Είναι κανείς εδώ; - Page 131
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 131 of 323 FirstFirst ... 3181121129130131132133141181231 ... LastLast
Results 1,951 to 1,965 of 4837
    Senior Member
    Quote Originally Posted by always sad View Post
    Ωχ καταλαβα..αν ειναι απο ψυχωτικα στοιχεια δυσκολα αν οχι ακατορθωτα να το καταπολεμησεις...εχεις και ψυχαναγκασμο; Εγω ναι αν και λενε πως ψυχωση και ψυχαναγκασμος δεν πανε ποτε μαζι, ευκαιρια να ρωτησω το γιατρο μου οταν τον δω κατα ποσο ισχυει αυτο και αν μπορω να κανω κατι για τον ψυχαναγκασμο. Ξερω βοηθανε τα λαντοζ αλλα χειροτερευουν την ψυχωση. Εισαι πολυ ευαισθητη παντως οπως κι εγω..
    Έχω κι απ' αυτό, όλα τα καλά μαζεμένα αλλά δεν το ανέφερα γιατί με τα φάρμακα είναι υπό έλεγχο ενώ το άλλο εμφανίζεται μερικές φορές παρά τα χάπια και πρέπει να πάρω έξτρα για να συνέλθω...τουλάχιστον ανακάλυψα έναν τρόπο να το ανακουφίζω έστω και φαρμακευτικά με τον τελευταίο μου ψυχίατρο...Παλιότερα το πίστευα τόσο έντονα ότι αυτός με απειλούσε ξανά που σταμάτησα να κοιμάμαι τις νύχτες για να είμαι σε επιφυλακή και να μην μπορεί να με βλάψει, έκλαιγα από το φόβο μου και τότε ξεκίνησα να κόβομαι...για να πεθάνω και να γλιτώσω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ε για να στο 'παν! Να ξερεις οι ψυχολογοι κανονικα δεν κανουν διαγνωσεις, μονο οι ψυχιατροι.
    Ναι το ξέρω και εγώ δεν θα εμπιστευόμουν μόνο τη γνώμη της απλά είναι σε συνεννόηση μεταξύ τους οπότε είναι οκ.

Banned
    Πωπω τραγικες στιγμες..ευτυχως που σου περασε τωρα καπως..μην αγχωνεσαι και εχεις το φορουμ για να βρισκεις παντα καποια παρεα. Καλα κι εγω οπως σου ειπα εχω και καταθλιψη και ψυχωση και ψυχαναγκασμο αλλα δεν πτοουμαστε!! Δυνατα!! Με τα κιλα πως τα πας; Γιατι τα αντιψυχωτικα παχαινουν.

Banned
    Quote Originally Posted by Mary93 View Post
    Ναι το ξέρω και εγώ δεν θα εμπιστευόμουν μόνο τη γνώμη της απλά είναι σε συνεννόηση μεταξύ τους οπότε είναι οκ.
    Α ενταξει αμα ειναι ετσι.

Senior Member
    Πωπω τραγικες στιγμες..ευτυχως που σου περασε τωρα καπως..μην αγχωνεσαι και εχεις το φορουμ για να βρισκεις παντα καποια παρεα. Καλα κι εγω οπως σου ειπα εχω και καταθλιψη και ψυχωση και ψυχαναγκασμο αλλα δεν πτοουμαστε!! Δυνατα!! Με τα κιλα πως τα πας; Γιατι τα αντιψυχωτικα παχαινουν.
    Πολύ καλά τα λες, πρέπει να το προσπαθούμε...

Με τα κιλά χάλια, διπλή έχω γίνει αλλά αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι να είμαι καλά και να μην υποτροπιάζω, άσε που έτσι κι αλλιώς δεν το έχω και πολύ με τους έρωτες για να με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η εμφάνιση μου...όμως δεν το έχω αποκλείσει να προσπαθήσω ν' αδυνατίσω απλά δεν είναι η πρώτη μου προτεραιότητα...

Εσύ;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Εμενα ειναι η πρωτη μου προτεραιοτητα αλλα εχω πολλη ορεξη!! Και ετσι επηρεαζομαι πολυ ψυχολογικα, πεφτω συνεχεια και μετα ξανατρωω απο τις τυψεις, ενας φαυλος κυκλος!!

Senior Member
    Εμενα ειναι η πρωτη μου προτεραιοτητα αλλα εχω πολλη ορεξη!! Και ετσι επηρεαζομαι πολυ ψυχολογικα, πεφτω συνεχεια και μετα ξανατρωω απο τις τυψεις, ενας φαυλος κυκλος!!
    Εγώ από όρεξη έχω κανονική, πάλι καλά...

Δεν ξέρω αν θα σου αρέσει αλλά θέλω να βάλω αυτό το τραγουδάκι εδώ γιατί οι στίχοι του εκφράζουν την δύσκολη κατάσταση του παρελθόντος που σου ανέφερα πριν...

"Πόσες βροχές, πόσοι χειμώνες
    τις νύχτες μου κάναν αιώνες
    και μέναν οι σκέψεις μου μόνες,
    ο φόβος να τις κυβερνά"...

Ευτυχώς έχει περάσει η μεγάλη δυσκολία αλλά εντελώς ήσυχη θα είμαι όταν θα περάσει ανεπιστρεπτί...

Banned
    Σου ευχομαι να περασει εντελως!! Δεν ειμαι φαν των ψαγμενων στιχων αλλα αμα αυτο σε εκφραζει καλα εκανες και το γραψες!

Senior Member
    Σου ευχομαι να περασει εντελως!! Δεν ειμαι φαν των ψαγμενων στιχων αλλα αμα αυτο σε εκφραζει καλα εκανες και το γραψες!
    Σ' ευχαριστώ!

Ναι, εμένα μ' αρέσει να κατανοώ τους στίχους όσο μπορώ...εσύ τι μουσική ακούς;

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σ' ευχαριστώ!

Ναι, εμένα μ' αρέσει να κατανοώ τους στίχους όσο μπορώ...εσύ τι μουσική ακούς;
    Τώρα είδα ότι είναι από Χατζηγιάννη, νόμιζα ότι ήταν κάτι πιο ψαγμένο. Γενικά ακούω όλα τα είδη, από τζαζ μέχρι λαικά, αλλά δεν προσέχω και πολύ τους στίχους, τα ακούω πιο πολύ για τη μελωδία.....

Banned
    Κύκνε, ξεκίνα όσο μπορείς να βγαίνεις έξω. Βρίσκε αφορμές, πχ για ένα καφέ με φίλες. Θα μπορούσες στην αρχή να συχνάζεις σε μαγαζιά με λίγο κόσμο, παρεΐστικα.

Βάλε μία καινούρια συνήθεια δηλαδή. Είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει ν' αρχίσει να συνηθίζει και πάλι ο οργανισμός. Όσο το αφήνεις, τόσο θα δυσκολεύει.

Senior Member
    Ρε παιδια και εγω πολλες παραξενες ιδεες και μειωση μνημης επισης δεν εχω σωστη κριση πανω σε διαφορα θεματα.κ μια μεγαλη μειωση στις νοητικες λειτουργεις αλλα ο γιατρος με λεει ειναι απο τν γαδ και επισης οτι αμα εχεις γαδ αποκλειτε να εχεις ψυχωση...τι λετε?

Senior Member
    Εχω ξαναγραψει πολλες φορες στο φορυμ για αυτο τ θεμα αλλα δν μπορω να αποδεχτω οτι ειναι μονο γαδ πιστευω κατι αλλο ειναι..εχω αποδιοργανωθει τελειως

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα!

Ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς και Σάββατο οπότε δύσκολο να είναι μέσα κάποιος τέτοιαν ώρα αλλά αν τυχόν διαβάζει κανείς ας μου απαντήσει παρακαλώ, κοντεύω να σκάσω κι έχω μεγάλη ανάγκη να μιλήσω σε κάποιον...

[I]Love...[/I]

Senior Member
    Geiaaa.....