Αλλη μια περιπτωση.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 56
    Senior Member
    Ο,τι να σου πω θα ναι λιγο!:p Βασικα δεν εχω καταλαβει αν το προβλημα ειναι να σου προτεινουμε δραστηριοτητες και τροπους να ρθεις σ επαφη με περισσοτερο κοσμο ειτε για φιλιες ειτε για γκομενικα, ή αν θελεις να εστιασεις σε μια δυσκολια που εχεις σε σχεση με το μεσο ορο στο κοινωνικο επιπεδο. Δηλ πες οτι εκανες πιο πολλα πραγματα, πηγαινες ακομα σχολη, χομπυ, κλπ κλπ μηπως παλι θα δυσκολευοσουνα να κανεις παρεες ή και στα αγορια. Δηλ θελεις να σκεφτουμε πιο πολλους τροπους, πραγματα να κανεις ή για τη δυσκολια κοινωνικα, αυτο δεν εχω καταλαβει. Σιγουρα ομως δε θα σου προτεινα να αλλαξεις δραματικα αυτο το εσωστρεφες, δηλ να κανεις οπως νιωθεις καλα. Γενικα η πολυκοσμια, το νταβαντουρι, η κινηση σ αρεσει το ζητας ή προτιμας πιο ηρεμα πραματα?

Banned
    Εντάξει δεν περίμενα να μπω εδώ μέσα και ξαφνικα να λυθεί το πρόβλημά μου, ούτε ότι θα πάω σε ένα σεμινάριο και ξαφνικά την άλλη μέρα θα έρθει ο πρίγκηπας και οι φίλοι των ονείρων μου. Απλά είπα να το συζητήσω δεν έχω να χάσω κάτι ακούγοντας και κανένα άλλο.Προφανώς και προτιμάω ήρεμες καταστάσεις και ξέρω ότι ότι και να κάνω ο χαρακτήρας μου ίδιος θα μείνει . Το θέμα είναι ότι πολλοί άνθρωποι είναι έτσι η με άλλα μειονεκτήματα και ο κάθε ένας με τον δικό του αγωνα βελτιώνει τον ευατό του και ζει μια φυσιολογική ζωή. Και φυσιολογική εννοώ να έχεις κανα φίλο να κάνεις τις βόλτες σου , να έχεις ένα γκόμενο να περνάει η ώρα και αν είσαι τυχερός όλο αυτό να εξελιχθεί σε κάτι πιο ουσιαστικό και βαθύ .Το πρόβλημα που θέτω εγώ είναι ότι αν έχεις θέληση και και το πάρεις απόφαση και ξεκινήσεις γυμναστήρια κτλ θα καταφέρεις τίποτα? Η σε δυο χρόνια θα είσαι ακόμα πιο απογοητευμένος. και να πω ότι παρατήρησα αυτό τον καιρό ότι δεν έχω θέμα να προσεγγίσω κάποιον αρκεί να μην έιναι πολλά άτομα μαζί. δηλαδή έχω θέμα να μιλάω σε κοινό/ παρέα ακόμα και αν τους ξέρω!

Junior Member
    Αγαπητη cube,
    Εχω βιωσει κατι παρομοιο δηλαδη οταν πηγα στη σχολη μου ειχαν ηδη δημιουργηθει οι παρεες και προσπαθουσα κ εγω να ενταχθω σε καποια αλλα δεν τα καταφερα γιατι ημουν κ εγω ανασφαλης.ντρεπομουν κ δεν μιλουσα. ομως τελικα ψαξε ψαξε βρηκα παρεα απο μεγαλυτερο ετος και σιγα σιγα γνωρισα πολυ κοσμο.τελοσπαντων εχουν περασει χρονια απο τοτε.κατι που πιστευω θα βοηθησει ειναι να γραφτεις χορο οπως latin που ειναι μεν ομαδικο αλλα θα εχεις την ευκαιρια να μιλησεις με τον παρτενερ.αλλη ιδεα ειναι να γραφτεις σε καποιον ορηβατικο συλλογο.εκει θα κανεις τις εκδρομες σου, θα ειναι παλι πολλα ατομα αλλα θα εχεις την ευκαιρια να μιλησεις και με λιγοτερα.θα προτεινα αν σου αρεσουν οι ιδεες να τα κανεις και τα δυο κ να μην εχεις ανασφαλεια για το πως σε βλεπουν οι αλλοι ή τι να πω για να μην παρεξηγηθω.να εισαι ο εαυτος σου αλλα να το υποστηριζεις.

Banned
    ενταξει χορό κάνω ήδη .... άλλο χορό βέβαια. Το σημαντικό είναι ότι προσπάθησες και τελικά τα κατάφερες από ότι μου λες...τωρα ο ορειβατικοσ σύλλογος μου φαίνεται λίγο άκυρος για τα γούστα μου. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι ευτυχώς τα έχω βρει με τον εαυτό μου... απλώς πιστευω ότι είναι πολυ εύκολο τελικά να μείνεις μόνος . Και αυτά που λενε μην το κυνηγάς και άστο να έρθει από μόνο του είναι η μεγαλύτερη μπούρδα που έχω ακούσει...

Junior Member
    καλησπερα.θα σου πω την δικη μου γνωμη για να σε βοηθησω οσο μπορω.καταρχην οπως λες δεν εχεις κανει ποτε σχεση ενω εισαι εμφανισιμη κοπελα και 24.πρεπει να αρχισεις να κανεις φιλους και φιλες και αρχισεις να γεμιζεις το προγραμμα σου με πραγματα που σε ευχαριστουν εκτος απο τα μαθηματα της σχολης σου.δεν ταιριαζουμε ολοι σαν ανθρωποι και τους φιλους ειναι το μοναδικο που μπορουμε να τους διαλεξουμε.μπορει να εισαι κλειστος χαρακτηρας ωστε να κανεις εσυ την πρωτη κινηση να γνωρισεις ανθρωπους οχι απαραιτηρα για σχεση αλλα να εχεις παρεα και που ξερεις,στα δυσκολα θα καταλαβεις αν αξιζαν οι επιλογες σου η οχι..ολα στην ζωη ειναι,ενα ρισκο..μεσα απο τα εμποδια πρεπει να μαθεις και να σταθεις στα ποδια σου.να εισαι αισιοδοξη,ολα γινονται για καλο να θυμασαι και καπου εκει εξω θα βρεις αυτο που σου αξιζει αρκει να εχεις υπομονη.δεν χρειαζεται να φοβασαι να γνωρισεις ανθρωπους.η προσπαθεια μετραει φυσικα και σε οποιον αρεσουμε..το να γνωρισεις καποιον στην σχολη η εξω θα το παρει στο ερωτικο ενω αν γνωριζες κοπελες θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα και πλεον οι σχεσεις γινονται μεσω παρεας ετσι οπως εχουμε γινει,οι κυνηγοι πλεον ειναι ειδος εξαφανισης.

Senior Member
    Mωρο μου μη μασας ελα σε μενα, θα σε κανω αλογο, ειμαι ιδιαζουσα περιπτωση μην ανησυχεις......

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    .... δεν με προσέγγισε και ποτέ κανείς ( ερωτικά / φιλικά) και να μου δείξει το ενδιαφέρον του παρόλο που είμαι πολύ νορμάλ άνθρωπος . Οπότε και εγώ έλεγα ότι δεν έχει έρθει η ώρα και άφηνα τα πράγματα στην τύχη και έφτασα τα 24. Έχω υγεία, μεγάλωσα σε μια κλασσική οικογένεια, έχω ένα νορμάλ χαρακτήρα, είμαι εμφανίσιμη, ζω σε μεγάλη πόλη με ευκαιρίες, σε λίγο θα έχω και πτυχίο πάνω σε κάτι που γουστάρω αλλά είμαι δυστυχισμένη και δεν μου αρέσει καθόλου η ζωή που κάνω.
    Γνώρισα και κάποιον που πρώτη φορά μου έκανε το κλικ και ενώ τους προηγούμενους μήνες είχα πάρει τα πάνω μου τελικά έφαγα άκυρο και τον σκέφτομαι ακόμα. Βγαίναμε φιλικά και ένα βράδυ εκανε κίνηση , καταλήξαμε σπιτι του (χωρισ σεξ) και τελικά μου ειπε ότι ενώ με έβλεπε σοβαρά τελικά δεν του βγήκε........
    αν ηταν μονο το θεμα της γνωριμιας με τον τυπο, θα σου ελεγα οτι και στατιστικα να το παρεις, εχοντας μονο μια γνωριμια, ειναι πολυ πιθανο να ληξει αδοξα. και γιατι οχι, δηλαδη?
    θα ηταν τζακ ποτ, ο πρωτος ανθρωπος που σου αρεσε και σε προσσεγγισε ειτε φιλικα ειτε ερωτικα να αποδειχθει ο ανθρωπος της ζωης σου.
    δεν του βγηκε, ξενερωσε, οκ. πας παρακατω.

επειδη λες και ολα τα αλλα ομως, σορι, αλλα χωρις να ξερω τι, πιστευω οτι κατι τρεχει.
    δεν μπορω να κανω ικασιες, λεω μονο πως ενας πολυ νορμαλ ανθρωπος με πολυ νορμαλ χαρακτηρα, μορφωμενος και εμφανισιμος, ειναι τελειως μη νορμαλ να μην εχει ποτε φιλικες και ερωτικες σχεσεις μεχρι τα 24. κι επειδη ουτε κι εσυ βλεπω να ξερεις τον λογο, προτεινω να το ψαξεις με ειδικο η σε διαδικασιες αυτογνωσιας.
    κατι τρεχει .

Senior Member
    τωρα ο ορειβατικοσ σύλλογος μου φαίνεται λίγο άκυρος για τα γούστα μου. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι ευτυχώς τα έχω βρει με τον εαυτό μου... απλώς πιστευω ότι είναι πολυ εύκολο τελικά να μείνεις μόνος . Και αυτά που λενε μην το κυνηγάς και άστο να έρθει από μόνο του είναι η μεγαλύτερη μπούρδα που έχω ακούσει...
    Σωστά τα λες. Και επίσης να σου πω ότι είμαι αρκετά μεγαλύτερος σε ηλικία, και επίσης ότι με αυτά που γράφεις βλέπω ακριβώς τον εαυτό μου στην ηλικία σου. Τόσο που σε γνωρίζω. Με τη μόνη διαφορά των λίγων περισσότερων ατόμων τότε στη ζωή μου, όχι γιατί εγώ είμαι διαφορετικός, αλλά γιατί η εποχή ήταν λίγο διαφορετική.

Έχεις ακεραιότητα χαρακτήρα. Και απ' ότι μπορεί να δει κανείς, -αν δει σιγά-σιγά και με παρατηρητικότητα γύρω του-, θα δει ότι πολύ λίγος κόσμος έχει ακεραιότητα. Αν κάποιος την έχει ο ίδιος, τότε δεν την βλέπει ότι την έχει. Είναι κάτι σαν την ευτυχία, αν κάποιος την έχει δεν το γνωρίζει. Είναι τόσο δυσεύρετη η ακεραιτότητα χαρακτήρα, που και όποιος την έχει δεν είναι συνήθως τέλεια "δομημένη".
    Γι' αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική. Δεν ταιριάζεις εύκολα και με οποιονδήποτε. Και γι' αυτό θα ακούς διάφορα γύρω σου, που θα σε κάνουν σταδιακά να αισθάνεσαι όλο και πιό άσχημα και επίσης θα σε "παραπλανούν". Θα σκέφτεσαι τακτικά που κάνεις λάθος, ενώ θα είσαι σωστή. Δεν το έχεις διαπιστώσει καθαρά αυτό. Το βλέπεις στον εαυτό σου, αλλά δεν έχεις την απόλυτα καθαρή εικόνα.
    Θέλω να σου προτείνω να μιλήσουμε προσωπικά ...@... .
    Last edited by John11; 08-11-2015 at 18:04.

Senior Member
    Γνώρισα και κάποιον που πρώτη φορά μου έκανε το κλικ και ενώ τους προηγούμενους μήνες είχα πάρει τα πάνω μου τελικά έφαγα άκυρο και τον σκέφτομαι ακόμα. Βγαίναμε φιλικά και ένα βράδυ εκανε κίνηση , καταλήξαμε σπιτι του (χωρισ σεξ) και τελικά μου ειπε ότι ενώ με έβλεπε σοβαρά τελικά δεν του βγήκε(κοινώς δεν με γούσταρε και τόσο τελικά! ).
    Ένα παράδειγμα είναι το παραπάνω που λες. Θα σου προτείνω να ψάξεις κάτι, για να το καταλάβεις σαν παράδειγμα. Σου προτείνω να κουβεντιάσεις μαζί του. Όχι για εκείνον ή για εσένα, γενικά για οποιοδήποτε άλλο θέμα. Βγάλε από το μυαλό σου οποιαδήποτε άλλη επιρροή και αφοσιώσου να καταλάβεις πώς σκέφτεται. Δες το καθαρά. Αν κάποια στιγμή καταλάβεις αρκετά, (το αρκετά δεν το περιγράφω, θα το διαπιστώσεις) μη σταματήσεις. Προσπάθησε να καταλάβεις περισσότερα, μέχρι να μην αντέχεις άλλο! Μα μέχρι να μην αντέχεις άλλο.
    Σε αυτό, μην δοκιμάσεις να εξηγήσεις, να δώσεις στον άλλο να καταλάβει, να εναντιωθείς. Απλά άκου μόνο. Ρώτα και άκουγε.
    Αυτό είναι ένα παράδειγμα που δεν μπορώ εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος να το εξηγήσει. Δοκίμασέ το μόνη σου. Θα εκπλαγείς.
    Σημείωση, το email που έδωσα παράκληση σημείωσέ το κάπου. Μην αισθανθείς πίεση από το ότι σου πρότεινα να μιλήσουμε προσωπικά, δεν είναι απαραίτητο, ίσως και κάποια άλλη στιγμή.

Banned
    παιδια ευχαριστω για τις απαντήσεις.... remedy δεν ψάχνω τον άνθρωπο της ζωής μου τουλάχιστον όχι ακόμα απλά θεωρώ οτι έληξε πολύ σύντομα.. οκ τιποτα πρωτότυπο δηλαδή... γενικά στους ανθρώπους που έχω μιλήσει και με ξέρουν μου λενε ότι απλά είμαι κλεισμένη μες στο σπίτι και δεν υστερώ πουθενα και ότι απλά πρέπει να βγω έξω και να ξεπεράσω τις ντροπές μου ας πούμε... αυτοι μου λενε ότι είμαι νορμαλ και εγώ θέλω να το πιστευω. Και εγώ όλα αυτά τα χρόνια αναρωτιέμαι μήπως κάτι τρέχει δεδομένου ότι άλλοι άνθρωποι χωρίς καμία προσπάθεια εχουν ανθρώπους γύρω τους γιατί είναι στην ανθρώπινη φύση... Εγώ θέλω να πιστευω ότι απλά δεν το προσπάθησα αρκετα και να αφήσω τους ψυχολογους για αργοτερα. Απλα όταν ακούς από έναν άνθρωπο (που φαντάζομαι για να είσαι εδω μέσα εισαι αξιολογος/η) ότι κάτι τρέχει φαντάσου να βγεις στον εξω κόσμο και να συναντήσεις ρηχούς ανθρώπους τι θα σκέφτονται για σένα? και αυτοι θα λενε ότι κατι τρέχει και ότι είσαι κομπλεξικια , κακιασμένη , μίζερη και δεν ξέρω εγώ και τι άλλο... γιατί να σε βάλουν στην ζωή τους? και τελικά εγώ τι πρεπει να κάνω? να πιστέψω ότι είμαι εξωγήινος ή όχι? Όπως ξαναείπα είμαι οκ με τον ευατό μου , μήπως δεν θα έπρεπε?

