Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 45
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 45 of 102 FirstFirst ... 3543444546475595 ... LastLast
Results 661 to 675 of 1523
    Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    αχ μανουλες!!... υπάρχει και καλυτερο κολπο .. που μου εδινε λίγο περισσοτερο χρονο διαφυγης απο την μπαρουτιασμενη απάντηση ..το ονομαζω "το ρουθουνιασμα" κατι συνβαινει στα ρουθουνια στην αναπνοη δεν ξερω πως αλλιως να το εξηγησω...παρατηρησε το αν θες
    Γερνάω ΑΕΙ διδασκομενος

Senior Member
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΤΑΩ ΑΟΠ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΜΑΛΑΚΙΑ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Σήμερα στην δουλειά συνέβη το εξής περιστατικό: Ήταν μια κυριά που μιλάμε λίγο πιο οικεία και της λέω: " ο άντρας σου σε έφερε σήμερα;" και μου λέει "ναι ποιος άλλος;" και της λέω " μήπως ο γκόμενος;" και παρεξηγήθηκε και εκεί που δεν άκουσε κανένας την συζήτησή μας άρχισε να φωνάζει και να λέει " πρόσεχε πως μιλάς. μεγάλο κορίτσι είσαι. Αχ με έπιασε η καρδιά μου" και άλλα τέτοια. Με έκανε ρεζίλι!! Εγώ της ζήτησα συγνώμη αλλά αυτή εξακολουθούσε να μην μου μιλάει.:p Έλεος στα καλά καθούμενα και δεν την είπα τίποτα. Εγώ της το είπα για πλάκα και εκείνη το πήρε σοβαρά.
    δε κολλαει, μαλλον υπερβαλεις κάπου κ βαζεις σαλτσες!
    ίσως εκανε κι αυτη πλακα!

Banned
    Αυτα δεν λεγονται δελφινι...Μπορει μια συγχρονη παντρεμενη γυναικα να εχει 15 διαφορετικους γκομενους με τους οποιους να πηδιεται ταυτοχρονα στο ιδιο κρεβατι και να αλοιφεται και με βουτυρα στην διαρκεια της πραξης αλλά δεν εχει κανενας μας δικαιωμα να της το λεμε, αυτο ειναι παραβιαση των δικαιωματων και της ιδιωτικοτητας της...Για αυτο μαλλον σου εγινε ετσι ξινη, καποια κουτσουκελα πρεπει να ειχε κανει αλλα την εθιξες...Είδατε που ξερω και εγω κατι απο την κοινωνια του σημερα, δεν ειμαι απολιτιστος, σεβομαι το δικαιωμα των παντρεμενων του σημερα να εχουν 15 διαφορετικους γκομενους/γκομενες, για να εξηγουμαι σε μερικους μερικους...

Senior Member
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ

Banned
    Δυστυχως ισχυει το γνωστό ότι οι αντρες που φορανε βερα ειναι για τις γυναικες ότι και η γυρη για τις μελισσες, ισως επειδη το να εισαι παντρεμενος δηλωνει οτι εχεις αποκατασταθει και εχεις οικονομικη ευχερεια, ασχετα που αυτο δεν εχει ουδεμια σχεση με την πραγματικοτητα...

Senior Member
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΜΙΑ
    ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΚΡΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩ ΑΠΟΡΙΑ ΓΤ
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΕΣ
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕΓΑΛΟΝΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΕΣ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ

Banned
    Νομιζω πως ουτε οι ιδιες θα μπορεσουν να απαντησουν σε αυτο elis, λεω τωρα εγω

Banned
    Θελω ομως να πιστευω οτι υπαρχουν και αρκετες γυναικες που ειναι εξαιρεσεις στον" κανονα", τι διαολο, κατι δεν θα τυχει και στους υπολοιπους??

Senior Member
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Αυτα δεν λεγονται δελφινι...Μπορει μια συγχρονη παντρεμενη γυναικα να εχει 15 διαφορετικους γκομενους με τους οποιους να πηδιεται ταυτοχρονα στο ιδιο κρεβατι και να αλοιφεται και με βουτυρα στην διαρκεια της πραξης αλλά δεν εχει κανενας μας δικαιωμα να της το λεμε, αυτο ειναι παραβιαση των δικαιωματων και της ιδιωτικοτητας της...Για αυτο μαλλον σου εγινε ετσι ξινη, καποια κουτσουκελα πρεπει να ειχε κανει αλλα την εθιξες...Είδατε που ξερω και εγω κατι απο την κοινωνια του σημερα, δεν ειμαι απολιτιστος, σεβομαι το δικαιωμα των παντρεμενων του σημερα να εχουν 15 διαφορετικους γκομενους/γκομενες, για να εξηγουμαι σε μερικους μερικους...
    Περαστικέ λιώνω με τις απαντήσεις σου!:D
    Συνέχισε την καλή δουλειά!
    Εύχομαι να είσαι πάντα καλάι!:)

Banned
    Δυστυχως ισχυει το γνωστό ότι οι αντρες που φορανε βερα ειναι για τις γυναικες ότι και η γυρη για τις μελισσες, ισως επειδη το να εισαι παντρεμενος δηλωνει οτι εχεις αποκατασταθει και εχεις οικονομικη ευχερεια, ασχετα που αυτο δεν εχει ουδεμια σχεση με την πραγματικοτητα...
    δεν ειναι η βερα περαστικε..ειναι το μπλα μπλα... παιζουν εκ του ασφαλους και ετσι παιζουν καλυτερα την εκαστοτε πιτσιρικα.. και οσο πιο απειρη ειναι τοσο πιο ευκολα παταει την μπανανοφλουδα..μιλαμε για χοντρο δουλεμα.

