Ο τοξικός της σχέσης - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 52 of 52
    Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    μαλλον εχω χασει επεισοδια.. κανει σαν παλαβος?.. σιγουρα δεν εννοεις απλα και μονο το μυνημα ..εχει κανει κατι χειροτερο απο αυτο απο τοτε που χωρισανε?...
    Οχι δεν εκανα κατι. και προφανως δεν περιμενα απαντηση σε τιποτα απο τα δυο. ουτε απο το κληση ουτε απο το μυνημα. πολυ μισος βλεπω εδω μεσα... γιατι ετσι? ο αλλος μου ελεγε για εκδικηση. μαλλον δεν ειναι το σωστο μερος να στραφει κανεις τελικα το διαδικτυο/ Γεια σας παιδια καλα να περνατε!

Banned
    ε ναι... θα ακουσεις διαφορες απόψεις και απο εκει και περα θα φιλτραρεις ...μη νομίζεις, και εμεις ανθρωποι με προβλήματα ειμαστε...δεν ειμαστε ειδικοι, αλλα τις φορες που θες να μιλήσεις και να βγάλεις απο μέσα σου πράγματα, θα σε ακούσουμε πραγματικά..και αυτο εχει σημασια!.. τουλάχιστον εγω ετσι το βλέπω...και μονο που θα ασχοληθει ο αλλος μαζι μου...ότι και αν πει... ακομα και αν ειναι λάθος... εκτιμω το γεγονος ότι ενδιαφερθηκε.

Senior Member
    κι εσυ εκανες καλα που την πηρες αφου ετσι αισθανθηκες (και δεν την προσβαλες) κι εκεινη εκανε καλα που δεν σου απαντησε αφου δεν το ηθελε.
    μονος σου παραδεχεσαι ποσο ασχημα φερθηκες, σε εκεινην ομως δεν αναγνωριζεις το δικαιωμα να απομακρυνθει.
    μετα την αυτοκριτικη σου, ξεκινας να την κατηγορεις για τα 8 χρονια που αγνοησε κλπ κλπ κλπ.
    ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΓΝΟΕΙ. δεν σημαινει οτι ξεχασε, η δεν εκτιμησε τα καλα , σημαινει οτι ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ.
    πρωτος εσυ θα επρεπε να το αναγνωριζεις και να το σεβεσαι αυτο, αντι να ξεκινας απο την πισω πορτα τις κατηγοριες.

δεν ειναι κακο να τα ξαναβρειτε. απλα δεν γινεται με το ζορι, ουτε ειναι δεδομενο οτι θα γινει.
    προς το παρον δεν ΔΕΙΧΝΕΙ να συναντιεστε πουθενα.
    παρε τον χρονο σου κι εσυ, ασε κι αυτην στην ησυχια της.

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κι εσυ εκανες καλα που την πηρες αφου ετσι αισθανθηκες (και δεν την προσβαλες) κι εκεινη εκανε καλα που δεν σου απαντησε αφου δεν το ηθελε.
    μονος σου παραδεχεσαι ποσο ασχημα φερθηκες, σε εκεινην ομως δεν αναγνωριζεις το δικαιωμα να απομακρυνθει.
    μετα την αυτοκριτικη σου, ξεκινας να την κατηγορεις για τα 8 χρονια που αγνοησε κλπ κλπ κλπ.
    ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΓΝΟΕΙ. δεν σημαινει οτι ξεχασε, η δεν εκτιμησε τα καλα , σημαινει οτι ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ.
    πρωτος εσυ θα επρεπε να το αναγνωριζεις και να το σεβεσαι αυτο, αντι να ξεκινας απο την πισω πορτα τις κατηγοριες.

δεν ειναι κακο να τα ξαναβρειτε. απλα δεν γινεται με το ζορι, ουτε ειναι δεδομενο οτι θα γινει.
    προς το παρον δεν ΔΕΙΧΝΕΙ να συναντιεστε πουθενα.
    παρε τον χρονο σου κι εσυ, ασε κι αυτην στην ησυχια της.
    Εμ...δεν την κατηγορησα σε κατι ρε φιλε...πως το συμπερανες αυτο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Toxikos1994 View Post
    Ετσι λειτουργουν οι γυναικες δηλαδη? 8 χρονια και δηλαδη στα καπακια ξεχναμε ο ενας τον αλλο? ετσι παει?
    Εμ...δεν την κατηγορησα σε κατι ρε φιλε...πως το συμπερανες αυτο?
    σε αυτο αναφερομαι ρε φιλε (εγω ειμαι φιλη).
    γραφεις τοσα για να αναγνωρισεις που ησουν λαθος στην σχεση αυτη και στο καπακι λες αυτη την κουβεντα που υποννοει οτι ειναι τι? αχαριστη?

αφου δεν περνουσε καλα, η εκανε τον κυκλο της αυτη η σχεση για την ιδια, εφυγε η κοπελα.
    δεν της αναγνωριζεις το δικαιωμα να απομακρυνθει μετα απο ολα αυτα?
    πρεπει ντε και καλα να φταιει που δεν θελει πισωγυρισματα?

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σε αυτο αναφερομαι ρε φιλε (εγω ειμαι φιλη).
    γραφεις τοσα για να αναγνωρισεις που ησουν λαθος στην σχεση αυτη και στο καπακι λες αυτη την κουβεντα που υποννοει οτι ειναι τι? αχαριστη?

αφου δεν περνουσε καλα, η εκανε τον κυκλο της αυτη η σχεση για την ιδια, εφυγε η κοπελα.
    δεν της αναγνωριζεις το δικαιωμα να απομακρυνθει μετα απο ολα αυτα?
    πρεπει ντε και καλα να φταιει που δεν θελει πισωγυρισματα?
    ποτε ειπα πως φταιει? ποτε.

Senior Member
    ποτε ειπα πως φταιει? ποτε.
    νομιζω οτι παιζουμε με τις λεξεις.
    οταν ρωτας αν ετσι ειναι οι γυναικες και ξεχνουν, αυτο δεν υποννοεις? πρεπει να το πεις επι λεξει οτι φταιει σε κατι?
    στα ματια μου, κατηγορια ειναι αυτη.
    εσυ ισως το ειδες αλλιως.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234