Senior Member
    παιδια ευχαριστω για τις απαντήσεις.... remedy δεν ψάχνω τον άνθρωπο της ζωής μου τουλάχιστον όχι ακόμα απλά θεωρώ οτι έληξε πολύ σύντομα.. οκ τιποτα πρωτότυπο δηλαδή... γενικά στους ανθρώπους που έχω μιλήσει και με ξέρουν μου λενε ότι απλά είμαι κλεισμένη μες στο σπίτι και δεν υστερώ πουθενα και ότι απλά πρέπει να βγω έξω και να ξεπεράσω τις ντροπές μου ας πούμε... αυτοι μου λενε ότι είμαι νορμαλ και εγώ θέλω να το πιστευω. Και εγώ όλα αυτά τα χρόνια αναρωτιέμαι μήπως κάτι τρέχει δεδομένου ότι άλλοι άνθρωποι χωρίς καμία προσπάθεια εχουν ανθρώπους γύρω τους γιατί είναι στην ανθρώπινη φύση... Εγώ θέλω να πιστευω ότι απλά δεν το προσπάθησα αρκετα και να αφήσω τους ψυχολογους για αργοτερα. Απλα όταν ακούς από έναν άνθρωπο (που φαντάζομαι για να είσαι εδω μέσα εισαι αξιολογος/η) ότι κάτι τρέχει φαντάσου να βγεις στον εξω κόσμο και να συναντήσεις ρηχούς ανθρώπους τι θα σκέφτονται για σένα? και αυτοι θα λενε ότι κατι τρέχει και ότι είσαι κομπλεξικια , κακιασμένη , μίζερη και δεν ξέρω εγώ και τι άλλο... γιατί να σε βάλουν στην ζωή τους? και τελικά εγώ τι πρεπει να κάνω? να πιστέψω ότι είμαι εξωγήινος ή όχι? Όπως ξαναείπα είμαι οκ με τον ευατό μου , μήπως δεν θα έπρεπε?
    ο καθενας που σε γνωριζει, βλεπει εναν ανθρωπο αγνωστο που η του αρεσει η δεν του αρεσει.
    δεν μπορει να ξερει ουτε ποσες σχεσεις ειχες ουτε τους προβληματισμους σου.
    δεν ειναι ανασταλτικες οι λιγοστες σου εμπειριες για νεες σχεσεις. η διαθεση σου και η συμπεριφορα σου ομως ειναι.
    δεν ξερω τιποτε για αυτα.
    εσυ τα ξερεις.
    αν εσυ αισθανεσαι οτι εισαι οκ, τοτε ολα οκ. εμεις τι να πουμε?
    αν ΔΕΝ αισθανεσαι και τοσο οκ, οχι τα 24 δεν ειναι καθολου νωρις για να προβληματιστεις η να ζητησεις βοηθεια.

Banned
    ρε παιδια μπερδευτηκα ! τελικα εγώ τι να πιστέψω? χαίρομαι πάντως που ακούω διαφορετικές απόψεις... john θα σου στείλω κάποια στιγμή να μιλήσουμε.

Banned
    όταν λεω είμαι οκ εννοώ ότι χαίρομαι για αυτά που έχω μέσα μου . Δηλαδή θα πήγαινα σε ένα ψυχολόγο για να με βοηθήσει να ξεπεράσω την εωστρέφειά μου και όχι γιατί νιώθω σκάρτη και κατώτερη από τους άλλους ή οτι έχω παλιοχαρακτήρα!

Senior Member
    ρε παιδια μπερδευτηκα ! τελικα εγώ τι να πιστέψω? χαίρομαι πάντως που ακούω διαφορετικές απόψεις... john θα σου στείλω κάποια στιγμή να μιλήσουμε.
    Θα ακούσεις άπειρες αντιφατικές απόψεις. Κανένας δεν είναι περισσότερο αξιόλογος από εσένα εδώ μέσα! Ούτε εγώ! Παράκληση, δοκίμασε να κάνεις αυτό που σου είπα. Και με οποιοδήποτε άτομο. Ρώτα και άκουγε. Μην το θεωρήσεις ανούσιο ή άχρηστο, απλά δοκίμασέ το, έστω και με λίγο ζόρι. Μετά αν θες το κουβεντιάζουμε. Θα εκπλαγείς.

> john θα σου στείλω κάποια στιγμή να μιλήσουμε.
    Θα χαρώ. Έσβησα το email, δεν θέλω να μένει πολύ στο internet. Ελπίζω να το σημείωσες.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Cube,διάβασα το θέμα σου.Και σε καταλαβαίνω απόλυτα.
    Πραγματικά εύχομαι να βρείς λύση στο πρόβλημα σου,ώστε να μην βασανίζεσαι και να είσαι απόλυτα ευτυχισμένη στη ζωή σου.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast