Results 16 to 26 of 26
Thread: Δεν έχω ζωή...
-
03-11-2015, 00:15 #16
- στον κοσμο της βοηθειας προς τους αλλους
Οκ εχεις βρει το προβλημα .....λογικα και την λυση βαση του ποστ σου
Τωρα αυτο περι σεξ ναι οι αντρεςσκεφτονται πολυ το σεξ αυτο ομως δεν σημενει οτι δεν το σκεφτονται και οι γυναίκες η τουλαχιστον καποιες στο βαθμο που το σκεφτονται οι αντρες....
Για τα συγκεκριμενα σαιτ δεν.μου πεφτει λογος καθως δεν εχω επιγνωση
Ελπιζω να λυσεις το προβλημα σου το συντομοτεροΕαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα
- 03-11-2015, 02:12 #17
Γειά σου off line! Εάν υπήρξε στην παιδική σου ηλικία παρατεταμένη σεξουαλική παρενόχληση από στενό συγγενικό σου πρόσωπο καλό θα ήταν να βρεις έναν πολύ καλό ψυχολόγο και να αρχίσεις ψυχανάλυση. Ίσως το μπλοκάρισμά σου, η χαμηλή αυτοεκτίμηση και το "σαμποτάρισμα" που κάνεις ουσιαστικά στον εαυτό σου να οφείλεται σε αυτήν την τραυματική εμπειρία του παρελθόντος. Θα πρέπει αυτό το θέμα να λυθεί οριστικά μέσα στην ψυχή σου γιατί να ξέρεις οτι πολλοί άνθρωποι που έχουν υποστεί τέτοιου είδους κακοποίηση έχουν την τάση να αυτομέμφονται και να αυτοτιμωρούνται. Μην διστάζεις να πας, από τη στιγμή μάλιστα που έχεις και την οικονομική δυνατότητα, αφού εργάζεσαι.
Επίσης, γράφεις οτι δεν έχεις παρέες, ωστόσο έχεις μερικούς φίλους. Καλό είναι να τους παίρνεις κανένα τηλέφωνο να τα λέτε, δεν χρειάζεται να περιμένεις να σε πάρουν εκείνοι. Και μόνος αου μπορείς να βγαίνεις καμιά βόλτα. Κι εγώ που είμαι παντρεμένη, επειδή ο άντρας μου έχει βαρειά κατάθλιψη και δεν έχει όρεξη να βγαίνει αλλά ασχολείται μόνο με τον κήπο, πολλές φορές βγαίνω μόνη μου, πάω στο θέατρο, στον κινηματογράφο, σε μουσεία, σε εκδηλώσεις, σε συναυλίες και τις Κυριακές το πρωί στο Θησείο βόλτα και για καφέ, μόνη μου! Συνηθίζεις και μετά σου αρέσει κιόλας!
03-11-2015, 13:42 #18
Έχεις δίκιο ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ. Θα ήταν καλό που και που να βγαίνω και μόνος. Νοιώθω άβολα να το κάνω, αλλά πρέπει. Από το να βγω με παρέα που δε με γεμίζει, καλύτερα μόνος. Εδώ στην Αθήνα υπάρχουν ελάχιστα άτομα...συνήθως τους παίρνω εγώ τηλέφωνο, αλλά το κάνω σπάνια. Δύο από αυτούς είναι gay. Δεν είναι εύκολο γιατί μεταξύ των gay υπάρχει συχνά μια υποσυνείδητη ερωτική έλξη. Ένας από αυτούς που τον συμπαθώ πολύ μου είχε πει στο παρελθόν ότι ενδιαφέρεται ερωτικά για εμένα, ενώ εγώ τον βλέπω μόνο φιλικά. Επομένως, δεν είναι εύκολο να με δει μόνο ως φίλο...Εκτός αυτού, έχει σχέση τώρα, οπότε έχει και παραπάνω λόγους να είναι κάπως απόμακρος.
Όσο για το ψυχολόγο...το ξέρω ότι χρειάζεται, αλλά δεν θέλω να κάνω πειραματισμούς. Μακάρι να είχα τη σιγουριά της επιλογής κάποιου που θα είναι κατάλληλος για εμένα. Αυτό, φυσικά, δεν είναι εφικτό. Πρέπει να πειραματιστώ, να κάνω πρώτα κάποια "αποτυχημένα" ραντρεβού μέχρι να βρω τον κατάλληλο. Επίσης, δυσκολεύομαι να επιλέξω τη ψυχοθεραπευτική προσέγγιση που θα μου ταίραζε. Έχω μια θετική προδιάθεση προς τη ψυχοδυναμική θεραπεία ή τη ψυχανάλυση, αλλά δεν μπορώ να ξέρω. Άσε που το κόστος είναι πολύ υψηλό!
03-11-2015, 16:16 #19
Εγώ προτείνω να κάνεις μια προσπάθεια, τώρα οι ψυχολόγοι έχουν ρίξει τις τιμές τους, αλλά θα μπορούσες να κάνεις και δύο συνεδρίες το μήνα αντί για τέσσερις. Έκανε παλιά μια φίλη μου με κατάθλιψη και βοηθήθηκε. Ο άντρας μου πάλι είναι αρνητικός, αλλά 8 χρόνια τώρα με τα φάρμακα δεν είδαμε κανένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Απλά, τώρα αν δεν τα πάρει νιώθει άσχημα. Ίσως βέβαια αν δεν τα έπαιρνε να χειροτέρευε, δεν ξέρω...
03-11-2015, 17:21 #20
Καλησπέρα οφλάιν δεν είσαι ο μόνος που σου συμβαίνουν όλα αύτα και εγώ είχα κάπια κίλα παραπάνω άλλα πήγα σε γυμναστήριο..
πήγενε σε γυμναστήριο για να βελτιώσεις τη φύσικη σου κατάσταση και συμφωνώ και εγώ να πηγαίνεις σε γκέι μπαρ για να μήλισεις σε κανένα..
03-11-2015, 17:31 #21
δεν το ξερουμε οτι τα πρωτα ραντεβου σου θα ειναι αποτυχημενα. μπορει εξ αρχης να σου αρεσει ο ψυχοθεραπευτης και να βοηθαει.
αν δεν εχεις χρηματα, μπορεις να δοκιμασεις τις δωρεαν δομες , οπως τα κεντρα ψυχικης υγειας.
το γεγονος οτι επιλεγεις ωραιους "υποψηφιους" συντροφους, δεν το θεωρω απαραιτητα κατι αυτοκαταστροφικο.
ο καθενας ερωτευεται οτι τον ελκει και αισθητικα. το οτι δεν εισαι εμφανισιμος (αν δεν εισαι) δεν συνεπαγεται οτι ερωτευεσαι μη εμφανισιμους ανθρωπους. τι σχεσηε χει το ενα με το αλλο?
απλα τυχαινει κατα την γνωμη μου.
θα το διαπιστωσεις αν αλλαξεις οτι σε ενοχλει επανω σου. υποθετεις οτι αν βελτιωσεις την εμφανιση σου θα σε ελκουν οι λιγοτερο εμφανισιμοι?
03-11-2015, 18:43 #22
Συμφωνώ με αυτό που λες, δεν υπάρχουν νόρμες για τον τρόπο που ερωτεύεσαι και για το τί επιλέγεις ως αντικείμενο του πόθου σου. Απλά είναι εύκολο να σε κατακρίνουν αν επιθυμείς άτομα που δεν είναι στα "κυβικά" σου. Αν πχ τολμήσω σε ένα gay site να βάλω εικόνα προσώπου ή σώματος και μου στείλει κάποιος που δεν με ελκύει, είναι πολύ εύκολο αν του απαντήσω αρνητικά να μου κάνει πικρόχολα σχόλια για τις απαιτήσεις μου και την εμφάνισή μου. Και με φίλους το ίδιο ισχύει. Θα σου πει ο άλλος οτι δεν θα έπρεπε να ζητάς τόσο πολλά αν και εσύ δεν μπορείς να τα προσφέρεις. Και καταλαβαίνω ότι αυτό που λένε είναι λογικό...άλλωστε, δεν ζητάω, συμβιβάζομαι με την ιδέα οτι δεν αξίζω. Αν βελτιωθεί κάπως η εμφάνισή μου δεν πιστεύω να αλλάξει καθόλου η επιθυμία μου. Είναι καθαρά αισθητικό κριτήριο. Απλά, ίσως να αγαπάω περισσότερο τον εαυτό μου και έτσι θα νοιώθω πιο άνετα όντας με κάποιον που με ελκύει. Πάντως, επισημαίνω και πάλι ότι είναι λάθος να εστιάζει κανείς σε μια επιφανειακή αλλαγή πχ στην εμφάνιση, αν δεν μπορέσει να στρώσει το μέσα του. Η αρνητική εικόνα που έχω για τον εαυτό μου είναι τέτοια ώστε ακόμη και αν βελτιωθώ αρκετά εμφανισιακά, πάλι θα εστιάζω σε σημεία που δεν αλλάζουν ή που δεν θα είναι όπως θα θέλω...
03-11-2015, 19:03 #23
ειναι φαυλος κυκλος , οφλαιν.
εχεις πεισθει οτι δεν αξιζεις και αφηνεις το εξω σου να συμβαδισει με το μεσα σου. με την πεποιθηση σου οτι δεν αξιζεις δηλαδη.
πρεπει να σπασεις τον κυκλο.
αν γινεις οπως θελεις, στον πορεια ισως πεισθεις οτι αυτο σου αξιζει να εισαι, γιατι αξιζεις.
δενε χει σημασια αν εκανε η κοτα το αυγο η το αυγο την κοτα. καπως πρεπει να σπασει ο φαυλος κυκλος.
αν δεν μπορεις να νοιωσεις αξιολογος, φιαξε οτι δεν σου αρεσει και ασε αυτο να σε πεισει οτι αξιζεις.
το καλυτερο θα ηταν το αντιστροφο, γιατι αυτο ειναι το αληθινο. ΑΞΙΖΕΙΣ και γι αυτο σου αξιζει και η καλυτερη εμφανιση, αλλα αφου κατι δεν πηγε καλα και δεν μπορεσες να το πιστεψεις τι να γινει.... καντο εστω και αντιστροφα..
03-11-2015, 19:08 #24
Πάντως, προσπάθειες κάνω επανειλημμένα, τόσο με τη διατροφή, όσο και με το γυμναστήριο. Και απόψε γυμναστήριο θα πάω. Αλλά με βάση την εμπειρία μου κάνω κύκλους. Κρατάω γερά ένα διάστημα, αλλά επειδή οι βελιτώσεις στην εμφάνιση και στη ζωή μου δεν είναι άμεσες, καταλήγω μετά από 2 εβδομάδες-1 μήνα να τα παρατάω για ένα διάστημα και να ξαναρχίζω μετά. Δεν είμαι συναισθηματικά δυνατός για να το καταφέρω. Καιαυτό επειδή είμαι γενικότερα μόνος, χωρίς ένα υποστηρικτικό κύκλο ανθρώπων.
03-11-2015, 19:15 #25
το καταλαβαινω, γι αυτο σου λεω οτι ειναι η αντιστροφη διαδικασια αυτη, αλλα αν το πετυχεις θα κανει καλο.
η σωστη διαδικασια ειναι ενα υποστηρικτικο περιβαλλον κι ενας θεραπευτης που θα σε βοηθησουν να καταλαβεις την αξια σου, να αντιπαρελθεις την κακοβουλη μαζα, να την ξεχωρισεις απο τους αξιολογους ανθρωπους τους οποιους και θα υπολογιζεις και να αλλαξεις και το εξω και το μεσα και οτι σε ενοχλει...
αν ασχοληθεις μονο με το εξω σου, θα νοιωθεις αστηριχτος και ευαλωτος οπως νοιωθεις και τωρα και οπως ειπε ςκαι πριν, πιθανα παντα θα βρισκεις κατι για να στραβωνεις.
καταληγουμε στο οτι ειναι ζωτικο να βρεις στηριξη κι εναν καλο θεραπευτη..
03-11-2015, 19:40 #26
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ
22-06-2025, 19:40 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία