Results 1 to 15 of 37
Thread: επωδυνος χωρισμος
-
02-11-2015, 12:51 #1
επωδυνος χωρισμος
καλησπερα. ξερω θα μου πειτε πως δεν ειμαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια βεβαια που το ζει. ναι, ετσι ειναι. ομως αυτη τη στιγμη δεν μπορει να με παρηγορισει αυτο. ποναω παρα πολυ. 2,5 μηνες τωρα προσπαθω με καθε τροπο να νιωσω καλυτερα. προσπαθησα να βγαινω εξω, να κανω πραγματα για μενα αλλα κανενα αποτελεσμα. ισα ισα που καθε φορα που γινοταν κατι καλο ειχα πολυ εντονη την αναγκη να του το πω. δεν μπορει τιποτα πλεον να με κανει να χαμογελασω. τιποτα δεν μπορει να με κανει να νιωσω καλυτερα. τα βραδια για να κοιμηθω κουρνιαζω στην μερια του. ξερω με αφησε μονη, με παρατησε οπως θα σκεφτουν η θα πουν μερικοι. οπως ξερω οτι ειναι η δευτερη φορα που το κανει. μου λειπει πολυ. πλεον δεν εχω ορεξη για τιποτα. δεν βρισκω νοημα πια σε τιποτα. εκεινος λειπει λογο δουλειας κ τον αλλο μηνα επιστρεφει. δεν ξερω πως θα το αντεξω μετα απο 6 χρονια να τον αντιμετωπιζω σαν ξενο. να ξερω οτι ειναι εδω κ να μην μπορω να χωθω στην αγκαλια του. ποναω πολυ κ τον θελω πισω. θα μου πειτε, καλα μετα απο τοσα τον θες πισω; ναι τον θελω. κ δυστυχως δεν μπορω να κανω τιποτα για να τον εχω. ευχαριστω που με "ακουσατε".
- 02-11-2015, 13:24 #2
Περιμενε να ερθει εκει και κατι θα γινει. Τωρα εφοσον ειναι μακρυα δεν μπορεις να κανεις κατι.
02-11-2015, 13:27 #3
Σιγά τον άντρα που σε άφησε και κάθεσαι και σκας και περιμένεις να γυρίσει !!! Όταν αρχίσεις να σέβεσαι τον εαυτό σου και να σκέφτεσαι μόνο εσένα τότε θα καταλάβεις πόσο αδίκως άφησες όλο αυτό το διάστημα να σε πάρει από κάτω. Βρες κάποιον που να σε εκτιμήσει, που να σε νιώθει μοναδική και αφέσου στα χέρια του...θα σε απογειώσει όσο δεν σε απογείωσε κανένας !!! Δεν είναι ο χρόνος βοηθός αλλά ο καινούργιος έρωτας που τα αλλάζει όλα !!! Σταμάτα να θρηνείς και σκέψου πως η ζωή είναι πολύ μικρή για να την χαραμίζεις με δάκρυα και αναστεναγμούς. Ο άντρας ο σωστός όταν χωρίζει μια φορά....στηρίζει τις αποφάσεις του μέχρι το τέλος και δεν γυρνάει ποτέ πίσω. Αυτός γύρισε για να ξαναφύγει, και ίσως ξαναγυρίσει για να ξαναφύγει !!! Εεε παιδιά είμαστε τώρα; Τι είμαστε εμείς; Κατάστημα που ανοίγει και κλείνει και δεχόμαστε τον κόσμο όποτε θέλει να μας επισκεφτεί; Φτάνει τόσο που θρήνησες...δεν αξίζει κανείς που σε κάνει να κλαις να είσαι μαζί του !!! Λίγη αυτοπεποίθεση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν...
02-11-2015, 14:28 #4
ουτε απο κοντα θα μπορεσω να κανω κατι κ ειδικα αν εκεινος δεν θελει. το θεμα ομως ειναι οτι ειναι κριμα να περιμενω εναν ανθρωπο που δεν ξερω καν τι θελει η τι νιωθει. η αληθεια ειναι οτι παντα γυρνουσε σε εμενα. ακομα κ σε φορες που δεν χωριζαμε κ ενιωθε οτι ηθελε να φυγει (για να κανει τη ζωη του) ολο αυτο κρατουσε κανα μηνα κ μετα ολα μια χαρα. ξερω περι σεβασμου του εαυτου μου κτλ. αυτο που δεν μπορω να κανω αλλα ουτε να καταλαβω ειναι πως αυτο θα με βοηθησει στο να σταματησω να ποναω. οσο για τον χρονο το ξερω οτι δεν ειναι ο καταλληλος γιατρος κ οτι το μονο που κανει ειναι να σε μαθει να ζεις με αυτον τον πονο. οσο για τον επομενο ειναι πολυ δυσκολο αυτο που λες στις μερες μας. δεν ειναι ρουχο που δεν σου κανει πας κ το αλλαζεις η το πετας κ μολις βρεις λεφτα αγοραζεις καινουριο. δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα, δυστυχως. ολο αυτο το περναω μονη μου. κανεις δεν καταλαβαινει τι τραβαω. οι γονεις μου μονο να τον βριζουν ξερουν κ απο ενα σημειο κ μετα να μου φωναζουν οτι "αμαν πια ξεχασε το δεν αξιζει" λες κ υπαρχει το μαγικο κουμπακι. οι φιλοι μου ειναι πολυ απασχολημενοι με τις ζωες τους για να μου σταθουν η εστω να μου πουν μια καλη κουβεντα κ το μονο που λενε κ εκεινοι ειναι "σιγα πως κανεις ετσι, θα περασει". αναρωτιεμαι ομως αν εκεινοι ηταν στη θεση μου πως θα ενιωθαν; πως θα ενιωθαν αν με εναν ανθρωπο ειχαν ζησει τα παντα μεχρι σημερα; αν δεν ειχαν γνωρισει ζωη χωρις αυτον; αν τους προδιδε με τον χειροτερο τροπο; αν τους εκανε να νιωσουν οπως κ εγω. θα ελεγαν τα ιδια;
02-11-2015, 14:37 #5
Θες να γνωρισεις την ζωη χωρις αυτον?
02-11-2015, 14:43 #6
ναι θελω. θελω να ζησω χωρις αυτον. θελω να σταματησω να τον σκεφτομαι. θελω να μπορεσω να αναπνευσω ξανα. θελω να ερωτευτω ξανα. θελω να νιωσω ξανα, απαλαγμενη απο το φαντασμα του. κατι με κραταει εκει. δεν ξερω ομως τι ειναι αυτο.
02-11-2015, 15:02 #7
Η εξαρτηση σε κραταει και η δυσκολια αποχωρισμου.Δεν θες πραγματικα ακομα να φυγεις.Οταν το θελησεις θα το κανεις ακομα κι αν ξερεις οτι θα σε πονεσει πολυ.Εσυ ακομα φοβασαι τον πονο του να φυγεις,να ζησεις μονη.
02-11-2015, 15:06 #8
ζω ηδη μονη μου εδω κ σχεδον 5 μηνες που λειπει. οπως ζουσα κ μονη μου καθε φορα που ελειπε. απλα διπλα του ενιωθα μια περιεργη ασφαλεια κ τωρα νιωθω ευαλωτη. ναι το εχω καταλαβει οτι ειναι πολυ πιθανο να ειμαι εξαρτημενη απο εκεινον. δεν το θελω ομως. δεν το θελω...
02-11-2015, 15:10 #9
Ποιος το θελει...ειναι δυσκολη κι επωδυνη η απεξαρτιση.Πολυ δυσκολη.Πρεπει ομως να εστιασεις σε αυτο που θες να πετυχεις.
02-11-2015, 15:15 #10
κανω τρομερη προσπαθεια. μου συστησε η ψυχολογος μου να καταγραφω αυτα που νιωθω. το κανω. τα εγραψα, θυμωσα, ηρεμησα, κ μετα παλι τα ιδια. ερχεται στον υπνο μου, με ταραζει, την πρωτη φορα που χωρισαμε ετρεμε ολο το σωμα μου κ με ελουζε κρυος ιδρωτας. δεν ξερω πια πως να βοηθησω τον εαυτο μου. δεν ξερω τι να κανω. φοβαμαι το μελον κ πλεον φοβαμαι να βγω απο το σπιτι. με την αποχωριση του απο την ζωη μου, ξυπνησαν ολοι μου οι φοβοι...
02-11-2015, 15:19 #11
Koπελα μου δεν ειναι παραξενα αυτα που νιωθεις ουτε κατι πρωτοτυπο για καποιον που εχει χωρισει. Εγω θυμαμαι την περιπτωση σου και επειδη μιλαμε για μικρες ηλικιες θα λεγα να σκεφτεις το ενδεχομενο της επανασυνδεσης οπως τοσα κ τοσα ζευγαρια χωριζουν κ τα ξαναβρισκουν. Μεχρι τοτε ειναι ενα δυσκολο διαστημα αλλα σου επιτρεπει να κανεις καποιες αλλαγες κ να σκεφτεις τα πραγματα. Με τον ιδιο εχεις μιλησει παλι; του χεις ξαναστειλει κατι αυτες τις μερες;
02-11-2015, 15:20 #12
ρε αννα τα ιδια περιπου περναω κι εγω.δεν υπαρχει ευκολος δρομος.
02-11-2015, 15:22 #13
για να υπαρξει επανασυνδεση πρεπει να το θελουν κ οι δυο. το να το θελω η να το σκεφτομαι μονο εγω δεν λεει κατι. οχι δεν μπορω να επικοινωνησω μαζι του. μονο εκεινος μπορει. αλλα απο οτι φαινεται δεν θελει κ δεν τον ενδιαφερει κ ολας.
02-11-2015, 15:25 #14
ισως να μην θελει αλλα και να θελησει ετσι οπως περιγραφεις τα ως τωρα γεγονοτα μαλλον θα ειναι για λιγο,δεν νομιζω να εχεις ιδιαιτερο μελλον με αυτον τον ανθρωπο.
02-11-2015, 15:27 #15
την προηγουμενη φορα μου ειχε πει να μην τον ξανα ενοχλησω κ αυτο εκανα. μετα απο 1 μηνα αποφαφισε να αρχισει να με ενοχλει εκεινος. ολο αυτο εγινε πριν απο 3 χρονια. τοσο κρατησε η επιστροφη του. οσο για το τωρα τι να πω....