επωδυνος χωρισμος - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37
    Senior Member
    Το ξερω,δεν λεω οτι εχεις αδικο.Εχεις καθε δικιο να νιωθεις ασχημα.Το θεμα ειναι τι θα κανεις απο εδω και περα ομως.

δεν εχω ιδεα. αυτο που ξερω ειναι οτι θελω να φυγω. οσο πιο μακρια τοσο το καλυτερο αλλα δυστυχως η σχολη με κραταει εδω. οι δικοι μου λενε πως αργα η γρηγορα θα γυρισει κ θα αρχισει να με ψαχνει γιατι εχει μαθει να ειναι συναισθηματικα ασφαλης κ ειδικα με το επαγγελμα που κανει θα δυσκολευτει να βρει καποια που να ειναι εκει. απο την μια θελω να γυρισει σε εμενα. να μου πει πως το μετανιωσε κ απο την αλλη θελω να μην τον ξαναδω ποτε. να ερωτευτω παλι κ να τον αφησω πισω μου...

Senior Member
    Εισαι μικρη ακομα,προσπαθησε να φυγεις,δεν ειναι λογικη αυτη που εχουν οσοι σου λενε περιμενε να ξαναγυρισει.

Senior Member
    κοπελα μου ηρεμησε καταρχην.εισαι πολυ νεα κ ειναι η πρωτη φορα που σου συμβαινει αυτο κ ειναι λογικο να μη μπορεις να το διαχειριστεις.μια δοκιμασμενη σε μενα συνταγη ειναι να αφησεις τα γιατι κ να επικεντρωθεις στη καθημερινοτητα σου κ πως μπορεις να τη κανεις πιο ομορφη.ασχολησου με τα χομπυ σου.βγες με φιλες.κανε πραγματα που σου αρεσαν κ δεν εκανες τοσο καιρο.

τωρα απο τα λιγα που ειδα στα μηνυματα υπαρχει περιπτωση να εφυγε επειδη βρηκε αλλη.επειδη θελει να βρει αλλη.επειδη απλα παγωσε μαζι σου.επειδη καταλαβε πως του αρεσουν οι αντρες.θες να σου πω αλλους χιλιους πιθανους λογους για τους οποιους μπορει να εφυγε?εγω νομιζω δεν εχει νοημα.εφυγε.αν δε γυρισει ο λογος ειναι αδιαφορος.συνεχιζεις τη ζωη σου.σιγα σιγα θα φυγει η καψουρα κ σιγουρα κατι νεο θα βρεθει στη ζωη σου κ θα περνας παλι ομορφα.ισως κ καλυτερα απο πρωτα.

αν γυρισει τοτε ο λογος που εφυγε ειναι σημαντικος.γιατι αλλα τα δεδομενα αν εφυγε επειδη βρηκε αλλη, αλλα αν εφυγε επειδη ηθελε ενα διαλλειμα.σε καθε περιπτωση το οτι εφυγε ειναι μειον του.εσυ θα κρινεις ποση αρνητικη βαθμολογια θα του βαλεις αναλογα το λογο που εφυγε.γιατι με πολλους αρνητικους ποντους μενεις μετεξεταστεος.παρολα αυτα αν γυρισει θα εχεις την ευκαιρια να εξηγηθειτε κ να μαθεις την αληθινη αιτια κ ποσο μετανιωσε που εφυγε.

οπως κ να χει μην ασχολεισαι.ζησε τη ζωη σου.ισως κ να γυρισει ισως κ οχι.αν γυρισει πετυχαινεις αυτο που θες τωρα.αν δε γυρισει γλυτωσες απο εναν ''λιγο'' συντροφο.ολα αυτα οσον αφορα τα δικα του λαθη που εγιναν η αιτια να αποτυχει η σχεση σας.σοτ μεταξυ κανε την αυτοκριτικη σου ωστε να δεις τα δικα σου λαθη.γιατι σιγουρα καποια θα εχεις κανει.αν ηταν τοσο σημαντικα ισως να του εδωσες αφορμη ωστε να φυγει.κ δυστυχως αν δε τα δεις με καθαρη ματια θα τα επαναλαβεις κ στο μελλον κ θα εχεις σαν αποτελεσμα την ιδια καταληξη

ναι εχετε δικιο σε ολα. τα ξερω ολα αυτα που μου λετε οπως επισης ξερω κ εχω εικονα για το πως θελω τη ζωη μου. το θεμα ομως ειναι η καρδια μου που τον ζηταει. τα βραδια που υποφερω κ δεν μπορω να κοιμηθω. τις μερες που τρεμω να βγω απο το σπιτι, τις μερες που νιωθω πως δεν εχει τιποτα νοημα στη ζωη μου πια, οτι τιποτα δεν μπορει να μου δωσει πισω το χαμογελο μου. αυτες τις μερες θα εκανα τα παντα για να ηταν διπλα μου. παντα ηταν εδω, ακομα κ οταν ελειπε. μου λειπει. δεν μπορω να πιστεψω πως αυτη τη φορα ειναι οριστικο αν κ ξερω πως θα επρεπε να το πω εγω το τελος. ναι εχω κανει λαθη. δεν επρεπε καποιες φορες να του συγχωρεσω καποια μικρο παραστρατηματα, δεν επρεπε να ειμαι εκει παντα κ να τον κανω να νιωσει τοση ασφαλεια, δεν επρεπε να ειμαι εκει κ να τον περιμενω στα ταξιδια του. δεν επρεπε να του το κανω τοσο ευκολο να με αφησει.

Senior Member
    χωρισα κ εγω καποτε.πιο μεγαλος απο σενα.με περισσοτερες εμπειριες.κ σε σχεση σαφως λιγοτερο σημαντικη απο τη δικη σου.εκανα μηνες να κοιμηθω ομορφα βραδυ.εκανα καθε μερα ωραια πραγματα που μου αρεσαν ανεκαθεν κ τιποτα δε με γεμιζε πια.τιποτα δεν ειχε πια νοημα στη ζωη μου.τιποτα δε πιστευα πως θα μου δωσει το χαμογελο μου.ετσι περνουσαν οι μηνες.με μπολικο αλκοολ κ τσιγαρα.εβγαινα επειδη δεν αντεχα σπιτι.γυρναουσα σπιτι επειδη ενιωθα ασχημα εξω.ωσπου μια μερα σε μια απο εκεινες τις νεκρες εξοδους ενας φιλος εφερε στη μεγαλη παρεα που ημασταν την αδερφη της γυναικας του.μια ομορφη κοπελα που ολη την ωρα χαμογελουσε.δε μου εριξε ματια αλλα ειχα εντυπωσιαστει απο το ποσο καλοσυνατη φαινοταν.τη διεκδικησα (με τη βοηθεια του φιλου μου) κ λιγες μερες μετα γιναμε ζευγαρι.απο τοτε εχουν περασει 4,5 χρονια που ειμαστε μαζι....βλεπεις πως αλλαζει σε μια μερα η ζωη?

πολυ αισιοδοξο το μηνυμα σου. εχει ελπιδα μεσα. μακαρι να φτιαξουν κ για εμενα τα πραγματα. δεν μου αρεσει να ειμαι ετσι. δεν μου αρεσει να μην μπορω. θελω να ζησω κ να ερωτευτω ξανα. θελω να γινω καλα....

Page 3 of 3 FirstFirst 123