Results 1,621 to 1,635 of 4842
Thread: Είναι κανείς εδώ;
-
01-01-2017, 20:59 #1621
Τον αποδέχτηκα τον εαυτό μου είμαι ένα ενενήντα κι εκατό κιλά κ είμαι ευγενικός με όλους δε βρίζω δεν πλακωνομαι ενώ έχω τη δύναμη επειδή αποδέχτηκα τον εαυτό μου προσπαθώ να φέρομαι καλά ακόμα κι αν ο άλλος δε μου φέρεται καλά και πίστεψέ με είχα πολλές ευκαιρίες να μη φερθώ καλά αλλά με τα χρόνια συμβιβαστικά με αυτό που είμαι μέσα μου όχι τι δείχνω
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 01-01-2017, 21:01 #1622
Αν γύριζε μετά από τόσο καίρο... ίσως να μην ήταν αυτός που θυμάσαι. Κι επίσης, υπάρχει το ενδεχόμενο να μην μπορούσες κι εσύ να ξανανιώσεις ασφαλής...
Γατί δεν δοκιμάζεις να γυρίσεις εσύ σελίδα;
02-01-2017, 03:09 #1623
02-01-2017, 10:44 #1624
Καλημέρα!
Ακόμα και να μην είναι πια αυτός που θυμάμαι, ξέρω ότι δεν θα μπορούσε να μου κάνει κακό...ενώ για τους υπόλοιπους άντρες δεν μπορώ να πω το ίδιο...
Αυτό είναι που μ' εμποδίζει να γυρίσω σελίδα, ο φόβος...εκτός από το γεγονός ότι έχω ακόμα συναισθήματα γι' αυτόν...
Θα ήθελα ν' αφήσω πίσω μου το παρελθόν αλλά δεν μου είναι εύκολο, αν μπορείτε βοηθήστε με με τη συζήτηση...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
02-01-2017, 11:33 #1625Nefeli28GuestΕνα απο τα πιο σημαντικα πραγματα που καλουμαστε να αντιμετωπισουμε ειναι η αποδοχη μιας απωλειας στη ζωη μας. Μικρη ή μεγαλη δεν εχει σημασια. Καποιος που υπηρξε σημαντικος για μας και πια δεν υπαρχει, ειναι απωλεια.
Ποναει και δεν μας αφηνει σε ησυχια. Γυρναμε συνεχως πισω για να τον "ψαξουμε" καπου αναμεσα σε ξεθωριασμενες αναμνησεις, θεοποιημενες στιγμες, σεναρια που δεν θα πραγματοποιηθουν ποτε παρα μονο στη φαντασια μας....
Κι οσο γυρναμε εκει, τοσο πιο πολυ ποναμε. Γιατι εκεινος ειναι μονο εκει και πουθενα αλλου. Ειναι στο χτες και το χτες εχει περασει.
Θελει δυναμη να πεις παω μπροστα χωρις αυτον. Αλλα τελικα δεν εχεις αλλη επιλογη. Μονο μπροστα παει η ζωη ουτως ή αλλως.Εμεις διαλεγουμε την προσκολληση στα φαντασματα και τα ονειρα του παρελθοντος.
Ηρθε ο καιρος να τη γυρισεις τη σελιδα,μη σου πω να πας σε αλλο βιβλιο.Κλαψε και θυμωσε και φωναξε οσο θες γι'αυτον.Ειναι ανθρωπινο. Κι υστερα προχώρα.
Γιατι η ζωη σου εισαι εσυ. Πρωτα εσυ και μετα ολοι οι αλλοι που στεκονται πλαι.
02-01-2017, 11:41 #1626
Αχ Νεφέλη, πόσο σωστά τα λες...περιγράφεις απόλυτα τα όσα νιώθω...μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα...φοβάμαι...δεν νιώθω αρκετά δυνατή για να βασιστώ στον εαυτό μου για να προχωρήσω μπροστά, δεν μπορώ να προχωρήσω μπροστά όσο δεν υπάρχει κάποιος που να είναι πλάι μου και να μου δίνει δύναμη...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
02-01-2017, 11:55 #1627Nefeli28GuestΚι εγω το ιδιο. Με τους φοβους ζω περικυκλωμενη απο παντού. Και στον εαυτο μου δεν πιστευα ποτέ. Και τωρα που ζω αυτη την απωλεια καταλαβαινω καπου μεσα μου πως εχει ερθει η στιγμη για μια φορα στη ζωη μου να με κοιταξω,να με αγαπησω και να κανω κατι. Δεν ξερω ακριβως τον τροπο, αλλα πρεπει να στηριχτω σε μενα. Κανείς αλλος δεν μπορει και δεν θα με βοηθησει. Δικος μου είναι ο εαυτος που κουβαλαω,πρεπει να επιβιωσω μαζι του.
