Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 17 of 102 FirstFirst ... 715161718192767 ... LastLast
Results 241 to 255 of 1523
    Senior Member
    Ολγα λοιπον, χρειαζεσαι ψυχαναλυση!
    διαφορετικα δεν θα μπορεσεις ποτε να ξεκολυσεις απο το παρελθον!
    μπορεις να το κανεις μεσω skype.
    κοπελα μου δεν θα βρεις αλλιως ηρεμια.
    αν θελεις να βοηθησεις τον εαυτο σου πραγματικα ξεκηνα και ψαχνε να βρεις καποιον το συντομοτερο.
    ολοι ετσι βοηθησαμε τον εαυτο μας και τον βοηθαμε ακομη!

Senior Member

Πριν από 20 χρόνια έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου.

Πριν από 20 χρόνια έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου. Με την κοπελιά πάμε στην ίδια εκκλησία και δεν ξέρω πως θα μου συμπεριφέρεται για αυτό και δεν πάω. Το γεγονός αυτό το έχω ακόμη τύψεις.

Senior Member
    Το σκέφτομαι τόσο καιρό κι έλεγα να μην το πω, αλλά δε γίνεται...Είμαι περίεργη να δω πόσα θέματα θα ανοίξεις για το ίδιο πρόβλημα...γιατί τουλάχιστον δεν διαλέγεις ένα και να το συζητάς εκεί όοοοοσο θέλεις; Και όχι, δεν απαγορεύεται από τους όρους χρήσης αλλά είναι εκνευριστικό. Μόλις πάψουν να σου απαντάνε στο ένα θέμα, ανοίγεις άλλο σχεδόν στο καπάκι...
    Ήθελα απλά να κάνω ένα σχόλιο, δεν έχω κάτι άλλο να πω...καλή συζήτηση με τα υπόλοιπα μέλη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Το σκέφτομαι τόσο καιρό κι έλεγα να μην το πω, αλλά δε γίνεται...Είμαι περίεργη να δω πόσα θέματα θα ανοίξεις για το ίδιο πρόβλημα...γιατί τουλάχιστον δεν διαλέγεις ένα και να το συζητάς εκεί όοοοοσο θέλεις; Και όχι, δεν απαγορεύεται από τους όρους χρήσης αλλά είναι εκνευριστικό. Μόλις πάψουν να σου απαντάνε στο ένα θέμα, ανοίγεις άλλο σχεδόν στο καπάκι...
    Ήθελα απλά να κάνω ένα σχόλιο, δεν έχω κάτι άλλο να πω...καλή συζήτηση με τα υπόλοιπα μέλη...
    Σε ευχαριστώ αλλά να ξέρεις το έχω τύψεις και θέλω να το συζητάω συνεχώς άλλωστε για αυτό δεν λέγεται φόρουμ ψυχολογίας;;;;

Senior Member
    γεια σου ολγα τρελανε μας κι αλλο!!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Σε ευχαριστώ αλλά να ξέρεις το έχω τύψεις και θέλω να το συζητάω συνεχώς άλλωστε για αυτό δεν λέγεται φόρουμ ψυχολογίας;;;;
    Ναι, καταλαβαίνω αλλά θα μπορούσες να το κάνεις σε ένα θέμα...τέλοσπαντων...
    Για να προσφέρω κι εγώ κάτι στο θέμα σου, θέλω να σου πω ότι πρέπει να το ξεπεράσεις πια μετά από 20 χρόνια...δεν έκανες και κανένα έγκλημα στο κάτω κάτω κι αμφιβάλλω κι αν η ίδια η φίλη σου το θυμάται...δεν νομίζω να σου κρατάει κακία μετά από τόσα χρόνια...οπότε θα έλεγα να πας στην εκκλησία αφού το θέλεις... :)
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    γεια σου ολγα τρελανε μας κι αλλο!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=IsgqjlqWo5o

Banned
    Πριν από είκοσι τέσσερα χρόνια γεννήθηκα... Μήπως trollάρεις? Σίγουρα τα πράγματα έγιναν έτσι όπως τα παρουσιάζεις ή από τη δική σου οπτική γωνία "έκλεψες" τον άντρα της φίλης σου? Μήπως θέλεις απεγνωσμένα προσοχή από τους συμφορουμίτες για να θρέψεις τον εγωισμό σου;

EDITED.
    Last edited by deleted12082014; 09-08-2014 at 13:31.

