από τον μαλάκα.... και δεν μου είχε ξανατύχει .....ξέρετε όσες φίλες είχα οι γκόμενοί τους με σεβόντουσαν. Είμαι αδύναμος άνθρωπος τελικά και μου συνέβησαν και καταστάσεις που δεν συνέβησαν σε πολλούς αλλά αν ο άλλος είναι δυνατός ανταπεξέρχετε εγώ δεν μπορώ και ταλαιπωρούμαι εδώ και πολλά χρόνια.

Δεν θα ηρεμήσω ποτέ από αυτήν την γκάφα που έκανα και το κακό είναι ότι μου αρέσει κάποιος που πάει σε κείνη την εκκλησία και πάντα θα έχω την στενοχώρια πάνω από το κεφάλι μου και δεν θα μπορέσω να τον κερδίσω και θα είναι και αυτός δυστυχισμένος μαζί μου γιατί δεν είμαι αρκετά όμορφη όπως παλια.
    α, το εκανες για φιλανθρωπια δηλαδη!!!!
    μπραβο, εισαι μεγαλη ψυχη.

πετυχε η φιλανθρωπια σου βρε δελφινα, αυτη εφιαξε την ζωη της μια χαρα.
    ξεχνα το και προχωρα παρακατω κι εσυ.

ασε τα παλια και ασχολησου με την διαιτα σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    α, το εκανες για φιλανθρωπια δηλαδη!!!!
    μπραβο, εισαι μεγαλη ψυχη.

πετυχε η φιλανθρωπια σου βρε δελφινα, αυτη εφιαξε την ζωη της μια χαρα.
    ξεχνα το και προχωρα παρακατω κι εσυ.

ασε τα παλια και ασχολησου με την διαιτα σου.
    Αυτό θα κάνω Ρέμεντυ, θα τα ξεχάσω όλα και θα συνεχίσω την ζωή μου γιατί το αξίζω.

Senior Member
    Καλά σου ζητάω συγνώμη αλλά και εσύ να μην είσαι τόσο σκληρή με ανθρώπους που έχουνε παραδεχτεί το λάθος τους που το κάνανε από κάποιες συνθήκες που μπορεί να μην γνωρίζεις γιατί να μην βρέθηκες εσύ σε ανάλογες συνθήκες και που το έχουνε μετανιώσει. Εγώ γενικώς είμαι τίμιος και ειλικρινής άνθρωπος πιστεύω, άσχετα με αυτό που συνέβη που δεν ξέρω και εγώ πως έγινε.
    Οκ... :) Περασμένα ξεχασμένα... :) Κοίτα να τα ξεχάσεις κι εσύ εντελώς και να προχωρήσεις μπροστά...συγγνώμη κι από μένα αν ήμουν σκληρή, δεν το έκανα επίτηδες...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    κυκνε τι κανεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    κυκνε τι κανεις;
    Γεια σου kavkaz, έχω σκαμπανεβάσματα τώρα νιώθω λίγο αγχωμένη μάλλον επειδή πέρασε ώρα από τα πρωινά φάρμακα γιατί άλλος λόγος δεν υπάρχει...αν θέλεις έλα στο "είναι κανείς εδώ;" να μην χαλάμε το θέμα του δελφινιού...

Senior Member
    Σας ευχαριστώ παιδιά γιατί πολλοί με κυνηγάνε σε κείνη την εκκλησία και τα έχω παίξει και θέλω να ακούσω και μία καλή κουβέντα.

Senior Member
    Φοβάμαι μήπως οι άλλοι με έχουνε για κακό άνθρωπο. Γιατί από τους παλαιούς τους φίλους μου κανένας δεν με κάνει παρέα και όλοι φαντάζομαι θα λένε ότι αφού δεν περνάει καλά είναι κακός άνθρωπος.

Senior Member
    Φοβάμαι μήπως οι άλλοι με έχουνε για κακό άνθρωπο. Γιατί από τους παλαιούς τους φίλους μου κανένας δεν με κάνει παρέα και όλοι φαντάζομαι θα λένε ότι αφού δεν περνάει καλά είναι κακός άνθρωπος.
    Δεν εισαι κακος ανθρωπος , Ολγα , ουτε η Κυκνος ειναι , δεν ειμαστε εδω για να την ' λεμε ' ο ενας στον αλλον , αλλα για αλληλοσυμπαρασταση , οπου μπορουμε ..........

Senior Member
    Να σας κάνω μια χαζή ερώτηση τι πιστεύετε ότι είμαι έξυπνος ή χαζός άνθρωπος;

Senior Member
    Για να εξευτελίστηκα θα πρέπει να είμαι πιο χαζό από όλα τα κορίτσια που ξέρω

Senior Member
    Βρε παιδιά στιγματίστηκα με αυτό που έκανα λέτε να το ξεχάσανε μετά από τόσα χρόνια και να ξεστιγματίστηκα;;;;;

Senior Member
    Αν καταλαβα καλά απο τα λιγα που διαβασα (ειναι και πολλες οι σελίδες) εσύ καποτε ειχες μια φίλη που αυτή τα είχε με εναν που σου την έπεφτε κι εσένα. Αυτή τον κεράτωνε κιόλας, από την άλλη όμως τον έβλεπε και σοβαρα (αχ, κι υστερα σου λένε να μην πιστευεις οτι βλεπεις στην τηλεόραση, ολα βγαλμενα απο την ζωή ειναι βρε!). Εσύ του εκατσες.

Και πώς περιμενες να αντιδρασει δηλαδη η φίλη σου; Ανεξαρτητως απο το πώς βλεπει τον καθε της γκόμενο και με το ποσους πηδιετ@ι ταυτοχρονα, εσύ ως φίλη δικη της τι κανεις; Δεν μπαινεις στη μεση! Και ενημερώνεις την ίδια για τα καθέκαστα αν δεν τα έχει αντιληφθει.

Γι' αυτο που ρωτας στο poll δεν μου την εχει πεσει γκομενος φιλης μου (ας τολμουσε) αλλα μου την έχουν πεσει φίλοι γκόμενών μου. Είδες; Φιλοι φιδια υπαρχουν παντου και κυκλοφορουν σε όλα τα φύλα!

Στην εκκλησια απ'οτι καταλαβα πρεπει να ξαναπήγες γιατι βρήκες κάποιον που σου αρέσει; Αν το πρόβλημα είναι η εκκλησία, άλλαξε εκκλησια. Οσο γι' αυτον που σου αρέσει δεν καταλαβα αν ο προβληματισμος σου είναι το ρεζίλεμα που λες ότι εχεις φάει ή οτι θα ειναι δυστυχισμένος μαζί σου επειδή εισαι ασχημη (?)

Ποσο χρονων εισαι; Πριν ποσα χρονια συνεβη αυτο που λες; Καπου πηρε το ματι μου να γραφει καποιος πριν απο 15 χρονια... Καλα σαραντα, τι καθεσαι και τρώγεσαι ακομα μ' αυτο;