Είναι κανείς εδώ; - Page 120
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 120 of 323 FirstFirst ... 2070110118119120121122130170220 ... LastLast
Results 1,786 to 1,800 of 4834
    Senior Member
    Γεια σας!!!!!

Banned
    Καλημέρα δεν είμαι και τόσο καλά αλλά θα την παλέψω......με απασχολεί το θέμα της αρρώστιας μου και όσα έχω τραβήξει από αυτό, ειλικρινά δεν υπάρχει σωτηρία, καλύτερα να μην είχα γεννηθεί ποτέ με τόσο κωλόκοσμο που υπάρχει παρά τα όσα τράβηξα, το δίκιο θα ήτανε να ήμουν εγώ στη θέση τους και αυτοί στη δική μου, αλλά όταν το λέω αυτό με λένε κακιά. Άσχετα που αυτοί που με έκαναν ή με κάνουν χάλια φταίνε ενώ εγώ δεν φταίω σε κάτι. Πολύ άδικη η ζωή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by always sad View Post
    Καλημέρα δεν είμαι και τόσο καλά αλλά θα την παλέψω......με απασχολεί το θέμα της αρρώστιας μου και όσα έχω τραβήξει από αυτό, ειλικρινά δεν υπάρχει σωτηρία, καλύτερα να μην είχα γεννηθεί ποτέ με τόσο κωλόκοσμο που υπάρχει παρά τα όσα τράβηξα, το δίκιο θα ήτανε να ήμουν εγώ στη θέση τους και αυτοί στη δική μου, αλλά όταν το λέω αυτό με λένε κακιά. Άσχετα που αυτοί που με έκαναν ή με κάνουν χάλια φταίνε ενώ εγώ δεν φταίω σε κάτι. Πολύ άδικη η ζωή.
    Καλημέρα!

Κι εγώ νιώθω πολλές φορές ότι θα ήθελα να μην είχα γεννηθεί ποτέ...
    Και τώρα δεν αισθάνομαι πολύ καλά παρόλο που πέρασα ωραία χθες γιατί έβλεπα εφιάλτες το βράδυ κι εκτός των άλλων νιώθω κουρασμένη αλλά προς το παρόν τουλάχιστον δεν μπορώ να κοιμηθώ άλλο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Τι να σου πω κύκνε εμένα περισσότερο η κοινωνία με πειράζει δεν σ' αφήνουν να ησυχάσεις ποτέ δεν φτάνει που έχω την αρρώστια μου έχω και τη βλακεία να μην πω τίποτα χειρότερο του καθενός να αντιμετωπίσω. Ή σ' αφήνουν μόνο σου τελείως οι άλλοι ή ασχολούνται μαζί σου για κουτσομπολιό ή για κακίες, μέση λύση δεν υπάρχει, ανθρωπιά δηλαδή. Έλεος είμαι πολύ πιεσμένη και πολύ θυμωμένη και πολύ αγανακτισμένη αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Και γενικά δεν είναι μόνο η αρρώστια μου. Είναι και τα κιλά μου, αλλά και άλλοι άνθρωποι έχουν να αντιμετωπίσουν όλων των ειδών τους ρατσισμούς επειδή έχουμε μάθει να είμαστε ηλίθιοι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by always sad View Post
    Τι να σου πω κύκνε εμένα περισσότερο η κοινωνία με πειράζει δεν σ' αφήνουν να ησυχάσεις ποτέ δεν φτάνει που έχω την αρρώστια μου έχω και τη βλακεία να μην πω τίποτα χειρότερο του καθενός να αντιμετωπίσω. Ή σ' αφήνουν μόνο σου τελείως οι άλλοι ή ασχολούνται μαζί σου για κουτσομπολιό ή για κακίες, μέση λύση δεν υπάρχει, ανθρωπιά δηλαδή. Έλεος είμαι πολύ πιεσμένη και πολύ θυμωμένη και πολύ αγανακτισμένη αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Και γενικά δεν είναι μόνο η αρρώστια μου. Είναι και τα κιλά μου, αλλά και άλλοι άνθρωποι έχουν να αντιμετωπίσουν όλων των ειδών τους ρατσισμούς επειδή έχουμε μάθει να είμαστε ηλίθιοι.
    Δεν έχεις καμιά καλή φίλη; Εγώ έχω 2 που δεν "ντρέπονται" να με κυκλοφορούν κι ας έχω παχύνει ενώ όταν με γνώρισαν ήμουν λεπτή...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Μας εχουν ζαλισει που μας εχουν ζαλισει με τον Αγ. Βαλεντινο ειδες κυκνακι μου και τις αποχρωσεις... ε οσο να ναι επηρεαζει τη διαθεση το "ολο"... !!! Αναφερομαι στις στιγμες που νιωθουμε πιο ευαλωτες και θελουμε αγκαλια.

Σε αυτη τα φαση δε νομιζω να την εβλεπα.
    Last edited by Constantly curious; 10-02-2017 at 16:55.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Μας εχουν ζαλισει που μας εχουν ζαλισει με τον Αγ. Βαλεντινο ειδες κυκνακι μου και τις αποχρωσεις... ε οσο να ναι επηρεαζει τη διαθεση το "ολο"... !!! Αναφερομαι στις στιγμες που νιωθουμε πιο ευαλωτες και θελουμε αγκαλια.
    Ναι, σίγουρα επηρεάζει αυτό το κλίμα...αν είχα σχέση θα μου άρεσε πολύ η γιορτή αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα με μελαγχολεί...
    Κι αυτή τη στιγμή έχω αρχίσει να νιώθω άσχημα, πήρα τα φάρμακα μου αλλά πρέπει να περιμένω να με πιάσουν ...προσπάθησα να ξαπλώσω αλλά δεν μπορώ να ηρεμήσω παρόλο που θα ήταν καλό γιατί είμαι πιασμένη...γιατί δεν μπορώ να νιώσω καλά αυτές τις μέρες; Θα έπρεπε να νιώθω καλύτερα...και αύξησα τη δόση και βγήκα έξω χθες, τι άλλο να κάνω πια; Δεν νιώθω ότι θέλω να κάνω κάτι που δεν μπορώ σήμερα...

Μικρή ξεκουραση θες κυκνακι μου. Μια χαρά είσαι απλά άραξε για λίγο.

Senior Member
    Μικρή ξεκουραση θες κυκνακι μου. Μια χαρά είσαι απλά άραξε για λίγο.
    Να ξαπλώσω δεν μπορώ, ταλαιπωρούμαι ψυχικά...έβαλα λίγη voltaren μήπως ανακουφιστώ και θα κάτσω εδώ προς το παρόν...με χαλαρώνει λίγο το να μιλάω με άτομα που συμπαθώ και που με καταλαβαίνουν...
    Εσύ μπορείς να μείνεις για λίγο;

Καλή η κρέμα αυτή ανακουφίζει από τον πόνο. Κυκνακι μου περαστικά. Βάλε λίγο ευχάριστη μουσική να πας κόντρα στο αίσθημα στεναχώριας. Θέλει πόλεμο η νταουνιλα.

Senior Member
    Καλή η κρέμα αυτή ανακουφίζει από τον πόνο. Κυκνακι μου περαστικά. Βάλε λίγο ευχάριστη μουσική να πας κόντρα στο αίσθημα στεναχώριας. Θέλει πόλεμο η νταουνιλα.
    Ευχαριστώ! Θα σου δείξω κι εσένα τι τραγούδι έβαλα, ο ρυθμός δεν είναι χαρούμενος αλλά οι στίχοι μου δίνουν δύναμη, σε κάποιο σημείο λέει: "η ζωή μου ξημέρωσε και κάθε φως του σύμπαντος μου άναψε" κι έτσι αισθάνομαι από την ημέρα που πήρα ένα καλό μήνυμα από το πρώην σαν απάντηση σε δικό μου, στο είπα; (δεν θυμάμαι τώρα)

Κατάλαβα ότι ξανά μίλησες αλλά εύχομαι να σου κάνει Μονο καλό κυκνακι μουυυυ. Να μην περνάς αγωνια ψυχική όταν χάνεται επικοινωνία

Senior Member
    Κατάλαβα ότι ξανά μίλησες αλλά εύχομαι να σου κάνει Μονο καλό κυκνακι μουυυυ. Να μην περνάς αγωνια ψυχική όταν χάνεται επικοινωνία

Όχι, δεν νιώθω πια αγωνία γιατί τώρα ξέρω ότι δεν μου είναι θυμωμένος όπως πίστευα γεγονός που με έκανε να μην τα έχω καλά με τον εαυτό μου (πιστεύω ότι κάποιες φορές αυτός ήταν ο λόγος που αυτοτραυματιζόμουν) και τώρα ως επί το πλείστον νιώθω γαλήνη σχετικά μ' αυτόν αν και δεν σου κρύβω ότι μου λείπει...

Τώρα έφτιαξα κι ένα καφεδάκι...

Δεν πιστεύω ότι τα δυνατά αισθήματα για κάποιον άνθρωπο εξαφανίζονται, μαθαίνουμε αναγκαστικά να τα διαχειριζόμαστε με τρόπο που να μη μας καταστρέφουν πια. Πάντα μας λείπει αυτό που ζήσαμε για λίγο και χάσαμε απότομα. Η τέχνη έχει να δείξει πόσοι συνάνθρωποί έχουν βιώσει αυτή την έλλειψη. Χαίρομαι που έφυγε η σκέψη ότι φταις εσύ!!!!!

Senior Member
    Δεν πιστεύω ότι τα δυνατά αισθήματα για κάποιον άνθρωπο εξαφανίζονται, μαθαίνουμε αναγκαστικά να τα διαχειριζόμαστε με τρόπο που να μη μας καταστρέφουν πια. Πάντα μας λείπει αυτό που ζήσαμε για λίγο και χάσαμε απότομα. Η τέχνη έχει να δείξει πόσοι συνάνθρωποί έχουν βιώσει αυτή την έλλειψη. Χαίρομαι που έφυγε η σκέψη ότι φταις εσύ!!!!!
    Ναι, όντως όπως πολλές ταινίες αλλά και το τραγούδι που έβαλα πριν που σε άλλο στίχο λέει "μην μου φύγεις όπως παλιά"...
    Να σε ρωτήσω, από γλώσσες τι μιλάς; (τώρα είμαι εγώ περίεργη )
    Και γιατί δεν θα πήγαινες αυτή την περίοδο να δεις την ταινία;
    Εγώ να δεις πόσο χαίρομαι, μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος απ' την ψυχή μου...με βασάνιζαν φριχτά οι τύψεις κι η σκέψη ότι εγώ τα χάλασα όλα...