Oταν λες έκλεψες τον γκόμενο της φίλης σου,τι εννοείς; είχε πχ μαγαζί και πήγες και το έκλεψες; και αυτό να είχες κάνει και να είχες μπει φυλακή,τώρα θα ήσουν ελεύθερη.
    καταρχήν κακώς το σκέφτεσαι μετά απο 20 χρόνια και επίσης δεν τον έκλεψες μόνη σου.προφανώς ο τύπος ήθελε να απατήσει την φίλη σου και βρήκε εσένα.ένας σωστός άντρας όταν είναι ερωτευμένος,δε κολλάει στη φίλη της γκόμενάς του ακόμη και αν η φίλη είναι η megan fox.
    Και τέλος να υποθέσω ότι αυτός ο γκόμενος μετά απο 20 χρόνια,έχει ακόμη τύψεις που απάτησε την φίλη σου όπως έχεις και εσύ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Και τέλος να υποθέσω ότι αυτός ο γκόμενος μετά απο 20 χρόνια,έχει ακόμη τύψεις που απάτησε την φίλη σου όπως έχεις και εσύ;
    Δεν νομίζω! Γιατί εκείνος δεν πάει στην ίδια εκκλησία μαζί της, οπότε δεν αναγκάζεται να την βλέπει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by DrugInducedPriapism View Post
    Πριν από είκοσι τέσσερα χρόνια γεννήθηκα... Μήπως trollάρεις? Σίγουρα τα πράγματα έγιναν έτσι όπως τα παρουσιάζεις ή από τη δική σου οπτική γωνία "έκλεψες" τον άντρα της φίλης σου? Μήπως θέλεις απεγνωσμένα προσοχή από τους συμφορουμίτες για να θρέψεις τον εγωισμό σου;

EDITED.
    Μπα δεν τρολλάρω μήπως τρολλάρεις εσύ;

Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Δεν νομίζω! Γιατί εκείνος δεν πάει στην ίδια εκκλησία μαζί της, οπότε δεν αναγκάζεται να την βλέπει.
    το πρόβλημα δηλαδή ειναι αυτές οι 2-3 ώρες που διαρκεί η εκκλησία; εσύ κοπελιά με αυτά που γράφεις εδώ μέσα τόσο καιρό,δείχνεις να το έχεις πάρει τόσο βαριά το συγκεκριμένο γεγονός που όσο και αν σου πούνε οι υπόλοιποι ότι δεν πειράζει που συνέβη κάτι τέτοιο και απλά κάνε κάτι να προχωρήσεις στη ζωή σου μιας και κανείς δεν είναι τέλειος και όλοι κάνουμε λάθη πάλι θα ξαναγράφεις το ίδιο.
    Ειλικρινά και χωρίς διάθεση ειρωνείας.Θα ήσουν ευχαριστημένη αν έβγαινε κάποιος και σου έλεγε,"πολύ κακό αυτό που έκανες,σου αξίζει να το σκέφτεσαι μια ζωή και να "φύγεις" με αυτό το βάρος;"
    επειδή λοιπόν κανένας δε στο λέει αυτό εδώ μέσα τουλάχιστον και προσπαθούν όλοι να σε βοηθήσουν να καταλάβεις ότι πρέπει να κοιτάξεις μπροστά στη ζωή σου,κάνε και εσύ μια προσπάθεια να φτιάξεις την ζωή σου

Senior Member
    olgaki με τον τονυ που σου κανα προξενιο τι θα γινει?

Banned
    kerasi, της έχω πολυ καλύτερο γαμπρό από τον τονυ. -> http://www.youtube.com/watch?v=naecuhCPTbI .
    Να υπενθυμήσω ότι η καινούργια σεζόν της Ανίτας δεν θα αργήσει να αρχίσει , μπορεί να βρεις κανα κελεπούρι από εκεί Όλγα. no sh*t.

Banned
    Όλγα ναι να πας στην Πάνια!!!

Page 17 of 102 FirstFirst ... 715161718192767 ... LastLast