θα γυρίσει ? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 79
    Senior Member
    Τι ηλικια εχεις εσυ κι αυτη?

Member
    24 και 26 εγω

Senior Member
    Πολυ μικρη... και εσυ επισης. Αλλαζει το πραγμα , οχι για τον τροπο που σου φερθηκε , αλλα η ηλικια της εχει ελαφρυντικα .

Senior Member
    1.Ισως να μην σε αγαπαει,ισως και να σε αγαπαει αλλα λιγοτερο απο οσο χρειαζεται.
    2.Δεν γινεται να τα ξεχασε.
    3.Μπορει και να σε εχει χεσμενο αλλα καπου θα σε σκεφτεται.

Γενικα οτι και να σου πει καποιος απο εδω δεν ειναι σιγουρο οτι θα πεσει μεσα.

Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Πολυ μικρη... και εσυ επισης. Αλλαζει το πραγμα , οχι για τον τροπο που σου φερθηκε , αλλα η ηλικια της εχει ελαφρυντικα .
    Φιλη μου δεν ξερω αν εχει ελαφρυντικο ξερω σιγουρα οτι και οι δυο θελαμε σοβαρα πραγματα και τα ειχαμε συζητηση απο καιρο τωρα εγω πιστευω οτι κατι της αλλαξε γνωμη η καποιος την παρεσυρε να πω καλυτερα..
    Επισης κατι σημαντικο που παρελειψα να πω οταν ειχε γυρισει απο τις διακοπες το εβλεπες οτι ηταν αλλη ,καμια σχεση νε αυτην που ηξερα πλεον ηταν τρομερα ονειροπολα και με ολα αυτα που ελεγε οτι θα κανει μονο που δεν μου ειπς οτι θα παει στο φεγγαρι.
    Δεν ξερω αν φταιω εγω γιατι παντα μετρουσα αυτα που ελεγα και οτι μπορουσα να δωσω εδινα δεν τις εταζα λαγους και λοιπα..

Member
    Quote Originally Posted by pngts View Post
    1.Ισως να μην σε αγαπαει,ισως και να σε αγαπαει αλλα λιγοτερο απο οσο χρειαζεται.
    2.Δεν γινεται να τα ξεχασε.
    3.Μπορει και να σε εχει χεσμενο αλλα καπου θα σε σκεφτεται.

Γενικα οτι και να σου πει καποιος απο εδω δεν ειναι σιγουρο οτι θα πεσει μεσα.
    Αυτο ειναι σιγουρο απλα η εμπειρια και οι γνωμες για εμενα μετρανε γιαυτο και ρωτω

Member
    1 γιατι με εχει κανει μπλοκ εφοσον δεν την ενοχλησα στο φμπ και γενικα δεν εμπαινα στο δικο της
    2 αφου της ειχα πει οτι αν ποτε με χρειαστει να μου πει.η απαντηση της ηταν εγω χωριζω οριστικα αλλα αν ποτε της λειψω θα με παρει.Αν οντως με ειχε σκεφτει δεν θα εστελνε ενα μηνυμα ; μηπως περιμενει παλι εμεν να κανω κινηση ;

Senior Member
    Νομιζω θελει να σε ξεχασει και γιαυτο αντεδρασε ετσι.

Member
    Quote Originally Posted by pngts View Post
    Νομιζω θελει να σε ξεχασει και γιαυτο αντεδρασε ετσι.
    Και εγω αυτο σκεφτηκα γιατι δεν βρισκω αλλο λογο επισης πιστευω οτι και οτι εκατσε τοσες μερες διακοπες και γενικα εκοψε καθε επαφη η βρηκε αλλον νομιζω το εκανε για να με ξεχασει ποιο ευκολα...
    Και οταν με χωρισε της ειπα δεν θελεις να βγουμε εστω για καφε και μου ειπε ειναι νωρις ακομη γιατι εγω σε ξεπερασα αλλα εσυ οχι τωρα δηλαδη την εποασε η καλοσυνη η απλα δεν με ξεπερασε οθτε αυτη ασχετα τι με ειπε ...
    Ισχυει κατι τετοιο ;

Senior Member
    Που να ξερω.Η λογικη λεει οτι δεν γινεται να σε εχει ξεπερασει αλλα ποιος ξερει.

Member
    Οποτε αν παρουμε τα πραγματα με την λογικη και υποθεσουμε οτι δεν με εχει ξεπερασει, το καλυτερο ειναι να την αφησω οπως ειναι στη ησυχια της και να μην την ενοχλησω αν δεν το μετανιωσει μονη της ..παρα να εποικοινωνησω πρωτος σωστα ;

Senior Member
    αφου σε παρατησε ετσι μετα απο 5 χρονια σχεσης θες να γυρισει?για πιο λογο,να γυρισει να κανει τι?απλα θα ξεφτιλιστει κιαλο.(εγω θα μαθαινα που θα εβγαινε κανενα βραδυ με τον δικο της και θα πηγενα και εγω με ενα φυλο θα καθομασταν θα πιναμε τα ποτακια μας και μετα απο καμια ωρα θα ρωτουσα κανενα σερβιτορο ή στο μπαρ τι λογαριασμο εχουν κανει,θα μαζεβα οπως λεμε και στο χωριο μου μια χλεπα απο τα βαθυ της ψυχης μου θα πηγενα θα ελεγα κερασμενα απο μενα και θα την εφτυνα μεσα στα μουτρα και θα εφευγα σαν κυριος).αλλα απο μερια της δικιο εχει αφου "βαρεθηκε" και σε χωρισε απλος το εκανε με λαθος τροπο...
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Member
    Παιδια γνωριζω οτι δεν πρεπει ν την δεχτω, αλλα εχω τους λογους μου να τη θελω να γυρισει γενικα αυτο που ζητω να μαθω ειναι πως θα τηννκανω να γυρισει ποιο γρηγορα και ζωρις να εμπλακω αμμεσα ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by car View Post
    Παιδια γνωριζω οτι δεν πρεπει ν την δεχτω, αλλα εχω τους λογους μου να τη θελω να γυρισει γενικα αυτο που ζητω να μαθω ειναι πως θα την κανω να γυρισει ποιο γρηγορα και ζωρις να εμπλακω αμμεσα ...
    μαλλον εννοεις οτι θελεις να μαθεις ΑΝ μπορεις να την κανεις να γυρισει.
    προσωπικη γνωμη, ΔΕΝ μπορεις να γυρισεις καποιον που ειναι αλλου και δεν σε ποθει και νομιζω οτι τετοια ειναι η περιπτωση της, ασχετως που οπως ειπαν κι αλλοι, σου συμπεριφερθηκε ασχημα και για μενα, πονηρα.

Banned
    ειστε νεοι ακομα.. αφου δεν εκανε το βημα να προχωρήσετε σε πιο επισημη σχεση.. είναι χαμενη περιπτωση

ισως όταν περασει ο καιρος αν ειστε ακομα ελευθεροι και την κουρασουν τα χρονια και οι ''αγαπες'' ισως τοτε να ξανασμίξετε

αλλα τοτε θα ειστε και 2 αλλοι ανθρωποι

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast