Είναι κανείς εδώ; - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 323 FirstFirst ... 816171819202868118 ... LastLast
Results 256 to 270 of 4834
    κυκνακο μου ... περασες καλα την ημερα σου ? κλεισε ματια και κανε ασκηση αναπνοων με καποιες θετικες εικονες... θα περασει η ανησυχια.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    κυκνακο μου ... περασες καλα την ημερα σου ? κλεισε ματια και κανε ασκηση αναπνοων με καποιες θετικες εικονες... θα περασει η ανησυχια.
    Εντάξει, ήταν μια ήσυχη, συνηθισμένη μέρα...τίποτα ιδιαίτερο...μόνο το μωρό είδα λίγο φευγαλέα πριν το πάρουν για να πάνε επίσκεψη κι ήταν μια στιγμιαία χαρά, αυτό ήταν το ασυνήθιστο της μέρας...δεν τολμώ να κλείσω τα μάτια, φοβάμαι...και με τις ασκήσεις αναπνοών δεν τα καταφέρνω καλά...Μείνε για λίγο αν μπορείς, όταν έχω παρέα μπορώ ν' αντέξω πιο εύκολα τον φόβο μέχρι να καταλαγιάσει λίγο έστω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Ναι,ναι ηθελα να σου πω οτι ο τιτλος του θεματος μου θυμιζει απο την παιδικη ταινια "Πενταμορφη και το τερας" που ρωταει η Μπελ και ο Μορις οταν μπαινουν στο καστρο "ειναι κανεις εδωωωω ?"

Πες μου μια παιδικη παλαιας κοπης αγαπημενη.

Senior Member
    Ναι,ναι ηθελα να σου πω οτι ο τιτλος του θεματος μου θυμιζει απο την παιδικη ταινια "Πενταμορφη και το τερας" που ρωταει η Μπελ και ο Μορις οταν μπαινουν στο καστρο "ειναι κανεις εδωωωω ?"

Πες μου μια παιδικη παλαιας κοπης αγαπημενη.
    Α, για δες δεν την θυμάμαι αυτή την συγκεκριμένη σκηνή...

Παιδική αγαπημένη τώρα μου έρχεται στο μυαλό η Κάντυ Κάντυ, ξέρεις ποιά είναι;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Ακουστα Κυκνακο μου.

Senior Member
    Ακουστα Κυκνακο μου.
    Κάτσε να σου δείξω, ήταν πολύ ωραία κινούμενα σχέδια:

Τώρα σου θυμίζει τίποτα; Δεν ξέρω και πόσο χρονών είσαι, αν είσαι μικρότερη μου ίσως να μην το πρόλαβες...

Πω πω, τώρα θα μείνω κι εντελώς μόνη στο σπίτι γιατί οι γονείς μου θα βγουν και θα φρικάρω...εκτός κι αν με βοηθήσει το ηρεμιστικό που πήρα...

Κυκνε μου, οπως εχουμε ξανα πει, σε περιπτωση που κινδυνευσεις εχεις το τηλεφωνο απο κοντα, προσπαθησε με μια ευχαριστη σειρα, με ενα βιβλιο, μη τη γραφη σου σε ενα σημειωματαριο να ξεγελασεις τον φοβο. Συν οτι αν χρειαστεις κατι επειγον οι γονεις σου θα ερθουν.

Οσο βουνο και αν φανταζει κανεις τις προσπαθειες σου και θα δεις σιγα σιγα μικρες διαφορες. Την θυμηθηκα την σειρα αλλα δεν την παρακολουθουσα. Θα την εχω στα υπ'οψιν.

Banned
    ΑΑΑΚΟΥΣΤΑΑΑ ?????... μίλησες με τοση απλότητα για την καντη καντη????... φφφφφ!!! αυτη η νεολαια εχει αποθρασυνθει εντελως!!!! ο τερη ηταν ο πρωτος μου ερωτας...αααχχχ...μιλαμε για την καλυτερη παιδικη σειρα εβερ!!!! μεχρι και η μεταγλωτηση τους ειχε πετυχει!!!

Banned
    μην φοβασαι κυκνακιιιι... γινε σαν την καντη καντηηηηη!!!!

Senior Member
    Κυκνε μου, οπως εχουμε ξανα πει, σε περιπτωση που κινδυνευσεις εχεις το τηλεφωνο απο κοντα, προσπαθησε με μια ευχαριστη σειρα, με ενα βιβλιο, μη τη γραφη σου σε ενα σημειωματαριο να ξεγελασεις τον φοβο. Συν οτι αν χρειαστεις κατι επειγον οι γονεις σου θα ερθουν.

Οσο βουνο και αν φανταζει κανεις τις προσπαθειες σου και θα δεις σιγα σιγα μικρες διαφορες. Την θυμηθηκα την σειρα αλλα δεν την παρακολουθουσα. Θα την εχω στα υπ'οψιν.
    Ναι, τώρα που θα φύγουν θα πάρω το ασύρματο δίπλα μου για κάθε ενδεχόμενο και για να νιώσω πιο ασφαλής...αλλά μην με αφήσετε μόνη μου παρακαλώ, δεν θέλω να πάω στο κρεβάτι και να δω τηλεόραση τώρα γιατί δεν μπορώ να χαλαρώσω αυτή τη στιγμή, είμαι σε κατάσταση ετοιμότητας με τα νεύρα στην τσίτα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ΑΑΑΚΟΥΣΤΑΑΑ ?????... μίλησες με τοση απλότητα για την καντη καντη????... φφφφφ!!! αυτη η νεολαια εχει αποθρασυνθει εντελως!!!! ο τερη ηταν ο πρωτος μου ερωτας...αααχχχ...μιλαμε για την καλυτερη παιδικη σειρα εβερ!!!! μεχρι και η μεταγλωτηση τους ειχε πετυχει!!!
    Ρέα κι εγώ συμπαθούσα πολύ τον Τέρυ αλλά λυπόμουν την Σουζάνα...την καημένη...

Προσπαθώ να φανώ όσο πιο θαρραλέα γίνεται αλλά χρειάζομαι και λίγη βοήθεια...

Εγω ανακοινωνω οτι λογω βροχης παιζουν διακοπες ρευματος και μπορει να γινω εξαφανιζολ.

Κυκνε μπες σε καποιο αλλο thread να κανεις κουβεντουλα αν δεις και δεν απανταν εδω.

Senior Member
    Εγω ανακοινωνω οτι λογω βροχης παιζουν διακοπες ρευματος και μπορει να γινω εξαφανιζολ.

Κυκνε μπες σε καποιο αλλο thread να κανεις κουβεντουλα αν δεις και δεν απανταν εδω.
    Καταλαβαίνω κι εγώ μια φορά είχα κλείσει τον υπολογιστή για ασφάλεια γιατί έριχνε και κεραυνούς...αν κοπεί το ρεύμα θα κάνεις ρομαντική ατμόσφαιρα με κεράκια...
    Ευτυχώς εδώ δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα γιατί αν σβήσουν και τα φώτα τότε είναι που θ' αρχίζω να τσιρίζω, φοβάμαι το σκοτάδι ακόμα κι όταν είμαι στα καλά μου...

Ναι, κάτι τέτοιο θα κάνω αν χρειαστεί σ' ευχαριστώ για την ιδέα! Πάω να πάρω το τηλέφωνο, μόλις έφυγαν...αν κι είναι νωρίς ακόμα...σας ευχαριστώ πάρα πολύ που μου μιλάτε πάντως, με κάνετε να νιώθω καλύτερα...

Banned
    γκρρρρρρ...αυτη φταει που χωρισαν τα παιδια!!!...απο τοτε επρεπε να καταλάβω το μεγαλο μάθημα ζωης ... οι μοιζερες κοτες τελικα πάντα κερδιζουν!!!! ;ρ...

Banned
    ναι κυκνακι θα συμφωνησω με την σισι...μπες και διαβασε αλλα θρεντ ..μην καθεσαι να ταιζεις το τερας... πρεπει να ξεχαστεις ...μην γινεσαι σουζαννα ...χαχαχαχαχα... αληθεια που ειναι ο ελις? να ριξει καμια πενια ??..το χαπι για τον υπνο το πήρες?