Results 31 to 45 of 79
Thread: θα γυρίσει ?
-
04-11-2015, 19:02 #31
Ελεγα αν οντως δεν με εχει ξεπερασει ... Για να την κανω να γυρισει να αρχισω να βγαινω συνεχεια μπροστα της πχ. Να βγαινω οπου βγαινει η να παω στα μερη που συχναζει.. Τι λετε ;
Καποια κοπελα μου ειχε πει πως αν εχω και καμια μαζι μου τοτε θα ζηλεψει και ειναι σιγουρο πως θα με μιλησει ... Συμφωνειτε ;
- 04-11-2015, 19:24 #32
Μαλλον κάτι παίχτηκε εκει στις διακοπές.....κανενας της πήρε τα μυαλά ή καμια φιλη της της έκανε πλύση εγκεφάλου.....
Γενικά θέλει εμπειρίες προφανώς και επίσης βαρέθηκε κιόλας....ισως επειδή της έδινες πολλα και ήσουν υπερβολικα καλό μαζι της αυτο να την έκανε να ξενερώσει....γενικα αν δεν υπάρχει και λίγη ενταση στη σχέση δεν λέει....
Δεν νομίζω να γυρίσει, τσαμπα περιμένεις πάντως.....εχω δει πολλές τέτοιες περιπτωσεις και ξέρω και από προσωπικη πείρα την καταλειξη που θα έχει....
Επίσης οσο την κινηγας τόσο θα σε έχει γραμμένο.....αν θες να δεις έστω και λίγο αν ενδιαφέρεται, που δεν νομίζω, αν την δεις σε κανένα μαγαζί μην της δώσεις καμια απολύτως σημασία....εκει μονο κάτι μπορεί να γίνει αλλα και πάλι οι πιθανότητες ειναι ελάχιστες....
Να σε ρωτήσω κάτι? Τσακωνοσασταν καθόλου? Εσυ δλδ υσακωνοσουν μαζι της ή μονο αυτή σου έβαζε καυγάδες?
04-11-2015, 19:29 #33
Όσο γιαυτο που λες παραπάνω το θεωρώ άκυρο τελείως διότι πόσο θα σου άρεσε εσένα αν γύριζε απο εγωισμό και ζήλια?! Δεν είναι όμορφο.....
Άσε που και πάλι δεν νομίζω να γίνει κάτι....
Ίσως και να γινόταν μονο αν σε έβλεπε να αλλάζεις....σκεψου αν πρέπει να αλλάξεις κάτι όπως στον χαρακτήρα ή στην εμφάνιση...
Αλλα και πάλι δεν σου αξίζει κατά τη γνωμη μου...
04-11-2015, 19:56 #34
04-11-2015, 20:00 #35
Ναι εχω αλλαξει και οταν με ειδε αφου γυρισε απο τις διακοπες επαθε τη πλακα της γιατι μου ειπε κοιτα ποσο καλοσου εκανε ο χχωρισμος εσενα αλλαξες και ομορφυνες ενω εγω εμεινα στα ιδια... Αλλα επειδη ειχα νευρα απο το χωρισμο και επειδη ετσο οπως με χωρισε δηλαδη της ειπα εσυ παλι νομιζω οτι παχυνες. Και δεν της αρεσε και εφυγε λογικο αλλα επρεπε καπωςνα τις την πω δεν μπορουσα αλλο ..
Γενικα εχω αλλαξει εμφανιση απο τοτε κουρεμα ρουχα και γυμναση ...
04-11-2015, 20:03 #36
Παιδια σας ειπα οτι υπαρχουν καποιοι λογοι που θελω να γυρισει, οσο αν αξιζει γνωριζω και παλι οτι δεν αξιζει αλλα θελω να την κανω να ερθει μετανιωμενη.. γιαυτο σας ρωτω τι κινησεις μου προτινετε να κανω κατα την γνωμη σας;
04-11-2015, 21:10 #37
Ωραία καταλαβαινόμαστε τώρα.....γτ δεν ήξερα ακριβώς τι ζητάς...λοιπον μες απο πολλές περιπτωσεις που έχω δει θα σου πω ενα πράγμα....
1) Να φαίνεται σε όλους οτι έχεις αλλάξει, να κυκλοφορείς με άλλο αέρα ρε παιδί μου...αερα ανανέωσης και όχι πικρας
2) Θα πρέπει να φανεί οχι οτι δεν την θες καθόλου αλλα οτι εντάξει τα καταφέρνει και χωρίς αυτή και οτι υπάρχουν και αλλου πορτοκαλιές....δλδ όσο αυτή ξέρει και μαθαίνει οτι εσυ την γουστάρεις ακομη τρελα τόσο θα ξενερώνει....παιξε το λοιπόν και συ λιγο σκληρός
3) Αν βρεθείτε σε μαγαζί μην της δίνεις καμια σημασία και άσε κάποιο φίλο σου να βλέπει τις κινήσεις της.....αν θες βγες και με καμια φιλη σου αλλα οχι να το παίζει γκομενα το θεωρώ μαλακια
Γενικά λοιπόν αντί να το παίζεις ο καλό άντρας που ακόμη την αγαπά και θα την περιμένει οποτε θελήσει να ξαναγυρίσει , αντίθετα δείξεις αδιαφορία και αυτοβελτιωση τοτε κάτι μπορεί να γίνει......Αν και πιστεύω ότι έχει περάσει αρκετό διάστημα και είναι λιγο δύσκολο να γυρίσει αλλα ποτε δεν ξέρεις
Βέβαια να ξέρεις οτι αυτο που κανεις ειναι λάθος και θα σου κάνει περισσότερο κακό παρα καλο
04-11-2015, 21:48 #38
Κοίτα, αν της έχει πράγματι τελειώσει, ό,τι και να κάνεις δεν γυρίζει πίσω.
Το πολύ-πολύ να σε χρησιμοποιήσει για αποκούμπι αν κάποια στιγμή απογοητευτεί από κάποιον άλλον, εφόσον εσύ θα είσαι πρόθυμος.
Αλλά κι αυτό θα είναι παροδικό. Μέχρι κάτι καινούργιο να την συναρπάσει.
Στην ηλικία αυτή είναι αρκετά συνηθισμένη και αναμενόμενη η συμπεριφορά της, ήσασταν ερωτευμένοι, της πέρασε, θέλει να γνωρίσει κι άλλους.
Την καταλαβαίνω, γιατί έτσι ήμουν κι εγώ σ' αυτή την ηλικία.
Δεν είναι ότι θέλεις να πληγώνεις τους άλλους, απλά οι πειρασμοί είναι πολλοί και δεν συνειδητοποιείς πόσο ευαίσθητοι και ευάλωτοι είναι οι άντρες (ειδικά σε μικρή ηλικία).
Φοβάμαι ότι οι πιθανότητες να είστε ξανά καλά μαζί είναι ελάχιστες, καλύτερα να προσπαθήσεις να μην ασχολείσαι μαζί της.
04-11-2015, 23:07 #39
Συμφωνω μαζι σου σε πολλα αλλα
5 χρονια ηταν απλα ερωτευμενη μαζι μου ;
Εγω δηλαδη πως καταντησα να την αγαπω; αυτην δεν με αγαπησε ;
Μεχρι περυσι μου ελεγε φοβαμαι μην σε χασω και γιαυτο πρεπει να αραβωνιαστουμε και ξαφνικα της περασε ;
Η μονη λογικη εξηγηση ειναι οτι δεν με αγαπησε ποτε αλλιως θα νιαζοταν εστω και λιγο και θα εστελνε ενα μηνυμα να δει απλα αν ειμαι καλα αλλα τοσο αχαριστη που τοσες αναμνησεις και λοιπα τα πετσξε ολα ετσι απλα συγνωμη αλλα εγω δεν θεωρω οτι πρεπει να φας πολλα παλουκια για να κανεις την ζωη σου και ειδικα ποσο μυαλο θελει να μοιρσζεσαι με οποιον να ναι και να εχεις αναμνησεις οτι να ναι τεσπα αυτην ειναο η γνωμη μου.
Στο κατω κατω ειναι απλο για να γινει πριγκηπισσα φιλησε ενα βατραχο απλ , δεν χρειαστηκε να παει με ολους τους βρατραχους της λιμνης ελεος δηλαδη..
04-11-2015, 23:51 #40
Ποιοι ειναι αυτοι οι λογοι που λες οτι εχεις και θες να γυρισει?
05-11-2015, 00:11 #41
05-11-2015, 00:21 #42
Μα εκει ειναι ολη η υποθεση φιλε.
05-11-2015, 00:31 #43
Κατι το οποιο δεν εχω αναφερει γιατι δεν ξερω αν ειναι σημαντικο ...
Μετα απο λιγεςμερες που με χωρισε με βρηκε η μανα τη; τυχαια στο δρομο(γενικα παντα με πηγαινε και ειχα πολυ καλες σχεσεις εδειχνε οτι της αρεζα σας χαρακτηρας, δεν ξερω αν επιαζε θεατρο γιατι φαινοταν ειλικρινης) και με παρακαλουσε να τα ξαναβρω με την κορη της της ειπα βεβαια οτι αυτην δεν με θελει και αρχιζε να μου λεει διαφορα πως απο τοτς που γυριζς δεν την αναγνωριζει και ιτι εχει προβληματα συννενοησης μαζι της και μετα απο ολα αυτα αρχισε να κλαει γιατι μου ειπε οτι δεν πρεπει με τιποτα να χωρισουμε γιατι ειμαι καλος και τετοια. Εγω της ειπα οτι τελειωσε η υποθεση απο τη στιγμη που πηγε με αλλον αλλα αυτην επεμενε οτι θα την βαλει μυαλο και θα ξαναγυρισει κατι το οποιο δεν εγινε ποτε.
Τελικα απο οτι καταλαβ η μανα της με ειχε μεγαλυτερη εκτιμηση απο οτι η κορη ..
Δεν ξερω αν βοηθα σε κατι αυτο απλα το ειπα επειδη εγινε
05-11-2015, 01:21 #44
Κρυβεις πραγματα δεν γινεται κουβεντα ετσι.
05-11-2015, 08:15 #45
Λάθος διάγνωση
26-06-2025, 22:58 in Ψυχοφαρμακολογία