Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 48
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 48 of 102 FirstFirst ... 3846474849505898 ... LastLast
Results 706 to 720 of 1523
    Senior Member
    25,000 χιλ.προβολες

Senior Member
    ΣΙΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΑΚΡΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΟΥΖ ΣΙΓΑ ΔΕΝ ΗΡΕΜΕΙΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΠΟΥΡΕΣ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΤ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΩ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    Εγώ τυχαία μπήκα αλλά κατάλαβα οτι ο τύπος/τύπισσα ειναι για πολύ ξύλο! Έχω παρατηρήσει ότι ανοίγει και άλλα θέματα με άλλο όνομα..πολύ ασχοληθήκαμε
    Δεν κατάλαβα καλά! Εγώ δεν έχω άλλα προφίλ μόνο αυτό. Πώς είναι δυνατόν να αναφέρεσαι σε μένα;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    δεν ειναι μονο αυτα που λεει ..ειναι γενικα η κινησεις της-του.μπαινω μια εβδομαδα εδω και δεν την εχω δει ποτε να βοηθαει αλλους , αλλαζει συνεχεια τα θεματα και αφηνει τα υπολοιπα ανοιχτα και το υφος παραμενει το ιδιο "το ηλίθιο θυμα". που ειναι λίγο κοκκινο πανι για τους ευαισθητους και ηδη φορτισμενους ανθρωπους εδω μεσα και γινεται εριστικη και προκλητικη εντελως ξαφνικα για να ερεθισει ακομα χειροτερα την κατασταση για να προκαλει τελικα τον θυμο και την αγανάκτηση αυτων των ηδη πολυ ταλαιπωρημενων ανθρωπων και αφου το πετυχει αυτο ξαναμπαινει με αλλο ονομα με αλλη κατασταση αλλα τον ιδιο τροπο γραφης και το ιδιο υφος, μετα ξαναμπαινει ως δελφινι με ενα καινουριο θεμα...συνηθως απαντα σε αντρες αρα ο στοχος του-της ειναι στους αντρες του φορουμ. δεν εχω θεμα αν θελει να τρολάρει ας το κανει...αλλα αν μαθω οτι το πήγε παρακατω και εκμεταλευτηκε χειρότερα καποιον απο τους ανθρωπους εδω, το ολο θεμα θα καταλήξει σε εισαγγελέα με ip adress κλτ κτλ
    Για εισαγγελέα μάλλον είσαι εσύ που μου κάνεις δυσφήμιση χωρίς να έχεις ιδέα τι λες.

Banned
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Για εισαγγελέα μάλλον είσαι εσύ που μου κάνεις δυσφήμιση χωρίς να έχεις ιδέα τι λες.
    οκ εκανα λάθος για σενα σου ζητω ειλικρινα συγνωμη, είναι αδικο να σε κατηγορει καποιος και ειδικα αν δεν σε γνωριζει. πιστεψε με χειρότερη δυσφημιση απο αυτην που κανεις εσυ στον εαυτο σου ομως δεν παιζει να υπάρχει. προσωπικα θα προτιμουσα να με ελεγαν τρολ, παρα να ακουγα τον εαυτο μου να λεει οτι ειμαι μπάζο και ολα τα αλλα...τεσπα δικαιωμα σου. με ενημερωσε ενα παλιοτερο μελος για την περιπτωση σου, οποτε και πάλι συγνωμη ειλικρινα...ανακαλω την οποια κατηγορία σου εχω κανει.

Senior Member
    οκ εκανα λάθος για σενα σου ζητω ειλικρινα συγνωμη, είναι αδικο να σε κατηγορει καποιος και ειδικα αν δεν σε γνωριζει. πιστεψε με χειρότερη δυσφημιση απο αυτην που κανεις εσυ στον εαυτο σου ομως δεν παιζει να υπάρχει. προσωπικα θα προτιμουσα να με ελεγαν τρολ, παρα να ακουγα τον εαυτο μου να λεει οτι ειμαι μπάζο και ολα τα αλλα...τεσπα δικαιωμα σου. με ενημερωσε ενα παλιοτερο μελος για την περιπτωση σου, οποτε και πάλι συγνωμη ειλικρινα...ανακαλω την οποια κατηγορία σου εχω κανει.

Και σένα τι σε νοιάζει τι λέω εγώ για τον εαυτό μου αν είμαι μπάζο ή όχι???

Banned
    Και σένα τι σε νοιάζει τι λέω εγώ για τον εαυτό μου αν είμαι μπάζο ή όχι???
    στην αρχη με ενοιαξε λιγο σε ανθρωπιστικο βαθμο...ενας ανθρωπος που φτανει σε αυτο το σημειο σιγουρα υποφερει σε βαθμο ανυπολογιστο ακομα και για μενα...μετα διαβασα τα ποστ σου και ειδα κατι εντελως διαφορετικο το οποιο δεν ειναι και πολυ ευγενικο να το εκφρασω και δεν μου πεφτει και λογος, οπως ειπα ειναι δικαιωμα σου,απλα το εθεσα σε σχεση με την δυσφημηση που ανεφερες. να ξερεις ομως οτι οπως και εγω και εσυ και ολα τα μελη απο την στιγμη που ποσταρουμε δημοσια, σημαινει οτι θα υποστουμε καποια κριτικη. εκρινα λαθος για σενα και σου ζητησα συγνωμη ... απο εκει και πέρα χαλαρωσε και αν θες να ακουσεις και την δικη μου αποψη ...πες μου...αλλα να ξερεις δεν χαηδευω αφτια, αλιως χαρηκα για την γνωριμεια και αντιο, κανενας λογος να χαλιομαστε.

Senior Member
    στην αρχη με ενοιαξε λιγο σε ανθρωπιστικο βαθμο...ενας ανθρωπος που φτανει σε αυτο το σημειο σιγουρα υποφερει σε βαθμο ανυπολογιστο ακομα και για μενα...μετα διαβασα τα ποστ σου και ειδα κατι εντελως διαφορετικο το οποιο δεν ειναι και πολυ ευγενικο να το εκφρασω και δεν μου πεφτει και λογος, οπως ειπα ειναι δικαιωμα σου,απλα το εθεσα σε σχεση με την δυσφημηση που ανεφερες. να ξερεις ομως οτι οπως και εγω και εσυ και ολα τα μελη απο την στιγμη που ποσταρουμε δημοσια, σημαινει οτι θα υποστουμε καποια κριτικη. εκρινα λαθος για σενα και σου ζητησα συγνωμη ... απο εκει και πέρα χαλαρωσε και αν θες να ακουσεις και την δικη μου αποψη ...πες μου...αλλα να ξερεις δεν χαηδευω αφτια, αλιως χαρηκα για την γνωριμεια και αντιο, κανενας λογος να χαλιομαστε.
    Ξεχνάς όμως ένα πράγμα .... είναι φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης και περιμένουμε να ακούσουμε από τον άλλον έναν λόγο συμπαράστασης και όχι κριτικής. Λέω τι γνώμη μου δημόσια μεν ανώνυμα δε γιατί ξέρεις το πραγματικό μου όνομα?

Senior Member
    ΡΕ ΡΕΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ
    ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΡΟΛΟ ΚΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΡΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΤΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ
    ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΥΟ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ ΤΕΣΠΑ ΕΓΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Banned
    Ξεχνάς όμως ένα πράγμα .... είναι φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης και περιμένουμε να ακούσουμε από τον άλλον έναν λόγο συμπαράστασης και όχι κριτικής. Λέω τι γνώμη μου δημόσια μεν ανώνυμα δε γιατί ξέρεις το πραγματικό μου όνομα?
    οχι δεν ξερω το ονομα σου και ουτε εχει σημασια για μενα αυτο, φυσικα και θελω να σε στηριξω οπως θελω και εσυ να με στηριξεις, για αυτο ειμαστε εδω, ομως σε μια δημοσια συζητηση δεν μπορουμε να αποφυγουμε την κριτικη πως να το κανουμε τωρα? ακομα και για να σε βοηθησω πρεπει να κρινω την κατασταση και εσενα και να δω πως να σε προσεγγισω αν πιστευω οτι μπορω να σε στηριξω βεβαια και φυσικα κανουμε λαθη, δεν ειμαστε ειδικοι, για το δικο μου λαθος σου ζητησα συγνωμη ηδη και πιθανον να κανω γενικα πολλα λάθη, γιατι οπως και εσυ ετσι και εγω δεν ειμαι σε μια φυσιολογικη κατασταση. η θες να μου πεις οτι μεχρι τωρα κανεις δεν εχει κανει κριτικη σε εσενα ή εσυ δεν εχεις κανει ποτε κριτικη? αυτα ειναι παιδιαστικα πραγματα τωρα και ειλικρινα δεν βρισκω τον λογο να συνεχισουμε αυτη τη συζητηση, να εισαι βεβαιη οτι δεν προκειται να ξαναυποστεις καμια κριτικη δικη μου ξανα ποτε, εκτος φυσικα αν μου το ζητησεις. καλη συνεχεια και για πολλοστη φορα συγνωμη για την λάθος εκτιμηση.

Senior Member

Senior Member

Απόλυση του αδελφού μου από την δουλειά.

Ο αδελφός μου δούλευε μετά από πολλά χρόνια ανεργίας σαν πακετάς και σε φυλλάδια που τα είχε ο ίδιος και τον έδιωξε και από τα δυο. Ο καημένος δεν πρόλαβε να κλείσει ούτε μήνα.... και τα έκανε όλα πολύ καλά και κρατήσανε έναν φίλο του ηλίθιο .....Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ και εγώ και οι γονείς μου.:(

Senior Member
    αγαπαμε δελφινι μαζι με αδερφο κι ολη την οικογενεια

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    αγαπαμε δελφινι μαζι με αδερφο κι ολη την οικογενεια
    Σε ευχαριστώ γλυκιέ μου.

Senior Member
    Ψυχραιμία δελφίνι μη ξενερώνεις.
    shit happens

Page 48 of 102 FirstFirst ... 3846474849505898 ... LastLast