Banned
    Quote Originally Posted by rea View Post
    δεν ειναι η βερα περαστικε..ειναι το μπλα μπλα... παιζουν εκ του ασφαλους και ετσι παιζουν καλυτερα την εκαστοτε πιτσιρικα.. και οσο πιο απειρη ειναι τοσο πιο ευκολα παταει την μπανανοφλουδα..μιλαμε για χοντρο δουλεμα.
    Η αλήθεια ειναι καπου στην μέση...Θες να πεις οτι αν στην επεφτε ενας ανυπαντρος 20χρονος χωρις δουλεια αιωνιος φοιτητης που ζει ακομη με τους γονεις του ΚΑΙ ένας παντρεμενος 30ρης με το αυτοκινητακι του, το ακριβο του τηλεφωνο, τις χοντρες του τσεπες κλπ κλπ θα διαλεγες τον πρωτο λόγω ηθικων φραγμων??

Banned
    Σε καταλαβαμε και εσενα rea, σε καταλαβαμε, κανεις σαν την σουπια που πεταει μελανι για να θολωσει τα νερα και να ξεφυγει, μα εγω καταλαβαινω πως σκεφτονται οι περισσοτερες γυναικες...Υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαιως βεβαιως...

Banned
    Σε καταλαβαμε και εσενα rea, σε καταλαβαμε, κανεις σαν την σουπια που πεταει μελανι για να θολωσει τα νερα και να ξεφυγει, μα εγω καταλαβαινω πως σκεφτονται οι περισσοτερες γυναικες...Υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαιως βεβαιως...
    χαχαχα...περαστικε χαλαρωσε ! τιποτα δεν καταλαβες και δεν χρειαζεται να καταλαβεις αν δεν θες!...τον 20χρονο δεν θα τον κοιτουσα γιατι μου πεφτει καμια δεκαετια και κατι μικρος, αν ημουν 20 ομως και ηταν μαγκακος ...ακομα και απένταρος θα με ειχε.
    τωρα στην ηλικια που ειμαι δεν κοιταω φοιτητες...αλλα ενας συνομιλικος ακομα και απένταρος να ναι αν δεν ειναι κομπλεξικος σε αυτο .. πραγμα σπάνιο για το ειδος σας... αλλα ειναι ενταξει σε ολα τα αλλα δεν με χαλαει. αμα ειναι μαγκακος θα με βαλει στο λεωφορειο της γραμμης και μεχρι να φτασουμε θα κανουμε τετοιο χαβαλε που θα απολαυσω την διαδρομη καλυτερα και απο αμαξατη! και θα με ζηλευουν ολες φιλαρακι .
    αν ομως με αρχισει στην μοιζερια μπουχουχου δεν εχω αμαξι και μπουχουχου γιατι δεν κερδιζω το λοττο εεε ... τι να τον κανω... ντουεττο σε μοιρολοι?
    πήγαινε με για πασατεμπο στην πλατεια δε με νοιαζει...μπορεις να με κανεις να νιωθω βασιλισσα? ή θα μας περασουν για ζητιανους απο τη μοιζερια?...εδω ειναι το θεμα
    θα ρθει ο φραγκατος θα με παει με το κοτερο του στη μυκονο και θα με φτυνει..θα ξενοκοιταει ..θα με κανει να νιωθω δευτεραντζα και θα μεινω μονο για τα φραγκα? ...αυτες που μενουν ετσι την εχουν δει και καλα κανουν ..αλλα ειναι χαζες ...πιο πολλα θα βγαζαν αν βγαιναν στο κλαρι και αυτες ειναι οι εξαιρεσεις...γυρω σου υπάρχουν κοπέλες που ουτε κοτερατο εχουν ουτε εφοπληστη. πριν λοιπον βιαστεις και τις κρινεις που διαλεξαν τον τυπο με την ροδα ...βεβαιωσου οτι ο απενταρουλης ήταν μια χαρα παιδι και οχι η μαρθα κλαψα

Banned
    Η αλήθεια ειναι καπου στην μέση...Θες να πεις οτι αν στην επεφτε ενας ανυπαντρος 20χρονος χωρις δουλεια αιωνιος φοιτητης που ζει ακομη με τους γονεις του ΚΑΙ ένας παντρεμενος 30ρης με το αυτοκινητακι του, το ακριβο του τηλεφωνο, τις χοντρες του τσεπες κλπ κλπ θα διαλεγες τον πρωτο λόγω ηθικων φραγμων??
    ολοι οι ηθικοι φραγμοι αρχιζουν και τελειωνουν εκει που εμεις ειμαστε καλα. δεν με χαλαει μονο ηθικα ο παντρεμενος... με χαλαει γενικα... μου κανει δειλος και λυγουρης δεν ειναι του τυπου μου...αν ηταν ωραιος και παντελονατος... αφου δεν τραβαει ο γαμος του ο καθενας τον δρομο του και τα λέμε... ποια φραγκα του? μου λειπουν λεφτα για καφε ή για ποτο? αυτα θα με σωσουν? και ξαναλέω οσες μενουν για τα φραγκα ειναι χαζες οχι μονο ανηθικες - ΧΑΖΕΣ!!!... και οπως υπάρχουν και ανηθικοι και χαζοι αντρες...

Page 45 of 102 FirstFirst ... 3543444546475595 ... LastLast