Είναι κανείς εδώ; - Page 114
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 114 of 323 FirstFirst ... 1464104112113114115116124164214 ... LastLast
Results 1,696 to 1,710 of 4831
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Προς το παρόν ακόμα παλεύω να μην μένω ξάπλα όλη μέρα...κατάφερα κι είδα μια ταινία στο dvd χθες κι έχω άλλη μία για σήμερα, από το να κοιμάμαι συνέχεια κάτι είναι κι αυτό...

Εσύ πώς πάει;
    Καλά και εγώ...!
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Senior Member
    Ειναι θλιρερ νομιζω με ενα τυπο που ψυχολογικα και εχει 23 διαφορετικες προσωπικοτητες και δεν το καταλαβαινει..magyver δεν το ηξερα οτι ο κυκνος φοβαται τα θριλερ ειμαι καινουριος στο forum

Senior Member
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Ειναι θλιρερ νομιζω με ενα τυπο που ψυχολογικα και εχει 23 διαφορετικες προσωπικοτητες και δεν το καταλαβαινει..magyver δεν το ηξερα οτι ο κυκνος φοβαται τα θριλερ ειμαι καινουριος στο forum
    Α, κατάλαβα για ποιο λες...τώρα για το φόβο συνήθως τα θρίλερ που επιλέγω να δω δεν με τρομάζουν γιατί είναι μεταφυσικά και ξέρω ότι δεν υπάρχουν φαντάσματα... Αλλά κάτι τέτοιο νομίζω πως θα με τάραζε λίγο, οπότε καλύτερα η ερωτική ταινία...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Εσυ οτι θελεις φυσικα εγω εκανα μια προταση..τι θεματα εχεις εσυ αν επιτρεπεται? (ψυχολογικα)

Senior Member
    Εσυ οτι θελεις φυσικα εγω εκανα μια προταση..τι θεματα εχεις εσυ αν επιτρεπεται? (ψυχολογικα)
    Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, κατάθλιψη και κάποια ψυχωτικά συμπτώματα που σχετίζονται με φοβίες ότι θα μου συμβεί κάτι κακό...
    Λόγω της κατάθλιψης δεν θέλω να σηκωθώ αυτές τις μέρες γιατί είναι σε έξαρση...

Εσύ;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Εγω γαδ , μετρια καταθλιψη και ελαφρια ιδεοληψια..δηλαδη εχω εμμονες ιδεες οτι θα τρελαθω η οτι τρελαθηκα γιατι νοιωθω πολυ παραξενα..ποσο χρονων εισαι?

Senior Member
    Εγω γαδ , μετρια καταθλιψη και ελαφρια ιδεοληψια..δηλαδη εχω εμμονες ιδεες οτι θα τρελαθω η οτι τρελαθηκα γιατι νοιωθω πολυ παραξενα..ποσο χρονων εισαι?
    Ποτέ δεν κατάλαβα ακριβώς τα συμπτώματα της γενικευμένης αγχώδους διαταραχής, αν θέλεις πες μου τα...

Είμαι σχεδόν 39, εσύ 28; Αν ναι, σε περνάω κατά πολύ lol!

Senior Member
    Ναι 28 εγω..εγω απο μικρος το ειχα απο 16 αλλα δεν εδινα σημασια και τωρα μου βγηκε εντονα με κρισεις πανικου κ ετσι πηγα σε ψυχιατρο και μου δωσε αυτην τν διαγνωση..δλδ νοιωθω συνεχεια ενα εντονο αγχος παντου οταν παω για καφε οταν παω για φαγητο δεν μπορω να φαω κλεινει το στομαχι μου ιδρωνουν τα χερια μου δεν μπορω να κατσω σε ενα μερος πολυ συνεχεια.εχεις αγχος..αυτα ηταν στην αρχη τωρα τελευταια ομως χειροτερεψε και παθαινα κρισεις πανικου και γενικα νοιωθω οτι κατι επαθε το μυαλο μου δεν εχω διαυγειας σκεψης και διαφορα αλλα..

Senior Member
    Ναι 28 εγω..εγω απο μικρος το ειχα απο 16 αλλα δεν εδινα σημασια και τωρα μου βγηκε εντονα με κρισεις πανικου κ ετσι πηγα σε ψυχιατρο και μου δωσε αυτην τν διαγνωση..δλδ νοιωθω συνεχεια ενα εντονο αγχος παντου οταν παω για καφε οταν παω για φαγητο δεν μπορω να φαω κλεινει το στομαχι μου ιδρωνουν τα χερια μου δεν μπορω να κατσω σε ενα μερος πολυ συνεχεια.εχεις αγχος..αυτα ηταν στην αρχη τωρα τελευταια ομως χειροτερεψε και παθαινα κρισεις πανικου και γενικα νοιωθω οτι κατι επαθε το μυαλο μου δεν εχω διαυγειας σκεψης και διαφορα αλλα..
    Μμμ, κατάλαβα...κρίση πανικού κι εγώ έχω πάθει κι είναι πολύ δύσκολο...
    Σου έχει δώσει κάποια αγωγή ο γιατρός;

Senior Member
    Ναι εχω αλλαξει 3 αγωγες και ακομα τιποτα εχω παρει solben 40 bespar 10 kai τωρα ειμαι στο cybalta 60 ενα μηνα και τιποτα..ενας αλλος ψυχιατρος με ειχε πει να παρω ρισπρενταλ 6 mg αλλα δεν το πηρα μου φανηκε πολυ...τωρα ο γιατρος π εχω τωρα μ προτεινε μια εξεταση dna που βρισκει λεει ακριβως τ φαρμακο π τεριαζει στον οργανισνμο μ.τωρα περιμενω τα αποτελεσματα μπας και συνελθω αλλιως θα τα κοψω ολα και θα το παλεψω μονος γιατι με τα χαπια.δεν ειδα κ τεραστια διαφορα μην σου πω νοιωθω οτι με χαζεψαν κιολας λιγο..εσυ περνεις αγωγη?

Senior Member
    Ναι εχω αλλαξει 3 αγωγες και ακομα τιποτα εχω παρει solben 40 bespar 10 kai τωρα ειμαι στο cybalta 60 ενα μηνα και τιποτα..ενας αλλος ψυχιατρος με ειχε πει να παρω ρισπρενταλ 6 mg αλλα δεν το πηρα μου φανηκε πολυ...τωρα ο γιατρος π εχω τωρα μ προτεινε μια εξεταση dna που βρισκει λεει ακριβως τ φαρμακο π τεριαζει στον οργανισνμο μ.τωρα περιμενω τα αποτελεσματα μπας και συνελθω αλλιως θα τα κοψω ολα και θα το παλεψω μονος γιατι με τα χαπια.δεν ειδα κ τεραστια διαφορα μην σου πω νοιωθω οτι με χαζεψαν κιολας λιγο..εσυ περνεις αγωγη?
    Tin exo kanei kai ego auti tin exetasi ..mpori na sou bgei se kalo...giati osa pio polla provlimata exeis toso pio duskolo einai na broune to sosto farmako gia na bohthisi ..(etsi mou eipe o giatros) kai etsi exo diabasi apo erevnes.. prospathisa na sou stilw minima alla den mporw? se katalavenw giati kai ego niothw oti trexi to mialo mou oli thn wra, kai den mporw na iremiso, exo kai th katathlipsi ...kouragio , ypomoni, kai euxome to test na bohthisi to giatro sou na brei to katalilo xapi gia esena..

Senior Member
    Ειμαι καινουριο μελος για αυτο δεν μπορεις να μ στειλεις..για πες μου για τν εξεταση εσενα σε βοηθησε?εψαχνα εδω και καιρο να βρω ενα ατομο π τν εχει κανει κ δν εβρισκα γιατι ειναι κ πολλα λεφτα κ ειχα αμφιβολιες μηπως ειναι καμια απατη αλλα στο τελος την εκανα δεν αντεχα αλλο μπας και στρωσω

Senior Member
    Ναι, εγώ χωρίς αγωγή τώρα θα έβλεπα τα ραδίκια ανάποδα (νομίζω πως λίγο black humour δεν θα μας βλάψει, σόρρυ αν τυχόν ταράξω κανέναν)...

Έχω κι αυτοκαταστροφικές τάσεις και κατά καιρούς με πιάνουν έντονα και μερικές φορές τις πραγματοποιώ κιόλας οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω χωρίς αγωγή...σ' εσένα έχω να πω να συμβουλευτείς το γιατρό και να μην κόψεις από μόνος σου τα χάπια...δεν ξέρω για την εξέταση dna, πρώτη φορά το ακούω αυτό αλλά υπάρχουν διάφορα φάρμακα κι ίσως κάποια να σου ταιριάζουν καλύτερα...εγώ αυτά τα φάρμακα που λες δεν τα έχω πάρει ποτέ...

Senior Member
    Ευχαριστω ..

Senior Member
    Τι φαρμακα περνεις?