Φάρμακα και αδυνάτισμα. Είναι εφικτό; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 63
    Senior Member
    εγω πιστευω το οτι ζουμε λιγοτερο ειναι οτι δεν κινουμαστε και κανουμε καταχρησεισ
    εγω τουλαχιστον με την κινηση ειδα διαφορα δηλαδη μπορει να ειμαι λιγο αργοκινητο καραβι
    αλλα περπαταω οποτε μπορω λεοφορειο δεν παιρνω ευκολα παω τσουκου τσουκου αλλα
    παω και μπαλλα παιζω αλλα ειμαι αργοσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    εγω πιστευω το οτι ζουμε λιγοτερο ειναι οτι δεν κινουμαστε και κανουμε καταχρησεισ
    εγω τουλαχιστον με την κινηση ειδα διαφορα δηλαδη μπορει να ειμαι λιγο αργοκινητο καραβι
    αλλα περπαταω οποτε μπορω λεοφορειο δεν παιρνω ευκολα παω τσουκου τσουκου αλλα
    παω και μπαλλα παιζω αλλα ειμαι αργοσ
    οι παικτες που εχουνε μυαλο εχουνε κωλο!
    Wenn du träumen kannst,kannst du tun!

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    εεε και εγω κανω γυμναστικη... ξεκινησα και ορειβασια! τι να κανω πηρα τα βουνα :)
    και εγω πηγα βουνο με ορειβατικη ομαδα γιατι μονος δεν παω ουτε βουνα ουτε θαλασσα,αυτη την στιγμη εχω λιγο υγρο στο γονατο πιστευω σε 15 μερες να ειμαι οκ.παπουτσια μπουφαν πηρες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Eγώ ήθελα να πάω γυμναστήριο αλλά δεν παίζει χρήμα...σκέφτομαι να κάνω σπίτι ότι μπορώ...και ο maus νομίζω έκανε βάρη.Είναι πολύ σημαντικό γιατί τονώνει κ την αυτοπεποίθηση και έχεις ενέργεια και δύναμη για δουλειά!!
    δεν χρειαζεται να πας γυμναστηριο.μαζικος αθλητισμος πανε κανε γρηγορο περπατημα στο σταδιο της πολης σου κανε λιγες καμψεις και κοιλιακους κρεμασου και σε κανενα μονοζυγο εαν αγορασεις και ενα λαστιχο ενδυναμωσης της ταξεως των 15 ευρω με μετρια σκληροτητα εισαι κομπλε θα βρεις παρα πολλες ασκησεις στο ιντερνετ για ολες τις μυικες ομαδες.και θα ειναι η προπονηση σου εξω οχι μεσα σε κλειστο χωρο.

Banned
    μποτακια ειχα πηρα ένα παντελονι fast dry.. θελω μια αδιαβροχη μεμβρανη να παρω τωρα.. μπουφαν εχω
    καλυτερα είναι με ισοθερμικο μεσα, φλις και μεμβρανη από πανω.. το μπουφαν είναι για πολύ κρυο...

πηρα και μπατον χα. τωρα την κυριακη θα κανουμε διασχιση χολομωντα από παλαιοχωρα μεχρι ταξιαρχη

Senior Member
    και εγω χρειαζομαι μπατον λογω εγχειρησεων στα γονατα πιστευω σε περιπου 15 χρονια που θα ειμαι 50 θα τον εχω ξεπερασει τον μαικλ τζακσον.εγω πηρα μποτακια σαλομον που πατανε πολυ καλα στο τερεν και ενα μπουφαν με επενδυση φλις και εξω αδιαβροχο διαπνεων.ευτυχως ητανε περσυνα και τα πηρα μισοτιμης.τωρα ενα παντελονι εμεινε χειμερινο να παρω και κανενα ισοθερμικο εχω ηδη ενα.χολομωντας ειναι ωραιο βουνο.και σειχ σου μπορεις να πας για κανενα γρηγορο μονοπατακι μεσα στην πολη.

Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Τα αντιψυχωσικα κοβουν 16,2 χρονια ζωης? γιατι?
    ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ .ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΥΣΤΑΘΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΚΙΟΛΑΣ....

Senior Member
    μποτακια ειχα πηρα ένα παντελονι fast dry.. θελω μια αδιαβροχη μεμβρανη να παρω τωρα.. μπουφαν εχω
    καλυτερα είναι με ισοθερμικο μεσα, φλις και μεμβρανη από πανω.. το μπουφαν είναι για πολύ κρυο...

πηρα και μπατον χα. τωρα την κυριακη θα κανουμε διασχιση χολομωντα από παλαιοχωρα μεχρι ταξιαρχη
    και μια τσαντα παρε κατα προτιμηση να εχει απο κατω αδιαβροχο καλυμμα.ο πετριδης εχει τεραστια ποικιλια σε ολα τα ειδη.

Banned
    από τον πετριδη πηρα το σακκιδιο αλλα είναι πανάκριβος... τα περισσοτερα τα πηρα από το grandwoodland... διπλα στο cosmos

φερνει προιοντα της alpine pro τσεχικη εταιρια πολύ καλα και σχετικα φθηνα

Senior Member
    από τον πετριδη πηρα το σακκιδιο αλλα είναι πανάκριβος... τα περισσοτερα τα πηρα από το grandwoodland... διπλα στο cosmos

φερνει προιοντα της alpine pro τσεχικη εταιρια πολύ καλα και σχετικα φθηνα
    εγω απο τον πετριδη δεν εχω ψωνισει ποτε αλλα ειδα στο σαιτ τιμες λογικες.απο το γουντλαντ στο κοσμος διπλα εχω ψωνισει αρκετες φορες τιμες καλες.θα εχω υπ'οψιν μου την εταιρια απο τσεχια.σε ορειβατικα και οχι μονο μπορεις να μπεις στο δεκαθλον εχει σε διαφορες χωρες δεν εχει ελλαδα καλες τιμες μια μαρκα querqua καπως ετσι.

Senior Member
    εγω παιδια μονο το πρωτο 2μηνο πηρα 10 κιλα.μετα τα εχασα κι αυτα και ειμαι σταθερα στα 45 κιλα 2-3 χρονια τωρα. μακαρι να επαιρνα ενα 10κιλο ξανα να ερχομουν στα φυσιολογικα μου.ειμαι πετσι και κοκαλο.παιρνω 30mg aloperidin, 800mg solian, 1200mg tegretol, 100mg lamictal, 6mg akineton.τρωω μεσημερι βραδυ βασικα γευματα, στο ενδιαμεσο καμια μπανανα κανενα γλυκακι, τσιμπαω ολη την ωρα. ο θυροειδης μου ειναι μια χαρα.

Senior Member
    @μπου σε βοηθαει το αλοπεριντιν??

Senior Member
    το αλοπεριντιν με βοηθησε πολυ στα ψυχωτικα μου στο νοσοκομειο.με εστρωνε.τωρα εχω μπει σε φαση μειωσης του.τωρα που παιρνω λιγο λιγοτερο ειναι σαν να ξυπναω απο βαθυ υπνο.νιωθω πιο ζωντανη

Senior Member
    η γιατρος ειπε οτι οσο εχω το ζολιαν μπορουμε να κανουμε καποια μειωση στο αλοπεριντιν γιατι μου βγαζει καναδυο εξωπυραμιδικα

Junior Member
    Είναι εφικτό, ναι. Το λάθος που κάνουμε είναι πως μειώνουμε το φαγητό. Θέλει να μάθεις τον οργανισμό σου να κάνει καύσεις. Έχω χάσει 2 φορές πολλά κιλά, τη δεύτερη μάλιστα ενόσω έπαιρνα φάρμακα αλλά θέλει εκνευριστικό πρόγραμμα. 5 μικρά γεύματα ανά τρεις ώρες με λίγη γυμναστική και θα δεις αποτέλεσμα. Ζήτα τις συμβουλές κάποιου ειδικού αναφέροντας το πρόβλημά σου και την αγωγή που παίρνεις.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast