Είναι κανείς εδώ; - Page 134
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 134 of 323 FirstFirst ... 3484124132133134135136144184234 ... LastLast
Results 1,996 to 2,010 of 4837
    Senior Member
    υποθέτω δεν σε πειράζει που δεν είμαι απ τους γνωστούς σου, γι αυτό χώθηκα. σκέφτηκα διαβάζοντας ότι έχω μια καλή ιδέα για τις νύχτες και είπα να στην πω.
    η αιτία του φόβου είναι η άγνοια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tonya View Post
    υποθέτω δεν σε πειράζει που δεν είμαι απ τους γνωστούς σου, γι αυτό χώθηκα. σκέφτηκα διαβάζοντας ότι έχω μια καλή ιδέα για τις νύχτες και είπα να στην πω.
    Καλησπέρα Τόνια! Όχι, δεν με πειράζει καθόλου απλά εξεπλάγην γιατί δεν σε έχω ξαναπετύχει...

Για πες μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Θα προσπαθήσω...

Άσχετο, σου τυχαίνει ποτέ να σε πιάνει νύστα το μεσημέρι; Την νιώθω τώρα αν και ξύπνησα σε λογική ώρα, στις 9...
    Νύστα με πιάνει κατά τις 11 το πρωί, αν ξυπνήσω πολύ πρωί (δηλαδή στις 5).
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Senior Member
    λοιπόν εγώ τις νύχτες κοιμάμαι αργά, κάπου 3 με 9 στην καλύτερη περίπτωση. ζωγραφίζω. έφτιαξα μια μικρούλα γωνιά στο καθιστικό (έχω και γραφείο στο σπίτι αλλά δεν θέλω εκεί) και τη φόρτωσα με ένα δισεκατομύριο σύνεργα. καμιά φορά γράφω κιόλας, έκανα κι ένα μπλογκ. βάζω και μουσική από το ιντερνετικό smooth jazz του radio tunes. έτσι διαβάζοντάς σε σκέφτηκα να σου πω, όταν δυσκολεύεσαι τη νύχτα, να με έχεις στο νου σου για παρέα, να σου λες Η Τόνυα τώρα ξαγρυπνάει και ζωγραφίζει και γράφει, και άμα θες κιόλας πιάνουμε και κουβέντα για να μην αισθάνεσαι μοναχούλα σου. αυτά:-)

Senior Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Νύστα με πιάνει κατά τις 11 το πρωί, αν ξυπνήσω πολύ πρωί (δηλαδή στις 5).
    Συνηθίζεις να ξυπνάς τόσο νωρίς;
    Εγώ δεν ξέρω τι θα κάνω μετά το φαγητό, ίσως ξαπλώσω για λίγο αλλά με ενοχλεί να νυστάζω μέσα στη μέρα, μου φαίνεται αφύσικο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tonya View Post
    λοιπόν εγώ τις νύχτες κοιμάμαι αργά, κάπου 3 με 9 στην καλύτερη περίπτωση. ζωγραφίζω. έφτιαξα μια μικρούλα γωνιά στο καθιστικό (έχω και γραφείο στο σπίτι αλλά δεν θέλω εκεί) και τη φόρτωσα με ένα δισεκατομύριο σύνεργα. καμιά φορά γράφω κιόλας, έκανα κι ένα μπλογκ. βάζω και μουσική από το ιντερνετικό smooth jazz του radio tunes. έτσι διαβάζοντάς σε σκέφτηκα να σου πω, όταν δυσκολεύεσαι τη νύχτα, να με έχεις στο νου σου για παρέα, να σου λες Η Τόνυα τώρα ξαγρυπνάει και ζωγραφίζει και γράφει, και άμα θες κιόλας πιάνουμε και κουβέντα για να μην αισθάνεσαι μοναχούλα σου. αυτά:-)
    Πολύ καλή η ιδέα σου και καλοδεχούμενη κι η παρέα σου φυσικά! Αν ξαγρυπνάω κι εγώ θα γράφω εδώ να μιλάμε...σ' ευχαριστώ πολύ!

Εσύ γιατί γράφτηκες εδώ αν επιτρέπεται;

Άσχετο αλλά με αναστάτωσε κάτι λιγάκι, η παραμικρή αλλαγή στο πρόγραμμα μου με αναστατώνει προσωρινά...ήρθε ένας θείος μου με τον εγγονό του κι ασχολήθηκα με το μωρό αλλά δεν έχω συνηθίσει να κάνω τον γελωτοποιό για να τα διασκεδάζω και με άγχωσε λίγο η προσπάθεια, εσείς παιδιά πώς τα πάτε με τα μωρά;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Πολύ καλή η ιδέα σου και καλοδεχούμενη κι η παρέα σου φυσικά! Αν ξαγρυπνάω κι εγώ θα γράφω εδώ να μιλάμε...σ' ευχαριστώ πολύ!

Εσύ γιατί γράφτηκες εδώ αν επιτρέπεται;

Άσχετο αλλά με αναστάτωσε κάτι λιγάκι, η παραμικρή αλλαγή στο πρόγραμμα μου με αναστατώνει προσωρινά...ήρθε ένας θείος μου με τον εγγονό του κι ασχολήθηκα με το μωρό αλλά δεν έχω συνηθίσει να κάνω τον γελωτοποιό για να τα διασκεδάζω και με άγχωσε λίγο η προσπάθεια, εσείς παιδιά πώς τα πάτε με τα μωρά;
    παρακαλώ! εδώ γράφτηκα πριν από χρόνια αλλά κατόπιν δεν ήμουν και πολύ ενεργή. τώρα ξαναμπήκα και βλέπω διαβάζοντας τόση τυράννια πολλές φορές για το τίποτα που μακάρι να έβαζα κι εγώ ένα λιθαράκι βοήθειας.

Senior Member
    Καλημέρα παιδιά!

Νιώθω δυσφορία αυτή τη στιγμή γιατί θα έχουμε επισκέψεις άρα και φασαρία και χρειάζομαι ηρεμία...
    Αλλά φταίει κι ότι χθες είδα μια πραγματικά αηδιαστική ταινία, μ' αρέσει που πήρε και χρυσή σφαίρα καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας... Μου χάλασε την διάθεση αντί να μου τη φτιάξει...

Που είσαι βρε κυκνε;;;
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Που είσαι βρε κυκνε;;;
    Γεια σου cc μου! Εδώ γύρω τριγυρίζω αλλά δεν μου μιλούσε κανείς οπότε σώπασα κι εγώ...
    Τι κάνεις;

Εγώ ελπίζω η επιλογή ταινιών που έκανα για το Σαββατοκύριακο να είναι καλύτερη από την τελευταία φορά...

Ανησύχησα που δεν είδα ποστ σου. Ποια είδες και χαλάστηκες; έτοιμη για ύπνο είμαι να σου πω την αλήθεια γιατί σηκώθηκα από πρωιιι πρωιιι αλλά ευτυχώς χωρίς αρνητισμό.

Senior Member
    Ανησύχησα που δεν είδα ποστ σου. Ποια είδες και χαλάστηκες; έτοιμη για ύπνο είμαι να σου πω την αλήθεια γιατί σηκώθηκα από πρωιιι πρωιιι αλλά ευτυχώς χωρίς αρνητισμό.
    Αυτή:

Δεν με πείραξε το ότι έχει να κάνει με βιασμό παρά το πρόβλημα μου...ήταν κακή ταινία χωρίς κανένα νόημα κι έδειχνε συνέχεια βία σε βαθμό που με αηδίασε...

Ά κυκνακι μου κατάλαβα. Πολλές φορές δε σηκώνει το σύστημα μου τέτοιες ταινίες. Εύχομαι οι καινούργιες να είναι καλές. Συγνώμη που άργησα αλλά με πήρε ο ύπνος.

Senior Member
    Ά κυκνακι μου κατάλαβα. Πολλές φορές δε σηκώνει το σύστημα μου τέτοιες ταινίες. Εύχομαι οι καινούργιες να είναι καλές. Συγνώμη που άργησα αλλά με πήρε ο ύπνος.
    Δεν πειράζει... Κι εγώ κοιμήθηκα κάνα τρίωρο το μεσημέρι κι αναζωογονήθηκα...περιμένω να μου φέρει ο μπαμπάς μου πατατάκια για να δω βάλω ταινία αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποια από τις δύο...

Ποια θα δεις τελικά;