Είναι κανείς εδώ; - Page 150
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 150 of 323 FirstFirst ... 50100140148149150151152160200250 ... LastLast
Results 2,236 to 2,250 of 4842
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Tonya View Post
    γειαααα [emoji173]
    Καλημέρα Τόνια!

Πονάωωω...πονάω πολύ...και νιώθω και ψυχική αναστάτωση, αμάν πια κάθε μήνα αυτό το μαρτύριο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Member
    Καλημέρα σε όλους
    Υπομονή κυκνε μου σκέψου πόσο γρήγορα θα περάσουν οι μερες

Sent from my HTC Desire 626G dual sim using E-Psychology Forum mobile app

Senior Member
    Πήγαινε στις ρυθμίσεις κ απενεργοποίησε την υπογραφή δε χρειάζεται να βλέπουμε ότι έχεις ακριβό κινητό κ να μας ανεβαίνει η πίεση
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Πήγαινε στις ρυθμίσεις κ απενεργοποίησε την υπογραφή δε χρειάζεται να βλέπουμε ότι έχεις ακριβό κινητό κ να μας ανεβαίνει η πίεση
    Ευχαριστώ για την παρατήρηση.. θα το διευθετησω μόλις μου κάτσει καλά σαν θέμα που εθιξες.. Σα νοσηλεύτρια σου λέω πιες λεμονάδα να πέσει η πίεση γιατί για φάρμακα δεν είναι η ειδική και πάλι καλημερα

Senior Member
    Όλους τους πειραζω μη δίνεις σημασία είναι κόλπο περνάνε όλοι από τεστ είναι κόλπα που γίνονται στη Θεσσαλονίκη κ τα ξέρουμε όλοι που δουλεύουν εδώ πάνω πάντως βλέπω εκανεσ δουλειά
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Καλημερα!!!!

https://youtu.be/7x8wPt8xarE
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joker Girl View Post
    Καλημέρα σε όλους
    Υπομονή κυκνε μου σκέψου πόσο γρήγορα θα περάσουν οι μερες

Καλημέρα!

Προσπαθώ να κάνω υπομονή αλλά δεν με έπιασε ακόμα το παυσίπονο...και προσπαθώ ν' αποφύγω το να ξαπλώσω πάλι αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω...

Μόλις έφαγα κάτι αλμυρό μπας και μου ανέβει η πίεση, εγώ το επιδιώκω τώρα...να σε ρωτήσω, είναι αλήθεια ότι βοηθάει και το πορτοκάλι; Όχι ότι έχω αυτή τη στιγμή αλλά είναι χρήσιμη γνώση...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Όλους τους πειραζω μη δίνεις σημασία είναι κόλπο περνάνε όλοι από τεστ είναι κόλπα που γίνονται στη Θεσσαλονίκη κ τα ξέρουμε όλοι που δουλεύουν εδώ πάνω πάντως βλέπω εκανεσ δουλειά
    Δεν χαλιέμαι με τετοια Θέματα πλέον απλά δεν μ αρέσουν οι εντάσεις κ Φυσικά χωρίς λόγο γι αυτό κ μόνο του εμφανίστηκε ξανά κ το έβγαλα Θεσσαλονίκη κ εγώ γειτονακι καλά κάνεις δεν ξέρεις τι λουλούδι μπορεί να είναι ο καθένας να είσαι καλα

Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα!

Προσπαθώ να κάνω υπομονή αλλά δεν με έπιασε ακόμα το παυσίπονο...και προσπαθώ ν' αποφύγω το να ξαπλώσω πάλι αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω...

Μόλις έφαγα κάτι αλμυρό μπας και μου ανέβει η πίεση, εγώ το επιδιώκω τώρα...να σε ρωτήσω, είναι αλήθεια ότι βοηθάει και το πορτοκάλι; Όχι ότι έχω αυτή τη στιγμή αλλά είναι χρήσιμη γνώση...
    Γιατί αν επιτρέπεται ν σ ανέβει η πίεση; αν είναι λόγο υποτασης οκ Όμως δεν βοηθάει στον πόνο επειδή η ροή του αίματος αυξάνεται κ εντινει τον πόνο στην οποιαδήποτε πασχουσα Περιοχή.. το πορτοκαλι Ναι κ το αλάτι όπως είπες αλμυρό αλλά για άμεσο αποτέλεσμα αλάτι κάτω από την γλώσσα όπου τα αιμοφόρα αποροφουν κατευθείαν την ουσία

Member
    Καλημέρα pink floyd με το ωραίο κομματι

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Καλημερα!!!!

https://youtu.be/7x8wPt8xarE
    Καλημέρα!

Αυτό το κομμάτι είναι από τα αγαπημένα μου! Κι έχει και το σκυλάκι! ♥
    Από τον Bryan Adams μου αρέσει πολύ και το "Everything I do" καθώς και το βίντεο κλιπ γιατί είναι από ρομαντική ταινία εποχής...έχεις δει τον Ρομπέν των δασών;

Senior Member
    Καλημέρα!

Αυτό το κομμάτι είναι από τα αγαπημένα μου! Κι έχει και το σκυλάκι! ♥
    Από τον Bryan Adams μου αρέσει πολύ και το "Everything I do" καθώς και το βίντεο κλιπ γιατί είναι από ρομαντική ταινία εποχής...έχεις δει τον Ρομπέν των δασών;

Εννοειται το χω δει!!ααα,οταν ανεβαζετε ετσι τα βιντεο συγχιζομαι που εγω δεν μπορω!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joker Girl View Post
    Γιατί αν επιτρέπεται ν σ ανέβει η πίεση; αν είναι λόγο υποτασης οκ Όμως δεν βοηθάει στον πόνο επειδή η ροή του αίματος αυξάνεται κ εντινει τον πόνο στην οποιαδήποτε πασχουσα Περιοχή.. το πορτοκαλι Ναι κ το αλάτι όπως είπες αλμυρό αλλά για άμεσο αποτέλεσμα αλάτι κάτω από την γλώσσα όπου τα αιμοφόρα αποροφουν κατευθείαν την ουσία
    Γιατί ζαλίζομαι κι υποθέτω πως πρέπει να έχει πέσει, υπόταση που λες κι εσύ αλλά θα την μετρήσω μετά που θα τελειώσει η μαμά μου το μαγείρεμα για να δούμε κιόλας...σ' ευχαριστώ!

Πάντως και τις προάλλες είχα λίγο χαμηλή μαζί με ζαλάδα και ναυτία κιόλας...δεν είναι καλές οι τελευταίες μέρες για την υγεία μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Εννοειται το χω δει!!ααα,οταν ανεβαζετε ετσι τα βιντεο συγχιζομαι που εγω δεν μπορω!!!!
    Έλα, μην συγχίζεσαι γι' αυτό...δεν πειράζει Αλλά γιατί δεν κάθεσαι στον υπολογιστή για να τ' ανεβάζεις κι εσύ έτσι;

Άσχετο, ο γάτος μου μέχρι τώρα ήταν ανήσυχος αλλά επιτέλους ικανοποίησε όλες του τις ανάγκες και ξάπλωσε να κοιμηθεί...επιτέλους θα ησυχάσω λίγο από το νιαούρισμα

Senior Member
    Έλα, μην συγχίζεσαι γι' αυτό...δεν πειράζει Αλλά γιατί δεν κάθεσαι στον υπολογιστή για να τ' ανεβάζεις κι εσύ έτσι;

Άσχετο, ο γάτος μου μέχρι τώρα ήταν ανήσυχος αλλά επιτέλους ικανοποίησε όλες του τις ανάγκες και ξάπλωσε να κοιμηθεί...επιτέλους θα ησυχάσω λίγο από το νιαούρισμα
    Το γλυκο μου!!τωρα θα χεις ησυχια!!