Αυτος που χαθηκε και με "στηριζε" δεν θα γυρισει. Και στην τελικη κακως με στηριζε. Εγω ειμαι τα θεμελια μου.
Μαλλον τα εχουμε ξεχασει...ή ισως δεν τα βρηκαμε ποτε.
Θεμελια εαυτου. Χωρις αυτα δεν παμε πουθενα. Μια ζωη υα ψαχνουμε δεκανικια και αποκουμπια...
02-01-2017, 13:05 #1628
02-01-2017, 22:13 #1629
02-01-2017, 22:29 #1630
Κύκνε αν επιτρέπεται πόσον καιρό τα 'χατε; Και γιατί σε χώρισε;
14-01-2017, 13:00 #1631
Α, καλησπέρα! Μπήκα να ρωτήσω αν είναι κανείς εδώ για να μιλήσω γιατί νιώθω μοναξιά και τώρα είδα την ερώτηση, με συγχωρείς always sad...
Σχεδόν 2 χρόνια αλλά ήταν κάπως προδιεγεγραμμένο ότι θα χωρίζαμε όταν τελείωνε τη θητεία του που ήταν κοντά στην πόλη μου αλλά η μόνιμη κατοικία του δεν είναι καθόλου κοντά...τελικά με μερικά πήγαινε έλα κρατήσαμε παραπάνω αλλά στο τέλος χωρίσαμε, άσε που τον ταλαιπωρούσα πολύ με και με τους φόβους μου και στο σεξουαλικό κομμάτι...αν έχεις καμιάν άλλη απορία ρώτα με...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
14-01-2017, 13:09 #1632
Ναι, έχω κάποιες αλλά ως τώρα είχα τις τύψεις να με τρώνε όσον αφορά τον πρώην για όλα τα λάθη που έκανα στη σχέση μας...κι είχα κάνει μια κίνηση πριν τις γιορτές για να με συγχωρέσει αλλά όταν έγραψα αυτό το ποστ δεν είχα πάρει απάντηση γι' αυτό κι ήμουν τόσο απογοητευμένη...όμως στο μεσοδιάστημα πήρα κι από τότε που έμαθα πως δεν μου κρατάει κακία νιώθω άλλος άνθρωπος...σίγουρα εξακολουθούν να υπάρχουν κάποια προβλήματα αλλά δεν υπάρχει πια η ενοχή που μου έτρωγε την ψυχή κάθε μέρα...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
14-01-2017, 13:33 #1633
Ρε συ κυκνε αφου δε μπορεις να προχωρήσεις με αλλη σχεση αφου φοβασαι γιατι δεν καθεσαι να ασχοληθεις με τον εαυτο σου . Κανε πράγματα για σενα η ευτυχια είναι μεσα μας δε εξαρταται απο το ποσο ο αλλος δεν μας κραταει κακια η για πιο λογο δεν ειναι τωρα μαζι σου. Η ζωη προχωρα. Βρες χομπυ να περνας ευχαριστα μην καθεσαι και μιζεριαζεις. Εγω προσωπικα παιζω τενις κανω γιογκα ολα αυτα (ειδικα τα ομαδικα χομπυ που βρισκεσαι με κοσμο) σε κανουν να μη νιωθεις το συναίσθημα της μοναξιας και αυξανουν το συναισθημα της κοινωνικοποιοησης. Αρχισε λοιπόν να δραστηριοοποιεισαι και ασε τα αχ και τα βαχ. Αυτος καλα κανει τη ζωη του
14-01-2017, 13:47 #1634
Για μένα ήταν σημαντικό το να μη νιώθω τύψεις...δεν με άφηνε να προχωρήσω γενικά άσχετα με σχέσεις, δεν τα είχα καλά με τον εαυτό μου...
Τα σπορ δεν μου αρέσουν αλλά διασκεδάζω με άλλους τρόπους όπως με το να βγαίνω με φίλους όταν μπορούν κι αυτοί ή να ακούω μουσική ή να βλέπω ταινίες όταν μένω σπίτι...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
14-01-2017, 14:24 #1635
Δε βρισκω λογο να νιωθεις τυψεις οταν κάποιος σε εγκαταλείπει .. γουσταρε να μείνει μονος και το εκανε. Τωρα εμας αυτη η απόφαση γιατι να μας κραταει πισω να νιώθουμε ενοχες και τυψεις για οτιδήποτε σκαλωμα τρωει ο καθενας. Εφοσον ησουν εντάξει στη σχεση σου πιο ο λόγος να αναμοχλευεις καταστασεις