Με έκραξε μια φίλη για το πολύ αλκοόλ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 48
    Senior Member
    Χαχα Έλις, άμα ήξερα να πίνω δεν θα είχα τέτοιες έννοιες να θέλω να μοιράζομαι..
    Ρέα, έχω δει τα μούτρα μου στον καθρέφτη και ήμουν κακάσχημος, και μάλιστα (τρομάρα μου) όταν πίνω κολλάω και σε καμιά κοπελίτσα και μετά αναρωτιέμαι γιατί με απορρίπτει. Άμα δω ολόκληρο βίντεο με το χάλι μου μάλλον θα το κόψω κατευθείαν το ρημάδι..
    Μνημόνιο, οι μπάφοι σε συνδυασμό με το αλκοόλ είναι που με κάνουν να το τερματίζω. Έτσι, περιορίζω το συνδυασμό τους σε 1-2 φορές τη βδομάδα (το καλοκαίρι που είχα άδεια και την έβγαζα κάθε βράδυ στο μπαλκόνι το ξέσκισα). Τις άλλες μέρες θα πιω τέσσερα πέντε κρασιά..

Senior Member
    4-5 κρασια (ελπιζω οχι σε νεροποτηρα) δεν ειναι και λιγο σε καθημερινη βαση.. αρα λοιπον εχεις καθημερινα την αναγκη για καταναλωση αλκοολ . Χαλαρωνεις ετσι ? Δεν μπορεις να κοιμηθεις αλλιως? Δεν λειτουργεις χωρις αλκοολ? Τι απο ολα αυτα?

Quote Originally Posted by tak71 View Post
    Αυτό το αναφέρω ως παρένθεση, μιας κι έχω διαβάσει και άλλα σχετικά ποστ, προς τους φίλους που αισθάνονται "μια φορά αλκοολικοί, για πάντα αλκοολικοί". Αυτό, εκτιμώ, σε τραβάει πίσω σε άλλα θέματα. Είναι, δηλαδή, όλη η προσπάθεια στο να μην πιεις και όταν το καταφέρνεις αισθάνεσαι "δικαιωμένος" που έχεις καταφέρει τον σημαντικότερο, όπως νομίζεις, στόχο της ζωής σου, με αποτέλεσμα στα άλλα να μένεις πίσω.
    Υποτιθεται το πιωμα γινεται για να "παγωσει" σκεψη-συναισθημα-χρονος. Συνεπως η αποχη απο το αλκοολ φαινομενικα κραταει καποιον πισω, ουσιαστικα ομως σε σπρωχνει να ξανα μπεις στο παιχνιδι χωρις το μουδιασμα... αρα επανεκιννηση εαυτου με νεους κανονες.

Η φιλη σου ειπε πως ηταν σαν να ηθελες το κακο σου...
    εσυ διαφωνεις ή πιστευεις πως εχει μεσα μια δοση αληθειας?
    "Make sure your worst enemy isn't you"

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Έχεις (σχεδόν) τα διπλάσια μου χρόνια,οπότε το να σου έδινα ΕΓΩ συμβουλή,θα ακουγόταν κάπως.
    Πιστεύω όμως ότι οι υπερβολικές ποσότητες αλκοόλ,δεν είναι ότι καλύτερο για τον οργανισμό του ανθρώπου.Φυσικά παίζουν ρόλο και οι αντοχές σου...
    Έχω καταναλώσει και εγώ μερικές βραδιές,αξιοσημείωτες ποσότητες αλκοόλ,αλλά συμπέρανα πως μόνο κακό στον εαυτό σου κάνεις.Και αυτό,το παρατηρείς στην διάθεση σου,το στομάχι σου,την κούραση σου κλπ.
    Γενικά,παν μέτρον άριστον.(Το θεωρώ απαράβατο κανόνα στη ζωή)!

Senior Member
    Μνημόνιο, δεν ξέρω, μάλλον με βοηθάει να χαλαρώσω. Δεν είναι ότι την ακούω, κάτι να πίνω με το τσιγάρο (το κανονικό) αργά το βράδυ που βλέπω τηλεόραση. Αν κάνω το λάθος και βάλω μουσική και ιδίως ρεμπέτικα που ακούω τον τελευταίο καιρό, με πήρε η κάτω βόλτα :p

Senior Member
    Costantly, όχι, δε νομίζω πως ήθελα το κακό μου, ασχέτως αν την άλλη μέρα ήμουνα κομμάτια. Εκείνη τη μέρα ήμουν πολύ ανεβασμένος με τα ξίδια και τα τσιγάρα και, κλασικά, η αντίδραση ήταν όσο περισσότερο πιώμα, τόσο περισσότερο ανέβασμα..

Senior Member
    Why, σωστό είναι αυτό που λες για το μέτρο..

Costantly, όχι, δε νομίζω πως ήθελα το κακό μου, ασχέτως αν την άλλη μέρα ήμουνα κομμάτια. Εκείνη τη μέρα ήμουν πολύ ανεβασμένος με τα ξίδια και τα τσιγάρα και, κλασικά, η αντίδραση ήταν όσο περισσότερο πιώμα, τόσο περισσότερο ανέβασμα..
    Σκεφτομαι πολλα τωρα, πινεις γιατι γουσταρεις μαγεια χαλαρωσης και συναισθηματικου τριπαρισματος ? εχεις καποια κλιση στις τεχνες ? εχεις κανει επιλογες συμβιβασμου στη ζωη σου πολλες και οταν πινεις νιωθεις πιο ελευθερος?
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Δοκιμασε να το κοψεις..Να πεις 10-15 μερες δεν θα πιω . Να δεις θα αντεξεις? Θα σκεφτεσαι μονιμως το αλκοολ αυτες τις μερες? Για δοκιμασε το.. Εκει θα καταλαβεις πολλα . Αν και εδω που τα λεμε πινεις αυτοκαταστροφικα .

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Why, σωστό είναι αυτό που λες για το μέτρο..
    Δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος,αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να το ελαττώσεις με κάποιον τρόπο.Όχι να το κόψεις,αλλά να το μειώσεις,ελάχιστα.
    Δηλαδή την επόμενη φορά που θα βγείς έξω για ''ξύδια'',πιες με μέτρο,και προσπάθησε να αντισταθείς στο να συνεχίσεις....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Δοκιμασε να το κοψεις..Να πεις 10-15 μερες δεν θα πιω . Να δεις θα αντεξεις? Θα σκεφτεσαι μονιμως το αλκοολ αυτες τις μερες? Για δοκιμασε το.. Εκει θα καταλαβεις πολλα . Αν και εδω που τα λεμε πινεις αυτοκαταστροφικα .
    Νομίζω πως είναι υπερβολικά δύσκολο να κόψει κάποιος το ποτό,έστω και για τόσες μέρες...
    Το ξέρω,από άτομο του κύκλου μου....Trust me...

Senior Member
    Costantly, γενικώς ανεβαίνω με τα ποτάκια.. Συμβιβασμούς δεν θεωρώ ότι έχω κάνει πολλούς, με την τέχνη δεν έχω καμία σχέση :cool:

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Νομίζω πως είναι υπερβολικά δύσκολο να κόψει κάποιος το ποτό,έστω και για τόσες μέρες...
    Το ξέρω,από άτομο του κύκλου μου....Trust me...
    Καθολου δυσκολο δεν ειναι .. Στον φιλο παραπανω το λεω γιατι ετσι θα καταλαβει την σχεση που εχει με το αλκοολ.
    Αλκοολισμος δεν ειναι να εισαι με μουσια , ψειρες και να τρεκλιζεις . Μπορει να εισαι καθηγητης , εισαγγελεας ή δεν ξερω εγω τι αλλο αλλα καθε βραδυ να εχεις αναγκη μια φιαλη ουισκυ.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Καθολου δυσκολο δεν ειναι .. Στον φιλο παραπανω το λεω γιατι ετσι θα καταλαβει την σχεση που εχει με το αλκοολ.
    Αλκοολισμος δεν ειναι να εισαι με μουσια , ψειρες και να τρεκλιζεις . Μπορει να εισαι καθηγητης , εισαγγελεας ή δεν ξερω εγω τι αλλο αλλα καθε βραδυ να εχεις αναγκη μια φιαλη ουισκυ.
    Θέλει όμως τεράστια προσπάθεια,για να το κόψεις....
    Δεν μπορείς να ξυπνήσεις ένα πρωί και να πεις ''το κόβω μαχαίρι''.Σταδιακά....
    Πόσο μάλλον αν δεις μπροστά σου,μια φιάλη...

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Θέλει όμως τεράστια προσπάθεια,για να το κόψεις....
    Δεν μπορείς να ξυπνήσεις ένα πρωί και να πεις ''το κόβω μαχαίρι''.Σταδιακά....
    Πόσο μάλλον αν δεις μπροστά σου,μια φιάλη...
    Αν υπαρχει πραγματι θεμα αλκοολισμου το σταδιακα δεν παιζει.. Ειναι σαν να λες σε διψασμενο μην πιεις ολο το νερο αλλα 3 γουλιες μονο .

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast