Ψυχίατρος-Ψυχολόγος/Πάτρα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Senior Member

Ψυχίατρος-Ψυχολόγος/Πάτρα

Γεια σας συμπάσχοντες-ουσες,

Σκέφτομαι να ξεκινήσω (ξανά) ψυχοθεραπεία. Έχω κάνει λίγες μόνο συνεδρίες,αλλά δεν είχα μείνει ικανοποιημένος.Να σκεφτείτε ότι οι συνεδρίες δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με όσα διαβάζω εδώ ότι κάνουν άλλα μέλη στις δικές τους.Επίσης,ο θεραπευτής ήταν μέσα στην ειρωνεία,σε βαθμό να σκέφτομαι ότι "δε μπορεί,κάπως όλο αυτό υπηρετεί τη θεραπεία",αλλά μάλλον ήταν ηλίθιος ο άνθρωπος.

Ψάχνω ψυχίατρο-ψυχοθεραπευτή κυρίως.Και ψυχολόγο,υπό την προϋπόθεση όμως ότι θα καταπιάνεται πραγματικά με την ΙΨΔ,γιατί πολλοί ψυχολόγοι ασχολούνται με light ζητήματα και παραβλέπουν άλλα.

Αν ξέρετε κάποιον στην Πάτρα,θα με βοηθούσατε.Δεν έχω ούτε τα χρήματα ούτε κυρίως τη διάθεση να κάνω άλλες δοκιμές (έχω επισκεφτεί δύο).Βαριέμαι να λέω τα ίδια. Έχω σκεφτεί και τις συνεδρίες μέσω Skype,προκειμένου να μη με περιορίζει η τοποθεσία,αν και δεν ξέρω αν είναι κατάλληλο.

Εγώ δεν μπορώ να στείλω πμ,γιατί νομίζω χρειάζεται να έχω κάνει αρκετά ποστ πρώτα.

Όσοι μπορείτε,στείλτε μου

Banned
    γεια .και εγω ψαχνω στην πατρα

Banned
    θα στειλεις σε 13 μυνηματα επιπλεον.

Και εμένα με ενδιαφέρει. Όποιος έχει να προτείνει ας στείλειpm.

Junior Member
    Ψάχνω και εγώ για ψυχίατρο στην Πάτρα για θέματα άγχους/αγοραφοβία.Όποιος γνωρίζει ας μου στείλει ένα μήνυμα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Banned
    δεν μπορω να σ στειλω προσωπικο μηνυμα
    Quote Originally Posted by thegreekguy View Post
    Ψάχνω και εγώ για ψυχίατρο στην Πάτρα για θέματα άγχους/αγοραφοβία.Όποιος γνωρίζει ας μου στείλει ένα μήνυμα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Banned
    επισης δν μπορω ν σ στειλβ κ εχω να προτεινω
    Quote Originally Posted by gdgreece View Post
    Και εμένα με ενδιαφέρει. Όποιος έχει να προτείνει ας στείλειpm.

Banned
    οι περισσότεροι ψυχιατροι π λενε ψυχοθεραπευτς δεν ειναι μονο γ απλες περιπτωσεις εμενα ο δικος μ αρνηθηκε ν μ στειλει οπουδηποτε αλλου γτ ειμαι βαρυ περιστατικο. και με εστειλε γ ενα ραντεβου στην αθηνα στον παπακωστα προεδρο γνωσιακης στην αμερικη αλλα δν εκανε μεσω σκαιπ σταματησαμε κ τελικα μετα απο ψαξιμο. μ. βρηκε μια που μπορω να πηγαινω ειναι κοινωνικη λειτουργος μελος της γνωσιακης συμπεριφορικης αλλα πολυ καλυτερη κ με ενεργεια απο ολες οσες εχω παει. ακομα βεβαια εχω παει 3φιρες δν εχω κανει γνωσιακη συμπεριφορικη κυριως. αλλα μιλαμε ωραια καλη ψυχολογος παω εκει κ ξεσκαω κ με. αναλυει θα της πω ομως αν ειναι να προχωρησουμε στο παρασυνθημα ο ψυχιατρος π βρηκα ριναι κορυφη μετα απο ψαξιμο. απο ενα παιδι π ειχε παει σε οοους στην πατρα εμαθα οποτε ελατε να σας πω κ εσας εγω απο ολους οσους μ ειπε κ απο τι μ ειπε πηγα σε αυτον ημουν μεταξυ αλλου ενα π ειναι γραμματεας του ξλη λειτουργος π πηγαινω αλλα ευτυχως διαλεξα τον δευτερο κ μ φαινεται φοβερος.